עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. נראה לי שאחד מהאנשים מהמשפחה שלי :-[אני מבקש עזרה למצוא את התמונות של האנשים שמתו ז''ל.. בבקשה בבקשה מה שקרה יום ראשון 14/09/2008 תודה רפי...!

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  2. Started by D.r Bit,

זהו חברה עברה עוד שנה ואני התבדרתי בשנה ... אז החיים עוברים לנו תחת הידיים ואנחנו לא מרגדים זואת .... יום שני אני הולך לחגוג ... ... אז שלכולם יהיה חג עצמאות שמח ולי יום הולדת מה לעשות אף אחד מהחברים לא אמר לי מזל טוב :'( ברכות תתקבלנה בשמחה .... יאללה חגיגות ! :funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::fu…

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by shimon956,

שלום לכולם רציתי לשתף אותכם במשהו שעבדתי אליו קרוב לשנה לכול אלה אני מקווה שזה הפורם שמותר להגיד את זה אם לו אז תעבירו אז ככה לפני שנה בערך הלך לי לעולמו הכרטיס מסך שלי 128mb Geforce 4 Ti4400 של חברת ASUS חברה אני לא צריך לספר לכם את ההרגשה איזה הרגשה מחורבנת שאתה קונה משהו במיטב כספך והוא הולך לך טוב הלכתי לחנות שזה במקרא K...S...P המניא** אני מגיע הם ניסו לבדוק ואמרו לי שמע הלך הכרטיס אין מה לעשות טוב הם בודקים אם יש אחריות ואמורים שמע זה עבר לפני שבוע בדיוק וזהו זה עבוד לך ואני בתור אחד שחושב לו מאוד כרטיס מסך חזק היתי מזה מבואס שאי אפשר לתאר כי קניתי אותו אז בזמנו שהוא עלה 1600 או 1700 אם אני זוכר לנכון טוב לא עזר כמובן כול הויכחים שלי איתם את התחלתי לברר מ…

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. קצת רקע: למי שלא יודע בעוד כשבועיים יתקיים משחקה החמישי של מכבי חיפה בליגת האלופות וזה יהיה בקפריסין נגד מנצ'סטר יונייטד האגדית אני קיבלתי כרטיסים ליציע הכבוד (וזה לא משנה כרגע למה..) ואני חייב לנסוע לשם (גם בגלל שזה יציע הכבוד ומנצ'סטר יונייטד, ובעיקר בגלל שזת הקבוצה הכי טובה היום בארץ הלא היה מכבי חיפה!!!). הבעיה היחידה שעומדת לפני היא- הוצאת הדרכון המיזד*** ממשרד הפנים! לפי מה שהבנתי הולכת ליהיות ממחר שביתה ללא זמן מוגבל ברשויות- מה שלפי הבנתי הבסיסית אומר שלא אוכל להוציא דרכון ממשרד הפנים השאלה שלי היא כזו: 1)האם זה באמת נכון- ואכן אני לא אוכל להוציא דרכון במידה ותהיה שביתה? 2)במידה ואני אוכל להוציא דרכון (אפילו אם זה יהיה עוד כמה ימים) תוך כמה זמן אני אקבל אותו מהיו…

• 20 תגובות
    • 16.5k צפיות
  5. Started by aleXtazi,

חברה אני צריך את החומר הזה בבקשה תגידו לי איפה אפשר לקנות את זה בארץ ועם אפשר לינק או מספר טלפון של החברה שמוכרת את זה גם כן אני צריך את הדבק של הקרבון בעיברית אני חושב קוראים לזה סיוי פחמן בבקשה תעזרו לי זה חשוב מאוד

• 47 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4950 Gigaybyte :lol: :lol: חחחחחחחחח

• 7 תגובות
    • 773 צפיות
  7. חברה אני עומד לקנות PlayStation 2,קודם כל האם כדאי עדיין לקנות? דבר שני יש פה מישהו שמבין קצת בPlayStation 2?כי אני רוצה לקנות ומחפש מישהו שיעזור לי לבחור מהחנויות(כמו WALLA,P1000,סקאל און-ליין).אם מישהו יכול לעזור אני אשמח מאוד. נ.ב כמובן אני מחפש שיקרא צרובים. תודה רבה לעוזרים אשמח לקבל עצה.

