כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
אהלן, מחר יש לי מיונים לקרוס [שאת שמו לא אוכל לציין] הקורס דורש ידע טכני גם בתחום המחשבים וגם בתחום החשמל. לצערי, אומנם בתחום הטכני אני חזק, אך בתחום החשמל אין לי רקע בכלל ואפילו לא התעסקתי בזה. אשמח אם אנשים יזרקו לי מושגים ו הגדרתם כדי קצת להרחיב את הידע הכללי בנושא [מושגים כמו מה זה + מה זה -, מה זה AC ו DC, מה זה כבל קואקסלי וכו' וכו' וכו'] בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
כיצד אני מפרק את המעריך על-מנת להשוות את הביטוי לפונקצית אקספוננט? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אני מחפש מקום צבאי שאני יכול לבחור ולהשתמש בו לפרויקט של ניהול רשת, המקום חייב להיות צבאי, ויכולה להיות בו כבר רשת מחשבים. אני גם ככה צריך להתחיל מההתחלה. יש הצעות?
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
ABCהוא משולש שווה שוקיים. העבירו גובה AD לבסיס BC מהנקודה D העבירו אנך DE לשוק AC. חברו את אמצע הקטע DE עם הנקודה A. הוכח: הקטע המחבר את A עם אמצע DE והקטע BE מאונכים זה לזה. תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה בירוקרטית הבאה, עקב העובדה שבית הספר שלי הוא דתי: אני בן 17 (י"ב) לומד כעת את הסמסטר הרביעי של תואר ראשון בהנדסת מחשבים ופיסיקה יישומית באוניברסיטה העברית. אני לומד במסגרת של "מעמד מיוחד" - כלומר אני לומד קורסים כאוות נפשי שלא משתייכים דווקא לתוכנית מסויימת, אך והיה ואם ביום מן הימים אתקבל לתוכנית לימודים מסוימת אז לא אצתרך לחזור על הקורסים שכבר סיימתי. דיברתי עם מזכירות הפקולטה להנדסה, ובגלל שהממוצע שלי גבוה יחסית (97) אז לאחר שצברתי כבר 66 נ"ז (ובסוף הסמסטר הנוכחי אם לא אכשל באף קורס, אצבור 101 נ"ז מתוך 180 שהם כל התואר) אמרו לי שאני לא צריך פסיכומטרי רק מבחן אמיר וזכאות לתעדות בגרות. עכשיו בבית הספר הדתי שבו אני לומד, ע"מ לקבל תעודת בגרות חייבים ללמוד בגרו…
-
- 8 תגובות
- 924 צפיות
-
-
חבר'ה איך אני מוכיח שלכל קבוצה חסומה יש מינימום ומקסימום. ז"א אני יודע שזה ברור, השאלה איך אני כותב את זה כמו שצריך? תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
ממ.. נתנו לי ככה: A(3,0) B(2,7) C(9,6) D(8,-1) אני צריך לחשב את האלכסונים (אורך), ועם הנוסחת אורך קטע זה פשוט לא עובד... מי שיכול לפתור ולעזור לי, אשמח מאוד... תודה לכל העוזרים, שבת שלום, Aviko
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אהלן פורום כללי שמעתי היום ברדיו איזה שיר יפה אני לא יודע איך קוראים לו ולא מכיר את השם שלו אבל אני זוכר את הפזמון אז אם מישהו מכיר או חושב שהוא יודע שירשום...גם אם הוא לא בטוח כי אני ממש רוצה את השיר הזה והוא די ישן "I dont wanna run away but i cant take it i dont understand if im not made for u so why does my heart tell me that iam, is there anyway that i could stayyyyy in your heartttttttttttttt" אני חושב שהשיר מלפני שנתיים -שלוש
-
- 5 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלוםםם אני זקוק לעזרה בזיהוי של שיר. אני שומע את השיר הזה המון ברדיו ואני צריך לדעת את שמו (אתם לא צריכים לדעת את הסיבה ^^ ) זה כזה שיר מועדונים כזה, לבן אדם ששר את זה (אם אפשר לקרוא לזה ככה) יש קול כמו של וין דיזל, הוא צועק כמעט כל השיר, ואני לא בטוח יש כזה קול של אשה והיא אומרת משהו בקול חלש. בבקשה אנשים אני חייב לזהות את השיר הזה!! אני מת עליו! תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
לפני כמה זמן (חודשיים?) הופיעה כתבה ב-YNET על חנויות ברשת והתגובות היו קטלניות.. האם מישהו זוכר את הכתבה הנ"ל ויכול להשיג לי את הקישור? תודה
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אני מחפש שתי שירים הראשון הוא בעברית בשיר שר בחור את המילים שוב מרגיש אחר שיר בקצב רוק כזה משהו נחמד והשני הוא מהסרט האחרון של מהיר ועצבני השיר מתחיל עם שריקות כזה אנשים שיודעים את השמות של השירים אלה אני אשמח אם תגידו לי ואם מישהו רוצה לשלוח לי את זה באייסי זה בכלל יהיה טוב 207884363
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
זה קצת מביך... אני צריך עזרה בחישוב אחוזים בדו"ח מעבדה. אז ככה: עשינו ניסוי ב-70 זבובים. מתוך 70 זבובים 59 הגיבו לסוכר בריכוזים שונים. מתוך 59 זבובים שהגיבו 20 זבובים הגיבו לתמיסת סוכר בריכוז 0.005M, 18 זבובים 0.01M עוד 10 הגיבו ל-0.05M ולסיום 11 זבובים הגיבו ל-0.1M. אני צריך לחשב את אחוז הזבובים שהגיב לכל ריכוז. כלומר X% הגיבו לי-0.005M וכך הלאה. תודה על העזרה.
