עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שאלה בכותרת

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  2. שלום לכולם... אני מחפש מדריך שמסביר (רצוי בעברית) איך להכין את המקטרת לשימוש...זאת אומרת להכניס נכון את הטבק וכל זה! וכמובן איך לעשן אותה בצורה הנכונה שבה הטבק ישאר דולק לאורך כל העישון..(יש מין שיטה לחסום עם שתי האצבעות את המקטרת או משהו כזה..) לא מזמן חבר קנה לי מקטרת בתאילנד וממש התלהבתי מהעניין...זה עושה אחלה טעם..יותר טוב משל סיגריות! אז אני אשמח אם מישהו יוכל להביא לי לינק למדריך טוב ומפוטר וכמו שכבר אמרתי רצוי שיהיה בעברית... או אם מישהו מהפורום מבין בעניין אני ישמח לקבל הסבר ממנו! בתודה ניר

• 4 תגובות
    • 7.3k צפיות
  3. Started by Yellow,

פה אתם יכולים להציג את שולחנות העבודה שלכם ולהתגאות בהם,יש כאלה שמסודרים ויש כאלה שמבולגנים,יש כאלה שצבעוניים ויש אפרוריים. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- השולחן עבודה שלי: (התקיות The Sims ומשחקי גמבוי הם של אח שלי שאוהב קצת לשחק בהם) http://img476.imageshack.us/my.php?image=14jj1.jpg

4. Started by Rammler1983,

http://www.break.com/cue-the-cuervo/erasing-a-cd-using-electricity-2047451 יש לי כמה דיסקים שאני לא צריך יותר...

• 6 תגובות
    • 922 צפיות
  5. Started by american,

יש תכנית שנקראת "להתאבד באינטרנט"... :-\

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  6. Started by raiman1,

קיצר, היו לי נעליים asics gel fuji attack שעולות בערך 500 ש"ח. איבדתי נעל אחת( שמאל) ואני מחפש מקום שאפשר לקנות רק נעל אחת(גם באינטרנט טוב). אם אתם מכירים מקום כזה אני אשמח שתשפו אותי... תודה מראש!

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. Started by DarK_NaF,

למה מדי פעם החתימה שלי מופיעה ומדי פעם לא?

8. Started by idan1836,

אני צריך מספר טלפון או פקס ב"טכני" בחיפה, אין לי מספר של אף מפקד או חייל ואני צריך לשלוח גימלים.. אם יש למישהו מספר כלשהו שיעזור לי אז אני אודה לו. חג שמח

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. האתר הזה נותן כתובת "וירטואלית" בחול שמכניסים באתרי מכירות בחול ולפי הכתובת הזו הם שולחים אליי ארצה. הבעייה שאני לא מוצא את הכתובת לאתר הזה וחיפשתי בגוגל וגם לא מצאתי .. יש למישהו את הכתובת של האתר הזה או אתרים נוספים שאוכל להזמין דרכם ארצה ?

10. Started by ToMuSH,

לפי ההצהרה של צוות האתר על השינוי במראהו הכללי של האתר, ה- OCDB מחובר יותר לפורום.. לא בטוח מה זה אומר, אבל מבחינתי חשבתי שעידכנו אותו או משהו... למה הקטגוריה של AMD שם כל כך דלילה? רציתי להוסיף את ההמהרה שלי, ושמתי לב שעדיין יש שם מעבדים לאספנים בלבד שלא נמכרים יותר ואף לא אחד ממעבדי הפנום החדשים של החברה... אשמח (ועוד רבים אחרים) לעדכון של מאגר ההמהרה...

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  11. Started by ofirr,

כרגע אני משתמש בתוכנת TLN eMule v6.0 ולטעמי היא מיושנת,כבדה (לא מעט זמן לוקח לתוכנה להסתיים כשאני סוגר אותה),איטית וכבר פאסה. התקנתי תוכנה נוסטלגית שהייתה אז מאוד מהירה וקלה LHeMule_v2.2 למי שזוכר, לבדוק אולי אולי היא תוריד אבל היא לא מוצאת כלום בחיפוש אז אין לי מה להשתמש בתוכנה הזו למרות שמאוד הייתי רוצה להשתמש בה. אני נעול להסיר את שתי התוכנות האלה ולהתקין אחת חדשה. לכן, אני מעוניין בהמלצה לתוכנת אימיול הטובה והמהירה ביותר שאתם מכירים (שלא תיהיה גם כבדה) והמלצה לאיזה כמה שרתים מומלצים להתחברות (עדיף לפי סדר מהראשון לאחרון) ואיזה שרת המומלץ ביותר. תודה, אופיר.

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  12. בהנחה שרובכם צורבים מוסיקה...ופלונטר יקרה עד טירוף.. באיזה דיסקים/מדיות אתם משתמשים והיכן הכי זול לקנות. רצוי שהדיסקים יהיו באריזה/קופסא ולא בניילון. מה אתם אומרים ???

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. אני מחפש משהו בסגנון של http://free-online-surveys.co.uk אבל בעברית. תודה!

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  14. Started by GWeizman,

אמור ליהיות תרגיל קל יחסית, לא הולך לי. מצאתי את KB לדעתי (5 ס"מ?), אבל לא מצליח להתקדם הלאה. מישהו יכול לעזור? (ואם אפשר, ב20 דקות הקרובות?) תודה.

