עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by gevAA,

שלום לכולם :] יש קשירה כזאת שלהרבה חיילים יש, וזה חוט שתלוי עם שאקל על הדברים האלה שתופסים את החגורה בצד אחד, ובצד השני הוא ניכנס לכיס. אבל החוט בין השאקל לכיס הוא לא רגיל הוא בצורת קשר מיוחד. אני מקווה שאתם מבינים למה אני מתכון, אשמח עם מישהו יביא לי מדריך איך עושים את זה, או שינסה להסביר לי. תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by BlackTalon,

לא יכול להכנס לצ'אטים...החלון של הצ'אט נפתח אבל אין צ'אט... מה עושים???

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. יש שם מסלול שמיועד לריצה? אם כן מישהו יודע לכמה ק"מ?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by iakovl,

בלי להיכנס ליותר מדי פרטים הנה השתלשלות מקרים מהירה: 1. בתאריך ה28.2.11 הגיעה חבילה מארה"ב לישראל כשחלק מהחבילה הזאת מיועד אלי 2. ב28.2.11 בערב קיבלתי לידי את החבילה ואחרי בדיקה מהירה מסתבר שהמכס גרם נזק לחבילה בעזרת הפתיחה ה"חכמה" שלהם באמצעות סכין יפני שחתך את מה שהיה בחבילה כמעט ל2 3. ב2.3.11 הגעתי לסניך הדואר הקרוב אלי בשביל להגיש תלונה מקומית, באותו הסניף אמרו לי לגשת לסניף המרכזי ולהגיש תלונה נפרדת בדבר החבילה מחול (להגיש תלונה נוספת בהליך אחר) 4. ב3.3.11 הגשתי תלונה בסניף המרכזי היום, 8.4.11 קיבלתי מכתב מה4.4.11 שמודיע לי שבגלל שלא בדקתי את החבילה בעת הקבלה שלה אלא רק לאחר מס' ימים אז הם לא נושאים באחריות על הנזק הבעיה היחידה שלי היא שאני מנסה לברר את "זמן הת…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by approx,

יש לי שאלה די פשוטה איפה אני יכול לצפות במישחקים של הליגות האלה באינטרנט ?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by ben060,

מאחר ויצא המטבע של השני שקל

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Lanzar,

PART 1 PART 2 לראות את 1 קודם ;D

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by _Amaterasu_,

אזהרה בחלק מהאתרים יש תמונות קשות The Atlantic National Geographic TIME Reuters

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by pure perfection,

מה קורה ???? יש לי שאלה בקשר לכסף שמקבלים החתן והכלה בחתונה , אם הם רוצים להפקיד את זה בבנק אז הם צריכים לדווח על זה למס הכנסה אוו שיש פטור בנושא הזה ?? תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by 921nadav921,

יש אפשרות לזה בפייסבוק? להוסיף חבר בזמן אישורו בקלות ומהירות לחבר סוג ב. הוא לא יוכל לראות כל מה שכתוב בוול, פרטי יצירת קשר וכדומה.. בקיצור כמו שהוסיפו עד עכשיו חברים רק בגלל המספר. עכשיו זה יהיה יותר נוח. אם לא קיים מישהו מתנדב לעזור לי לתרגם את זה ולשלוח?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. טיל אירני בזמן מלחמה נופל על סניף של בנק לאומי מפוצץ את כל הכספת מה אתם עושים ????

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by DrecK,

אם לא נרשמתי למרתון ואני רוצה לרוץ בכל זאת, יש להם דרך לאכוף את זה שרק מי שנרשם ירוץ? או שאני פשוט יכול לבוא ולרוץ גם בלי להירשם?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Bin_Laaaden,

ברכו אותי על הצטרפותי למועדון זה ! אני כולי נרגש

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. קניתי לאחרונה Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands ורציתי להתקין אותו ב SSD אחר לא של C והוא לא נותן לי הוא כאילו רוצה את C כברירת מחדל ואין לי שם מקום וגם אין לי שם מה למחוק זה הכל תוכנות חשובות שם שאין לי אופציה למחוק. נסיתי למחוק את האוריג'ין ולהתקין אותו ב SSD הרצוי אבל גם זה מפנה אותי ישר להתקין אותו ב C. איך שהוא אם אני בא להתקין משם משחק אחר הוא כן נותן לשים אותו ב SSD שאני רוצה. תודה מראש לעוזרים ואם למישהו יש תשובה אשמח כמובן לדעת

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. Started by J0HNiE,

לא להאמין איך האיכות חיים שלנו השתפרה בארה"ב! היום קפצנו לחנות HARDWARE במטרה לקנות טלויזיה 27" או 32" עכשיו הסתובבנו קצת וראינו ומצאנו את הHITACHI 51" !!! CRT HDTV :xyxthumbs: משהו מפחיד קיצר אנחנו אמורים לקבל אותה ביום שישי וזה עלה לנו 1,475$ (כולל דמי משלוח, ואחריות 5 שנים) הנה המוצר באתר של החברה והתמונת שלי יעלו בקרוב מתי שאני יקבל http://www.hitachi.us/tv/browse/projection/16-9digital/51F710A.shtml ד"א אבא שלי גם רוצה לקנות HDTV בארץ והוא אומר שהוא פשוט לא יכול להרשות את זה לעצמו

