כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,548 דיונים בפורום זה
-
מה עדיף לקנות מחשב חזק למשחקים בסביבות ה 8500 ש''ח כולל מסך או לקנות מחשב נייד ב 5000 ש''ח וסוני 3 למשחקים אני אומר האופציה השניה והוא הראשונה מה דעתכם
-
- 10 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום כולם אז אני מנסה לבדוק כאן את ענין הכספים אחרי שנציג של הוט שיגע אותי בטלפון שעתיים הסקר די ברור נראה לי . השאלה מיועדת למי שמשלם רק על טלוויזיה ללא טריפלים כוללי הכל. ואם כן - יש את אופציה 12 . שוט! בלי להתבייש!! למי שיש חבילות נוספות שמשלם עליהם יכול להוסיף כאן מה וכמה.
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני מדבר על הדבר הזה: http://www.tw4u.co.il/topics.php?id=5&productId=20&topicId=7 מי מכיר כאלה בסגנון? מי שיחק? מי אהב?^^ פעם היה לי כזה ועכשיו אני ממש רוצה לקנות חדש הבעייה היא שאלה שמצאתי - או שהטווח שלהם קטן מ20 מטר (שזה המינימום מבחינתי), או שאומרים עליהם שהם מתקלקלים מהר, או שבכלל לא כתוב הטווח שלהם מישהו מכיר במקרה חברה שמייצרת דברים כאלה, אבל אמינים ועם טווח של יותר מ20 מטר?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הזמנתי לפני כמה ימים מקלדת ועדיין לא חזרו אלי : יש להם באתר שני טלפונים - אחד מהם כלל לא עובד והשני משאיר אותי עם מנגינה של אוטו גלידה מישהו יודע מה נסגר[ :-X] איתם? פרשת משרדיה 2?
-
- 7 תגובות
- 924 צפיות
-
-
-
טוב, אז נמאס לי, אני נוסע בכביש דו-נתיבי בנתיב הימיני על 120 בערך, במראה האחורית אני רואה רכב שמתקרב במהירות גבוהה מאחורי ונצמד אלי, אני מסמן לו שיעקוף (יש מסלול שלם פנוי בדיוק למטרה הזאת), הוא לא רוצה לעקוף, במקום זה הוא נצמד לי לתחת ב-120 פאקינג קמ"ש. אז מה הסוף אתם שואלים? מה יכול להיות הסוף?, בסוף הוא נכנס בי מאחורה, לרכב שלי לא קרה כלום (יש לי וו-גרירה מאחורה) אבל לו נפתחה כרית-אוויר. אז החלטתי ליישם רעיון שמתבשל במוחי כבר זמן מה. יש לי מסך-DOT MATRIX גדול (בדומה לזה ששמים בחלונות ראווה של חנויות) עם בקר קטן וחמוד שמאפשר לי להציג על השלט הזה אחד מ-10 משפטים ששמורים בזיכרון שלו. הבקר הוא גרפי, ככה שאין מגבלה על שפת התצוגה, כל מה שאני צריך זה ליצור "תמונות" ברזולוציה ש…
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני יודע וקטורים, משוואות ואי שוויונים מעריכיים ולוגורתמיים, כל החומר של 006 ו005, מספרים מרוכבים. איזה חומר לא ציינתי שיש ב007? (אני יודע שיש איזה סוג של הנדסה שאני לא זוכר את שמה...) יש את הטבלאות האלה שיש בדף נוסחאות עם המון מספרים? נראה לי טבלאת התפלגות...
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
התחלתי לעבוד באחת החברות [לא משנה השם] היום קרה לי מקרה ממש לא נעים שהיה כזה: לקוח הזמין ארוחה... נתתי לו. והוא טען שהצ'יפס שהוא קיבל לא מספיק לו ולא מלאתי לו את זה עד הסוף... אז הוא שאל זה הצ'יפס? [בקול גבוה ועם מלא עצבים] [לקוח שמהתחלה לא היה נחמד וכל דבר אמר בעצבים] אמרתי לו כן אדוני זה הצ'יפס הוא ענה לי סליחה?? אתה מתחצף אלי? הוא אמר לי תקרא למנהל עכשיו... המנהל מגיע. הוא התחיל לצעוק על המנהל ואמר למנהל שירשום לו את כל הפרטים שלי ושל המנהל כי הוא רוצה להתלונן ותוך כדי זה איים עלי ואמר אתה לא תעבוד פה יותר תזכור את זה וכו' וכו'... המנהל לא הסכים לתת לו את הפרטים ונתן לו מספר של הרשת או משהו כזה. זה היה נורא לא נעים, הוא ממש צעק וצרח והשתגע ואיים. השאלה היא כזאת: האם הת…
-
- 26 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
רעיונות בבקשה. רוצה שיהיה שימושי ועמיד לאורך שנים.
-
- 29 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מישהו יודע אם אפשר לשנות ציון מגן אחרי הבגרות נגיד למועד הבא? כי אחת המורות אמרה לי היום שזה לא חוקי או משהו כזה... מי שיודע שיגיב ...