• 7 תגובות
    • 920 צפיות
  15. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

הלייזר הכחול. הדבר הבא?!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אני די קרוב להשלמה הסופית שלו, רק עוד קצת אוטומאציות, שיפור הביטליין והוספת ווקאלז. הדגימה עשויה להשמע קצת משעממת, אבל הטראק נבנה הרבה יותר טוב בהמשך, אני נותן לכם רק את הבילדאפ של הקטע. הקטע הוא נסיון שלי ליצור ברייק בסגנון שנקרא "טו-סטפ", אשמח לשמוע את דעתכם... הטראק מבוצע בצורה מלאה ע"י Reason גירסה 2.5. בהמשך, אעלה שתי דגימות נוספות לרמיקסים שכתבתי עבור - Ocean Of Blue של G-Pal ו Slave To The Hard Drive של Swayzak. *תודה מיוחדת לטובי (Pure-Gold), על כך שאחסן עבורי את הקובץ. '>http://www.pure-gold.co.nr/r0ckf0rd/RF-URSl33ping(SampleI).mp3

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. לא היה לי מושג איפה לתקוע את זה , תהנו .. , יש פה כמה דברים על OC , דברים חדשים שיצאו לשוק , סקר מעבדים , ספקים אנרמקס (והחדש 1000W )וכדומה. http://www.speedyshare.com/443308263.html

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  18. Started by Track,

זו שאלה כללית אבל אחת שאני לא מוצא לה תשובה. אם אני רוצה לפתוח חנות ולמכור משהו אני צריך שלושה דברים: החנות עצמה, הסחורה ועובדים. אז לשכור חנות זה לא דבר מסובך מדי. את זה אני יכול להבין בעצמי. למצוא עובדים זה לא מסובך. כותבים מודעה באינרנט או משתמשים בכל חברת כוח אדם. למצוא ספק.. אין לי מושג. זה כנראה לא דבר מסובך כי לכל חנות יש ספק, אפילו כמה ספקים. אבל אני מחפש כבר שעה ואני לא מוצא דרך לאתר ספק. יש למישהו מושג?

• 6 תגובות
    • 5.9k צפיות
  19. Started by wooper,

היי אני מחפש אתרים בסגנון zap שאנשים רושמים בקורות על המוצרים שהם רוכשים בעיקר למוצרי חשמל ומחשבים

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  20. Started by DeadByDawn,

בזמנו היה את האתר Pelemania .... יש עוד אתרים בסיגנון?? אני מכיר את getjar ... לא שווה הרבה. אני בעל E1000 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  21. Started by Cha0stAlker,

אהלן. יש לי פרופיל 64 ואני משרת במשרד הביטחון כבר תשעה חודשים. אני רוצה להעלות את הפרופיל ל 72, בגלל שאחרי השחרור זו דרישה לתפקיד אחר שאליו אני רוצה ללכת (בתוך המשרד). הבנתי שאני צריך לפנות לועדה רפואית. ומה הלאה? האם יש צורך לטריקים ושטיקים, או שפשוט אסביר להם את המצב בהגיון? הורידו לי בגלל ניתוח שעשיתי ברגל כשהייתי בן שבועיים. זה לא ממש מגביל אותי ביום-יום, ולא באמת רלוונטי לתפקיד האזרחי.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. עם דיסק של 512Mbyte וזיכרון 8Mbyte , עובד מצויין עם Win3.11 for workgroup . מה ניתן לעשות איתו ? אולי עמדת Mp3 שעובדת כל הזמן ? בקר חלונות ? ר ע י ו נ ו ת .....

• 6 תגובות
    • 986 צפיות
  23. Started by oneq,

שלום, יצרתי גיבוי אתמול לאייפון שלי על גבי המחשב, ועכשיו אני רוצה להחזיר את כל המידע בחזרה לאייפון. הבעיה היא שאני מקבל הודעה כזאת: itunes could not restore the iphone because an error occurred while reading or writing to the iphone הבנתי ש-itunes דורש לפחות 5GB פנויים בדיסק הקשיח. והיה לי הרבה יותר מזה, רק שאחרי הגיבוי, שטח של לפחות 70GB פנויים, פשוט נעלמו. ועכשיו יש בדיוק 0MB פנויים בדיסק הקשיח. איך זה הגיוני? יש לי שני כוננים במחשב - אחד של 120GB שבו מותקנת מערכת ההפעלה, ה-Itunes ולמעשה עליו גם התבצע הגיבוי. וכונן אחר של 512GB שיש בו כל מיני יישומים ומשחקים. מה אני עושה? איך אפשר להעביר את הגיבוי לכונן אחר ומשם לעשות res…

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  24. Started by Or ei,

מישהו מכיר חנות באזור המרכז שמוכרת כבל רשת בסכום נורמאלי? מקום ב5-7 שקל שכל שאר החנויות בסביבה מציעים שמעתי שאפשר למצוא אפילו ב2 שקל למטר

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  25. Started by razoli,

למה זה לא ניצחון אלא תיקו (draw) [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 690 צפיות

דיונים חדשים בפורומים