עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. יש לי עבודה מטופשת בביולוגיה שצריך לקחת שיר/סיפור או כל דבר אחר ולקשר אותו למערכת העיכול. חשבתי על השיר pizza pie של System of a Down הבנתי שהשיר מעביר ביקורת לגבי הג'אנק פוד בארצות הברית ושטיפות המוח לצרכן, מישהו מכיר מקור שאוכל להסתמך עליו? אם לא, מישהו מכיר איזה שיר מטאל יפה שקשור לאוכל? לא עולה לי שום דבר לראש... אבל משהו לגבי עיכול/תזונה? אולי איזה שיר רגאיי שקשור לאכילת פטריות? משהו? תודה

• 7 תגובות
    • 739 צפיות
  2. Started by EcSm,

אחריות, משלוח, הרכבה, אמינות החנות שביעות רצון כל דבר יעזור. תודה

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by sh2006,

אצלנו בגדוד שולחים לעבודה על גגות גם תחת 30+ מעלות חום זה פשוט טירוף הבנתי שיש חוק שאוסר לעבוד תחת דרגת חום מסויימת מישהו יכול להרחיב לי<? או לצטט לי את החוק ואת מספרו בספרי החוקים או מה שזה לא יהיה תודה!!

• 33 תגובות
    • 21.7k צפיות
  4. פרופיל 72 קב"א לא ידוע, מניח שמעל 54. הפרופיל נקבע לפני 4 ימים, אני צריך לקבל זימונים? אפשר להקדים זימונים עם שליחת פקסים? אילו פרוייקטים איכותיים יש (שחקים? חבצלות?) תודה לעונים.

• 21 תגובות
    • 3.4k צפיות
  5. שלום לכולם... אחי טס לארה''ב עוד שבועיים ויש לי הזדמנות להביא חלקים זולים כמו : כרטיס מסך / מעבד / לוח אם האם שווה לשדרג מהמפרט הנוכחי ל GTX 280 ומעבד QUAD ? ואם על הדרך אני חייב להחליף ספק כוח במידה ואני משדרג.. תודה לעוזרים מפרט נוכחי: CPU: Intel Core 2 Duo E6600 @ 3.2 GHz Motherboard: Gigabyte GA-965P-DS3 REV3.3 Memory: G.Skill 4 GB (4X1024MB) DDR2 800 CL4-4-3-5 GPU: Nvidia XFX Extreme 8800GTX 630/2000 Display: NEC 20WGX2 Pro CPU Cooler:ARCTIC-COOLING freezer 7 pro Case: THERMALTAKE ARMOR JUNIOR VC3000BNS PSU:: ENERMAX LIBERTY 500W - ELT500AWTW

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום! אני מעוניין להזמין מחשב מארה"ב. אני רוצה להרכיב מפרט ולראות כמה זה יצא לי.. אבל לא מצאתי אתר שמאפשר לבנות מפרט... מישהו יכול לתת איזשהו אתר שבו אני יכול להרכיב מפרט או דרך אחרת לדעת את המחיר הסופי עבור המפרט שלי? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  7. Started by Dark Respect,

מישהו שאני מכיר שמשתמש באימייל שלו לכל עסקיו באופן רציני נעקץ על ידי ניגרים חסרי אלוהים שהשתלטו לו על האימייל בYAHOO, שינו את הססמה, והשתמשו בזהות שלו לשלוח מכתבים לכל הרשימה שלו בבקשה לקבל כסף. מה הוא יכול לעשות כדי לקבל שוב את האימייל, שחשוב מאד לעסקים שלו? הוא שלח PHISHING REPORT ביאהו לפני 3 ימים, והתקשר גם למספר שלהם בארה"ב שם ענתה לו הודית שלא ממש הבינה מהחיים שלה ושלחה אותו לERROR REPORT שהוא כבר שלח, והיא אמרה שתוך 48-72 שעות יטפלו בזה - ולא טיפלו אני יכול לקבל עצות כדי להעביר לו ? הפגיעה הזאת בו מאד אנושה, אני אשמח אם תביאו דרכים יעילות להחזיר לו תאימייל.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. היי.. זה המפרט של המחשב שאני רוצה לקנות למטה.. עכשיו.. רציתי לדעת אם יש טעם לחכות לפני שאני מזמין אותו.. אם אולי הולך לצאת איזה רכיב חדש בקרוב שהולך להוריד את המחיר של אחד החלקים במפרט בצורה דרסטית...? זה ממש חשוב לי לדעת.. כי המחיר הזה דיי יקר לי גם ככה.. אז אם ישתלם לי לחכות עוד איזה שבוע.. ויש טעם.. אז למה לא? תודה לכל מי שעוזר מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤820 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם ASUS P5Q ¤629 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31200 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤291 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PI …

• 14 תגובות
    • 903 צפיות
  9. http://www.likecool.com/USB_Air_Conditioned_Shirt--Gadget--Gear.html רגע, אולי הייתי צריך לפתוח את זה באוברקלוקינג וקירור? "בית השחי שלי מגיע ל 38 מעלות במאמץ, זה נחשב תקין?"