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  8. Started by megas_xlr,

חברה אני ממש אבל ממש חייב שמישהו יפרוץ לי לפורום הזה www.forum.elicomp.co.il תודה למי שמוכן לעזור

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  9. כל יום ראשון מתפרסם בידיעות מדור מחשבים אז למה שלא תיתפסו יוזמה ותדברו עם האחראים שם שאתם רוצים לקדם את המדור הזה כי לדעתי הכתבות שמיתפרסמות פו הרבה יותר מעניינות והרבה יותר עכשויות מהעיתון לדעתי שווה לכם לנסות

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  10. הנה השאלות אבל לפני זה אני צריך לדעת איפה כל אחד גר צפון מרכז או דרם ומה קבוצת גיל 0-13 13-18 18-21 21-31 31+ ומין הנה השאלות: 1. כמה פעמיים בחודש את קונה באיטרנט א.1-2 ב.3-4 ג5-7 ד.8-10 ה.11-15 ו.15+ 2. האם אתה קונה מאתרים אשר לא ממוקמים בארץ א. כן ב. לא 3. האם אתה קונה מאתרים מחול אשר לא עושים משלוחים בארץ ומשתמש בשרותים כמו mustop ? א. כן משתמש בmustop ב. לא, הם עושים משלוחים לארץ ג. אחר (הסבר) 4. האם היתה מעדיף לקבל 25% פחות כאשר היתה קונה באתרים מחול אבל היתה מאבד את האחריות! ? א. כן ב. לא ג. אם המחיר גדול מ1000 שקל אז לא ד. אם המחיר קטן מ1000 שקל אז כן 5. באיזה סוג קניה את משתמש ברוב הזמן א. מכרז ב. קניה קבוצתית ג. קניה יחידנית 6. האם היתה קונה מוצרים משומשים באינטר…

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. הפונקציה היא ax קו שבר ln2x ואומרים לי שיש נקודת קיצון ב- y=2e א. מצא את a ואת הפונקציה

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  12. Started by surfface,

http://meyda.education.gov.il/tsiyuney_bagrut/ אצלי E 96 F 88 83 G אני חייב לשפר ומת' עשיתי 004 ב92

• 75 תגובות
    • 5.9k צפיות
  13. היי אני זוכר שהיתה חברה ישראלית אשר פיתחה מוצרי קירור למחשב, קירור רגיל ואם אני לא טועה גם קירור מים. אני מעוניין לדעת האם הם עדיין קיימים, ואם כן, מה האתר והטלפון שלהם. בתודה.

• 7 תגובות
    • 631 צפיות
  14. אוקיי אני יסביר בקיצור מכיוון שהכל כבר מוסבר בעצומה הכתובת www.mhaifa.co.il בכניסה יקפץ לכם החלום של העצומה זה מאוד מאוד חשוב ודחוף משום שאנחנו שולחים את זה לממשלה אז גלו התחשבות ותחתמו אבל הדבר היותר חשוב יהיה אם תעבירו את זה לאנשים העצומה הזאת מתוכננת להגיעה ל 20,000 חתימות ויותר אז יאללה תתחילו לגייס נ.ב אשמח לראות תגובות JAMOOS

15. תשמעו אני יגיד ככה רוב הנערים{אתם} עושים בדיוק מה שרוב הנערים עושים- לומדים,מכירים בנות,יוצאים,יושבים על המחשב בקיצור מנסים להנות מהחייים כמה שיותר. יוצאים למסיבות והכל אבל אני רוצה להבהיר נקודה שחשובה ביותר. דבר ראשון אני מסכים עם זה שצריך לצאת להנות כמה שיותר חיים רק פעם אחת ואין ספק שצריך להנות כל רגע. אבל!!! שמגיעים איתכם לנושא שירותכם הצבאי בעתיד התשובה שלכם לשאלות היא: "עזוב אותי אני ג'ובניק אני מה לי ולקרבי". תשמעו לא חסרים למדינה שלנו אויבים וזה לא טוב לחיות בבועה ולעזוב את הנושא הזה ככה אתם חייבים לנסות ולשנות את הדעות שלכם כי הן שגויות! אתם שוכחים שהמדינה שלנו בצרה ענקית כל העולם הערבי סביבנו,רוב העולם שונא אותנו. עשו לנו שואה!! ועוד יש כאלה נערים היום שצוחקים…

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  16. Started by Josh,

יושנים יותר . איזה כיף 8)

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by A1eX,

היום ב12:00 בלילה...

• 10 תגובות
    • 909 צפיות
  18. אם נכנס לשבייעיה אולי זה יביא קצת מזומנים למדינה הקטנה שלנו... http://www.new7wonders.com/vote-2

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אני רכשתי מחשב דרך האינטרנט לפני כשנה וחצי. אך לפני מספר חודשים לוח האם שלי הושבט ,לוח אם של חברת גיגה ביט ,ידוע לי שגיגה ביט נותנת 3 שנים אחריות על הלוח אם, שלחתי את הלוח אם לחנות שרכשתי את המחשב בתל אביב ,ללוח אם לא היה שבור ולא היה חלקאחד שרוף הוא רק היה מלוכלך באבק ,החנות אמרה לי שהם לא מוכנים לקבל את הלוח מכוון שהוא מלוכלך באבק, בעל החנות אמר לי לשלם 75 ש"ח עבור נקיון הלוח, אמרתי לו שאני מוכן לשלם 75 ש"ח בנתאי שיחליפו לי את הלוח, אחרי שהם ניקו את הלוח הם לא היום מוכנים לקבל אותו, אני שמעתי משני מקורות בכירים בבאר שבע שהיבואן הזה לא נותן אחריות לחלקים שוא מוכר, יש לו אומנם 99% חלקים במלאי איך הוא לא נותן אחריות, לאחר שבועיים התקשרתי שוב לחנות בת"א הם אמרו לי שלאחר צע…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. יש לי עד מחר לבחור בין 2 התשתיות...] אני מקבל מהעבודה אינטרנט חינם מה כדאי לקחת? בבזק גם אני מקבל ראוטר נורמלי של DLINK ובהוט ההוטבוקס עם מלא בעיות..

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by snowboy,

הארנבים משתלטים על העולם מי מישהו מוכן להסביר על זה קצת........... O0 O0 O0 O0 O0 :coolman: :coolman: :cwm39: :DJsmile: :cwm39: :clown: :bunny: :gorgeous: :gorgeous: :gorgeous: :funn: :funn:

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  22. Started by subarel,

שמתם לב שיש תנועת מטוסים ומסוקים בצורה מטורפת ביומים האחורנים..? לדעתכם זה בגלל התרגיל הזה עם הרמטכ"ל...? או ש..

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  23. Started by B0necrack3R,

האלן אנשים אני מחפש את השם המדוייק של הסרט הבא: אני ראיתי אותו ממש מזמן ושכחתי עליו את כל הפרטים זה גם סרט לא חדש.. בעטיפה של הקלטת היה מצוייר הקושי הזה (SHORTY ששיחק במת לצעוק) כאשר הוא עם רסטות,עם רובה מים ועוד משהו עם קונדום.. בקיצור הסרט הוא ממש גס ומלא בקללות אני רק זוכר שהוא מתחיל במשהו כזה: "אף איש בשכונה שלנו לא חי יותר מגיל 41.." אז מראים כזה קושי עם חצאית רץ עם עוגה עם 41 נרות וצועק: "אני בן 41 ! אני בן 41!" ואז בדיוק רוצחים אותו ;D קיצור זה מה שאני זוכר ואני גם זוכר נראה לי שהשם שלו מורכב מכמה מילים וביניהם המילה SOUTH\SOTHERN (לא בטוח!) אז אם למישהו המידע הזה אומר משהו אז אנא תיזכרו בשם של הסרט! \תודה. 8)

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. יש לי תפילין במצב טוב וספר שניקרא מזכרת ירושלים בכמה אפשר למכור אותם ?

• 65 תגובות
    • 6.9k צפיות
  25. אני וחברים שלי רוצים ללכת למודעון טוב שמתנגנת שמה אך ורק מוזיקת מטאל ,רוק כבד,בלאק מטאל.. שמעתי שיש את הקומה השנייה באלנבי.. מישהו מכיר את המודעון הזה ? את הקהל שלו? אני לא רוצה לבוא לשמה ואחרי זה להיפק עם סוג מוזיקה אחר .. אם מישהו יכול לעזור לי אני יודה לו מאוד!!! תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 4.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.