עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. למה אני לא יכול לשלוח הודעות בפרטי? תודה.

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  2. Started by ilay22,

אני שוקל ללמוד את הנ"ל במכללת הייטק, אשמח לשמוע דיעות על ההסמכה, ועל הדרישות שלה בשוק (האלטרנטיבות שאני שוקל הן A+ או mcitp)

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by 1_Nike_1,

"קטע סטאנד אפ חזק על טריילרים, אותי אישית זה ממש הצחיק. http://www.youtube.com/watch?v=5-YMPNZ2eZA שווה צפייה (; " BoomClick

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  4. לפי הפרסומים המבצע עד מחר ה29 לחודש. אבל כרגיל זה לא תמיד הכי משתלם.

• 132 תגובות
    • 13k צפיות
  5. Started by klayton,

• 6 תגובות
    • 989 צפיות
  6. Started by x-boy_24,

שלום לכולם . אז ככה יום שישי הזה הייתי הסתובבתי אם החבר"ה ואז פגשתי מישהו שאני מכיר אז סתם התחלתי לדבר איתו . אחרי זה אני רואה שהוא מוציא קופסא של LM אדום , ופעם אחרונה שראיתי אותו הוא עישן LM לייט אז שאלתי אותו למה הוא עבר לאדום כי זה יותר מזיק , אז הוא אמר לי שההפך שסיגריות לייט מזיקות יותר לגוף מאשר סיגריה רגילה (אדום ) . או אמר לי שבסיגריות לייט מכניסים כל מיני חומרים שמזיקים לגוף והחומרים האלה הם בעצם מה שעושים את הסיגריה יותר חלשה . כל הזמן אני חשבתי שאדום יותר מזיק מלייט . עכשיו השאלה שלי זה שזה באמת נכון שלייט יותר מזיק מאדום ? תודה מראש .

• 41 תגובות
    • 5.5k צפיות
  7. Started by Omri643,

אחד הדברים הקטלניים שראיתי... פלילי ברמות אגב כנסו לפרופיל שלו לעוד כמה, נראה לי הוא עשה שם איזה טורניר או משהו... יש שם גם זחל של אחת החיפשיות שם... לחובבי סאות'פארק- SICK DUDE! אגב הרקולס זה הצהוב... ולא לתת ספוילרים על מי ניצח!(חח ספוילר לקרב חיפושיות-הזוי)

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  8. קצת הסתבכתי עם זה ואני צריך עזרה כמה שיותר מפורטת, תודה

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  9. מחירים זולים אני מתכוון ל: סמירנוף- פחות מ56 פיג' לינג- פחות מ79 ארגז של xl- פחות מ70 בעיקרון אני צריך 24 סמירנוף 4 פיג'לינג ו-9 קרטונים של אק אל. תודה על כל עזרה, וחוץ מזה זה יכול לעזור לכל אחד שמחפש קצת שתיה בזול

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  10. כששמעתי איזו הרצאה ממישהו שאחראי על משהו שאני לא זוכר בצבא שמעתי שבצבא אני אהיה קודם כל במה שאני רוצה (בתנאי שאני עוד בדרישות כמובן, אם יש דרישות) והצבא לא יכריח אותי להיות במשהו שאני לא רוצה ושמעתי ממספר אנשים אחרים שזה מה שאומרים, אבל בפועל, אני אהיה במה שהצבא רוצה שאני אהיה ולפי מה שהבנתי הם ממש רוצים קרביים מה אתם אומרים? אני כמעט בטוח שיש לי פרופיל מספיק לקרבי, אבל אני לא רוצה להיות קרבי חושבים שיכריחו אותי? איך היה במקרה שלכם? איל.

• 30 תגובות
    • 4.9k צפיות
  11. Started by zorgi,

שעשועון טלויזה ביפן, וכמה מתיחות .כנסו זה חזק. http://www.youtube.com/watch?v=3ihyj1xhOvM http://www.vidilife.com/video_play_1120070_Crazy_Japanese_Komodo_Dragon_Game.htm היפנים האלה קרועים על כול הראש.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by darkman,

http://www.myfirstwar.co.il/ קצת חולני אבל מצחיק בטירוף.

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  13. שלום לכולם, יש למישהוא רעיון לעבודה לחופש לילד בן 14? אני גר באזור הרצליה, יש רעיונות? תודה לעוזרים! אלון

• 49 תגובות
    • 8.7k צפיות
  14. דיברתי עם הסוכן של בזק בינלאומי היום בבוקר. הוא הציע לי חבילת גלישה 4MB ב-99 שקלים לחודש כולל תשתית. לטענתו זה מבצע רק לעובדי באג ואף אחד אחר לא מקבל מחירים כל כך נמוכים. יש אמת בדבריו? כמה אתם משלמים על חבילת אינטרנט + תשתית?

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  15. Started by Alex89,

אני בן 18 מחפש עבודה לחופש, כעיקרון אני לומד סטודנט תוכנה במכללה כך שהעבודה העיקרית שאני מחפש זה בתחום המחשבים למרות שאני מוכן לכל עבודה כל עוד זה לא עם לקוחות אני חושב שזה יכול להיות אשכול לכל מי שמחפש עבודה ואין לו רעיון איזה עבודה רעיונות אנשים?

• 5 תגובות
    • 981 צפיות
  16. Started by איתמר,

המחשב שלי (כתוב בצד) אני מתלבט בין האם לשדרג מחשב או לקנות חדש אם אני משדרג אני יוציא בסביבות 3000 ואם אני קונה חדש אני יקנה משהו בסיבות 8000 אז אפשר בבקשה עצה מה לעשות לקנות או לשדרג.דרך אגב אני יעשה את זה בקיץ

• 7 תגובות
    • 683 צפיות
  17. Started by thatsmyname,

באיזה רזולוציה מדובר שרוצים High Quality בYT? אם אני מעלה רזולוציות ממש גבוהות (יחסית לYT) כמו 1024X768 ו1280X1024 זה עדיין על Standart.. מדובר ברזולוציה ספציפית? או בכלל בקידוד ספציפי? תודה לעוזרים..

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  18. אני לא יודע מה איתכם ,אבל אני אחרי שתפסתי את החברה שלי לשעבר בבגידה עם קולגה לעבודה וחטפתי ממנה חיידק בגרון (אני בניגוד אליה הייתי נאמן ,כך שברור לי שזה ממנה מפני שהייתי איתה תקופה ארוכה ). ממנה נפטרתי בקלות וללא היסוסים , אבל מ- "המתנה שלה " לקח לי זמן רב להיפטר באמצעות אנטיביוטיקה חזקה שגרמה לי לתופעות לוואי . השיעור שקיבלתי היה באופן יחסי זול , למזלי חטפתי רק חיידק שניתן היה להיפטר ממנו באמצעות תרופות , אם זה היה וירוס ,יתכן מאוד שהייתי ניתקע איתו לכל החיים . אחרי 3 חודשים מורטי עצבים ,התבשרתי שלא חטפתי איידס ולמזלי גם שום מחלת מין אחרת מלבד אותו חיידק ארור . הערה :רק אחרי כ-3 חודשים מהמגע המיני האחרון (הלא מוגן ) ניתן לקבל אבחון אמין לגבי הדבקה באיידס . תחשבו על זה רג…

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. יש לי עבודה מטופשת בביולוגיה שצריך לקחת שיר/סיפור או כל דבר אחר ולקשר אותו למערכת העיכול. חשבתי על השיר pizza pie של System of a Down הבנתי שהשיר מעביר ביקורת לגבי הג'אנק פוד בארצות הברית ושטיפות המוח לצרכן, מישהו מכיר מקור שאוכל להסתמך עליו? אם לא, מישהו מכיר איזה שיר מטאל יפה שקשור לאוכל? לא עולה לי שום דבר לראש... אבל משהו לגבי עיכול/תזונה? אולי איזה שיר רגאיי שקשור לאכילת פטריות? משהו? תודה

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  20. Started by EcSm,

אחריות, משלוח, הרכבה, אמינות החנות שביעות רצון כל דבר יעזור. תודה

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by sh2006,

אצלנו בגדוד שולחים לעבודה על גגות גם תחת 30+ מעלות חום זה פשוט טירוף הבנתי שיש חוק שאוסר לעבוד תחת דרגת חום מסויימת מישהו יכול להרחיב לי<? או לצטט לי את החוק ואת מספרו בספרי החוקים או מה שזה לא יהיה תודה!!

• 33 תגובות
    • 21.9k צפיות
  22. פרופיל 72 קב"א לא ידוע, מניח שמעל 54. הפרופיל נקבע לפני 4 ימים, אני צריך לקבל זימונים? אפשר להקדים זימונים עם שליחת פקסים? אילו פרוייקטים איכותיים יש (שחקים? חבצלות?) תודה לעונים.

• 21 תגובות
    • 3.5k צפיות
  23. שלום לכולם... אחי טס לארה''ב עוד שבועיים ויש לי הזדמנות להביא חלקים זולים כמו : כרטיס מסך / מעבד / לוח אם האם שווה לשדרג מהמפרט הנוכחי ל GTX 280 ומעבד QUAD ? ואם על הדרך אני חייב להחליף ספק כוח במידה ואני משדרג.. תודה לעוזרים מפרט נוכחי: CPU: Intel Core 2 Duo E6600 @ 3.2 GHz Motherboard: Gigabyte GA-965P-DS3 REV3.3 Memory: G.Skill 4 GB (4X1024MB) DDR2 800 CL4-4-3-5 GPU: Nvidia XFX Extreme 8800GTX 630/2000 Display: NEC 20WGX2 Pro CPU Cooler:ARCTIC-COOLING freezer 7 pro Case: THERMALTAKE ARMOR JUNIOR VC3000BNS PSU:: ENERMAX LIBERTY 500W - ELT500AWTW

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום! אני מעוניין להזמין מחשב מארה"ב. אני רוצה להרכיב מפרט ולראות כמה זה יצא לי.. אבל לא מצאתי אתר שמאפשר לבנות מפרט... מישהו יכול לתת איזשהו אתר שבו אני יכול להרכיב מפרט או דרך אחרת לדעת את המחיר הסופי עבור המפרט שלי? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 688 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.