כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
קודם שמרתי את האבאטאר והכל על נענע, אבל הוא התחיל לשים לי תמונה שלו במקום את התמונות ששמתי שם. אז איזה עוד אתרים יש שאני יכול לשים בהם תמונות כאלה?
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
הייתי בחנות בהולנדיה לחפש מיטה וחצי . בקיצר הציעו לי לקחת את המיטה הזאת: ממש נחמד למחיר של 12,000 ועכשיו יש מבצע של 'חבר' ב- 5450 ש"ח. עכשיו השאלה עם זה בכלל שווה לכלול את הרמוקלים אני מפחד שזה יהרס לי במשך הזמן שאני ישים את הראש. אבל מצד שני זה מאוד נחמד לחבר לזה מערכת ולשמוע (גם ככה יש לי מפסיק רמוקלים בחדר). מה אתם חושבים ?
-
- 33 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני צריך איזה כמה כתבות על זה , בעיברתי ובאנגלית , המטרה היא לעבודה באנגלית על התמכרויות והנושא הנבחר הוא סיגריות
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
היי, בקרוב בעזרת ה' אני עובר דירה ויהיה לי חדר גדול יותר ממה שעכשיו ורציתי לשאול מה עדיף 1. שולחן פינתי או שולחן רגיל? אם אפשר חוות דעת של אנשים שיש להם אז יתרונות וחסרונות2. אם פינתי אז עם כוורת למעלה? או בלי כלום?השולחן ישמש אותי למחשב נייד ולהכנת שיעורי בית.תודה מראש,
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שימו לב למטוס הבא , המטוס -שהוא מפציץ אסטרטגי בן יבשתי שארה"ב תעשה בו שימוש נרחב במלחמה: תרשים המערכות העיקריות שלו: 386 ,איזה מפרט רציני...
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום שלום, בזמן האחרון אני חושב להתחיל ללמוד על גיטרה חשמלית, יש מורה והכל, וקלאסית אני ישיג מחבר או משו עד שאני יתקדם לחשמלית, אבל רציתי המלצה לגיטרה טובה, איכותית, עם מגבר, בתקציב של 3.5-4K...
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
אאוריקה! http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=371573&sid=127
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש דרך טובה להתכונן לבגרות הזאת? לפי מה שהבנתי זה גם חשמל וגם קרינה וחומר מישהו מכיר איזה ספר טוב שהוא למד איתו לבגרות הזאת או משהו ?
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מקווה שזה הפורום הנכון. האם יהיה לי צוואר בקבוק במפרט הבא ? זכרון 4G KIT DDR2 800MHZ MUSHKIN דיסק קשיח 640GB 16MB SATA2 Western Digital דיסק קשיח 640GB 16MB SATA2 Western Digital Q660 2.4 ספק כח 650W CMPSU-650TX CORSAIR כ.מסך SAPPHIRE 4870X2 DDR5 2GB ATI PCIE מאוורר למעבד HEATPIPE SOCKET 775 OCZ צורב SATA LG DVDX22 DL שחור GH22NS לוח אם P7N SLI PLATINUM MSI
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי אותו בקולנוע והוא ממש יפה...מומלץ לכל חובבי הסרטים של אל פאצ'ינו... כל הזמן אתה מופתע מהתרחשות האירועים, אתה לא מצפה לזה והסוף היה טוב...מעין מותחן פסיכולוגי בתור אחד שלא רואה ולא אוהב סרטים בסגנון הזה אני מציע לכם בחום...
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה הופצו כתוביות בעברית לסרט "בואו נדבר על זה פעם שנייה" באתר www.subscenter.co.il. כדי להוריד את הכתוביות אני צריך להיות רשום למערכת, אך יש לי בעיות בהרשמות, כי אני צריך לתת את כתובת הדואל של ספקית האינטרנט שלי, שאין לי כזה, במקום לתת את הדואל הרגיל. משהו יכול לשלוח לי או לעזור לי בלהשיג את הכתוביות האלו? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בתחילת מרץ אנחנו אמורים לבחור מגמה שנלמד שנ הבאה (כיתה י') וחייבים לעשות בה 5 יחידות בגרות. האפשרויות הן: פיזיקה, ביולוגיה, כימיה, פסיכולוגיה+כלכלה, סוציאולוגיה+כלכלה, פסיכולוגיה+סוציאולוגיה, ספרות (אין מצב!!!), מחשבים, קולנוע-תקשורת. אני חושב שאני אבחר פיזיקה כי אני לומד את זה השנה (חמד"ע) וזה מעניין. רציתי לדעת איך אפשר להמשיך עם זה בצבא ובאוניברסיטה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום משהו יודע מה הם זמני הבגרות מחר בשאלונים C,D? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברי הפורום אתמול רכשתי זכרונות למחשב הנייד שלי מתימן דרך eBay. המוכר רשם שהוא מוכן לשלוח לכל העולם בלי יוצא מן הכלל. ברגע שרכשתי את הזכרונות גם שילמתי עליהם דרך paypal. היום שמתי לב שהמוכר הוסיף למשלוח העולמי הערה: לא שולח לעירק, ישראל ותימן. מה קורה עכשיו? אני כבר שילמתי למוכר בהבנה שהוא מסוגל לשלוח לישראל כי לא היה רשום אחרת. ברכישות שלי רשום שרכשתי את המוצר בהצלחה ושילמתי עליו. האם הוא מחוייב לשלוח לי את המוצר? אור כהן.
