עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. http://voshy.com/videos/view.php?id=t6pnxn4k

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Sting,

היי חבר'ה, יש לי שבוע הבא נסיעה ארוכה לצימר בטיז אל נאבי בקצה הצפוני של המדינה, נקודת היציאה שלי היא הרצליה. שעת יציאה היא 9-10 בבוקר. יש 2 GPSים שאני לוקח איתי על כל מקרה שאחד יחליט להתחרפן פתאום כמו שקרה לי כבר. יש לי כמה שאלות... 1.האם כדאי לי לנסוע בכביש 6 או בכבישים הרגילים? 2.כמה זמן זה חוסך לי? 3.מה העלות שאמורה לצאת לי בערך הלוך+חזור (טווח הנסיעה הוא נק' כניסה באזור הרצליה עד הנק' הכי צפונית) והאם זה מתקזז לי קצת ממחירי הדלק? 4.כמה מותר לנסוע על כביש 6 בגבול האפור? הרעיון הוא פשוט לחסוך בזמן, ובכוח נפשי... כי אם אני אגיע לשם מוטש כולי אז זה יהרוס את הכיף

• 25 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. סדרה שלא תהיה ארוכה מדי עם הרבה עונות, אך מצד שני גם לא קצרה מדי עם כמה פרקים בלבד. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by Moty_p,

חיפשתי בכל מקום תשובה ולא מצאתי.. מתי יהפכו כל 16 הערוצים לזמינים? כידוע עכשיו יש רק 5 ערוצים ללא HD איזה ערוצים היו זמינים?

5. Started by sgt_flippy,

המאפיינים הם כך: -עד 3000 ש"ח (המכונת כביסה עד 3000) (והמדיח כלים עד 3000) -במכונת כביסה פתח עליון עד 6 ק"ג , ושהמדיח כלים היה גדול תודה רבה על העזרה

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. אז חברים, נכון זה ישמע לכם מיותר אבל יש לי מן סטייה כזאת. אני אוהב גאדג'טים, לא לאו דווקא אלקטרוניים אלא כל מה שהוא חדש חדיש ועתידני. אז לאחר צפייה מרובה הושק היום (1.2.2007) רשמית ברשתות המובחרות תער הגילוח החדש של ג'ילט, התער שנקרא FUSION בולט בעיקר בכך שהוא מצוייד לא ב-3לא ב-4אלא בחמישה להבי גילוח. חמשת להבי הגילוח, כמו ב MACH3 TURBO אינם נשחקים או מחלידים (שאני אומר אינם נשחקים אני מתכוון אינם נקודה, אפשר להשתמש באותו להב יום יום שנה שלמה והוא עדיין נותר חד כחדש, מעולה). הלהבים ב "FUSION" (חמישה במספר כבר אמרנו?) ממוקמים בזווית חדה יותר ובמרחק קטן יותר אחד מן השני, מה שמבטיח ע"פ ג'ילט, גילוח קרוב יותר, נח יותר ופחות גירוי בעור. לצורך השוואה, תמונת ה M3 מסדרת MACH…

• 111 תגובות
    • 12.3k צפיות
  7. Started by Born2Kill,

*הכי מעצבן אותי שאתה משחק באיזה שהו משחק עם משימות שצריך לעבור ופיתאום יש הודעת שגיאה וכל השלב שכל כך התאמצת בשבילו הלך קפוט.... ואח"כ יש את המחשבה שלהתחיל מחדש את השלב אתה כבר מעדיף לסגור את המחשב ולראות טלויזיה :-\ *כאשר אתה משתמש בוורד אז יש איזו בעיה ברווחים, אותיות וכו'.... קיצר לא יוצא לך כפי שרצית, אז קשה לך לך להתמודד עם זה ואתה חופר על הוורד עד שאתה מוצא את הבעיה

• 48 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. אחד האתרים המוזרים שראיתי לאחרונה... http://www.sorryeverybody.com/ יש שם משהו כמו 3000 תמונות, של אנשים שמבקשים סליחה מהעולם. http://www.sorryeverybody.com/gallery/1/ והנה אחד המצחיקים משמה... ועוד אחד..

