כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
היי אני רוצה לשנות את כתובת המייל שלי באתר אבל אני לא מוצא איפה עושים את זה - בעריכת הפרופיל זה לא מופיע. האם זה בכלל אפשרי, ואם כן - איפה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. נתקלתי באיזה וידיו בעודי משוטט ביו-טוב ונפלתי על וידיו עם שיר טוב (על תיתייחסו לוידיו) מישהו יכול להגיד לי בבקשה מה השם של השיר המתנגן ? הינה הלינק: *זה לא איזה שיר אחד מאחד המטריקסים ? Help
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כמה זמן קיבלתי בדואר מכתב תהכנס לאתר של חיל מודיעין ולמלא את הטופס הזה של גאמ''א (איפה שמסמנים שפות תוכנה שיודעים וכל מיני דברים כאלה). בעקבות כך קיבלתי זימון לגשת לת"א לצורך מיונים. שאלתי היא האם קיבלתי את הזימון הזה כי עברתי את המיון הראשוני? או שכל מי שממלא את הטופס באינטרנט מקבל זימון? במידה ולא כל אחד מקבל את זה, כמה אנשים כבר כן מקבלים? איך אני יודע מהם הסיכויים שלי בערך להתקבל לשם. אם יש פה אנשים שהתקבלו, אשמח לשמוע מה הם חווה במהלך המיונים, מה אני צריך לדעת ואיזה סוג אנשים הם לדעתם (ובכנות אה? ). אני ממש רוצה להתקבל לשם אבל אני לא אוהב ולא מבין בתיכנות במיוחד. אני יותר בקטע של חומרה מה שנקרא... מאוד אוהב תנושא, חופר באתר הזה כל יום במשך זמן אר…
-
- 17 תגובות
- 14k צפיות
-
-
אני טס לעבוד בארה"ב בקניונים בתקווה להשאר שם for good.כדאי לעשות ביטוח בארץ? כאילו לא חבל על 2 דולר ליום,נגיד אם יקרה לי משהו פעם ב3 חודשיים כול הכסף שהשקעתי על הביטוח הזה אני יכול לכסות באותו הרגע(אם יקרה משהו בכלל) בלי עין הרע !!
-
- 10 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום. הזמנתי לפני כשבוע כרטיס טלוויזיה, הכרטיס הגיע אלי והחלטתי להחזירו לחנות מכיוון שאיכותו נמוכה וגם מכיוון שכרגע סודר לי פתרון אחר מלבד כרטיס הטלוויזיה. פתחתי את האריזה כבר וחיברתי את הכרטיס למחשב. עכשיו בחנות לא מוכנים לקבל אותו חזרה מכיוון שהוא כבר נפתח. האם החוק של ההחזרה תוך 14 יום כולל מצב שהמוצר נפתח ונמצא לא לשביעות רצונו של הלקוח(למרות שלא הייתה שום הטעייה באתר או משהו כזה, פשוט האיכות לא מספיק טובה לדעתי)?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
עוד שבוע יש מגן באזרחות ועכשיו פתחתי את הספר מיקוד כדי להתחיל ללמוד (פעם ראשונה שאני לומד למבחן באזרחות) עכשיו לפי החומר בפתיחה של הספר אני מבין שצריך לדעת על כמה עקרונות וצריך להבין כמה מושגים, ושאין בחירה של ממש וכאילו צריך לקרוא את כל הספר מיקוד... אבל במיקוד עצמו כתוב 300 עמודים, בשביל מקצוע שכבר חשבתי ללכת להבחן בו על בסיס ידע אישי זה קצת הרבה מישהו מכיר אולי איזה אתר שמסכם ממש בקצרה את המושגים שצריך לבגרות השנה בלי כל המיותר מסביב? ואיך אתם מתכוונים ללמוד לזה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התערוכה היתה ממש קטנה, אולם אחד ועוד חדר, היו הרבה עמדות של חנויות מחשבים שמכרו שם דברים, היו הרבה חברות אבטחה, כגון קספרסקי, חברות לוחות, חברת הרמקולים הלטק לנסינג, המקום היה עמוס לעייפה, וכל סנטימטר דחפו לי ליד פלייר, היתה שם עמדה של מחשבים, בא לרגע אחד גלשתי ב HW ;D. מחיר הכיסה 50 שקל :-\. בסה'כ לא משהו שווה טירחה גדולה לנסוע ולראות את הדברים, היו שם הרבה דברים חדשים מערכות קירור מים ו כרטיסי מסך, לא היו שם חברות של מעבדים AMD' INTEL. לצערי הרב נפלתי גם ליום ממש לא טוב, הייתי חולה, לכן גם לא כתבתי פה במשך כמה ימים.
