כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,547 דיונים בפורום זה
-
http://finance.walla.co.il/?w=/127/1307305 מה שהם עשו לא נראה לי חוקי, מוסרי וחינוכי. א"כ מתפלאים שהישראלים קומבינטורים...
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב יש לי סכום כסף קטן בפייפאל ואני לא יכול למשוך אותו לארץ(נניח 100 דולר) יש למישהו רעיון של משהו שאפשר לקנות בכסף מEBAY וכו'? וגם- זאת הפעם הראשונה שאני חושב על קנייה באינטרנט, יש למישהו טיפים למתחילים? תודה מראש.
-
- 222 תגובות
- 18.6k צפיות
-
-
עיזרו לי חברה בבקשה
-
- 48 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
-
שלום אנשים טובים, אני רוצה להזמין line 6 ux2 ואני לא יודע כמה מיסים יקחו לי על היחידה הנ"ל,מישהו יודע מה יקרה עם זה כאשר זה יגיע למכס?
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
מה כדאי להביא מהדיוטי נכון להיום? מוצרי חשמל? בשמים? אלכוהול(כבר יש רשימה) אשמח לקבל הצעות עבור כל דבר..
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי EMAIL בוואלה ואני צריך שלוח למישהו הודעה ויש לו HOTMAIL . עכשיו כשאני לוחץ על "שלח" אז זה מראה לי למעלה פס אדום וזה לא שולח. מישהו יודע לה זה ככה ? ואיך אני יכול לסדר את זה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
שלום אני מתכון להתחיל קורס mcse עוד חודשיים האם הקורס דורש הרבה השקעה? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם בקרוב אנחנו עוברים בית(כבר קנינו) והפעם אני רוצה להשקיע בחדר הזה כמה שיותר... המידות של החדר הן: רוחב בערך 2.5 ואורך 3.2 ואז יש מין נישה כזו שהופכת את זה לכמעט 4 אני מתכנן לשים שם מיטה וחצי הנה ההתלבטות הראשונה שלי: איזה מיטה לקנות אני יכול לקנות מיטה וחצי מתכווננת ולכוון אותה לאיך שנוח לי, או מיטת ספר(מישהו מכיר?) שמשמשת גם כספה(חברים שלי באים אליי הרבה שיהייה להם איפה לשבת) מה לדעתכם עדיף לי? כמובן שאת ספת הספר אני אפתח מתי שאני ישן, בלתי אפשרי לישון עליה שהיא לא פתוחה(זה ממש קטן) לבית החדש אנחנו קונים גם מקרר חדש. אז חשבתי לקחת את המקרר לחדר, ולשים בו שתייה אולי קצת גלידות וכאלה... שאני לא אצטרך ללכת למטבח כל פעם שבא לי לשתות משהו. אבל הבעייה שזה מקרר בגודל …
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בסך הכל רציתי לקנות את המסך המדובר והמשובח DELL 2007FP ולאיזה סיפור נכנסתי. עשיתי חיפוש בזאפ ומצאתי שהחנות הכי זולה שהיא "גיבור מחשבים" נמצאת בנתניה, ליד איפה שאני גר אז החלטתי לקנות אצלם. ניגשתי לחנות, בתאריך 9.9, שאלתי מספר שאלות על אחריות לגבי המסך ושאלתי תוך כמה זמן יגיע המסך ונאמר לי מפורשות שוב ושוב שהמסך יגיע תוך 5-7 ימי עבודה. לתומי האמנתי ויצאתי מבסוט בידיעה שתוך שבוע עד שבוע וחצי יש לי את המסך בבית. היום (זמן כתיבת שורות אלה) אנחנו נמצאים בתאריך 2.10 ועדיין לא קיבלתי את המסך!!! התקשרתי המון פעמים לחנות והמספר שהם נותנים באתר הוא לא לחנות עצמה אלא לשירות לקוחות חיצוני שמקבל את השיחות בשמם ומעביר את הפרטים לחנות, וכמובן שאף פעם (אפילו לא פעם אחת) שהם חזרו אלי. למז…
-
- 159 תגובות
- 17.5k צפיות
-
-
אני מאמין שיש פה אנשים שמכירים את הנושא. אני חושב על להרשם למדעי המחשב באונ' תל אביב והייתי שמח אם תאירו את עיני בנושא הזה של חד חוגי ודו חוגי. לפי ההגיון שלי זה נשמע פשוט שחד חוגיי זה תואר במדעי המחשב בלבד ודו חוגי זה תואר במדעי המחשב ועוד משהו? הבנתי נכון?
-
- 30 תגובות
- 10k צפיות
-
-
אחרי שהתברר לי מה עלות תיקון הגולף הענתיקה ברשותי ,החלטתי לאור עליית מחירי הדלק מצד אחד ושתיית הדלק המסורתית של הרכב מצד שני להיפטר ממנו סופית . בהתחשב שהוא אינו במצב נסיעה, אין לו כבר טסט , הוא ישן מאוד , וגם לא נראה טוב אני לא חושב שאף אחד רציני לא יהיה מעוניין בו ואין לי שום כוונה לשים עליו שלט למכירה שרק יביא לי שיחות של כל מיני ליצנים ויגרום לסתם בלבולי מוח . ככול הנראה אני אמכור אותו למגרש גרוטאות תמורת כמה מאות שקלים ושם הוא ייגרס כפסולת מתכת . עשיתי לעצמי רשימה של כל הדברים שכדאי לי לפרק לפני הפרידה ושעשויים לשמש אותי בעתיד במידה ואני אקנה רכב חלופי (אם בכלל ) . אם אתם סבורים שפספסתי משהו , תגידו לי מה להוסיף לרשימה כדלהלן : מצבר ,רדיו-דיסק,רמקולים ,גלגל רזרבי,כי…
-
- 47 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אז כפי שאמרתי, בימים הקרובים החוזה שלי נגמר עם yes, או כפי שנקרא המסלול "yes@wow" הם הציעו לי הצעה של 99.99 ש"ח לחודש, למהירות של 1.5 מגהביט, כולל תשתית וספק. השאלה היא אם המחיר טוב או שכדאי לי לפרק את החבילה ולחשוב על אלטרנטיבה אחרת (כגון 2 מגה ביט) או אפילו אותה מהירות אך במחיר זול יותר. ולמען האמת, חשבתי ככה: א. אני מעדיף להישאר עם בזק בין-לאומי, כמדומני אני איתם כבר 5 שנים רצוף. ב. נמאס לי מהמודם הקטן והטמבל הזה ALE150 של WOW, ולכן אם אני אתפרק מהם אולי איכשהו אני אחזיר אותו ואקבל אחר. למרות שבכל מקרה זה לא משנה כי אני מתכנן לעשות רשת ביתית חוטית, וככל הנראה אני אקנה ראוטר חוטי מחנות מחשבים ולא מהם (לא יוצא לי משתלם) אז זה לא משנה. ג. אז כפי שכתבתי קודם, מתכוננת הקמת …
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
לום לכולם אחי הקטן מעוניין לפתוח חשבון בנק בכל מקרה הוא בן 14.5 הבנקים שנימצאים בעירנו הם: *דיסקונט *הבנק הבינלאומי הראשון *לאומי *פועלים הוא רוצה לדעת על מה צריך לשלם האם יש עמלות על החזקת חשבון ועל כל מיני פעולות ועד איזה גיל האם נותנים כרטיס אשראי ואו כספומט איזה בנק הכי משתלם מהמתנות לא אכפת לו בעיקרון הוא צריך את החשבון להפקדת צ'קים ותלושי עבודה והעברות בנקאיות והאם יש אפשרות של מעקב דרך האינטרנט(על קבלת כספים והעברה דרך האינטרנט וכדומה) וזהו תודה ויום טוב
-
- 6 תגובות
- 852 צפיות
-
-
-
לפני כמה ימים ראיתי בעיתון כתבה על ההתמכרות החדשה של ארה"ב - הסייבר סם. השם שלו זה i-Doser, וזאת תוכנה כזאת שיש לך קבצי שמע כאלה והיא מנגנת אותם. כששומעים אותם זה אמור לעשות איזו השפעה על המוח שתגרום לו להרגיש רגשות ותחושות מסויימות. איך זה עובד? לפי מחקר שהתבצע בנושא, ראו שהמוח משדר כל הזמן גלים החוצה. אז ניסו לעשות אותו דבר הפוך - להשמיע את הרעש הסטטי הזה (קולות מוזרים כאלה), ורצו ושהמוח יתרגם את זה לתחושות. לעוד מיעד ברברית בנושא (והורדת קבצי שמע מיוחדים לתוכנה) כנסו לכאן: http://www.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?TopicID=887663 ניסיתם את זה?? נראה לכם בכלל הגיוני??