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by shnozlid,

קיצר אנחנו מתלבטים בין כמה איים קוס/נאפה/איוס. התלבטות היא איפה יש יותר מסיבות איפה יש פחות ערסים וכדומה. למישו שהיה באחד מהקומות יכול להמליץ או לבקר ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. http://www.youtube.com/watch?v=QB8GnC0XKTY ענק! אני זוכר שמזמן ראיתי את הסרטון הזה ויש לו כמה שנים, מישהו מכיר ויודע איך קוראים לו?

• 8 תגובות
    • 848 צפיות
  12. דוד שלי בוגר טכניון לא מצליח להתקבל לא לאינטל/IBM/גוגל/יאהו/מקירוסופט דווקא בן אדם חכם גם בצבא עשה תפקיד לא רע שדורש לא מאט מחשבה רק נתפס על משהו שסביר להניח שרובנו עשינו - פריצה למחשב בחברות ישראליות/אירופאיות יש לו סיכויי?

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. הקמפיין: http://www.gametrailers.com/player/usermovies/230845.html למי שלא הבין את הבדיחה... SOLID SNAKE המבוגר מ "metal gear solid 4" בזמן ההתקנה והטעינה של המשחק: http://www.youtube.com/watch?v=QqMxx1n2kXE

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  14. Started by dorviper,

אני לא מצליח למצוא אותו... כזה רואים יער גשם או משו ויש מוזיקה של טבע כזאת ברקע ואז רואים כמה אנשי שבט כאלה שיש להם תצלחות הענקיות האלה בשפתיים ואז אחד כאילו נפתח ובוא מחליף דיסק ובמקום המוזיקה של הטבע יש טראנס כזה או משו תודה לעוזרים עירכה:

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  15. Started by pain_killer12,

נרשמתי לעתודה השנה. שלחו זימון בדואר ביום שלישי למכון קינן שפי ב8 בבוקר. בקיוסק שלי רשום שקיבלתי זימון למבדקי התאמה לקצונה. המכון הזה נמצא בת"א, אחת משם התקשרה אליי ואמרה לי שיהיו מבחנים, ריאיון אישי ופעילות קבוצתית. מישהו יכול לשפוך לי עוד קצת אור על מה שקורה שם ומה בדיוק עושים? תודה מראש.

• 18 תגובות
    • 15.9k צפיות
  16. Started by eladbu,

שלום לכולם קניתי מצלמה בEBAY לפני כשבוע והיא צריכה להגיע כל יום אגב זו מצלמת וידאו מדהימה FHD של קנון VIXIA HF10 המצלמה עלתה 890$ כולל משלוח עם נרתיק,תריפוד,בטריה ספייר וכו בארץ היא עולה 7400 שקל משהו בסביבות 4000 שקל הבדל שאלתי היא כמה מס עלי לשלם בבדיקה שעשיתי זה עוד 15% מכס ועוד 15% מע"מ כמה אנשים אמרו לי שעל מוצרי חשמל כגון מצלמה אין מע"מ או משהו בסגנון השאלה היא איך ואיפה אני משלם את המכס???האם בזמן הקבלה שלה??? זה נשלח אלי עם UPS EXPRESS

• 1 תגובה
    • 3.3k צפיות
  17. Started by ChrisBrown,

אני עכשיו צריך ללמוד תאוריה מישהו יכול לרכז לי את כל מה שאני צריך ללמוד בשביל רישיון לקטנוע 125 סמ"ק? סיימתי ללמוד את התמרורים, מה עכשיו אני צריך ללמוד? ואם אפשר תנו לי אתרים או משהו שיעזור לי ללמוד .

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  18. Started by aviv00,

אני בערך קונה מחשב חדש כל פעם שהמהירות שלו משתפרת פי 4 אני רואה שהרבה אנשים פה קונים כל דבר חדש שיוצא כמעט מעניין אותי לדעת אם זה נכון

• 23 תגובות
    • 5.3k צפיות
  19. Started by SciFi7,

שלום היום היה לי טסט, ורציתי שתעזורי לי ותביאו את דעתכם על האם הנכשל מוצדק או לא הגעתי לכיכר (מעגל תנועה) והייתי בקו הצומת באה מכונית משאית שעוד לא נכנס לצומת, המשאית הייתה רחוקה כ-2 מטרים מהצומת, ושהייתי בקו הצומת (הילוך 2) הבוחן דפק לי ברקס, עד לקטע הזה הלך לי מעולה (בלי שום דבר קשה), עכשיו האם הגיוני שהכשילו אותי על זה? אני יודע שהזכות קדימה שלו אם הוא נמצא במעגל תנועה- אבל הוא לא היה! אז האם אתם חושבים שאני צריך להגיש ערעור ?

• 27 תגובות
    • 4.7k צפיות
  20. שלום, אני צריך המלצה לכיסא מחשב זול (עד 650 ש"ח). צרכים: 1) כיסא שאינו חם מדי, לא להביא כל מיני דמוי עור שנדבקים לך לעור בקיץ ומקפיאים את לשד עצמותיך בחורף. 2) כיסא גבוה מספיק, שולחן העבודה שלי גבוה למדי ואף על-פי שאני לא גבוה במיוחד (סביבות ה183-184) אני מוצא את עצמי עם רגליים מכופפות בחלק מהכיסאות שאני יושב בהם, לא נוח בעליל. 3) מראה סולידי, החדר שלי רובו ככולו הוא בצבעי עץ ואדמה סולידיים, כלל רכיבי המחשב הינם בצבע שחור כך שנחוץ כיסא שחור/חום, לא להביא כל מיני כיסאות אדומים או צהובים. עשיתי חיפוש בפורום והיו מספר דיונים דומים בעבר, אבל לצערי חלק מקישורי ה"מומלץ בחום" שהובאו בהם כבר לא פועלים. אין ביכולתי לחרוג בשום פנים ואופן מהתקציב (חייל סדיר, אין כסף), אז לא ל…

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  21. Started by Tomerb1,

שלום לכולם חיפשתי את השכר מינימום של השנה והצלחתי למצוא טבלה כזאת: http://www.hilan.co.il/calc/MinimumWageCalculator.aspx כאן כתוב שמגיל 16-17 מקבלים 17 שקל לעומת שם שכתוב 16... מישהו יודע מהו השכר מינימום?

• 36 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. Started by Arik.G,

לא מבין את הקטע שכשמקבלים את החשבון ורשום "לא כולל שירות" המלצרים לא מקבלים שכר? למה דווקא 10%? שלא תבינו לא נכון, אני לא קמצן או משהו ולרוב משאיר לא מעט, אבל אכלתי עם החברה במקום כלשהו ולא היה עלי מזומן, ביקשתי חשבון ורציתי לשלם עם האשראי, אך מסתבר שהם לא יכולים לחייב סכום מעל הסכום של החשבון ולא ניתן לשלם טיף עם האשראי. אז לחברה שלי היה 14 וקצת שקל מזומן בארנק אז השארנו את זה, איך שהמלצרית באה לקחת את החשבון היא קוראת לנו ואומרת: "סליחה? אבל זה לא אפילו לא 10%" (סכום החשבון היה 209 שקל) אז היא העמידה אותנו במצב לא נעים. למה אני "מחוייב" להשאיר 10%? יש חוק כזה? שיוסיפו את זה לחשבון אם זה חובה! ואם לא בא לי להשאיר טיף? אם השירות היה גרוע?

• 80 תגובות
    • 5.3k צפיות
  23. Started by shuy,

http://www.youtube.com/watch?v=D4a1z7NLnNk הרג אותי ההוא שניסה לעשות PRINT-SCREEN בעזרת מכונת הצילום.

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. היי אני עובד עכשיו עם C# ואני משתמש בפקודה CONSOLE.BEEP, עכשיו רציתי לעת אם זה עלול לגרום נזק למחשב או משהו... (מי שלא הבין אני נותן למחשב את הפקודה לעשות BEEP, לא כי יש תקלה בלוח אם או משהו) ועוד שאלה: למרות שזה קצת קשור יות לתכנות, האם יש דרך לגרום לביפ להשמע דרך רמקולים ולא דרך הלוח אם? אם זה לא קשור לפה תעבירו, כי זה המקום הכי מתאים לדעתי...

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  25. עשיתי היום את הבגרות בהיסטוריה ולא הלך לי משהו... בגלל שנות העשרים - איזה שאלות קשות! אז נראה לי אני אקבל בסביבות 80-85, והמגן שלי הוא 100. השאלה שלי היא - נגיד ואני מקבל ציון ממש נמוך בבגרות, והמגן 100, אז משנים את האחוזים של הבגרות והמגן לטובת הבגרות? אני הבנתי שזה 50-50, ואם יש הפרש גדול בין המגן לבגרות של נגיד 25 נקודות - אז זה הופך ל30 אחוז מגן ו70 בגרות. זה נכון?

• 8 תגובות
    • 8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים