עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by maorsh18,

רצי לדעת כמה שווה המפרט הבא: מעבד:amd 3500+ (2000mhz)athlon 64bit לוח אם: msi k9n neo זכרונות: ddr2 1024mb 667mhz לא יודע איזו חברה... כ.מסך: msi nx 6200 le 128mb דיסק קשיח:160gb לא ידוע איזו חברה... כ.קול מובנה: realteck 7.1 hd alc883 כ.אופטי:nec dvd-rw nd3-3550a כמובן שיש מארז ספק מקלדת עכבר מ.רשת יש גם מסך דק שאני לא זוכר את שמו אבל הוא 19" רק מי שיעזור אנא ממך אל תכליל פריטים אלו... המחשב כבן שנה ויד שניה... מה מחירו של מחשב כזה היום בערך? תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  2. תיראו, הזמנתי לפני שבוע בערך משחק מהאתר Play-Asia.com והוא הגיע היום אחרי 9 ימים והכול היה טוב, עובד חלק וזה... עכשיו אני רוצה להזמין גם שלט, אחרי שראיתי שהאתר אמין. אז אני מנסה לשלם דרך PAYPAL, וכשאני בא להתחבר ל-PAYPAL בשביל לשלם להם רשום לי: This payment cannot be funded with a credit card at this time. וזה עם אותו כרטיס אשראי (חד פעמי) ששלמתי על המשחק הקודם, ולא היה בעיות. עכשיו נישאר לי בכרטיס 300 שקל והשלט כולל המשלוח עולה פחות מ-200.... ואחרי זה איכשהו זה התחבר, קיבלתי את הפרטים של הכתובות שלי ושל המחיר הסופי ועשיתי "אישור תשלום" ואז הופיע לי שוב בדף חדש את זה: ובאמצע היה רשום "PAY 50 $ NOW" ולחצתי על זה. ואז הוא פתח לי דף שרשום עליו את זה: ועכשיו בדקתי כ…

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  3. Started by Pure-Gold,

רבים בעולם משערים מדוע שער הדולר ממשיך לצנוח ואין להם ממש תשובות. כזכור לנו עוד לפני שעמיר היה בממשלה הוא הבטיח להביא את שכר המינימום לאלף דולר. עמיר ניסה ונאבק וראה שלא קל הדבר, ישב וחשב כיצד לעמוד בהבטחתו ועלה על מזימה גאונית. הוא ניצל את העובדה שכולם חושבים שהוא אדם אינו נבון במיוחד וכך אף אחד לא יחשוד כלל שהוא מאחורי הדבר. עמיר פרץ התערב בשוק ההון בעזרת כלים שטרם נחספו וידועים לנו בכך הצליח להוריד את שער הדולר בצורה כה דרסטית שאכן שכר המינימום במשק הגיע לאלף דולר לחודש ואף יותר! כך יוכל עמיר לרוץ לראשות הממשלה בטענה שהוא הבטיח וגם קיים. עמיר, עלינו עליך! 8)

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  4. Started by SMAZ,

שלום קודם כול אם הנושא לא קשור לפה תעבירו כותרת אין לי ממש כותרות טובות בראש אז לנושא: איזה שלבים יש לכתיבת משחקים חוץ מפיתוח המנוע? אם אפשר להעביר מכונית נגיד מMAX או משהו לSANDBOX2? יש עוד כמה שאלות אבל עכשיו אני לא מתכוון להתחיל כי לחץ חזק יש לי של מבחני בגרות ומתכונות והסיבה שאני שואל זה כי אני בן דוד שלי וחבר שלי אולי עוד חבר נראה כבר מתכוונים לשכתב את השלבים מהתחלה אם הכול וזמן בלתי מוגדר ממש אם יש מישהו שמוכן ליתרום{בחינם כה כולנו לא עברנו את ה18 ואין לנו מימון של אינטל או משהו אז מישה רוצה לתרום מזמנו החופשי יוכל לעזור} טוב אין זמן חייב ללמוד מטמטיקה ארר...

5. Started by IG,

לפני שאתם שולחים אותי לגוגל- ניסיתי... כבר כמה שעות אני מחפש שם בלי הצלחה לעניין: אני רוצה להזמין טיסה לאירופה באוגוסט, ואני רוצה לדעת איזה טיסות יש, מתי, וכמה עולה כרטיס. ניסיתי את כל האתרים של וואלה וכו', ואפילו הגעתי לאתר שמציג את לוח הטיסות בבן- גוריון.... אבל יש עם זה בעייה: לפי הלו"ז, יש טיסה של ישראייר בתאריך מסויים וזמן מסויים שמתאימים לי, אבל כשאני מחפש את הטיסה באתר של ישראייר- היא לא מופיעה! מה שאומר שאני לא יכול להזמין כרטיס... אשמח לעזרה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by vic07,

אני מחפש מנוע בנזין בעל הספק של 5 כ"ס פחות או יותר. יש לא מעט מכסחות דשא המשתמשות במנועים כאלה, אלא שלא נתקלתי בשום מקום בו ניתן להשיג מנועים בנפרד. הדרישה היחידה הנוספת (בשלב זה) היא שתהיה אפשרות לפרק את הממסרה המורכבת עליו (אם יש כזו) לצורך התקנת אחת אחרת. מישהו יודע איפה אפשר להשיג כאלה?

• 21 תגובות
    • 3.8k צפיות
  7. Started by Born2Kill,

http://www.biertijd.com/mediaplayer/?itemid=7012

• 50 תגובות
    • 6.9k צפיות
    • 4 תגובות
    • 705 צפיות
  8. Started by mabsut,

שלום, אם יש לי פרופיל 45 (רפואי, לא נפשי) אני אוכל לקבל זימון לגאמ"א? ומה בנוגע לממר"ם? פרופיל 45 זה בסדר בשביל זה? תודה

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. אממ אז ככה, אני מחפש כיסא למחשב בתצורה של bucket-seat מישהו מכיר חנויות שמוכרות? או שיש לו רעיון איך אני בונה לי אחד? בתודה מראש, דור

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. השאלה שלי למי שהתגייס זה אם יש בבקום לראשונה שנקלטים בדיקות לאלכובול או סמים בדרך של בדיקות שתן\דם?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. נרשמתי ללימודים יג' יד' התקבלתי וכו'... וקיבלתי לפני כמה ימים הודעה שהתקבלתי למסלול טכ"ם תקשוב ורשום שצריך לחתום על חוזים - כנראה קבע. אפשר הסבר על טכ"ם תקשוב ומה עושים שם?

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  12. כיצד אני מחייג למספר הבא בארהב??? 888-212-6686 ניסיתי 014 ואת השאר אבל נאמר לי בעיברית שהמספר שגוי אגב זה בניו יורק אם זה עוזר

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  13. Started by sagi_10,

שלום לכולם בשבוע האחרון מכרתי מספר מוצרים באיבי (לא דברים שדורשים משלוח : מספרי איסיקיו קצרים וכ"ו ) , מכרתי שלושה מוצרים ואף אחד מהקונים לא יצר קשר או שלח תשלום . אני ניסיתי ליצור קשר עם כולם (גם ע"י אימייל וגם ע"י הודעות במערכת EBAY ) , אבל הם פשוט "מתים " איביי כבר לקחה את ה- "fee" שלה על המכירות אבל אני לא קיבלתי כסף - מה שיצא שבעצם הפסדתי 6.34 דולר :-\ יש לציין ששלושת המוצרים נמכרו בסכום של $108.99 ,שזה אחלה רווח בשבילי בערך כמו יום של קריעת תחת במלצרות באירוע של פוצים מעצבנים שלא מפסיקים להציק ! . מה אני יכול לעשות כנגד הקונים האלה ? האם הבעיה הזאת נפוצה ? לפי מה שראיתי באייבי אני אפילו לא יכול לתת עליהם פידבק שלילי - מכיוון שמסיבה לא יודועה מוכר לא יכול לתת …

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  14. Started by 00000,

השאלה היא למצוא את X: (x^3)+(x^2)+(x)+(1)=0 עכשיו, סתם מהראש, אני יודע שהתשובה היא x=-1. איך מגיעים לזה עם דרך נוסחה?