-
- 21 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אחרי שניסיתי הרבה מסרקים (3 לכל היותר), וכולם לא היו נוחים ולא נעימים ... התייעשתי ופשוט החלטתי להיות עם שיער מטולטל... יום אחד אני שתם משחק אם חפץ מסויים, ואני מגלה את המסרק האולטימטיבי! אני כבר משתמש במסרק כ-3 ימים וכבר השיער יותר חלק ... וזה גם נעים משום מה..... :ylsuper: לכל הסקרנים: http://www.pbase.com/therealmoomoo/my_new_masrek MOOMOO
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא להאמין שיש יותר מכוערים מימני ועוד בתפקיד כזה גבוה
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
זוכרים את הצחוק ה"מיוחד" הזה אז כניראה שהוא לא היחיד http://de.sevenload.com/videos/GgBV88z/Bloedeste-Lache-der-Welt-Part-2
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
בבקשה ,אין לי מושג איך עושים את זה,אם מישהו פה יודע איך עושים את זה טוב ויכול לבוא לעשות לי,אני אודה לו מאוד!! תודה!!
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טורקיה? אני לא קונה את זה! בדוק חשמל:Beko - מוצרי חשמל Amcor - מקררים Frigidair - חלק ממקררי פריגי'דר רכב:Honda - מדגם סיוויק החדשה, Fiad Doblo - פיאט מדגם דובלו Toyota - טויוטא מדגם אואריס Goodyear - צמיגים טואליטיקה / כביסה:Glade - מבשם אוויר גלייד Crema - ג'ל גילוח לגבר Dove - שמפו וסבונים בדין אקסטרא - מרכך כביסה L'oreal - מרכך שיער לוריאל Ariel - אבקת כביסה אריאל Tide - אבקת כביסה טייד Family - סבון נוזלי של חברת פמילי Palmolive - סבוני פלמוליב הלבשה: H & M - חלק גדול מהביגוד Zara - חלק ניכר מבגדי מבגדי זארה Bagir - חליפות של חברת בגיר אוכל ומטבח:Willi Food - כל מוצרי ווילי פוד!!!! Lipton - תה ליפטון באריזה הצהובה קמח של חברת מגה שמן זית רמי …
-
- 25 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
נו, לפני כרבע שעה, ד"ר אביב שמופיע בפינה קבועה ב'זומביט', אמר דבר שכזה: הסטנדרט לדיסקים קשיחים השתנה; דיסקים של 850MB היו סטנדרט לפני שנתיים...>>> כלומר בשנת 2001!! מתוך רפלקס הזדעתזעתי קשות : אני בשוק, אני בהלם, אני המומה!!! עוד לפני שסיימתי לומר את המשפט, הדוק ניסה לתקן את עצמו! הוא אמר משהו כמו : טוב, הגזמתי, 850MB היו סטנדרט לפני 4 שנים! כלומר הוא הכפיל את הזמן. בואו נגלוש חזרה לשנת 1999; אני זוכר שכשחבר שלי קנה את המחשב שלו בתחילת יולי 1999, הוא קנה דיסק קשיח שהיה סטנדרטי לחלוטין אז, בגודל של 8.4GB... אפילו בתחילת 1999 לא נמכרו דיסקים קשיחים שלא עברו את רף הג'יגבייטונחשבו כסטנדרט. את הפנטיום 133 מגה"צ שלי קניתי עם דיסק קשיח בגודל של 1.3GB, בערך בשנת*** 96**…
-
- 31 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אמור להיות לי 97 בגלל שאני תקין אבל הרופא שבדק אותי אמר שיש לי רגל ישרה - פלטפוס (נאי חושב רק ברגל ימין) אז זה מוריד? ולכמה ?
-
- 17 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
Brian Eno - An Ending (Ascent) | Full Length - 4:25 מתוך האלבום Apollo - Atmospheres & SoundTracks שהשתחרר בשנת 1983, אם אינני טועה... פשוט דבר חובה, חובה!
-
- 8 תגובות
- 759 צפיות
-