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by composite,

שלום לפני כמה זמן עשיתי הזמנה גדולה מאמזון (אם איני טועה, יותר מ- 100$), ולאחר כמה זמן קיבלתי פתק מהמכס שהחבילה נמצאת שם. הייתי צריך להגיע לשם ולשחרר את החבילה בעצמי. רציתי לדעת: למה זה קרה, ומה אני צריך לעשות כדי שזה לא יקרה שוב בעתיד? תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by idofr,

שלום לכולם לפני כמה חודשים קניתי את הWA2209 של דל מIvory. מסך מצויין ואני ממש מרוצה ממנו אבל לפני איזה יומיים הנורית חיווי של הדולק/לא-דולק החליטה למות לה וזה ממש מפריע לי רציתי לממש אחראיות אבל אבא שלי אומר שבגלל שהמסך במצב ממש טוב חוץ מהעיניין הקטן הזה הוא מפחד שאני יקבל אותו חזרה שרוט ועוד פחות עובד ממה שהוא עכשיו למישהו יש ניסיון איתם? מישהו יודע להמליץ לטובה או לרעה? תודה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. היי בעוד אנחנו מתעסקים במפוחים כן או לא, ושאר "העניינים", בא הפנטגון האמריקאי ומטיל את הפצצה הזו - https://news.walla.co.il/item/3237630 ולי יש אי אילו השערות בנדון .....

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by redead,

שבוע הבא אני מגיע לרמת הגולן וחשבתי לעשות גיחה לחרמון.. סקי אני לא יודע לעשות אז זה סתם ככה בשיל לגעת קצת בשלג לכמה שועת ולחזור לצימר באזור. יש בכלל שלג שם כרגע?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. כאשר חיפשתי לאחרונה את האתר של TMS לצורך בדיקת מחירים ראיתי שזה מפנה אותי לאתר לא מוכר. וכאשר פעם שניה ניכנסתי אליו ראיתי את לוגו החברה יחד עם השועל של FOX .באתר של FOX מופיע הלוגו של TMS וכתוב שלאחרונה החברות אוחדו.האם זה מראה על שינוי כלשהו בשוק?? אובדן תחרות לא טוב לנו בכל מיקרה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. כלומר ישנם ראשי תיבות לתארים כמו בוגר למדעי ... נחשב כ BA מוסמך נחשב ל BSC וזה.. מישהו יודע איך הסימול של הנדסאי ??

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Trumpeldor,

כשגוגל השיקה בסוף השבוע את Google Instant, היא לא חשבה ליישם את זה גם על Youtube שבבעלותה... סטודנט למדעי המחשב מאוניברסיטת סטאנפורד פיתח את Youtube Instant http://ytinstant.com/ בכל הבלאגן התקשורתי שנוצר הוא אפילו קיבל הצעת עבודה ממנכ"ל יוטיוב עצמו הסיפור המלא כי איו לי כוח לרשום עוד... http://www.feross.org/youtube-instant-media-frenzy/ הרעיון רק בתחילת דרכו, ודורש שיפורים, אבל חביב בהחלט

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Funkyzord,

אני מקווה שהמשחק לא יהיה כמו האלבום החדש שלהם :-X http://www.gamershell.com/download_2406.shtml נראה חמוד

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. למה הם תוקעים אותנו 10 שנים אחורה ב-640 על 480 עתיק?! קראתי אפילו לא מזמן מחקר ששידור בפורמט HD מעלה את הריטינג בצורה ישירה, הם קשרו את הסיבה באופן ישיר ל"הנאה שבצפייה" בשידור HD. אפילו מדינות נחשלות והרבה פחות מפותחות מישראל עברו לשידורים בHD *אאהמ* מזרח אירופה *אאהמ*. יש פה ושם יציאות טובות לערוצי הטלוויזיה הישראלים, נניח, אלנבי בימים אלו שמאוד חבל שלא משדרים בHD. כל תוכניות המקור של הוט ויס משודרות היום בHD, לדוגמא "תמרות עשן" של הוט הייתה תענוג צרוף על התפאורה הטבעית המושלמת של רמת הגולן. או הסדרה "שביתה" של יס שמשודרת בימים אלו ועשו שם עבודת בימוי ומשחק ממש יוצאת דופן.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. בקשר לאר קלי, הורדתי את: burn it up fiesta giggilo hotel i believe i can fly slow wind remix - מומלץ מאוד (: world's greatest thats that ignition והם ממש אחלה, על איזה עוד אתם ממליצים? ובקשר לרמיקסים של שירי היפהופ, הכוונה לגרסאות יותר קצביות אבל שעדיין נותן את הסגנון של ההיפהופ, ה SLOW WIND REMIX הוא דוגמא מצויינת כי מצד אחד הם שמרו על האיכות של השיר, מצד שני הקפיצו אותו הרבה יותר בקטע של המיקס... תודה רבה!!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים