עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by napoleon45,

האם זה נחשב לקצב טוב בעיניכם ? https://hwzone.co.il/main-computers/אינטל-ארבעה-מפעלי-45-ננו-מטר-עד-סוף-2008/ ברור שזה לא לינארי, ואין דין התקדמות מ - 45 ל נואמר 35 כדין מעבר מ - 10 ל - 7. בעיני, קצב יפה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

מגילת החירויות הגדולה, התאריך הוא של מספר ההודעה שלי(1215), החודש באותה שנה הוא יולי.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Necessary_Evil,

Perhaps one of the most interesting and colorful words in the English language today is the word fuck. It is the one magical word, which, just by its sound, can describe pain, pleasure, love, and hate. In language, fuck falls into many grammatical categories. It can be used as a verb, both transitive (Mary fucked John) and intransitive (John was fucked by Mary). It can be an action verb (John really gives a fuck), a passive verb (Mary really doesn't give a fuck), an adverb (Mary is fucking interested in John), or as a noun (Mary is a terrific fuck). It can also be used as an adjective (Mary is fucking beautiful) or an interjection (Fuck! I'm late for my date with Mary). …

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. כותרת. יוצא בסביבות 10:00.

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  5. שלום אני רוצה לפרסם תמונה באינטרנט בלי שיהיה אפשרות להוריד אותה. יש למישהו מושג על אתר או משהו שאפשר לאכסן שם ככה תמונה? סה"כ שלא יוכלו לעשות כפתור ימני ושמור יעד.. תודה

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by ENKM,

שלום לכולם, חיפשתי כספת למכירה ומצאתי אחת שמתאימה, משקלה הוא בערך חצי טון, הכספת עצמה עשויה מברזל יצוק ושטח הריצפה שלה שלה הוא בערך 50 על 50סמ. תהיתי האם זה מסוכן לשים משהו כזה בקומה 3. האם יכול לקרות מצב שהכספת תעשה נזק כלשהו לריצפה? הבניין הוא בנין סטנדרטי משנות ה80.

• 56 תגובות
    • 18.5k צפיות
  7. שלום מבקש הדרכה: מהו סדר הפעולות כדי לשים בפורום תמונה מוקטנת שגדלה ומתכווצת בלחיצת עכבר ?? בברכה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by SuperGirl,

חיפשתי ולא מצאתי דיון בנושא, האם אני היחידה שהעבירה קדימה ואחורה כמה פעמים בקטע שלינקולן מפלשבק מה הוא ראה בתוך הקופסא? בכלל, מה הרשמים שלכם מהעונה הנוכחית? אני למרבה ההפתעה ממש נהנית, אפילו יותר מגיבורים.

• 30 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. Started by Koby,

מישהו יודע אם יש מכס על חלקי מחשב? כי מצאתי מקום שממש משתלם להזמין ממנו בחו"ל בהנחה שאין מכס תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by eido300,

אני משתדל לעשות לפני כל ארוחה אימון קצר, האימון הוא בנוי משלוש חזרות של: סט שכיבות סמיכה דקה תרגילי בטן (בכל חזרה תרגיל אחר) וסט סקוואט אני עושה את התרגילים בחזרות בלי הפסקה ביניהם, זאת אומרת שברגע שאני גומר לעשות שכיבות סמיכה אני עובר לתרגיל בטן ומיד אחריו סקוואט וחוזר על זה. האם אני עושה טוב או שזה יכול להזיק? איזה עוד תרגילים אפשר לעשות לבטן חזה וידיים? (חשוב לציין שחדר כושר ומכשירים כאלה או אחרים זה לא אופציה כרגע) אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.

• 10 תגובות
    • 7.5k צפיות
  11. אריק מלך ישראל- התרד הרישמי להוקרה ולתמיכה בראש הממשלה הטוב ביותר שהיה למדינת ישראל האהוב והנערץ על כולנו אשר עושה את מה שצריך למען ביטחוננו בימים קשים אלו מבלי להכנע ללחץ האויבים מבפנים ומיבחוץ. על האויביים מבפנים יש שיר : שמור אותי מאוהבי ומשונאי אשמר בעצמי של מרגלית צנעני. חזק ואמץ אריק שרון ואל תיכנע ללחץ. דן

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  12. Started by url,

יש לי צורב של שברולט x1x2x47 הוא צורב פצצה אבל יש איתו בעיה אחת :AR15: אני מכניס דיסק לצורב ואחרי הצריבה יוצא רק חצי הם פועלים פצצה אבל האם זה נורמאלי? אתם חושבים שזה בעיה בקארבוראטור או שאני צריך לכוון את הפלאגים פלאטינות אה ועוד משהו אתם חושבים שכדאי להוסיף הגה כוח וחלונות חשמליים?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by ben389,

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  14. Started by silky,

אז ככה, חשבתי , היות וניתן כבר להוריד במהירויות גבוהות במיוחד, מדוע שלא יהיה אפשר לעשות סטרימינג מרפדישר(עם מנוי) ואז בעצם לבטל את הצורך בזמן המתנה ו/או HD גדול במיוחד. בשביל זה, חשבתי, צריך שהנגן יתמוך בזה. ואז ככה פתאום, מצאתי בחיפוש קצר ברשת את RAPIDWAREX. וזה עובד(בדקתי)! אמנם תומך רק ב DIVX כרגע(ולכן תכני HD או אפילו HR לא נתמכים), אך זה עדיין מגניב, ולכו תדעו , אולי בעתיד הקרוב יתאפשר לנגן גם VC-1/H264/X264. תהנו: http://sites.google.com/site/rapidwarex/home

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by menihen16,

שלום לכולם אחי טס לא מזמן לניו-יורק, הוא רוצה להביא לי את נשר המדבר (איירסופט כמובן). רציתי לדעת אם יעשו לו בעיות עם זה בשדה התעופה. כמובן שאני יכול לקנות את זה גם בארץ, אבל המחירים פה פשוט מטורפים !