-
- 9 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אהלן מחר יש לי מבחן עצום בביולוגיה שכולל בתוכו שאלות בקשר למבחו כי ומבחן טי מישהו יכול בבקשה לספר לי בקצרה על שני המבחנים האלה ועל נוסחאות לפתרונם זה דיי דחוף תודה!
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום רב, אני מנסה למלא את טופס הרישום לאוניברסיטת בן גוריון (דבר שמצריך תואר בעצמו), ונתקלתי בקושי מסויים. אני רוצה להירשם להנדסת תוכנה בתור עדיפות שלישית, והבנתי שזו תוכנית דו מחלקתית. השאלה היא מה אני אמור לרשום ב"קוד מחלקה" וב"שם מחלקה"? המחלקה למדעי המחשב, המחלקה למערכות מידע? שתיהן ביחד? באיזה סדר? בתודה מראש, עדי.
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
היום קיבלתי את ה-Altec Lansin AVS300 שלי (2.1) בקיצור בהתחלה שמתי את הסאב על מדף מעץ. תוצאה: בקושי שומעים באסים למרות שרואים שהסאב מתאמץ. שמתי אותו בפינה של קיר, הבדל גדול. אבל זה עדיין נראה לי קצת מוזר שהסאב הזה יותר חלש מהסאב של ה-PCworks 2.1... אז אולי אני לא ממקם אותו נכון או משהו כזה. כי כרגע הוא יחסית רחוק מהמחשב. כשאני לא נמצא בין שני הרמקולים הקטנים הסאב נשמע חזק מאוד, אבל ברגע שאני מתיישב על הכסא ואני נמצא מול שני הרמקולים הבאסים "נחלשים" בצורה משמעותית. אז תגידו לי מה המיקום הכי טוב שיכול להיות. ועוד משהו: זה לא יכול להרוס את הסאב כאשר הוא נמצא כל הזמן על העוצמהה הכי גבוהה?
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שני כדורים זהים ונייחים בעלי מסה M מחוברים ע"י מוט קל שאורכו L.כדור נוסף בעל מסה m מגיע בניצב למוט במהירות u ומתנגש התנגשות אלסטית וחזיתית עם אחד הכדורים הנייחים. א) מהי מהירות הכדור m אחרי ההתנגשות? ב) מהי מהירות מרכז המסה של המוט ושני הכדורים??? ד) מהי המהירות הזוויתית של המוט סביב מרכז המסה שלו? ממשואות שימור התנע והתנע הזוויתי מצאתי כי מהירות המסה M שלא התנגשה בה המסה m היא 0. משם רשמתי את חוק שימור הנארגיה ומצאתי כי מהירות המסה m לאחר ההתנגשות היא u'=[(m-M)/(m+M)]u בנוסף מצאתי כי מהירות המסה M שהתנגשה בה המסה m היא: v=[2m/(m+M)]u ומכאן מהירות מרכז המסה של המוט היא: v=[m/(m+M)]u הבעיה שלי היא בסעיף ד', ע"פ התוצאות שמצאתי המוט לא מסתובב סביב מרכז המסה שלו אלא סביב …
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
היי, ראיתי את הסרט TITAN AE והשגתי את השיר COSMIC CASTAWAY של ELECTRACY, אבל כשהשגתי אותו שמעתי שהוא שונה ממה ששומעים בסרט עצמו. לזמר בסרט יש קול שונה, השיר קצר יותר ולדעתי יפה יותר מהמקורי. אתם אולי יודעים במקרה איפה אפשר לקנות/להשיג אותו (את מה ששומעים בסרט, לא את המקורי)? תודה רבה (זה שיר מהמם, לפי דעתי, במיוחד בגירסה של הסרט)!
