עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני פשוט מעוניין בלינקים לאתרי חברות שמספקות ADSL, וגם אם יש למישהו מידע על מבצעים/הנחות בהתקנה/בתשלום חודשי אשמח לשמוע. והחלום שלי פשוט לעשות שרת למשחק האהוב עלי Delta Force Land Warior(או משחק אחר באותו סגנון) שירוץ רוב שעות היממה. תודה מראש וחג שמיייח לכולם !!!

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by 1nstall,

היי אני זקוק לעבודה לבית-הספר, מידע על פרטיות הילד. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי מידע מדוייק על פרטיות הילד. אולי אתם מכירים אתרים שיש בהם מידע יל פרטיות הילד? אם כן, אנה תנו לי לינק, בבקשה!

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  3. בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  4. אני זקוק למעט ציוד לפרוייקט HTPC. המחשב יורכב ממעבד ברטון 2500, על לוח Epox 8RDA+ עם כרטיס מסך Radeon 9600 וכרטיס קול קראייטיב סאונדבלסטר לייב. מדובר ברכיבים ישנים, אבל לאחר קריאה של מעט חומר באינטרנט הבנתי שעם קינפוג, ותוכנות מתאימות גם מחשבים חלשים מהמחשב הזה הריצו סרטי HD באיכות 720P שאליה אני מכוון. התרד הזה נפתח במטרה להשיג כמה רכיבים שאין לי, ואולי להעלות פה את המודעות להמון ציוד ישן שזרוק בבית בלי שימוש. לי למשל יש מעבד פנטיום 1.6 עם ליבט נורט'ווד(מצויין לOC)+לוח מתוצרת אינטל+ ההרדיסק 40GB של מקסטור/סיגייט. אין לי שום בעיה לתת אותם בחינם אין כסף לכול מי שבאמת ישתמש בהם. אני בטוח שיש עוד המון אנשים שמחזיקים שלל כרטיסים/ההרדיסקים ישנים/לוחות ומעבדים ללא שום שימוש. הצ…

• 7 תגובות
    • 946 צפיות
  5. היי נתנו בבי"ס להכין עבודה והגעתי לשלב הסופי והוא למצוא מפה של כל כדור הארץ אבל שכל יבשת תיהיה בצבע אחר, חיפשתי הרבה מאוד שמן ו אני לא מוצא, מצאתי מפה קטנה של כדור-הארץ אבל כאשר מנסים להגדיל אותו כולה מתושתש ואי אפשר לצבוע אותה צריך די דחוף מפה כזאת תודה מראש Install

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  6. Started by elixvx,

היי, אז אני צריך לערוך הצאה קטנה מול כ-15 איש הרצאה באורך של 15-20 דקות. בכל נושא שאבחר. העניין הוא שלא עולים לי שום רעייונות לנושאים מעניינים שאפשר לדבר עליהם בקלות. חשבתי אולי על סוגיית הפליטים בישראל או על מערכת החינוך הבעיה היא שאין לי מספיק ידע בנוא להרצות על זה 15 דקות. אשמח להצעות או הפנייה לחומרים. (הצעו לנושאים מעניינים אחרים יתקבלו בברכה) תודה רבה וחג שמח! שחכתי לציין שיש לי אפשרות גם להעזר במצגת סרטון אז אם יש למישהו משהו מעניין זה יהיה מעולה!

• 7 תגובות
    • 33.7k צפיות
  7. אני עושה את העבודה על מרתין לותר קינג ויש לי בעיה קטנה. אני צריך לראיין מישהו בקשר אליו אך אין לי שום שמץ של מושג מה לשאול [גם את מי לשאול אבל בזה לא נראה לי שתוכלו לעזור.. אני כנראה אשאל את המורה וזהו] ורציתי לדעת אם החלק הבא בעבודה הוא טוב : Martin Luther King's contribution to society and the effects they had done Today, we stand 38 years after King's assassination, and can easily see his attribution to the human kind. Martin Luther King seceded to change our point of view toward the different ones. To give us another perspective on the meaning of the racism and how the society should look like. He gave us the chance to live in a better world, where black people can ea…

8. אני זקוק לסרטוטים אדריכליים של דירות ובתים פרטיים לפרוייקט,איפה אפשר להשיג? האם יש אתרים שאפשר להשיג בהם סרטוטים? או אתרים של חברות בניה שמפרסמות דירות לדוגמא באינטרנט?

• 7 תגובות
    • 959 צפיות
  9. Started by 114508534,

אמממ אני צריך עותק של זה

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  10. Started by nVIDIA70,

שלום. יש לי בעיה באיזה אתר אבל היא לא כל כך קשורה לאינטרנט. אז ככה באתר FLIX.CO.IL יש כמה קטעים שמיועדים לגילאים 18 ומעלה (אני בן 19) עכשיו כשאני לוחץ על צפייה בהם מופיע לי חלון אזהרה שאומר שהקטע מיועד לילדים מגיל 18 ומעלה (מה שאני כן) עכשיו אני אישור ואז כלום לא קורה ואני לא יכול לצפות בקטעים וזה מרגיז ברמות........ יש לכם דרך כדי לפתור את הבעיה עריכה: חוץ מזה רוב המשתמשים פה הם גברים אז אני בטוח שהם יבינו אותי

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  11. אהלן, מחר יש לי מיונים לקרוס [שאת שמו לא אוכל לציין] הקורס דורש ידע טכני גם בתחום המחשבים וגם בתחום החשמל. לצערי, אומנם בתחום הטכני אני חזק, אך בתחום החשמל אין לי רקע בכלל ואפילו לא התעסקתי בזה. אשמח אם אנשים יזרקו לי מושגים ו הגדרתם כדי קצת להרחיב את הידע הכללי בנושא [מושגים כמו מה זה + מה זה -, מה זה AC ו DC, מה זה כבל קואקסלי וכו' וכו' וכו'] בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  12. Started by miaoo673,

כיצד אני מפרק את המעריך על-מנת להשוות את הביטוי לפונקצית אקספוננט? תודה. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 864 צפיות
  13. אני מחפש מקום צבאי שאני יכול לבחור ולהשתמש בו לפרויקט של ניהול רשת, המקום חייב להיות צבאי, ויכולה להיות בו כבר רשת מחשבים. אני גם ככה צריך להתחיל מההתחלה. יש הצעות?

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  14. Started by X-BLADE,

ABCהוא משולש שווה שוקיים. העבירו גובה AD לבסיס BC מהנקודה D העבירו אנך DE לשוק AC. חברו את אמצע הקטע DE עם הנקודה A. הוכח: הקטע המחבר את A עם אמצע DE והקטע BE מאונכים זה לזה. תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  15. נתקלתי בבעיה בירוקרטית הבאה, עקב העובדה שבית הספר שלי הוא דתי: אני בן 17 (י"ב) לומד כעת את הסמסטר הרביעי של תואר ראשון בהנדסת מחשבים ופיסיקה יישומית באוניברסיטה העברית. אני לומד במסגרת של "מעמד מיוחד" - כלומר אני לומד קורסים כאוות נפשי שלא משתייכים דווקא לתוכנית מסויימת, אך והיה ואם ביום מן הימים אתקבל לתוכנית לימודים מסוימת אז לא אצתרך לחזור על הקורסים שכבר סיימתי. דיברתי עם מזכירות הפקולטה להנדסה, ובגלל שהממוצע שלי גבוה יחסית (97) אז לאחר שצברתי כבר 66 נ"ז (ובסוף הסמסטר הנוכחי אם לא אכשל באף קורס, אצבור 101 נ"ז מתוך 180 שהם כל התואר) אמרו לי שאני לא צריך פסיכומטרי רק מבחן אמיר וזכאות לתעדות בגרות. עכשיו בבית הספר הדתי שבו אני לומד, ע"מ לקבל תעודת בגרות חייבים ללמוד בגרו…

• 8 תגובות
    • 938 צפיות
  16. Started by pain_killer12,

חבר'ה איך אני מוכיח שלכל קבוצה חסומה יש מינימום ומקסימום. ז"א אני יודע שזה ברור, השאלה איך אני כותב את זה כמו שצריך? תודה רבה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  17. Started by Aviko,

ממ.. נתנו לי ככה: A(3,0) B(2,7) C(9,6) D(8,-1) אני צריך לחשב את האלכסונים (אורך), ועם הנוסחת אורך קטע זה פשוט לא עובד... מי שיכול לפתור ולעזור לי, אשמח מאוד... תודה לכל העוזרים, שבת שלום, Aviko

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  18. Started by redti,

אהלן פורום כללי שמעתי היום ברדיו איזה שיר יפה אני לא יודע איך קוראים לו ולא מכיר את השם שלו אבל אני זוכר את הפזמון אז אם מישהו מכיר או חושב שהוא יודע שירשום...גם אם הוא לא בטוח כי אני ממש רוצה את השיר הזה והוא די ישן "I dont wanna run away but i cant take it i dont understand if im not made for u so why does my heart tell me that iam, is there anyway that i could stayyyyy in your heartttttttttttttt" אני חושב שהשיר מלפני שנתיים -שלוש

