עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אהלן חבר'ה בקרוב אני עושה קניה עצבנית ברצות הברית, בעיקר של ציוד אודיו, בגלל ההפרש ה-ע-צ-ו-ם של המחיר בציוד אולפני, החלטתי שאני קונה בחול, מדובר על הבדלים של פי 3 עד פי 4 במחיר בארץ מול ארה"ב! להלן הקניה שלי: ממשק FW של PRESONUS שני קונדנסרים SHURE SM81 סט טריגרים לתופים של DDRUM ומודול של ALESIS שני פיקאפים לגיטרה EMG 81 שני מיקרופונים SHURE SM58 ואחד SM57 אוזניות סנהייזר 280HD (עדיין בהתלבטות, פתחתי ת'רד נפרד) בקיצר מדובר פה על חיסכון בקנה מידה אסטרונומי לעומת קניה בארץ אז האם שחכתי משהו שממש זול בסטייט'ס לעומתנו? חשבתי על לפטופ אבל יש לי T42, אז הוא מספק בנתיים חשבתי גם על אייפון, שעולה פאקינג 200$!!! אז למי שיש רעיונות, אשמח מאוד אם תשתפו אותי תודה !

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  2. Started by avi2014,

אנחנו 2 חברים אחד 17 ואחד 18. איך משיגים עבודה באילת? במלונות וכאלה?

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by amit_amit,

עמוד 47 תרגיל 2 מיקודית 005 של א.מ נתונה סדרה חשבונית בעלת 3N איברים, נתון כי סכום N האיברים האחרונים שווה לפי שתיים מסכום N האיברים האמצעיים. הראה כי סכום N האיברים הראשונים = 0 תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  4. Started by bagetrek,

מה לעזא.. מזכיר לי את EBAY איזה קטע הזוי http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad2.php?CatID=3&SubCatID=0&SalesID=1435639&SalesCatID=24 ואיזה מחיר הוא מבקש "יש לו 2 כאלה " פיי

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by klayton,

http://uk.youtube.com/profile_videos?user=piterr82&p=r

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  6. אוקי, אז כפי שראיתם אני זקוק לעזרה באיזה שהוא מושג בתחום האודיו. אני כותב עבודה על איך שמיעת מוזיקה בעוצמות חזקות מדי משפיעות על השימה לטווח הארוך ויש שתיי מושגים שאני צריך לרשום אבל לא יודע איך לרשום את זה. העבודה הולכת ככה- *מבנה האוזן ואיך שומעים *אז אני עושה פרק על דברים שאפשר לשמוע איתם מוזיקה- רמקולים ואוזניות. אז רציתי לדעת איך קוראים לכל הדברים שבעצם מקבלים את האותות החשמליים מנגן כל שהוא- אייפוד, מחשב וכו' ומפרשים את זה לצלילים וכך גם כיצד קוראים לחומרה שפולטת את אותות האודיו שהאוזניות/ רמקולים מפרשים לצלילים. * אילו השפעות וכיצד הם נגרמות. בקיצור, הבעיה שלי היא כמו שרמשתי על פרק שתיים שהוא מחולק על מקורות שיוצרים את האותות החשמליים ומקורות שמפרשים את האותו…

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  7. Started by ChrisBrown,

אני רוצה להחליף את המחשב שלי במחשב נייד.. מישהו מעוניין? Genuine intel[R] CPU 2140 1.60GHz 1.00GB RAM 7200GS

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  8. Started by DMaster,

אתמול יצא הוידאו החדש.. היה שווה לחכות. גם ת"א וירושלים שם.. ותלחצו watch in high quality למטה..

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by Lost Spirit,

:lol: מטורף חחח

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  10. בתור פרוייקט באינטרנט הנושא שלי הוא 60 שנה לשפה העברית. המידע שאני בעצם צריך זה שינויים שחלו בשפה העברית במשך ה60 שנה האחרונות (סלנג, ניבים, מילים חדשות וכו'). יעזור לי אם תוכלו להביא לי חומר בנושא הנ"ל כי לא הצלחתי למצוא עם גוגל תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 423 צפיות
  11. Started by fuck off,

לפי מה שהבנתי התקבלתי והקד"צ מתחיל עוד מעט. לתכניתן. מישהו יכול לאמר לי איך הולך שם השירות? מה אני עושה? זה יומיות? וכל מה שלדעתכם יהיה לי מעניין לדעת...

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by lion03,

עשיתי ראיון ומישהוא אמר לי שזה לא שווה ושהיו מקרים שלא שילמן משכורת במשך כמה חודשים אז השאלה שלי האם ללכת לעבוד שם או לסרב במקרה שאני מתקבל

• 22 תגובות
    • 18k צפיות
  13. האם זה יתכן כי רשום שהתעבורה שלי היא כבר 26GB ועכדיין מוריד, אני משתמש בRAPGET 1.41 ו-בדרך כלל אחרי שהלינק שמגיע ל-25GB הלינק שאחרי נמצא במצב המתנה ולא נותן להמשיך להוריד. עכשיו זה לא עושה את זה והכל ממשיך כרגיל גם אם אני מנסה לא דרך התוכנה ,עוד מישהו שם לב לשינוי ?