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
לא משנה למה, אני צריך להגיש למורה מחרותיים עבודה עיוונית בספורט. אין ממש נושא ספציפי... כל נושא של כושר גופני הולך אני מנסה להשיג נואשות עבודה כזו איפשהוא ברשת... ולא ממש מצאתי.... אם משהו עשה או יודע איפה אני יוכל לשים את ידי על דבר שכזה.. צריך רק לעבור את זה וזהו........ תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
טוב אני מחפש לקנות ציוד בסיסי בתקציב של עד 5000 ש"ח כל עזרה תתקבל בשימחה ואם אפשר (זה ישמע מגוחך) בבקשה איזשהו חומר לקרוא על המערכות ...... תודה מראש לכל העוזרים !
-
- 13 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אם למישהו יש איזה קצה חוט, תרגישו חופשי לעזור. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני כבר זמן רב מחפש את השיר הזה וכל מה שאני מכיר זה קטע ממנו, http://goldberg--online.com/sample.mp3 זה קטע מן השיר, אבקש להתעלם מן המילים ולהתייחס למנגינה עצמה, מי שיודע מאיזה שיר זה לקוח אשמח לדעת ואודה לו מאוד!!!
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
לאחר שהנרגילה האחרונה שלי הושאלה לחבר אשר שבר לה את הכד, החלטתי סוף סוף לפנק את עצמי בנרגילה רצינית שתשב קבוע בחדר.. התקציב הוא בין 100-200 (אם ממש שווה להשקיע יותר אין בעיה לעשות זאת, אבל עדיף שלא לבזבז איפה שלא הכרחי) והדרישות: גובה של לפחות מטר מעוצבת כמה שפחות קיצ'ית\"מודרנית", מעדיף עיצוב סולידי.. גוף יצוק כמובן כמובן שאני לא מצפה להמלצה ספציפית על נרגילה (כי אחרי הכל, כרטיס מסך זה לא..) אבל אשמח להמלצה על מקום אמין בתל אביב\יפו\רמת גן עם מחירים טובים, מוצרים איכותיים ומבחר גדול..(אמנם אני מבאר שבע, אבל למיטב הבנתי באיזור הזה יש את המחירים והמוצרים הכי טובים.) ושאני אומר מקום אמין אני מדבר על מקום שבו לא אגיע למצב שאני שואל את המוכר "היא יצוקה, כן?" ומקבל תשובה "בטח …
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מכיוון שהמון זמן לא יצא לי להתעניין בכל מה שקשור לחומרה ומחירים אני שואל כאן. בכמה ישתלם למכור את המחשב הבא: Thermaltake Xaser III Intel P4 2.4@3.2 ATI-HIS-X800XT + OC זיכרון של Corsair ושל Micron בנפח של 2GB כולל אוברקלוק Albatron PX865PEC כרטיס קול מובנה בלוח WD 200GB 8MB ASUS DVDRW - 1814BLT Thermaltake Purepower 480W המארז עם המאווררים המקוריים שמגיעים איתו, כל מיני לדים, קירור אוויר למעבד (לא של אינטל), קירור מיוחד לכרטיס מסך וזהו בערך. אז כמה שווה כל זה לדעתכם? 2000 שקל זה מוגזם?
-
- 7 תגובות
- 721 צפיות
-
-
מחר מבחן, ובגלל שיש לי מורה משוגע, אף אחד מהחברים שלי לא יודע איך לפתור, הסברים מפורטים מאוד יעזרו לי המון ! בסדרה חשבונית יש מספר זוגי של איברים. סכום האיברים שנמצאים במקומות האי זוגיים הוא 100. סכום האיברים הנמצאים במקומות הזוגיים הוא 120. האיבר האחרון בסדרה גדול ב-38 מהאיבר הראשון. מצא כמה איברים בסדרה. תודה מראש
-
- 26 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אם תוכלו לעזור לי אני אשמח, וכמובן להסביר אותו כדי שאבין. זאת המשימה: שרטט תרשים זרימה לקליטת 4 מספרים שונים והצגת מספר השני בגודלו.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-