עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. חפשתי בגוגל הוכחות ומצאתי הרבה. לדאבוני האנגלית שלי לא משהו ואני לא מכיר את התרגום המלולי למושגים שאני מכיר בהנדסת המישור. לכן אני לא מצליח להבין כמעט כלום מההוכחות.... ניסיתי לחפש הוכחה בעברית ולא מצאתי =\ ולכן אשמח אם משהו יתרגם\יסביר לי אחת מן ההוכחות. אני צריך הוכחה ללא שימוש בטריגונומטריה כי את זה עדיין לא למדתי.... מצאתי כאן הוכחה מפורטת ולא הבנתי אותה כ"כ http://www.cut-the-knot.org/triangle/Morley/MorleyZsolt.shtml אם לא את זאת אז אשמח אם משהו יעזור לי עם זאת http://www.cut-the-knot.org/triangle/Morley/Dergiades.shtml או עם זאת http://www.cut-the-knot.org/triangle/Morley/Naraniengar.shtml תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by benor,

למישהו יש קובץ תרגום בעברית למערכת פורומים הזאתי? תודה!

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  3. היי חברה.. במסגרת הפרוייקט שלי בטכנולוגיה בחרתי לבנות אתר לחברה ללימוד נהיגה הבעיה שאין לי ממש רעיונות מה לשים שם שיהיה שווה את הציון.. חשבתי כבר על מערכת שתלמידים יוכלו להיכנס ולראות כמה שיעורים הם לקחו וכאילה.. מערכת של תרגול שאלות מטאוריה על החברה עצמה וסטטיסטיקות שמראות עד כמה היא שווה.. -- עכשיו אני צריך לעשות משהו בצורת משחק הכלים שלי זה פוטושום ו VB ברמה די בסיסית.. אם יש לכם אולי רעיונות כלשהם מה לשים באתר , אני נורא אשמח! אזזז.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  4. חבר שלי קנה מסימפלטק, לפני שנתיים LG F900B. ופתאום היום הוא התקלקל. את מני אי אפשר להשיג, מה הוא יכול לעשות? אתם יכולים להביא את הטלפון של היבואן הרשמי של LG?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. בזמן האחרון התחלתי לקבל ספאם סלולרי, לעיתים רחוקות - אחת ל 2 שבועות בממוצע. ההודעה היא בדרך כלל "זקוקים להלוואה עד 10000...... להסרת מספרכם מהמערכת הקישו 1. לנציג הקישו 2", אבל פעם אחת גם היתה הודעה של ברכה על קבר של איזה קדוש השיחות ממספר חסוי להסרת מספרכם מהמערכת --> ניתוק השיחה, אבל השיחות ממשיכות ניסית את האפשרות של נציג שירות --> נא הקישו מספר טלפון וסולמית --> הקשת מספר טלפון --> נציג שירות יחזור אליכם (לא חזר עדיין) - התפריט מגן בצורה מוחלטת על זהות החברה, ננסה להוציא את זה מהנציג איך ניתן להפסיק אותם, ורצוי גם להוציא מהם כסף (הטרדה) על הדרך ? (בתור התחלה, אם נניח שהנציג גם לא יחזור, איך מוצאים את מי בכלל צריך לתבוע ?)

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by ריקה,

שלום, אנחנו בית-ספר חינוך מיוחד לתלמידים בעלי לקויות למידה מורכבות. בית ספרנו נותן מענה נרחב ומשמעותי ביכולת שלנו לעקוף את הלקות ולהוביל את התלמידים להישגים לימודיים משמעותיים. לצערנו בשל מורכבויות שונות, התחום הטכנולוגי בבית הספר מאוד דל. כיום לחטיבת הביניים אין כיתת מחשבים, בימים אלו אנו מנסים להשיג תרומות של מחשבים להקמת כיתת המחשבים הראשונה של חטיבת הביניים. אנו זקוקים למחשבים משומשים במצב טוב שיכולים לשמש את כיתת המחשבים שברצוננו להקים. התשתית כבר מוכנה- רק לא השגנו מספיק מחשבים. אם יש ביניכם שעובדים בחברות אשר מחליפות מחשבים בתדירות גבוהה ויכולות לתרום עבורנו מחשבים במצב טוב- אודה שתקשרו אותי על-מנת לקדם את הפרוייקט החשוב ת…

7. Started by J.allmighty,

יודעים איפה ניתן למצוא בארץ זרועות כאלה ? http://www.globalcomputer.com/products/product_details.jsp?PRODUCT%3C%3Eprd_id=3580777

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  8. Started by GRiM,

עדיין לא התעמקתי במשחק, אבל הוא כיפי - תנסו.

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. קיבלתי זימון לפני איזה חודש ללשכת גיוס..כשהייתי שם אמרו לי בגלל שהקבא שלי מאוד גבוה אז אני מיועד לקורס קצונה יעודית במקומות כמו גולני גבעתי ועוד משו שבחרתי שם לא זוכר...בכל קמרה זה היה קרבי לרוב. עכשיו חלק אומרים לי שכדאי חלק אומרים לי שלא, ואני לא כזה חולה קרבי. מה אתם על האפשרות הזו? שווה? נותן משהו לעתיד? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by uriya,

שלום לכולם כולן לכל העוסקים בדבר..... אני כבר פה כמה חודשים ועדיין לא מצליח להבין (אני מבין אבל מתפלא) איך יש לכם כמות ידע כזו??? הרי האנשים פה הם בסביבות בין ה-15 ל-30 של חייהם ואיך יש לכם כ"כ הרבה ידע, ז"א אני מסתכל פה על תשובות של אנשים וזה פשוט מדהים............ תאמינו לי, אם הדור הצעיר יאמץ לעצמו את היכולת ללמוד ולהשקיע כמו כמה אנשים כאן אז המצב שלנו ממש אבל ממש טוב מבחיה אינטלקטואלית וטכנולוגית ו- א נ י ל א צ י נ י ממש ממש לא חזק ואמץ לכולם :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

• 6 תגובות
    • 554 צפיות
  11. Started by IG,

לפני כחודש התקלקלו לי אוזנות הסנהייזר חרטא שלי ושלחתי אותן לחנות כדי שיתקנו לי אותן במסגרת האחריות. שבוע אחרי זה התחלתי להציק להם בטלפון על זה שהתיקון מתעקב.... בשבוע שעבר האוזניות חזרו לחנות והתקשרו אלי והודיע שהן הגיעו. בהתחלה הבחור שדיבר איתי רצה שאני אשלם על המשלוח בדואר רשום, ומכיוון שלא היה עלי את הכרטיס אשראי אמרתי לו שאני אחזור אליו. יום אחרי זה חזרתי אליו ובקשתי ממנו שלפני המשלוח, שיבדוק שהאוזניות עובדות ותוקנו בצורה טובה (החליפו לי דרייבר... באוזניות כפתור...). הוא בדק ואמר שהן בסדר, באתי להביא לו את המספר כרטיס אשראי- והוא אמר לי: "עזוב... עלי". יצא גבר גבר (בכול זאת, הייתי חודש בלי אוזניות... 10 ש"ח זה פיצוי הולם לפי דעתי, למרות שזה לא אשמתו). מחר אני נוס…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by evman007,

טוב,אז היום התקינו לנו בבית טלפון של הוט. ביקשתי 3 נקודות. אחרי שהוא התקין לי בחדר אני רואה שהתפוצץ לי חור בקיר בגודל כדור ושהוא עשה מלא חורים בקיר בגלל שהוא שם קליפסים לא נכון ואז שם מחדש. את ההתקנה השנייה בהול-זה מעבר כזה בין החדרים לסלון,זרק את כל הכבלים של החשמל והמודם על הרצפה מבלי לשים קליפסים כמינימום למטבח הוא משך כבל מעל התקרה במקום מהרצפה.... קיצר,עבודה ממש גרועה מחברה כל כך גדולה.מאוד מאוכזב,מקווה שלפחות מהטלפון אני יהיה מרוצה ;D

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Snufkin,

לפי דעתי זה הדבר הבא!! מה שקורה זה שפשוט החברה האלה תוקפים את הספאמרים חזרה (והכל בצורה חוקית) ומאלצים אותם עקב הצפת השרת בתלונות להפסיק לשלוח את הספאם לאנשים שנרשמו. דמיינו מה זה קיבלתם אי-מייל, התלוננתם, אם אחרי שהזהירו אותו קיבלתם עוד פעם אי-מייל יציפו לו את השרת כדי שהו יהיה חייב להפסיק (ושוב אני אומר הכל חוקי). שווה לפחות להיף מבט.

