עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Alex89,

צמח ראשון (עץ) העלים של העץ יותר מקרוב צמח שני איך קוראים לצמחים האלה?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by Nahum2,

יש 120 משקולות . ידוע שאחת מן המשקולות יותר כבדה או יותר קלה משאר המשקולות. יש לכם מאזניים רגילים. יש לכם חמש שקילות. מצאו את המשקולת השונה. לעבודה. אני יודע שזה אפשרי אבל לא יודע איך.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. שלום ההורים שלי נוסעים לניו זילנד ובדרך חזרה הם היו יומיים בבנקוק, עכשיו אני יכול לבקש מהם הכל... אמרו שכל דבר שאני רוצה הם יקנו לי... יש לי אייפוד, מחשב יש לי די חדש... יש לכם איזה רעיונות מקוריים ? חשבתי אולי כרטיס זיכרון לפלאפון או קונסולה, אבל זה באמת שווה להביא משם? הה בגדים ונעליים כבר מבאים לי..

4. Started by BiG_BuG,

שלום לכולם אם אפשר בבקשה אני צריך המלצה לספרים בנושאים הבאים : חדו"א 1 מת' בדידה אלגברה ליניארית 1 עדיין בשבוע השני באונ' וכבר הבנתי שריכוז בהרצאה ופתרון התרגילים שבתרגול לא יספיק :\ אז תמליצו לי בבקשה על ספרים עם דגש ללמידה עצמית.. כלומר כמה שיותר הסבר מפורט + תרגילים עם פתרון מלא .. (יש כזה דבר בכלל?) תודה רבה מראש !

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by achiya1,

מה דעתכם על כל סרט War Urban Justice Happy Gilmore (ישן ישן אבל אדם סנדלר) Matchstick Men Epic Movie The Good Shepherd Blind Dating American Pie Presents Beta House I Could Never Be Your Woman והמלצה שלי: הסרט" לירות כדי להרוג " אחלה סרט שבעולם אהבתי מאוד.מלא אקשן..והאקשן הכי יפה שזה לא גיבור לאומי מכוער כזה (לדעתי)

• 9 תגובות
    • 583 צפיות
  6. ובכן.. זה התחיל כשרציתי לקנות כרטיס מסך חדש... אז הזמנתי אצלהם רדאון 9500 פרו ועוד כמה חלקים.... אמרו לי שאני יצטרך להמתין עוד מלא זמן.. בקיצור, התקשרתי, ביטלתי את ההזמנה !! אמרו לי שבוטל, בדקתי באתר בהזמנה שלי - היה רשום CANCELLED. בקיצור, הכל טוב ויפה. הזמנתי בחנות אחרת, קיבלתי אחרי יום. פתאום ! היום אני מקבל את ההזמנה שלי מPCH עם כל הכסף בסכום 1700 ש"ח ! מה קרה ?! ביטלתי את ההזמנה ! לאנשים אין רחמים ??? אין כבוד ??? חשבתי שזאת חנות עם שם טוב ! ובכן, טעיתי. זה כמו לתת למישהו שאתה סומך את הארנק שלך, והוא לוקח לך אותו מול העייניים. פשוט בושה, אין לי מילים. אני רק מקווה שהתוקף של ה14 ימים לביטול ההזמנה תקף אצלם. עידכון : דיברתי עם המנכ"ל והכל התסדר, כנראה בעיה קטנה. אז …

• 9 תגובות
    • 997 צפיות
  7. השאלה בכותרת

• 9 תגובות
    • 799 צפיות
  8. שלום, לאחרונה נחשפתי למה שנראה כשיטה חדשנית ומהפכנית בכל הנוגע לטיפול בהפרעות קשב וריכוז, היפראקטיביות ושיפור הזכרון: http://www.attengo.co.il/adhd-improvment.html חברים יקרים, האם יש אמת בדבר? האם כדאי להשקיע את הכסף והזמן? האם למישהו יש נסיון? תודה רבה מראש.

• 9 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. זה רק אצלי ככה או שGMAIL פשוט נוראי ביומיים האחרונים?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by shuy,

http://www.roadjunky.com/israel/people_israel.shtml

• 9 תגובות
    • 748 צפיות
  11. Started by judas_clown,

יש למישהו מושג איך אני מסתיר כבלים בחדר ? אני הולך לקבל טלוויזית LCD שאני תולה על קיר בחדר, שתתחבר לממיר כבלים ולמחשב יש לי מערכת 5.1 עם רמקולים שצריך לתלות בפינות החדר, והכבלים שלהם די שחורים עבים ובולטים (מערכת 5.1 למחשב) וכל הכבלים של המחשב (מתחבר לרמקולים, לטלוזיה, למסך שלו) איזה דרכים יש לכם ובכללי , להסתיר כבלים בחדר , שייראה אסתטי ולא כמו ביתו של איש העכביש ?

• 9 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. אני רוצה מחר ללכת עם הבני דודים שלי לפארק מים כלשהו באיזור המרכז, בנתיים חשבנו על שפיים, מימדיון או ימית 2000... על מה אתם הייתם הכי ממליצים? יש פארק מים אחר שאני לא מכיר אולי שהייתם אומרים שיהיה יותר מהנה ללכת אליו? עדיף שיהיו כמה שיותר מגלשות מים "מפחידות"

13. Started by maxwell10,

שלום, יש אצלי וירוס ונכנסתי לאתר הזה: http://www.help2go.com/index.html שם הציעו לי להוריד ComboFix ולשלוח להם את הלוג, הבעיה שנראה לי שהלוג הזה מלא בפרטים שאם יגיעו לידיים הלא נכונות זה עלול לסכן את הפרטיות שלי. 1. האם התוכנה הזו אכן מוציאה לוגים עם מידע רגיש על המחשב (סיסמאות למשל)? 2. האם מישהו מכם מכיר את הפורום הזה? אפשר לסמוך עליהם? תןדה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. נראה לי שלפי הנתונים האלו (כניסות לתפוז) משלמים להם לפרסמות, לכן זה לא משנה להם ד"א זה 8 שקל לכל 1000 כניסות אם הייתי רוצה לרמות בלי שום בעיה היו לי 1000 כניסות לפחות ביום.

• 9 תגובות
    • 761 צפיות
  15. Started by blabla2002,

http://www.youtube.com/w/Crazy-German-Guy?v=cNQPYY9ZzzU&feature=Views&page=3&t=t&f=b

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by eladbu,

בנו לי אתר יחסית חדש והייתי רוצה לשמוע קצת תגובות על העיצוב+טיפים כמובן www.videopoint.co.il בתודה מראש

• 9 תגובות
    • 987 צפיות
  17. שלום אני מחפש איזה פוסטר יפה לחדר לא ידעתי בכלל איפה להתחיל לחפש מבחינת מקום הקנייה- היחיד שאני מכיר זה AllPosters.com, איך הם ? איך האיכות של הפוסטרים ? לא ניתן להתרשם מהאתר כי ברור לי שהם מורידים את האיכות והגודל של הפוסטר.. לגבי נושא לפוסטר- מוזיקה סרטים ודברים כאלה לא נראה לי... חשבתי יותר על Landscapes או כל דבר אחר שהוא יותר "כללי" כמו סמלים וכו' הצעות יתקבלו בברכה עוד שאלה- חייבים למסגר את הפוסטר או שאפשר לתלות אותו איך שהוא ? P: כי המחירים של הממוסגרים מתחיל מאיזה 300 לכאלה שאהבתי..לא תכננתי להשקיע יותר מדי כסף בזה.. תודה מראש, לירן

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. זוכרים תתוכניות "הכוח" הייתי אצל תמי גולדשטיין שזכתה מקום שני,פרטים בפנים... בכל מקרה הייתי אצלה כולי מלא ציפיה שתדע את עברי ואולי את עתידי ומי אני ומה אני בכל מקרה היא לא הסכימה להגיד דבר אחד עלי וכמה דברים בודדים שהיא אמרה היו ממש לא קשורים למציאות אמרתי לה "אז איך בתוכנית הכוח ידעת הכל על בן אדם אפילו ע"י מבט של תמונה בלבד אז היא התחילה להלחץ ולצאת עלי שאני בא כדי לשחק משחקים והייתי ממש רציני איתה לא באתי לשום מטרה משחק היא אומרת לי "אני יכולה רק לטפל בך וזה יקח 3 שנים טיפול של היילינג (פגישה 500 שקל) אבל להגיד לך משהו על עצמץ אני לא יגיד לך כי אתה כבר מכיר אותך" בכל מקרה שמעתי על עוד אנשים שהיו אצלה וממש ממש התאכזבו גם אצל תמי יערי שזכתה מקום שני שהן אומרות דברים שבכל…

• 9 תגובות
    • 6.7k צפיות
  19. Started by Milford Cubicle,

"ניורון פנטיום 4 הכולל צורב, עכשיו בערוץ הקניות!"

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by אלימלך אגוז,

בזמן האחרון עברו מהם כמה חברות די מרכזיות שעבדו איתם... ea עברה לאטארי ישראל, וורנר לתו השמיני ועכשיו סוני לnmc. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3394414,00.html מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 877 צפיות
  21. לא ליקוס למה הפורום נפל לי אחרי שבוע ויש להם גם פרסומות מעצבנת

• 9 תגובות
    • 700 צפיות
  22. היי! לאימי התחשק ליהיות בעליה של שרקן\ית קרחת, משהו כמו הדבר הבא- http://ounce.su/uploads/2009/10/%D0%BB%D1%8B%D1%81%D0%B0%D1%8F-%D0%BC%D0%BE%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%8F-%D1%81%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%BA%D0%B0.jpg חיפשתי בגוגל ורוב התוצאות לא קשורות, אשמח אם יפנו אותי לאתר שיוכל לעזור לי עם השם המדוייק למין השרקנים הזה, ואיפה משיגים אחד כזה. תודה מראש וחג שמח נ.ב. נודע לי הזן hairless Baldwins דרושה המלצה לחנות חיות אמינה(שמוכרת שרקנים) באזור תל אביב. מהיצריתיים שבינכם אשמח למפרט של שרקן ללא OC

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. חברה ודגם או רק חברה

• 9 תגובות
    • 873 צפיות
  24. בעיקרון אני מחפש שירים שקטים כמו השיר שציינתי בכותרת, בסגנון דומה. אם יש לכם המלצות אז בבקשה תרשמו ואני אבדוק אותם. תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.