-
עד לא מזמן הייתי מסתמך על Spymac אך הוא עושה לי בעיות עם המשתמש שלי, לכן אני מחפש חלופות. הכוונה באמין היא שהוא ידוע שהוא מחזיק מעמד ולא נופל כל כמה ימים ללא סיבה.
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות נעלים של EMERICA - שבארץ עולות כ 400 שקל. חיפוש מהיר מגלה שאפשר להשיגן ב EBAY ב 280 שקל ללא מס וכ 330 עם מס (כמובן שכולל עלות משלוח). הבעיה ב EBAY היא שכמות הדגמים, המידות והצבעים קצת לוקה בחסר. כמו כן, אני הרבה פעמים מחפש לרכוש חולצות טי של מותגי גלישה, לדוגמה, VOLCOM. בקיצור: אני מחפש חנויות שמוכרות מותגים כאלה ושולחות לארץ במחיר סביר. אשמח להמלצות מאנשים שמכירים כאלו. גליתי את החנות הבאה: http://shop.ccs.com/ אך מחיר המשלוח ההתחלתי שלהם הוא 30 דולר, שזה המון. שווה רק אם מזמינים כמה פריטים. מצאתי עוד כמה חנויות, אך הן שולחות רק חולצות ולא נעליים. בכל מקרה, תודה
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לקנות כ. מסך דרך EBAY כנראה... רציתי לדעת אם מישהו פה ניסה ומה העלויות של להביא משהו לארץ (מתחת ל$100) כלומר אם יש דרך להחמק מתשלום מע"מ ?
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
פעם ראיתי איזה אתר באנגלית שרשומות בו יכולות צבאיות של מדינות כולל מספר מטוסים טילים וכו'.. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
ווואייי הפעם המתנחלים ממש הצחיקו!!! [attachment deleted by admin]
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
מצאתי כמה משחקים לסלולארי שהומרו על ידי אנשים פרטיים מהמחשב שאני מוכן לחלוק: WARCRAFT 3: http://s60mobilegames.blogspot.com/2008/08/warcraft-3.html HEROES III OF MIGHT AND MAGIC: http://www.noeman.org/gsm/symbian-os-9-1-games/39878-heroes-might-magic-mod-240x320-java.html המשחקים הם פשוט מציאה, הבעיה היא שהם ברוסית, ולמרות היותי רוסי, יצא כך והתחנכתי באופן צברי לחלוטין, כך שדי קשה לי לקרוא ולכתוב ברוסית. אם מישהו מצא גרסא באנגלית ומוכן לחלוק עמנו, בבקשה
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות גופיות, גטקעסים וגרביים תרמיות מחו"ל, מכיוון שהמחירים פה פשוט מצחיקים. השאלה איפה אני עושה זאת, מאיזה אתר - לא מכיר אחד ששולח לארץ את הדברים האלה. תודה מראש חבר'ס.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים! בגלל שיש לי חדר ממש פצפון והמיטה הנוכחית לא ממש נוחה לאירוח וזאת בלשון המעטה(70 ס"מ רוחב), הגענו עם אמא למסקנה שהאופצייה היחידה למיטה זוגית היא שהמיטה תהיה תלוייה על התקרה עם קבלים או משהו. יש לכם מושג איפה אני יכול למצוא מידע על מיטות בקונסטרוקציה כזאת? עדיף בארץ;-)
-
- 7 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
