עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by noambaum,

אני מת על מכוניות משופרות...פשוט להיסתכל אני לא ממש מבין. אז אם למישהו יש אתרים או לינקים לסרטים בנושא אני בטוח שאני ועוד חבר'ה פה בפורום יהנו אז יאללה תציפו!

• 9 תגובות
    • 881 צפיות
  2. Started by pMor,

בניו אג יש דבר כזה שאומר INTERNETIONAL SHIPPING - PR only! עכשיו, הוא לא נותן לי לסמן אותו.. אם היה אפשר, זה היה נותן לישראל? ולמה זה לא נותן ללחוץ עליו בכלל?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by noambaum,

כרגיל.... כרגיל אני נהנה מהשירות הטלפוני של החנות הזו וכרגיל אני נהנה ממשלוח מהיר לאללללה(הזמנתי מוצר ותוך יום הוא אצלי...) בקיצור אני נהנה לקנות אצלם ולא בפעם הראשונה עוד מישהו חושב ככה?

• 9 תגובות
    • 704 צפיות
  4. Started by LermanIsUberCool,

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by DisinfectedDuck,

סתם מסקרנות.. אני בערך כל שנתיים, עד שהמעבד שלי הוא בערך חצי מהכי מהיר

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אבא שלי עשה לי הפתעה וקנה לי מחשב חדש... את המפרט אני יפרסם בקרוב.. אבל הקטע המבאס זה הוא בא לי ונחש מה... יש לך... גיפורס 4!!!!! אני עושה יש! חשבתי יש לי TI בטוח... עכשיו את המפרט הוא הרכיב עם בן-דוד שלי שעובד בחנות שמבינים טוב מאוד מאוד במחשבים אז אני שואל אותו.. איזה TI? הוא עושה לי אחי! יש לך MX420 מה אתה צריך יותר?! אני קיבלתי ת'שוק של החיים שלי והיית על סף בחי. הבעייה היא שלא נעים לי לבקש מאבא שלי כרטיס יקר יותר אני מעדיף להשאר עם הG2 MX200 אבל לא נעים לי לבקש יקר... :\ מה אתם מציעים לי לעשות למה אני רושם תהודעה הזאת בבאסה ענקית! :'( תגידו הבנצ'מארקים פה אומרים שזה חרא כרטיס נכוון? לפי מה שהבנתי הג'י 2 פרו יותר טוב ממנו....... http://www.hardwaredome.de/tests/GF4…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Funkyzord,

http://koti.mbnet.fi/~taleppin/musat/Counterstrike.mpga

• 9 תגובות
    • 991 צפיות
  8. Started by Bah_gots_pIII_450,

G

• 9 תגובות
    • 954 צפיות
  9. Started by DXT,

זה אמור להביע "משהו מטורף מצחיק לא הגיוני" משהו כזה, אבל יש פירוש עברי מדוייק או מילה מקבילה. בקיצר, יש אתר שמפרש מאנגלית לעיברית בבקשה?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

משעמם לי , וחשתי צורך לשים תמונה של החיה האהובה אלי אחרי העטלף המאיים על האנושות . נכון , ספאם והכל , וזה קצת יותר ספאמי מהקולות שתיש עושה , אבל עדיין , משעמם לי ואני חולה בבית , אז הרשתי לעצמי . ובאותה נימה , מישהו יודע איזה קולות מוציאה אלפקה ? ;D

• 9 תגובות
    • 937 צפיות
  11. Started by se7en,

להקה מעולה של חברים שלי שמופיעים כבר שנתיים ואפילו מושמעים ברדיו מפעם לפעם החליטו לחלק את המוזיקה שלהם חינם לכמה שיותר אנשים על מנת לקבל הכרה בתקווה שהכסף יבוא יותר מאוחר מהופעות. הם פנו אלי כדי שאקים להם אתר עם מידע עליהם וקישורים להורדת השירים המלאים שלהם. בבקשה תהנו!!!, רוק ישראלי איכותי באנגלית. נ.ב. אם יש לכם הצעות לשיפור אני אשמח לשמוע.(על האתר לא המוזיקה ...טוב אפשר גם לתת ביקורת על המוזיקה, אבל על זה אין לי שליטה)

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by asili,

עוד 3 חודשים אבא שלי טס למזרח לתיאלנד ולהונג קונג רציתי לדעת מה מחירי החומרה שם לעומת הארץ? והאם שווה לקנות שם פריט חומרה כמו זכרון או כרטיס מסך?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. הכי חשוב, לא לשאוף ל100!! בהצלחה!! ומי יתן שכל השעות הארוכות שישבתם על התחת ולמדת לדבר הזה ישתלמו..