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by RayZ,

היי. אני חדש. המשתמש אביחי הביא אותי לכאן. שמחתי ליראות אתר על חומרה ומחשבים. כי אני מבין בזה מאד למרות שאני בן 13. אני נורא מקווה שיהיה כיף לדבר כאן

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  10. Started by approx,

אני רוצה שתמליצו לי שירים בסיגנון של השיר Metallica - Nothing Else Matters

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  11. כולל חופשים כמובן (שפסח ביניהם =] ) קשה לעיכול... סוף סוף עפים מהבצפר המעפן הזה

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. לפני כמה שבועות היא קיבלה הודעה שיש לה סרטן בכתה מיררה בבכי "או כמה מסכנה אני " ועכשיו היא ממשיכה לעשן ולאכול מה שבא לה אפילו לא רזתה קילו כמו מטומטמת אני אומר לכם הטירוף שולט בעולם

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. ב-1 ביולי נכנס לתוקפו מס של 1% על כל עסקה בכל פלטפורמת קריפטו, שמתווסף ל-30% מס על רווחים מעסקאות אלה. כתוצאה מכך, אתרי הסחר הגדולים במדינה מדווחים על נפילה חסרת תקדים וסוחרים מביעים חששות לעתידה של תעשיית הקריפטו במדינהלכתבה

• 0 תגובות
    • 302 צפיות
  14. המיזם הינו פלטפורמה FAST channels המציעה ערוצים מקומיים ובינלאומיים לצפייה ישירה לצד תוכן עשיר, מבוסס פרסומות. כבר היום ניתן לצפות בערוצים ליניאריים ורדיו מקומילכתבה

15. Started by Born2Kill,

שלום, אני יודע שזה שאלה קצת דפקתית אבל המחברת שלי מבולגנת וגם מאז חופשת חנוכה לא פתחתי את המחברת...... (אני ב-3 יח' כיתה י"ב).

• 2 תגובות
    • 9.5k צפיות
  16. טוב, אני כבר הרבה זמן מחכה למהירות גבוה ממה שיש לי כרגע - 12 מגה. NGN לא פרוס אצלי והוט החליטו ש12 מגה זה המקסימום.. עכשיו אנ בודק.. ויש להם 30 מגה! ועוד ב30 ש"ח יותר מה12 מגה לחודש.. http://www.hot.net.il/heb/ChannelsAndPrices/internetoffers/ אני רואה נכון, כן? אני רק פוחד שהספק שלי (טריפל C) לא יעבדו עם ה30 מגה (מי יודע), כי אני לא מחליף את טריפל C. מעדיף 12 מגה מאשר לחזור לבזק בינלאומי.

• 50 תגובות
    • 3.8k צפיות
  17. Started by matanyaniv,

לצערי נשרט המסך שריטה דיי מכוערת :-\ רציתי לדעת האם יש חומר שמתקן שריטות בזכוכית?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by yuvalkob,

לאור דרישת הקהל והעצומות הענקיות שנשלחו אלייו (סתם ) אורי הלא הוא GAMOS GADOL החליט לחשוף לנו את פניו. זאת תמונה שצולמה היום בבית אורן. (הוא ביקש ממני להעלות את התמונה כי הוא לא יודע איך)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by R0ck,

אדיייייייייררררררררררררררררר!!!!! :lol: http://fs5.deviantart.com/f/2004/359/4/c/halflife2.swf

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. ברצוני ליצור נקודת טלפון חדשה , השאלה שלי האם מותר להעביר כבל טלפון בתוך התעלה (תשתית) של הטלויזיה (hot) ? תודה רבה .

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  21. עדכון לקוי במוצר של ענקית אבטחת המידע CrowdStrike גורם להשבתה מסיבית של מחשבים ומערכות ברחבי העולם, עם השפעה משמעותית על שירותים חיוניים בישראללכתבה

22. שלום,בעבר היה נושא כזה אבל אני לא מוצא אותו.. איך אני יודע כמה ימים מותקנת מערכת ההפעלה ?(אני זוכר שזאת הייתה פקודה ל-RUN)

• 8 תגובות
    • 816 צפיות
  23. Started by gshhar,

זו הפונק' אני לא מצליח לגזור פעם שנייה ולעשות תחומי קמירות וקעירות ויש לי בעיות עם הגבולות בשביל האסימפטוטות (בגלל הערך מוחלט - אין לי מושג איך עושים את זה) מישהו יכול לעזור לי?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. יצא לי להיתקל במסקר רכב שמעביר ''סיקור'' בתאילנד על רכבים ,רק כנראה שכחו להגיד לו שבאותו היום או במשך כל הסרטונים שלו לא שותים ונוהגים שברולט AVEO במו 320D צפיה מהנה

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  25. לאחר שנים של חסמים רגולטוריים ומאבקי כוחות פוליטיים, ישראל מתכוננת לכניסתה הרשמית של ענקית התחבורה האמריקאית - מהלך שצפוי לשנות מקצה לקצה את הרגלי הניידות במרכזים העירוניים ולהכניס מודל כלכלי חדש לשוק התחבורה המקומילכתבה

דיונים חדשים בפורומים