-
אהלן אנשים בעוד כ-20 יום אני טס לניוזילנד ואוסטרליה לטיול בן 4-5 חודשים. אחד מהפריטים שכן חשוב לקנות זה שק שינה, כי אינני יודע כמה מהימים אבלה בטראקים. וכאן גם נכנסת השאלה ולכן אשמח לעזרתכם [למי שמבין ו\או היה בטיול של כמה חודשים בחול] אני טס בתכלס בתקופת הקיץ של ניוזילנד. אבל זה לא אומר שאני לא אמצא את עצמי במינוס מעלות בלילה. לכן אני מחפש שק שינה שכן יחמם, יהיה יחסית קומפקטית ולא יהיה יותר מדי כבד. אני גם לא מחפש עכשיו הוצאה של 700-1000 ש"ח אלא משהו יותר צנוע והגיוני מזה. אשמח אם אנשים יוכלו להמליץ לי על חברות טובות ואיזה שק כדאי לקחת ? [מותאם -5, מותאם -2 ? משקל אידיאלי?] תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות מכשיר נייד שמסוגל ובאיכות טובה להראות סרטים ומאפשר לשחק משחקים+ שיהיה דיי נפוץ בעולם כדי שיהיה כול מיני ג'אנק להוריד לו מהאינטרנט בהתחלה חשבתי psp אבל כול משחק או סרט עולים יקר.. ואין מצב - לפחות בנתיים- לצרוב בפורמטים שלו ואז ראיתי כול מיני מחשבי כף יד ויש כול כך הרבה סוגים, יש כאלה שנתקעים מהעברית ששמו עליהם יש כאלה שהסוללה נגמרת מהר ויש כאלה שבקושי סוליטר מסוגלים להריץ, אז אני מבקש מכול בעלי הידע פה עצה מה לבחור? מומלץ שהיה כניסה לכרטיסי sd בגלל שהם זולים שיהיה אפשרות לראות סרטים ולא על מסך 2.5 אינץ ואפשרות להריץ משחקים כול תוספת מעבר לזה מבורכת תודה רבה נא להעביר בבקשה במקרה של פורום מתאים
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום , ברצוני להזמין כמה מוצרים מהאתר "ebay" אך אין לי כרטיס אשראי בינלאומי , האם יש אפשרויות אחרות לשלם דרך האתר?
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה הרשת הטובה (אמינה, זולה, איכותית...) ביותר לקנות בה מחשב?
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הזכרונות הדינאמיים שלנו עשויים להפוך ליקרים עוד יותר בקרוב, בשוק אשר נותן עוד ועוד איתותים על שחיקתה של התחרות הממשית בו לכתבה
-
- 25 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
לכל מי שמחפש להקות חדשות וכאלה! http://www.last.fm באתר הזה אפשר להכניס שם של להקה שאוהבים והוא ימצא להקות עם אותו סגנון מוזיקה של הלהקה שרשמת בנוסף הוא יתן לך דגימות של שירים מהלהקות שהוא נותן!!!!!! תנו ביקורת....
-
- 5 תגובות
- 965 צפיות
-
-
יש תוכנה שיכולה לתרגם את הדבר הבא http://books.google.co.il/books?id=RBgoNN4MG-YC&pg=PA3&lpg=PA3&dq=Empire,+Colony,+Genocide:+Keywords+and+the+Philosophy&source=bl&ots=9HeQQeiOFO&sig=_bWeYsYmQAvtb9K1to9R_7NXt3U&hl=iw&ei=HTRaSrL1Go6sjAeM3Mwb&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=1 תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-