כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
דבר ראשון כל מי שחושב שאני איזה ילדון או סתם טמבל מתבקש לא להגיב ולא לרשום שטויות, כל מי שחושב שזה לא ילך וזה טיפשי לחשוב על זה בכלל אותו הדבר... אני מחפש עצות לעזרה ולא אנשים שליליים, אחרי הכל לא מעט אנשים הצליחו ככה. אז ככה את הרעיון מן הסתם אני לא מתכוון לחשוף, אבל יש לי רעיון כלשהו שאני חושב שיכול להימכר בצורה טובה מאוד אם רק אני אדע איך להריץ אותו, לרשום אותו על שמי ולקחת בלעדיות, ולשווק אותו נכון. כל מי שיש לו טיפים או יכול לעזור בדרך כלשהי אני אשמח אז תודה מראש....
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ביום שישי הקרוב יש לי מבחן של 3 שעות בנושא המדינה החשמונאית, שליש מן החומר של הבחינה בכיתה י'. בבחינה יהיו גם מושגים מן החומר כגון פרושים, הלניזם וכל ה&^%^#$ האלה. האם מישהו מכיר אתר שמרוכז בו מידע בקשר לחומר הזה ? וגם בקשר למאה 19 ושאר החומר לבגרות
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
איזה חבר שלח הודעה פרטית: http://vinozlomekvavra.cz/system/fb/?a=F0F2EFE6E9ECE5AEE1EBAEE6E1E3E5E2EFEFEBAEE3EFEDAFF6B2B2B8AFB1B0B8AFB6B0AFF1B1B3B2B9B5B8B8B1B6B7DFB3B2B0B2AEEAF0E7&b=D4E1ECA0CEE5F4E1EEE5EC&v=07&s=fb מה אתם אומרים?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מדי חודש אנו נאלצים לשלם מחירים מופרזים עבור השימוש בטלפון הסלולארי שלנו. כלקוחות פרטיים, שאין מאחוריהם ארגון גדול בעל כוח קניה, אין ביכולתנו לקבל הנחות משמעותיות ואנו "נכנעים" ומשלמים את מה שמבקשים מאיתנו. קופונה, כאתר חברתי, מרים את הכפפה ומקבץ אלפי אנשים שיהוו כוח קניה גדול למיקוח מול חברות הסלולר. ביחד אנחנו שווים יותר! איך זה קורה? הירשמו, ללא כל התחייבות, כמי שמעוניינים להצטרף לקבוצת הרכישה. אנו נפנה לחברות הסלולר ונחפש את החברה שתהייה מוכנה להלחם עלינו, להוריד לנו משמעותית את המחיר ולהציע לנו תנאים טובים. ברגע שיהיה בידינו את הדיל החסכוני ביותר, נציע אותו לכל הנרשמים. המטרה שלנו היא: להשיג עסקה משתלמת ללא התחייבות לחברת הסלולר! להשיג את המחיר הטוב ביותר לדק…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עוזר לחברה שלי בשיעורים ואין לי מושג שכחתי ממזמן איך בכלל פותרים פרבולות....תודה לעוזרים... X^2+6X>0
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.room404.net/?p=24178
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
פעם הגעתי לאתר שנתן אפשרות לצפיה פנורמית של רחובות כולל זום והתקדמות ברחובות ע"פ כתובות אני לא מתכוון לאתר כמו zoomap שנותן תמונה סטטית אלא למשהו שנותן אפשרות לזווית צפיה ב 360 מעלות אני לא זוכר היכן נתקלתי בזה אבל זה קיים יש למישהו מושג ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש איזה פרום שמדבר לא רק על מחשבים שמדבר על טלויזיות מזגנים ועודד??
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אם מישהו יודע אם כדאי לקנות Seat ibiza , או שיש רכב יותר משתלם מבחינת נוחות\ביצועים\חיסכון בדלק עד סכום של 140k? אשמח לתגובות של מי שמכיר את הרכב או מבין ברכבים באופן כללי. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
וואי אני משתגע מאיפה מביאים את הסמרטוטים האלה.... עכשיו ראיתי בוואי נט את המועמדות למלכות היופי ואני פשוט לא מצליח להבין מי לעזאזל בוחר אותן.... אין בהן כלום... שום דבר שיכול להגיד לי וואו... אפשר לעבור ברחוב ולראות פי 1000 בנות יותר יפות (אשדוד,אשקלון,ירושלים,מישור אדומים)... בנות שיגרמוו לך פשוט להזיל עליהן ריר.. מגעיל מה שיש שם בתחרות
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מי יכול להמליץ על חנות טובה באיזור המרכז עם מבחר גדול ומקצועי של אופני הרים?\\ אם יש אתר אז זה בכלל מבורך
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום שרפתי כל כך הרבה דלק לחינם!! נסעתי ל"אליטל" (בבצרה) לקנות נעליים, לא מצאתי משהו מעניין... אח"כ נסעתי לנתניה, הסתובבתי בין כמה חנויות - יבש! אח"כ לפרדסיה - אין משהו מעניין!! חשבתי שאולי כדאי שאני אחפש נעליים ברשת, ואז אחפש חנות שמוכרת אותן... תוכלו להמליץ על אתרים?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הזמנתי מגזין ממוכר באיביי לפני חודש וחצי. באתר של USPS רשום: Processed through Sort Facility June 22, 2011, 7:30 pm עדיין לא הגיע אליי \ האתר של הדואר הישראלי לא מכיר את הטראקינג נאמבר.זה נורמאלי?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את המכשיר הזה גרסת המכשיר: LYA-L29 אני עדיין על גרסת אבטחה של January 1 2019 מישהו יודע מה מדיניות של huawei לגבי עדכוני אבטחה ותוכנה לסדרה הזאות?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חשבתי על זה... ולמה לא להרכיב איזה מחשב לאוטו ככה... לסרטים מוזיקה בלבד.. משהוא אולי יודע איך או ניסה? תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר שאני כבר שנה + בעסקי האופני הרים , החלטתי שהאופניים שלי לא מספיקות לי . אז החלטתי להתייעץ עם אנשי מקצוע ולהחליט מה הכי עדיף לי . אני מחפש פורומים ולא מוצא . אז אשמח אם מישהו יעזור לי ויתן לי קישור . תודה .
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שירים בסגנון של השיר Stuck In The Middle With You : http://www.youtube.com/watch?v=xMrm7ZQ0aMA שמעתי את השיר ודיי אהבתי את הסגנון, אז בגלל שאני חדש בתחום הזה, יש מצב ללהקות ושירים בסגנון ?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי מכירים את המבצעים האלו וואלה! ספיישל שנותנים כרטיסים חינם לסרטים וכל מני דברים עם עונים על שאלות בקיצור יש את זה כבר כמה שנים בוואלה! ואני באופן קבוע מנסה את מזלי שם ובחיים לא זכיתי רציתי לדעת אם אי פעם מישהו זכה שם במשהו כי זה נראה לי מה זה מסריח הסיפור
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בגיל 52 נפטר כריסטופר ריב :'( http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2988271,00.html#n http://news.walla.co.il/?w=//609987 למי שלא יודע זה השחקן ששיחק את סופרמן תמיד אזכור אותך :'( אחד מהאנשים הכי טובים שהיו מגיבור בסרט הפך לגיבור בחיים!
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעריצי סדרת הטלוויזיה "מראה שחורה" (Black Mirror) העוסקת בראיה פסימית-משהו של עתיד האנושות בעולם מתקדם טכנולוגית, מוטרדים מתגלית מרעישה - אחד מהפרקים של הסדרה עומד להפוך, בסין, למציאות לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
איפו אני יכול למצוא בחינות חיצוניות של יג'??? הכוונה ל"תכנות מערכות ושפצ C" ו-"מבנה נתונים ב שפת C"
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יצרנית הקירורים האוסטרית הנודעת מציגה גרסה יוקרתית ומשודרגת של קירור ה-120 מילימטרים הראשון שלה לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
יש סרט ילדות שנחקק בזכרוני וחיפושי אחר שמו נכשלו... אני זוכר מספר סצנות, אחת בה הגיבור עובר סדרת אימונים מהמאסטר הסיני שלו, הוא לומד לרוץ מהר יותר, הוא קופץ דרך תלוליות חול לצד השני וממשיך לרוץ... בסוף הסרט המאסטר של הגיבור בורח מהרעים ומראים איך הוא רץ בקלילות על מי האוקינוס בדרכו אל החופש. מצלצל למישהו?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-