עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. הכול רשום בכותרת.. אם אתם צריכים עוד פרטים ממני רק תרשמו..

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. הם מפרסמים פרטים בסניפים מישהו בדק?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by AdamS,

לדעתי הוא הפרק הכי טוב שהיה בעונה השניה עד עכשיוו...! פשוט סידרה אדירההה... מישהו עוד ראה? אדם

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by ^DaRk-MiNd^,

מור שלנו הוא כבר ילד גדול בן 19! נאחל לו שימשיך בתפקידו כאחראי צוות חדשות ושימשיך לנדנד לאנשים ("תזכיר לי, מה עם המאמר על המסכים?") בגלל מחסור בשמנמנים ישראלים נצטרך להשתמש בעובדים זרים ואל תשכחו לקרוא טולקין ולשחק דאוס אקס

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by The_overclocker,

http://video.google.com/videoplay?docid=-5651560933959870793 זה רק אצלי ככה ? מה זו הצנזורה הזאת

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. מעניין לדעת אם יהיה שם מישהו מפה. 8)

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. http://home.planetinternet.be/~bbaeyen2/thb/index.html

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by smdsjd,

מישהו נסע באונייה הזאת? מצאתי את זהף http://www.facebook.com/event.php?eid=119412058099788 1000 ש"ח כולל יהל כולל שחר חסון ובנוסף לזה איה נאפה מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by ppe,

לידיעת הדיבור או החברים נישמע כמו יחצן חח

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Mike-,

שלום לכולם, הזמנתי כמה מוצרים קטנים מeBay, שמתי לב שאם אני מזמין מוצרים ממש קטנים הם מגיעים לתיבת הדואר של ביניין המגורים במקום סניף הדואר. עד עכשיו חשבתי שהכל טוב ויפה לא צריך להסחב עד סניף הדואר, עד שהופתעתי לגלות שרידים של מעטפה שדומה למעטפות של eBay קרועה ללא כל זכר למוצר בפנים או כל מידע מזהה. אני חושד שהחבילה הזאת הייתה מיועדת אלי. מה אני יכול לעשות ? עברו בערך שבועיים מאז ההזמנה. האם יש אפשרות לפנות לדואר ולברר ? או שפשוט לחכות עוד קצת ולפנות למוכר/eBay ולשחק אותה ראש קטן שלא קיבלתי את החבילה ?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by someone,

תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. נתקלי בזה היום וזה הטריף אותי: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3sSMKxcKt_I#! עכשיו נשאר למצוא עוד כמה אנשים משועממים עם רעיונות כאלה, וכל מקום עבודה "יבש" יהיה תענוג.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by אוריפ,

אני נוסע ביום רביעי לLA ל3.5 שבועות. לכן רציתי להגיד לכם שלום, ונקווה שלא יהייו יותר מידי התפתחויות שאאלץ להתעדכן בהם! ביי!

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Jesper,

אני מתכנן קניית מחשב בקרוב. אני עוד לא סגור על מפרט... התקציב הכולל יהיה כ-6K כולל מסך וציוד היקפי דודה שלי מגיעה מארה"ב בעוד כמה שבועות. האם יש רכיב או שניים במחשב שכדאי לי לקנות באמצעותה מארה"ב שיוזילו בכמה מאות שקלים את המחיר הכולל של המחשב? למשל - לקנות שם את כרטיס המסך? (בלי שאני מבין עדיין יותר מדי אני מאמין שאני אקח כרטיס מסך מסדרת 8800GTS) האם אתם ממליצים לעשות זאת או שעלולות להיות בעיות אם האחריות וכדאי כבר לקנות את כל הרכיבים בארץ באותו מקום מאשר לחסוך כמה מאיות?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. טיל אירני בזמן מלחמה נופל על סניף של בנק לאומי מפוצץ את כל הכספת מה אתם עושים ????

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by darq,

עד לפני חודש חודשיים כל יום שהייתי נכנס לאתר הייתי נתקל בכתבות חדשות על כל מיני טכנולוגיות. ג'דטים, משחקים. אפילו אם חלק מהכתבות היו מתורגמת זה היה כייף לקרוא. היום כמעט ואין כתבות חדשות... ולא חסר חדשות. זה רק אני או שיש בעיה באתר מבחינת תוכן? לא חסרים מגזיני טכנולוגיה וחומרה בעולם. אבל בשבילי HW תמיד היה הטוב והמעניין והמקצועי בישראל. לדעתי זה חבל שהוא לא מתעדכן מספיק.

17. Started by eliav-peretz,

http://www.youtube.com/watch?v=rsom99Ds43U אם זה ישן אז מצטער, פשוט זה כזה מצחיק! קורס לשליטה בכעסים, עליי במתנה!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Re_Boot,

שלום לכולם וערב טוב, רציתי לשאול מי השכר שלו יותר גבוהה מתכנת סי שארפ בעל 6 שנות ניסיון או איש סיסטם (IT) גם בעל 6 שנות ניסיון? ועוד שאלה,באיזה מקצוע תנאי העבודה יותר טובים?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by drorhazan,

כותרת לא הכי ברורה במיוחד, אבל שיהיה. למה לעזאזל יש הפרש בין אורך סרטי DVD בארה"ב לבין אורך סרטי DVD בבריטניה (שמיובאים לארץ). למשל: מכושפת- 107 דקות באזור 1, 103 דקות באזור 2. רשימת שינדלר- 197 דק' באזור 1, 187 דק' באזור 2. יש עוד הרבה דוגמאות.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by julbo,

ראיתי את ה"מושג" הזה מספר פעמים במספר פורומים ולא בדיוק הבנתי. סורי לא באמת ידעתי איפה לפתוח את התרד.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by imac,

ישנתי קצת צהריים ונזכרתי בסרט שראיתי לפני המון המון זמן, אני זוכר כמה דברים במעורפל.. התקופה של הסרט היא פרימטיבית, יש איזה שליט שמן מאוד והדבר שהכי הזוי שהוא הוציא איזה רגל של עוף מבושלת מהתחת שלו חחחח כןן סרט הזוי מישהו יודע למה אני מתכוון?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. פעם הגעתי לאתר שנתן אפשרות לצפיה פנורמית של רחובות כולל זום והתקדמות ברחובות ע"פ כתובות אני לא מתכוון לאתר כמו zoomap שנותן תמונה סטטית אלא למשהו שנותן אפשרות לזווית צפיה ב 360 מעלות אני לא זוכר היכן נתקלתי בזה אבל זה קיים יש למישהו מושג ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. מישהו נתן לי את הלינק הבא, מצחיק בטירוף ! עשו את זה על STEAM אבל אני בטוח שזה גם תופס לפה HF http://images.webrivesud.com/post.htm

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Amit_Alcobi,

אני רוצה לשנות את כתובת האיי פי של המחשב שלי, אני גולש על הWiFi של השכנים אם זה משנה..

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Bin_Laaaden,

ברכו אותי על הצטרפותי למועדון זה ! אני כולי נרגש

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.