כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם במשך תקופה אני עובד על ייצור מארזים בכל מיני גדלים ועיצובים ביניהם שקופים,אלומיניום וכו' מה שמעניין אותי פה זה האם יש איזה שהם זכויות יוצרים לכל הקשור לשיווק מארזים?
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
הייתי אצל חבר שלי והוא נרשם לאתר חדש של מכירות פומביות והוא זכה במשחב נייד במחיר מאוד מאוד נמוך (2000 שקל!!) בקושי ויש משתמשים באתר הזה ואנשים כמעט ולא מציעים מחיר גבוהה יותר בכל מיני מוצרים זה הגיוני שהוא זכה בכזה מחיר נמוך?!?! או שיברחו לו עם הכסף לחו"ל?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, רציתי לדעת כיצד עובד זכיות יוצרים באינטרנט, למשל העלתי עיצוב מעניין, שבבוא הימים יכול להיות מודפס על חולצה, אך חשוב לי שרק לי יהיה את הזכות להדפיס לפרסם לצלם וכו' וכו'... כיצד זה עובד באינטרנט ובכלל. מי הגורם האחראי על זה במדינה? תודה רבה....
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
http://img465.imageshack.us/my.php?image=17rn.jpg מנהלים:אם אתם חושבים שזה ספאם מחקו וזהו .
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה דקות קיבלתי ס.מ.ס מהמספר הבא:+447976807894 כתוב שהמספר פלאפון שלי זכה ב-550,000 פאונד -משהו שקשור לנוקיה (לא כ"כ הבנתי..). ושאני צריך להתקשר לאיזה מספר מוזר שדומה מאוד למספר ממנו קיבלתי את ההודאה.. זה נראה לא כמו סוג של הונאה?? (מה זה המספר המוזר הזה?) או שבאמת זכיתי??
-
- 37 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
המייל: Dear Sir/Mdm, Thanks for your long-term support for ASRock Motherboards! It's my pleasure to inform you that you have won yourself an AM2CPU Board from ASRock. Please confirm the information below and reply to our webmaster by August 10th, in order to send the prize to the correct address. Name: ************ Address: ******************* Tel: ************ *ASRock will pay for the shipping fees for the prize. However, if for any reason a tax was imposed on the prize (the tax fees may vary by different countries), it would be the sole responsibility of the recipient. If you are willing to pay for the tax fees if there is any, please kindly reply with "Yes, I w…
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום רב, אני שמח לספר לך ששמך עלה בגורל בהגרלה הראשונה לכבוד יום ההולדת החמישי לאתר שלנו. הפרס בו זכית הוא: Spider 120mm - מאוורר הכולל פילטר נגד אבק של חברת Evercool מתנת Com4U ברכות! על מנת שנוכל להעביר אליך את הפרס במהירות האפשרית, אבקש כי תגיב על מייל זה ותשלח אלינו את הפרטים הבאים: שם מלא. כתובת למשלוח הפרס, כולל מיקוד במידת האפשר. טלפון בו אתה זמין על מנת לתאם את המשלוח. שים לב! באם לא תתקבל תשובה למייל זה בתוך מספר ימים, תועבר זכות הפרס לזוכה אחר שיעלה בגורל. בכבוד רב, מור שובל, צוות HWzone
-
- 5 תגובות
- 594 צפיות
-
-
איזה אתר ליגה זכיתי ב7300gs שלחו לי שבועיים מיילים ולא בדקתי אז התקשרו להגיד אתר ליגתייי
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא פתחתי את החבילה, ואני חושב למכור אותה.
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
הפלאפון הנ"ל - זכיתי בו בEbay, במחיר מצויין של 67 דולר!!! כלומר 295 שקלים. הנה לינק לביקורת עליו, תגידו לי מה אתם חושבים. http://www.slcentral.com/c/h/r/sonyericsson/t300/
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1) תחרות שנקראת האולימפידה הוירטואלית, הקבוצה שלי הגיע לשלב ג' 2) אני נמצא בקבוצה אחת שנמצאת בתחרות של קבוצות שמכינות קמפיין פרסומי לשירות חדש של אורנג', שעדיין לא הושק, וזכינו היום מקום ראשון איזה מגניב! ;D
-
- 25 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
-
משום מה צצו לי שביבים של זכרונות מתקופות אחרות חשבתי נוודא האם היה כדבר או שהכל פרי מוחי זכורה לי תקופה שהיה דבר כזה שהיית פותח איזו תוכנה ומריץ סריקות של טווחי IP של ספקיות היה מוצא שמות של מחשבים ואז כל מה שהיה צריך זה לעשות קופי פסייט של ה IP לחלון באקפלורר והיית מטייל במחשבים של אנשים זוכר משהו היית מחפש פורט מסויים TCP נראה לי הזוי שהיה כזה דבר פעם איזה תקופה יפה זכור לי שהייתי מטייל בחיפושים אחרי תמונות עסיסיות של בנות ארצנו היפות אבל לרוב הייתי נתקל בגלריות של קשישים ותיעוד מסעותייהם באתרי תיירות כגון קפריסין והסביבה אני יכול להשבע שאם אחפש טוב מספיק עוד אוכל למצוא פה את הספרייות ששמרתי מהשיטוטים שלי שוכבות איפשהו זכור לי פעם אחת שטיילתי לאיזה בחור במחשב הע…
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
-
-
חוששים מעליית המחירים המסתמנת בשוק הזכרונות הדינאמיים? זו ההזדמנות שלכם להצטייד לפני שזה קורה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
-
-
-
-
היינו משוכנעים שזה יקח יותר זמן, אבל G.Skill אינה ממתינה לאף אחד - ומכריזה כבר עתה על מהירות של 8,000MT/s עבור הנפח החדש של הזכרונות הדינאמיים שצובר תאוצה בשוקלכתבה
-
- 0 תגובות
- 277 צפיות
- 1 follower
-
-