• 10 תגובות
    • 885 צפיות
  15. Started by ccc,

פשוט גועל נפש ! אני פשוט מסתכל ולא יודע אם להקרע מצחוק או להעביר... השדרנים בפרסומות מדברים כאילו דחפו להם מאוורר של ZALMAN בעכוז, מושכים כל מילה בצורה מוזרה ומדברים בקול של ליצנים... " כןןןן, עכששששיו מבצעעע, רק מאה וחמישים שקליייים " מה זה הבושה הזאת ? חברה שלי בריטית ויודעת ממש קצת עברית והיא הביאה לתשומת ליבי את הדבר המוזר הזה.. היא שאלה למה השדרן מדבר כמו אידיוט.. ואז הבנתי שהיא צודקת פשוט התרגלתי לגועל נפש הזה זה הכל, RANT קטן..

• 61 תגובות
    • 4.2k צפיות
  16. שלומות חברי הפורום, אני זקוק לעזרה, מחר מתכונת ב007. הנושא הוא וקטורים אלגברים. השאלה היא כללית, אך אני אתן דם דוגמא ממשית. השאלה היא "איך מוצאים ישר חיתוך בין שני מישורים?" והנה דוגמא "ממשית": נתונים המישורים(הנחתכים) הבאים: 11x-6y+z+10 = 0 2x+3y-4z+5 = 0 מצא הצגה פרמטרית לישר החיתוך של שני המישורים. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  17. מישהו הזמין אי פעם מוצר מאחד האתרים האלה ? המוצר הגיע עד הבית ? או שמא הוא הצטרך לאסוף אותו מהדואר\נמל תעופה\נמל ספינות.... ? נניח ואני מזמין כרטיס קול, שעולה 140$ כמה זה יעלה בערך מחיר סופי כולל מע''מ ומס וכדומה... ? אשמח לשמוע על חוויות גם שליליות וגם חיוביות של קניה דרך האינטרנט. בתודה מראש, Quantom.

• 8 תגובות
    • 991 צפיות
  18. Started by avivlyaviv,

אני עובד בקיטנה וחופש ואני צריך להעביר שעתיים עם הילדים. אני צריך להכיסנ 5 פעולות ליום חמישי יום לי בניתיים 2 רעיונות 1.(פעולות להתחלה) כל אחד אומר תשם שלו שם של צבע באות הראשונה של השם ואז צריך לגעת במשהו בצבע הזה....) 2. משחק WHA (משהו שאני כמיר יש לכם עוד רעיונות? או רעיונות לשיפור לשמחק שחבתי עליו (מספר 1) הגילים עדין לא אמרו לי אבל זה בין "עולים לגן חובה" לכיתות ה' אפשר להתאים אתזה לפי גילים....

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by methodman,

אני עכשיו הולך לבגרות אז בהצלחה לכל מי שנבחן היום בבגרות באנגלית אני אישית עושה את E

• 108 תגובות
    • 5.4k צפיות
  20. אני חושבת שזה היה פרומו (או פרסומת) למונדיאל, לא זוכרת איזה שנה בדיוק. ראו שם אימון של נבחרת, כשהמאמן שורק כל הנבחרת נופלת לרצפה וצועקת...מישהו יכול לאתר לי אותה? תודה.

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  21. Started by nitsanroz,

כמובן שיש לנו אחלא אתרים כמו LALA LIONETWORK וכו' אבל בכל זאת אם אתם משתמשים או מכירים אתרים בינלאומיים כאלה שיש להם "סיקורים" אמינים ומעודכנים (בעיקר לתוכנות) אנא ספרו לי עליהם תודה

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  22. Started by Carolina,

רשום שזה לבני 18+ כי זה כולל תכניים בעלי אופי מיני (אבל לא רואים שומדבר, באמת שלא.)

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  23. Started by m1ke,

http://www.starsclips.net/videos.aspx/video~risks_of_internet_hot_girls/Risks_of_internet_girls/Other_videos/ ראו הוזהרתם

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by uzi_sch,

http://www.highdefwallpapers.com/images/bikini/Blonde_Larissa_Blue_Bikini_Motorcycle.jpg מה עדיף, היא או האופנוע?

• 2 תגובות
    • 596 צפיות

דיונים חדשים בפורומים