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  14. Started by waizman,

אהלן אני רוצה לארגן איזה חבית בירה ("KEG") למסיבה שאני מארגן עוד מעט ורציתי קצת פרטים על העניין ממי שיודע: 1. מה גודל הפתח של החבית? האם זה תואם לתקן אירופאי/אמריקאי/משהו אחר? 2. אתם מכירים מקום שיוכל למכור לי חבית אחת? לא תהיה בעיה להחזיר את החבית הריקה לאחר השימוש. 3. מה נחשב מחיר טוב לזה? תודה

• 26 תגובות
    • 7.9k צפיות
  15. Started by QQQ,

זה מה שכתוב לי במעקב: באמת תודה לכם שניסיתם. ברצינות עכשיו, אני לא מצליח לחשוב אפילו כמה טמבל צריך להיות בשביל לרשום במעקב של חבילה "ניסיון לשליחה". מה אני אמור להבין מזה? שהם ניסו ולא הצליחו? שהם ניסו והצליחו? מילא אם היה עוד עדכון כמה שעות אחרי אבל מאתמול בבוקר הסטטוס תקוע על: We attempted to deliver your item in ISRAEL at 11:42 AM on August 19, 2009. באמת אומר לי הרבה...

• 19 תגובות
    • 19.1k צפיות
  16. עבר חודש ממועד התשלום, כך שאין כמעט סיכוי שהחבילה החדשה תגיע ב-45 יום בהם ניתן לפתוח תלונה. האם לדעתכם לגיטימי לפתוח תלונה רק בשביל הפרוטוקול עד שהמשלוח יגיע?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. הי הזמנתי חבילה מחו"ל בשווי של כ70$, היא הייתה צריכה להגיע לפני כשבועיים, אך לא קיבלתי אותה/ הודעה שצריך לשלם מכס. יותר נכון לומר שהחבילה הוזמנה בשבילי, המזמין רשום בפייפל על כתובת העסק שלו, והוא לא קיבל שום הודעה לגבי זה. החבילה הוזמנה מחנות אמינה כך שהבעיה לא כאן, לפי מספר המעקב של החבילה היא נשלחה כך שבעצם היא איפשהו בארץ ומחכה שאבוא לקחת אותה, ולשלם מכס. השאלה כאן היא- למי צריך לפנות ואיך יידעו שהחבילה שלי? אני מתאר לעצמי שלא נותנים הרבה מידע על פי כתובת בלבד.

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  18. Started by LOL,

היי, לפני איזה שלוש שבועות הזמנתי משחק מshopto, המשחק לא הגיע עד עכשיו במספר מעקב שניתן על ידיהם בroyal mail רשום שהחבילה עזבה לפני שבועיים את אנגליה יש לי איזה שהוא סיכוי למצוא את זה בדואר? יש לי טעם לדבר עם shopto למרות שזה בבירור עזב את אנגליה? אשמח לעזרה ממישהו שקרה לו מקרה דומה והוא הצליח איכשהו לפתור אותו

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Ovid,

הזמנתי חבילה מארה"ב הם שלחו את זה דרך DHL , זה הגיע כעבור כמה ימים לגרמניה ומשם בתאריך 24/2 כתוב שזה כבר נשלח לישראל. עבר יותר מחודש והסטטוס האחרון שיש לי זה שזה נשלח ב24 לארץ. אני מתקשר לדואר ישראל אומרים לי זה לא הגיע לארץ, מתקשר לDHL הם אומרים שזה נשלח ב24 כבר לארץ ולא הגיוני שמטוס טס מעל לחודש מגרמניה לישראל. מה אני עושה? יש לי מספר מעקב עם CK בהתחלה.. אני זוכר פעם קודמת כשהיה לי עם CP בהתחלה כן הצלחתי לבדוק היכן החבילה בארץ בדיוק, אבל את המספר מעקב עם CP נתנו לי מדואר ישראל לאחר שנתתי להם מספר מעקב עם CK והיא המירה לי לCP. הבעיה שעכשיו הם לא יודעים על מה אני מדבר בכלל.