• 9 תגובות
    • 925 צפיות
  14. היה עכשיו בערוץ הקניות על מחשב פנטיום 4 2400 וכרטיס GF4 (ככל הנראה דגם עלוב שלו) והמצגת היה 3DMARK והיה אפשר לראות שהכרטיס מציג בין 18-38 FPS בבדיקה עם המכונית!! פשוט גול עצמי והמחיר הוא מחיר מבצע במקום 9700 בערך רק 5500 כולל מדפסת EPSON42 ומסך 17 אקסטרים וצורב ימהה 40*20*10 ומקלדת ועכבר א6לחוטיים של מיקרו סופט השאלה אם זה כרטיס מסך OB והזיכרון אם הוא DDR או SDRAM

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by sxs,

זה קרה עכשיו שוב ! כבר יומיים זה ככה ! הפסקות חשמל קטנות כאלה לשניה, המחשב עוג פעם עשה restart חברת חשמל ה*** ***** @!# עוד משהו סובל מהחרטא הזה ? אני מת-אביב ומכיר עוד מישהו מרעננה עם זה....

16. יש בכל מיני מקומות את המילה "שדי" או את המילה "לאו"... מישהוא יודע מה המילים אומרות?

17. Started by ScreameR,

• 9 תגובות
    • 881 צפיות
  18. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

מה המצב... יצא סירטון חדש לכרטיס מסך של NVIDIA ונחשו באיזה סיגנון...? הצעקה 1!! ;D :lol: :lol:

• 9 תגובות
    • 914 צפיות
  19. Started by NI4NI,

חבר שלי קנה לפני כמה ימים מחשב חדש. הוא לא ממש מבין במחשבים אבל המחשב עצמו תותח לא קטן (למרות מעבד אינטל) והוא קנה אותו בחנות אמיתית, לא ברשת. היום באתי אליו לראות את המחשב ובאופן טבעי הדבר הראשון שרציתי לעשות זה לפתוח את המכסה ולראות מה יש בפנים, איזה רכיבים וכ"ו. איך שאני פותח את הברגים של המארז אני קולט שהדלת הצדדית מודבקת עם מדבקה שעליה שם החנות וכתוב שהסרת המדבקה מבטלת את האחריות (כן כן, כמו על הארד-דיסקים). הם בעצם מכסים את עצמם ולא מרשים ללקוח לגעת בכלום !!! ומה אם אני קונה דיסק חדש ורוצה להכניס אותו למחשב ? ואיך אני בכלל מאמת שהרכיבים שהכניסו למחשב זה באמת מה שהם טוענים שהם הכניסו ? זאת פשוט חוצפה ! זה כמו שימכרו לי מכונית ויאסרו עליי לפתוח את מכסה המנוע... ברור ש…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. הבעיה לקוחה מתוך הפרק על משפט פיתגורס, אז בבקשה, הסתמכו בפרון שלכם על המשפט, ולא על חומר שמעבר לתחילת כיתה י' (סינוס, טנגנס וכו'). תודה.

• 9 תגובות
    • 859 צפיות
  21. Started by ThePorscher,

סתם רציתי לדעת, לידע כללי... מישהו יודע?

• 9 תגובות
    • 3.7k צפיות
  22. אין לי מושג מה זה, אבל אם יש לכם איזה אתר שיש בו כאלה, עדיף בעברית, אשמח לקבל לינק. בתודה מראש, עדי רובין.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by SpiritKnight,

יש לי כרגע מנוי לוי-גיימס, ואני מתלבט אם כדאי לי לעבור לFILEPLANET. עכשיו, וי-גיימס לוקחים 4$ לחודש, שזה 48$ לשנה. FILEPLANET לוקחים 60$. לא קריטי ה12$ הללו, זה 50 ש"ח. עכשיו, גיימספי נותנים לי שרתים מהירים(אני מוריד מהציבוריים ב115K), ללא תור, עם מגוון קבצים גדול יותר ולעיתים דמואים בלעדיים. וי-גיימס לעומתם, נותנים לי כתבות ותחרויות על משחקים(שמשום מה אני אף פעם לא זוכה :smoke:). את הכתבות הללו אני יכול לקרוא בגיימספי, גיימר ורבים אחרים. אז אם ההתלבטות היתה שלכם, מה כדאי?

24. The world is fucked up.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by itayze,

אתמול הלכתי לסרט החדש של ג'יימס בונד ומלפנינו ישבו איזה 8 ילדים שדיברו ודיברו עד שאמרתי להם שיחכו בסובלנות עד ההפסקה ועד סוף הסרט הם לא דיברו . לפני זה הלכתי ל"זהות כפולה" סרט חביב , אני וחבריי נכנסנו לאולם קולנוע ( זאת הייתה בכורה ארצית ) ולא היה שם אף אחד , כשהתחילו הפרסומות נכנסו איזה 10 ילדים מכיתה ו' או ה' וצעקו וצחקו ולא שתקו אפילו שביקשתי מהם מספר לא מבוטל . תספרו מקרים שלכם ,אפשר להוסיף גם קטעים מצחיקים , לדוגמא לפני מספר שנים קניתי פופקרן , המושבים בקולנוע כפופים אז ישבתי עליו ככה ( מכיון שידיי היו תפוסות ) ואז כל הפופקרן נפל מהקופסה :-\ .

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.