-
- 21 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
שלום! רציתי להיכנס לאתר TMS בכדי להשוות בין מסכים והאתר לא מופיע לי. ניסיתי שוב ושוב וזה פשוט לא נכנס לי לאתר. אתם מוזמנים לנסות: http://www.TMS.co.il/ עדכנו אותי בבקשה.
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
חשבתי שזה הפרום המתאים בגלל השם שלו.... אני רוצה לבנות תוכנה מסויימת ואם תוכלו לתת לי שמות של החברות הכי רצניות שיש זה יהיה לי טוב..... תודה.!!
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
DualCore Intel Core 2 Duo E6400, 2133 MHz Intel Shrewsbury DG965SS Kingstone 1G Radeon X1950pro (512 MB) SAMSUNG HD160JJ (160 GB, 7200 RPM, SATA-II) 480W ספק
-
- 1 תגובה
- 458 צפיות
-
-
האם J&R בארה"ב מקבלים כרטיס אשראי ישראלי, או שהם מהחנויות שרוצות כרטיס המקושר לחשבון בארה"ב ?? תודה
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טלוויזיה LCD וחשבתי לנסות אולי במכרז אבל ממה שראיתי כל האתרים של המכרזים הם פשוט אתרי רמאות שמנסים לפתות פראיירים והמחיר ההתחלתי גבוה מהמחיר המינימלי בשוק. כלומר שלמרות שהמחיר המינימום להצעה הוא בד"כ 1 יש מחיר חבוי שקבע העסק שמתחת לו אי אפשר לבצע את העסקה. חשבתי שבמכרזים אם יהיה לי קצת סבלנות ומזל אני אצליח אולי לקבל מחיר טוב אבל המחיר המינימלי במכרז גבוה מהמחיר המינימלי שמצאתי את המוצר זמין ברשת (בקניה ישירה ללא מכרז). האם יש מכרזים שבהם יש אפשרות להשיג מחיר טוב?
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לא כתוב באתר שלהם... זה המוצר http://www.m-audio.com/products/en_us/FireWire1814-main.html
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
צריך בין היתר את "שומרים! שומרים!" ומכשפות מחוץ לארץ או משהו כזה, בעברית (לא בחירה שלי) אגב, מי שקרא מוזמן לשתף, אם למישהוו יש את Moving Pictures (בעברית "ראי נוע") שיגיד לי אם במקרה נאמר שם "I want to be a loan" התרגום של זה יצא חרא, "אני רוצה להיות לי בד" אבל סביר להניח שבאנגלית זה "I want to be a loan"
-
- 3 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אמרתי לכם תקציב של 2 בסוף זה חרג ל 3 מעבד e4600 קירור למעבד של OCZ לוח msi p35 neo ספקez cool 500w זכרון mushkin 2gb 800mhz דיסק קשיח 500gb 32mb seagate כרטיס מסך zotac 8800gt 512mb ddr3 pcie ומתנה זכרון פלאש 2GB סה"כ: 2902 אשמח לחוות דעת על המחשב איזה משחקים הוא יריץ ואיך תודה לכל מי שעזר
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אתם חייבים לקרוא את זה, זה כתבה מהיום. או יותר נכון מגליון יוני של pc magazin. :-[ זה פשוט הזוי. החברה עישנו משהו לא חוקי לפני זה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3563556,00.html כנראה לקחו כתבה מהעיתון הלועזי ותירגמו מילה במילה. אבל עדיין... על מה הם מדברים. איזה שידרוג ואיזה נעליים. זה יישן את המחשב שלי (והוא באמת קצת ישן)
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-