• 5 תגובות
    • 568 צפיות
  19. שלוםםם אני זקוק לעזרה בזיהוי של שיר. אני שומע את השיר הזה המון ברדיו ואני צריך לדעת את שמו (אתם לא צריכים לדעת את הסיבה ^^ ) זה כזה שיר מועדונים כזה, לבן אדם ששר את זה (אם אפשר לקרוא לזה ככה) יש קול כמו של וין דיזל, הוא צועק כמעט כל השיר, ואני לא בטוח יש כזה קול של אשה והיא אומרת משהו בקול חלש. בבקשה אנשים אני חייב לזהות את השיר הזה!! אני מת עליו! תודה רבה לעוזרים!

20. Started by ot,

לפני כמה זמן (חודשיים?) הופיעה כתבה ב-YNET על חנויות ברשת והתגובות היו קטלניות.. האם מישהו זוכר את הכתבה הנ"ל ויכול להשיג לי את הקישור? תודה

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  21. Started by GUNZ,

אני מחפש שתי שירים הראשון הוא בעברית בשיר שר בחור את המילים שוב מרגיש אחר שיר בקצב רוק כזה משהו נחמד והשני הוא מהסרט האחרון של מהיר ועצבני השיר מתחיל עם שריקות כזה אנשים שיודעים את השמות של השירים אלה אני אשמח אם תגידו לי ואם מישהו רוצה לשלוח לי את זה באייסי זה בכלל יהיה טוב 207884363

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  22. Started by lev-27,

זה קצת מביך... אני צריך עזרה בחישוב אחוזים בדו"ח מעבדה. אז ככה: עשינו ניסוי ב-70 זבובים. מתוך 70 זבובים 59 הגיבו לסוכר בריכוזים שונים. מתוך 59 זבובים שהגיבו 20 זבובים הגיבו לתמיסת סוכר בריכוז 0.005M, 18 זבובים 0.01M עוד 10 הגיבו ל-0.05M ולסיום 11 זבובים הגיבו ל-0.1M. אני צריך לחשב את אחוז הזבובים שהגיב לכל ריכוז. כלומר X% הגיבו לי-0.005M וכך הלאה. תודה על העזרה.

• 9 תגובות
    • 863 צפיות
  23. אהלן מחר יש לי מבחן עצום בביולוגיה שכולל בתוכו שאלות בקשר למבחו כי ומבחן טי מישהו יכול בבקשה לספר לי בקצרה על שני המבחנים האלה ועל נוסחאות לפתרונם זה דיי דחוף תודה!

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  24. שלום רב, אני מנסה למלא את טופס הרישום לאוניברסיטת בן גוריון (דבר שמצריך תואר בעצמו), ונתקלתי בקושי מסויים. אני רוצה להירשם להנדסת תוכנה בתור עדיפות שלישית, והבנתי שזו תוכנית דו מחלקתית. השאלה היא מה אני אמור לרשום ב"קוד מחלקה" וב"שם מחלקה"? המחלקה למדעי המחשב, המחלקה למערכות מידע? שתיהן ביחד? באיזה סדר? בתודה מראש, עדי.

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  25. Started by Boomer,

היום קיבלתי את ה-Altec Lansin AVS300 שלי (2.1) בקיצור בהתחלה שמתי את הסאב על מדף מעץ. תוצאה: בקושי שומעים באסים למרות שרואים שהסאב מתאמץ. שמתי אותו בפינה של קיר, הבדל גדול. אבל זה עדיין נראה לי קצת מוזר שהסאב הזה יותר חלש מהסאב של ה-PCworks 2.1... אז אולי אני לא ממקם אותו נכון או משהו כזה. כי כרגע הוא יחסית רחוק מהמחשב. כשאני לא נמצא בין שני הרמקולים הקטנים הסאב נשמע חזק מאוד, אבל ברגע שאני מתיישב על הכסא ואני נמצא מול שני הרמקולים הבאסים "נחלשים" בצורה משמעותית. אז תגידו לי מה המיקום הכי טוב שיכול להיות. ועוד משהו: זה לא יכול להרוס את הסאב כאשר הוא נמצא כל הזמן על העוצמהה הכי גבוהה?

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.