• 43 תגובות
    • 12.6k צפיות
  16. Started by DannyBoy1904,

תנסו למצוא את הכדור האדום. נשמע קל, אבל זה לא! http://www.starterupsteve.com/swf/Thetest-uk.html אני וחברים שלי לא הצלחנו בפעם הראשונה או השניה :-X :-\ נראה לי שזה פשוט בלתי אפשרי לגברים! לפחות בפעם הראשונה!

• 40 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by arielcom,

אני בטוח שאני לא היחידי, אבל אני ממש רזה(72 קילו 1.90) והמקום היחיד שיש לי שומן זה בבטן, וזה לא מעט - ממש יש צמיגים גדולים כשאני מתכופף למשל. בגלל שלאחרונה אני מתחיל להתאמן ומנסה להתנפח אני מסתבך באיך להוריד מצד אחד את הבטן ומצד שני להעלות מסה כללית. חשוב לציין שאני כמעט ולא אוכל שטויות ולא שותה מיצים בכלל, בנוסף אני גם מקפיד על תרגילים לחיזוק שרירי הבטן. מה עלי לאכול בשביל לעלות במסה, ומצד שני להוריד את הבטן הזאת?

18. Started by BetZeFer,

http://rapidshare.com/files/10807917/unknow.wav.html הקלטתי את זה בבקשה אני מחפש את זה מזמן.

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  19. Started by Cereal Killer,

לי ולכל מי שניגש למועד ב מחר במ"מ

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Jules Winnfield,

מה אתם חושבים? אפשרי? פרטים כמו גודל מיטה וכד' לא חשובים כרגע, מעניין אותי רק עם אפשר לבנות דבר כזה עצמאית.

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. שלום לכולם, אחותי, כיום בת 21, עזבה את הארץ בגיל 14 לספרד עם אמי ואחותי הקטנה יותר... בשל מכשולים בירוקרטיים לא הוצאה לה אזרחות ספרדית ובשבועות הקרובים תוקף הדרכון (הישראלי) שלה עומד לפוג תוקף. לאחר דין ודברים עם מספר רשויות ישראליות, הן פה בארץ והן בספרד, שנמשך מספר שנים, הם מתעקשים שהיא תגיע לכאן לאחר כ 7 שנות מגורים ועשייה שם, ותעשה צבא. מהן הדרכים העיקריות שבהן היא יכולה לנקוט על מנת לבטל את הבקשה ההזויה הזו? לכל המקטרגים: כן, היא רוצה דרכון ישראלי ולמרות זאת לא לעשות צבא. זו היא זכותה הבסיסית כיהודיה, בת להורים יהודיים שעשו עליה לפני כ 30 שנה בנוסף לעובדה שנולדה וגרה פה כמעט 15 שנה. לכל התוהים, אני השתחררתי מצה"ל לפני כשנה אחרי פציעה וגאה בתרומתי למדינה. עם זאת, זה ל…

22. הזמנתי פיצה לפני שעה ועשר דקות ואמרו לי חמישים דקות ועדיין לא הגיע. מגיע לי משהו?

• 40 תגובות
    • 27.5k צפיות
  23. מישהו אולי יודע על אתר שמפרסם תאריכים מדוייקים או אפילו משוערים של יציאות של דיסקים (בחו"ל), פשוט נתקלתי בכמה דיסקים שאין לי מושג מתי הם יוצאים... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  24. Started by Eli100,

שלום, אני מקווה שאני בפורום המתאים... אז כמו שרשמתי מחר אני מקבל מחשב חדש .. מפרט: Intel Core i5 + Noctua NH-U12P SE2 Gigabyte GA-P55-UD3 G.Skill 2048X2 CL9 1.5V Gigabyte HD4850 DDR3 512MB Seagate 500GB Enermax Modu82+ 625W NZXT Zero 2 + 3 120MM Dell 2209WA המחשב עובר בחנות OC אם זה משנה... אני מקבל אותו היום בצהריים ללא ווינדוס מותקן... אני מתקין את הווינדוס שקניתי (WIN 7 64BIT) השאלה שלי זה חוץ מיזה שאני מתקין את הווינדוס יש לי משהו מיוחד להגדיר? איזה דרייברים שאני צריך להוריד? או כל דבר אחר? אני יודע שאת הכרטיס מסך צריך לעדכן, אז תפתחתי על זה אשכול בפורום כרטיסי מסך http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=442659.0 תודה רבה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  25. ראיתי פעם (לפני 1-3 שנים~) אתר של איש אחד שמן קצת שהתחיל להתאמן בחדר כושר תוך כדי שהוא מצלם את ההתקדמות שלו כל יום עד שהוא נהיה כבר ממש שרירי מה שנוצר זה ממש תיעוד של תאליך "האבולוציה" של השרירים מאפס עד משהו מפחיד כבר (היו שם עשרות תמונות+) מישהו זוכר\מכיר את האתר הזה ? ואולי יודע גם מה הכתובת ? תודה מראש

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים