כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,616 דיונים בפורום זה
-
אם אני לא טועה הוא היה בשחור לבן.. אני זוכר שהייתה מתיחות בין השחורים והלבנים ויכול להיות שהאשימו איזהשהו שחור באונס (לא green mile צאו מזה, ישן מאוד), יש איזה לבנ/ה שמגן עליהם, בסוף הם בורחים ברכבת, ראיתי אותו כשהייתי קטן. מישהו יודע מה שמו?[br]פורסם בתאריך: 7.07.2008 בשעה 20:21:28 *הקפצה*כיוון שעברו יותר מ-24 שעות, ואף אחד לא ענה, מישהו מכיר את זה? זה יכול גם להיות סתם סרט בסגנון ואני רק הוספתי פרטים שחשבתי עליהם בהמשך שלא באמת היו קיימים בסרט. משהו עולה לכם בראש?
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני צפוי להתגייס ב4.8 להנדסה קרבית, למרות שבחרתי מקום ראשון מוד"ש. הגיוס למוד"ש הוא ב 28.7. אני מתכוון לסרב פינוי בטענה שאני רוצה ללכת למוד"ש, ורציתי לדעת כמה דברים: 1)האם הסיכוי לקבל את מה שאני רוצה בגלל שזה מעבר מקרבי אחד לאחר הוא גבוה יותר? 2)האם יכול להיות שלא יסכימו להעביר אותי בגלל שהגיוס של מוד"ש התחיל 6 ימים לפני? במידה וכן יסכימו, האם יצרפו אותי לגיוס שהחל כבר או לגיוס הבא? תודה. :>
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שמעתי שאסור לשתות מעל 3 פחיות ביום. זה נכון? יש איזה סכנה או שאפשר לשתות את זה כמו מים? פעם שמעתי שמישהו מת לאחר ששתה כמה פחיות ביום אחד. זה מלחיץ אותי כי אני שותה הרבה כאלה כי זה הדבר היחיד שבאמת עוזר לי להרגיש עירני וללמוד, אחרת אני נרדם על הספרים.
-
- 66 תגובות
- 10.2k צפיות
-
-
אני לא יודע אם להשקיע את הכסף עכשיו או מאוחר יותר אשמח לקבל חוות דעת.
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה אדם מסויים החליט לשגע אותי. פרץ לי למספר רב של חשבונות ברשת. ועכשיו השיא שהוא פרץ לי לאימייל ששם יש לי מספר פרטים מאוד מאוד אישיים. צבא,אשראי ועוד'. האם יש דרך לשחזר את הססמה? ניסיתי לעשות שיחזור אבל הוא שינה את האימייל של השחזור כנראה. יש לגוגל מרכז תמיכה לבעיות כאלה?
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הטיסה ב 5 בבוקר מתי אני צריך להגיע ?? מה כדאי לדעת ? זה פעם ראשונה שאני טס אז אם אפשר קצת טיפים
-
- 13 תגובות
- 725 צפיות
-
-
מגיל קטן אני קורא ספרים עם התיאור הזה כשדמות מתלבטת או כשמישהו מרגיש לא בנוח וכו' הבעיה שתמיד אני מדמיין את הפעולה הזאת כמשיכה בכתף של עצמך (מה שלא נשמע סביר), וזה נראה לי תנועה יותר שכיחה שפשוט עוד לא עליתי עליה. סליחה על הבורות.. ?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי! היום בגרות במקצוע הכי מיותר שיכול להיות-לשון! בהצלחה לכל השישיסטים שניגשים היום לדבר המזויע הזה... =] הכל יעבוד בשלום! (אומר מישהו שלמד שעה אחת למבחן והלך לישון ב5 בלילה ><) יום טוב לכולם! NIKILLER
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמי אבי ואני מתלבט אם כדאי לקנות חלקים של מחשב מהאתר: http://www.newegg.com/ למרות שזה יותר זול מהארץ רציתי לדעת דעות של אנשים שקנו משם, אם וכאשר קורה משהו למוצר, שמעתי שאפשר להחזיר להם ולקבל חדש, אך כמה זמן זה לוקח? אשמח לדעות על האתר ועל איכות השירות וכו' (מצטער אבל אם זה אפשרי בבקשה תענו כמה שיותר מוקדם משום שזה דיי לחוץ-טס לחול עוד מעט). תודה רבה אבי.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שימו לב לחתימה שלי. המרכאות לא נמצאות במקום.. בעיה של אנגלית-עברית כנראה.. יש דרך לתקן את זה? תודה!
-
- 6 תגובות
- 602 צפיות
-
-
צדקתי בכל השאלות במבחן ובסעיף ב' בשאלה 2 לא הצלחתי (עשיתי רק חלק קטן מהשאלה) אני צריך לדעת כמה הסעיף הזה שווה כדי שאדע אם כדאי לי ללכת למועד ב'. בדרך כלל זה הולך 70% סעיף א' ו-30% סעיף ב', אבל אני לא יודע אם זה ככה במבחן הזה.... יש למישהו מושג כמה אחוזים סעיף ב' שווה?? (זה דיי דחוף)
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אמא שלי בשיחה עם איזה סוכנות ערוץ הקניות סטייל וניסו לדחוף לה "סופר מצלמה דיגטלית לווידאו ב1800 שקל". מסתבר שזה נגן MP4 שמצלם וידאו כמו בפלאפון שלי... פחחח במשך חצי שעה הנציגה זורקת שטויות ואני מחזיר לה ושם אותה במקומה ובסוף (הן עוד מדברות) איני גם אמכור להם בעצמי דברים.... פחחחח עריכה: המממ הממ הממ: http://www.karat.co.il/catalog.php?id=880#
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב, אז המון זמן מעניין אותי לדעת מה הסיפור עם איזור 51 שמעתי הרבה סיפורים על חייזרים ועל תעשיית מטוסי קרב וכל מיני כאלה מישהוא שמבין יכול להגיד לי מה בדיוק קרה שם ? ומה הם עושים שם ? והאים גוגל ארף מצנזרים תמונות ? http://soltysiak.com/funny/f1/Area-51%20-%202-meter%20resolution%20map,%20July%2024-2003,%20IKONOS%20Satellite.jpg
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-
-
-
-
איך אני מעלה שיר בגודל פחות ממגה כדי להשמיע לכם.אני רוצה לזהות שם של שיר.
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש. לא מחשב מוכן אלא כזה שאני מרכיב אותו רכיב-רכיב. אני מחפש חנות שתהיה זולה, אמינה ועם שירות לקוחות טוב ואדיב. מומלץ גם שיהיה לה אתר אינטרנט שבו אוכל לבחור את הרכיבים ולדעת את המחירים (אני פחות או יותר יודע אלו רכיבים, אבל יכול שבחנות המסוימת לא יהיה רכיב מסוים ואת זה ארצה לדעת). תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
מיום חמישי שעבר בערך, הRSS לא מצליח להתעדכן. הן בFF 2.0.0.15 והן בFF3.0 (בשני מחשבים שונים, חשוב לציין). קורה לעוד מישהו?
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אוקיי, אז יוצא שמחר אני צריך להיות בדיזינגוף סנטר בת"א. מישהו יכול להגיד לי איך לעזאזל אני מגיע לשם? באיזו תחנת רכבת בת"א לרדת, ומשם מה הלאה? לאן ללכת ואיזה קו אוטובוס לקחת?
-
- 23 תגובות
- 14.6k צפיות
-
-
לאחרונה Rapid Share הגבילו לגמרי את הfree users ונורא התבאסתי שאני מוריד על 70-80 במקום ה320 הרגילים שלי. היום באמת בתמים נכסתי לחשבון הפייפל שלי וגיליתי 100 דולר שהיו שם תקופה של חצי שנה+ וכרגע נזכרתי שבעבר שילמתי למישהו מהפורום מזומן בשביל כסף בפייפל! אז ישר ניגשתי לראפידשר וכמובן שעכשיו יש פרימיום D: סתם שיתוף של זמן נחמד
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני מעוניים לרכוש כיסא נוח לשבת מול המחשב..חשוב שיהיה לו ריפיוד לידיים,עד 300..תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
-
יצא לי לאחרונה לראות הרבה קיפודים.הם יכולים לזרוק חצים או שהם לא יכולים להזיק?
-
- 22 תגובות
- 6.3k צפיות
-