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by ModChiP,

ב 11 בפברואר הזמנתי חבילה מBIC ב 12 היא נשלחה. לפני כמה ימים קיבלתי בדואר את המכתב שאומר לי לקחת את החבילה מהדואר. החבילה היא בלי מספר מעקב. כמה ימים אחרי שקיבלתי את המכתב מהדואר, הלכתי להביא את החבילה. הם לא מצאו אותה, גם המנהלת חיפשה ולא מצאה אותה. אמר לי להשאיר מספר טלפון על המכתב שאומר לי לקחת את החבילה, השארתי והלכתי. באתי יום אחרי כדי לראות מה קורה. לא מצאו אותה ואמרו שאולי היא נשלחה בחזרה לסין או הגיעה לסניף אחר של הדואר. מה עושים מכאן? למי אני פונה? אני יכול לתבוע מהדואר את כמה שעלתה לי החבילה? תודה רבה על העזרה.

• 198 תגובות
    • 26.7k צפיות
  21. היום סוף סוף הורכב המחשב שלי ונשלח (ככל הנראה ל- FedEx - קיבלתי מספר טלפון, חיפשתי אותו בגוגל כדי לברר איזו חברה ומצאתי אזכור של Fedex ליד המספר 1-700-706-500), קיבלתי מספר חבילה (מ- SkyPC), אבל מה אני עושה איתה? האם זה "שטר המטען" שאותו צריך להכניס בשביל לעקוב אחרי המשלוח באתר של FedEx? אני פשוט צריך לדעת אם המחשב יגיע מחר או ביום ראשון, ואם זה מגיע מחר אני חייב להגיד להם לשנות כתובת לפני שיהיה מאוחר מדי

22. אני מחכה לחבילה מצ'כיה שנשלחה ב-5 למאי ובשבוע שעברה ראיתי במעקב היה רשום שדבר הדואר האמור הגיע ליחידת הדואר המרכזית בחיפה בתאריך 22/05/15 ויופנה אל מענו החדש של הנמען בהתאם לבקשתו. דבר ראשון אני לא שיניתי כתובת שלי ולא ביקשתי מהם לחכות לפנייה שלי בדבר להפנות למען חדש דבר שני התאריך של סטטוס מתעדכן ואם בשבוע שעבר היה תאריך 22/05/15 היום זה 26/05/15 אני לא יודע איפה יחידה מרכזית נמצאת אבל שלחתי פנייה באתר שלהם ופייבוק. בפייבוק אמרו שיש דואר עוקב אבל לא פניתי ולא ביקשתי שירות זה. אני לא עברתי דירה. אולי להתקשר 171 למודיעין דואר?

• 4 תגובות
    • 5.4k צפיות
  23. אהלן נשלחה לי חבילה מארה"ב בערך ב אמצע מרץ, ב 1 לאפריל היא התקבלה בארץ ועדיין לא הגיעה אלי, התקשרתי למכס לא אצלהם, התקשרתי לדואר שליחים לא אצלהם, למי אני יכול לפנות בנוגע לחבילות אבודות ? תודה

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  24. ביום חמישי התקשרו מהביטחון של הדואר כדי לבדוק מה יש בחבילה ולאשר, כלומר המוצר הגיע לארץ. עד היום לא הגיע אליי שום פתק אדום הבייתה, התקשרתי לפקיד הדואר והוא אמר שעוד לא הגיע חבילה. המוצר הגיע יותר מהר מארה"ב לארץ מאשר הוא יגיע בארץ אליי. ההשערה היא שזה אולי תקוע במכס, זו גם ההשערה של פקיד הדואר שזעף על ההתנהלות שלהם רוב השיחה. מישהו יודע מה המספר של מכס ישראל ובאיזה שעות הם פועלים? תודה.

• 8 תגובות
    • 16.4k צפיות
  25. Started by Mike-,

שלום לכולם, הזמנתי כמה מוצרים קטנים מeBay, שמתי לב שאם אני מזמין מוצרים ממש קטנים הם מגיעים לתיבת הדואר של ביניין המגורים במקום סניף הדואר. עד עכשיו חשבתי שהכל טוב ויפה לא צריך להסחב עד סניף הדואר, עד שהופתעתי לגלות שרידים של מעטפה שדומה למעטפות של eBay קרועה ללא כל זכר למוצר בפנים או כל מידע מזהה. אני חושד שהחבילה הזאת הייתה מיועדת אלי. מה אני יכול לעשות ? עברו בערך שבועיים מאז ההזמנה. האם יש אפשרות לפנות לדואר ולברר ? או שפשוט לחכות עוד קצת ולפנות למוכר/eBay ולשחק אותה ראש קטן שלא קיבלתי את החבילה ?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.