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  14. שלום יש למישהו רעיון איך אפשר לשלוח SMS חינם מהאינטרנט יותר מ8 הודעות ליום שיש בICQ?איזה תוכנה או משהו?זה צריך להיות לפלאפון תודה רבה

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by mazam,

שבת שלום קודם כל.. ככה החופש הגדול היגע ובא לי לעבוד כצת לעשות כסף.. אבא שלי הציע לי לפרסם מודעה (עיתון מקומי/פליירים) על חשבונו.. ולהיות טכנאי שבא הביתה לתקן מחשבים. עבדתי כבר במכה בתים בעבר אבל זה חברים של ההורים או חברים של הורים של חבר שלי לא משהו רציני. ועכשיו בא לי להפוך את זה לרציני. אני יודע לזהות תקלות.. קצר בזיכרונות,פירמוט,התקנת WINDOWS ,התקנת OFFICE וכדומה 1)אתם אומרים ילך כזה דבר? 2)נגיד המחשב צריך פירמוט, אני צריך דיסק WINDOWS מקורי חדש לכל מחשב? או אחד מקורי לכל המחשבים? 3}יעשו לי בעיות על צרוב? 4)השאלות 2,3 לגבי OFFICE תודה על העזרה מאור.

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  16. לפני כחודש בערך ההורים שלי רכשו רכב חדש (הונדה סיוויק 2008). ורציתי לשאול, אני יודע שכשקונים רכב חדש המוכרים אומרים לא להביא את האוטו לידיי מאמץ, ולא לעשות Kick-Down (אוטומט נו..) לפרק זמן מסויים.. כי המנוע חדש וזה לא בריא בשבילו.. האם זה נכון הדבר או סתם קשקוש?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Maor_Splinter,

שלום, הפורום הזה נראה לי הכי מתאים לדיון אז פתחתי פה. אני רוצה לקנות מחשב חדש אבל יש לי התלבטות ענקית: נייד או נייח? אני תקוע עם מחשב ישן וחלש מאוד שהמשחק היחיד שאני יכול לשחק בו הוא UT04 ועוד בDEMO. אני רוצה מחשב חזק למשחקים וגם שיהייה נוח ללימודים (נייד), אני מתחיל השנה לימודי מדעי המחשב ונראה לי שאני חייב מחשב נייד. חשבתי על זה שאם אני קונה מחשב נייד ב7K הוא לא מתקרב לביצועים של נייח ב3K וזאת הבעיה הגדולה... אני רוצה שהוא יהייה גם למשחקים חדשים. אם למישהו יש פיתרון יצירתי? אני אשמח, תודה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Ben N,

בעיקרון, אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה שיש לי בבית.. טלוויזית HD Ready של סמסונג, לא זכור לי איזה דגם, אם זה משנה אני יכול לבדוק.. כשחיברתי את המחשב הרזולוציה הייתה משהו כמו 1024*746 או משו בסגנון, האיכות לא משהו.. וגם משחקים לא עובדים לי... איך אני מסדר את זה?

• 5 תגובות
    • 574 צפיות
  19. (עדכון בתגובה מספר 10, יצא לי בסוף הנדסה קרבית) שלום, אני בן 18.5 וצפוי להתגייס ב 28.7 - התאריך קיים כבר חצי שנה. במנילה אני בחרתי אפשרות ראשונה מודיעין שדה, לאחר מיכן נח"ל, ולבסוף הנדסה קרבית. אני מעוניין מאוד להיות במודיעין שדה, אך אני מודע לזה כי קיים מצב בו הצבא, מצורכי כוח אדם, ימשוך אותי להנדסה קרבית או מקום אחר. במידה ודבר כזה קורה, מה אני יכול לעשות על מנת לקבל את האפשרות הראשונה שבחרתי? האם אני יכול לפעול לפני יום הגיוס? או שאני מגיע ליום הגיוס ושם בעצם "מסרב" ללכת להנדסה קרבית, ואם אני עושה דבר כזה, מה יקרה לי? מה הסבירות שמצב כזה יקרה? האם למישהו קרה? תודה רבה לכל העוזרים.

• 36 תגובות
    • 4.2k צפיות
  20. Started by בויקה,

תגידו לא היה פעם בערוץ ההיסטוריה שיש שם סרטים שמכינים לבגרות? אני פשוט לא מסוגל עם המיקוד הזה, אי אפשר לקרוא את זה זה כל כך משעמם

• 33 תגובות
    • 3.7k צפיות
  21. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3557473,00.html

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Link

• 33 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by approx,

http://i162.photobucket.com/albums/t275/danicars15/scarecrow.jpg מה אומרים ?

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by Mesatla,

http://tms.co.il/product/4918 מטורף! רצתי לקנות..

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  25. ראיתי שיש כל מני פרקים razor מה זה ? יש עוד כאלו ? מה הסדר שצריך לצפות בהם ? תודה

• 0 תגובות
    • 479 צפיות

דיונים חדשים בפורומים