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
1. אני מעונין לקנות מקלדת ועכבר למחשב נייד, מאיפה אפשר להזמין (שישלחו לישראל)? יש איזו חנות בעולם שמוכרת בזול ועושה משלוחים לפה? 2. אני רוצה לעשות חבילת אביזרים למחשב נייד, חשבתי על מקלדת,עכבר,וכבל VGA, אבל מה עוד אפשר? בנוסף אשמח לדגמים של מקלדת ועכבר פשוטים וטובים למחשב נייד, לא יקרים... תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום חברים, בשנה שנתיים האחרונות השכן שלי,שיש לי היסטוריה לא קטנה איתו (וחבל שאני אפרט כי זה יהיה בזבוז זמן) קנה ובנה לעצמו כלוב תוכים שנמצא באופן מדהים בדיוק בגבול בין הבית שלו לבית שלי עכשיו,אני יודע שזאת הצתה מאוחרת אבל אני באמת זקוק לעצה כלשהי,כי אני כבר לא יכול לשמוע את הדברים האלה... בכול מקרה,התוכים עושים רעש בכמויות,בלילה ביום מתי שלא,וכאלה צווחות שאפשר להתשגע מזה... ההורים שלי "ניסו" לפעול נגד זה הגיע מודד ממשרד איכות הסביבה בדק עם ציוד הקלטה,והוכיח שהרעש יוצא מגדר הרעש המותר. אני ניסיתי כבר לדרבן אותם לעשות עוד משהו,אבל הם עסוקים בעבודה וכו.... דיברנו עם ראש המועצה,נאדה... שאלתי את אבא שלי למה אנחנו לא מזמינים לו משטרה,הוא אמר שהם לא מטפלים ברעש של בעלי חיים... …
-
- 68 תגובות
- 14.1k צפיות
-
-
שהצליל שלהם מדהים. הרגע ראיתי את זה: יש שם המון כלים לא מוכרים, אני אשמח עם מישהו יוסיף.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להשיג כבל מאריך VGA (אם יש חיה כזאת)
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
-
אנחנו 3 חברים נוסעים ל7 לילות לאיה נאפה (בעזרת השם) בחודש הבא, המלון שלנו הוא דירה קטנה עם מיטבחון בלי ארוחות, אנחנו מבשלים. כמה כסף להביא לאוכל, אופנוע, מסיבות וכו... ועוד שאלה, על מנת לצמצם עלויות חשבנו לקנות אלכוהול בדיוטי פרי, האם יש איזה שהיא הגבלה לכניסה לקפריסין?
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
אני חושב שמישהו שיחק יותר מידי בGTA
-
- 9 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
-
שלום עשיתי היום 07 ואני חייב לשפר 06 (50),אני יגש במועד ב' קיץ שיבוא עלינו לטובה : 1.המיקוד של מועד א' הוא כמו של מועד ב'? - המיקודית של מריאן ואידית כהן מעולה אז אפשר פשוט לקנות 006 של הקיץ?או שיהיה גרסה למועד ב? תודה.
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
http://www.dinaor.co.il/HTMLs/popup.aspx?C2021=11986&BSP=822&BSS21=11986&BSCP=822
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה לציין שאני חצי מזרחי (טראבזי-שזה טריפולטאי חננה ) ואין לי גזענות למזרחיים בכלל חוץ מאלו שפנו לכת הערסים ) התחלת הסיפור אתמול בערב הגיע לפתח דלתי שכני הערס המחשב שהוא קנה יתקלקל והוא ביקש עצות בבחירת מסך למעשה הוא לא באמת רצה עצות אלה רצה לגלוש לזאפ להשוות מחירים בגלל שזה מסכים ב1000 שקל אמרתי לו שעדיף להגדיל את התקציב למסך איכותי ראיתי שהמוח הערסי שלו לא קולט אז נתתי לו לראות את הPW201 שלי תוך כדי הפניה למדריך המצוין של HWZONE על מסכי LCD חלק א כמובן אמרתי עברית הוא יודע ונתתי לו לקרוא את הכתבה תוך שניות אחדות הכתבה הוחלפה לזאפ ופה ברשותכם כי אני לא מתאפק - בכל מקרה בררתי כמה דברים וסיכמנו שאני ינסה לתקן לו את המחשב הישן תמורת…
-
- 6 תגובות
- 821 צפיות
-
-
היום שמעתי על איזה משחק ע"ש "קונאן הברברי". עכשיו , נזכרתי שכשהייתי קטן הייתה סדרה שנקראה קונאן ההרפתקאן - שאין לי מושג איך היא קשורה לעזאזל למשחק ומאיפה הביאו "קונאן הברברי". אחרי חיפושים, מצאתי את הפתיח באנגלית: http://www.youtube.com/watch?v=3Wqlqy82Snk איפה אוכל למצוא את הפתיח בעברית?(וידאו).
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
עוד שבועיים ככה אני טס לאוקראינה .. וזה פעם ראשונה שאני טס .. אז רציתי לשאול כמה שאלות (אני noob בטיסות) מה כדאי לקחת איתי ? מתי קונים דברים בדיוטי פרי ואיך כל זה עובד ? כרגע לא עולה לי עוד שאלות לראש כי אני לא יודע מה לשאול אז תתנו לי ככה טיפים בכללי תודה לכל העוזרים
-
- 39 תגובות
- 3k צפיות
-
-
חזרתי מהשאלון שאלון קל ביותר לא תיארתי לעצמי כמה קלה יכולה ליהיות בגרות תשובה לאלגברה א . a שונה מפלוס מינוס 3 ב. ושליש a>3 גיאומטריה שאלה 4 א. = 135 הסתברות 5 א. 1. 5/9 2. 4/5 ב. 7/90 ג. 43/90 תשובות בדוקות בקשר לשאר השאלות אני לא יודע
-
- 9 תגובות
- 686 צפיות
-