עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. http://www.sviva.gov.il/subjectsEnv/SvivaAir/ResourcesAir/Pages/default.aspx אין לי מושג מה כל המזהמים במפה הזו, אבל בכל מזהם שבחרתי בגוש דן יש הרבה יותר זיהום מאשר בחלקים מסויימים בחיפה. האזור של חיפה ליד הקריות מזוהם, אבל האזור של הדנתיים האליטיסטים הרבה יותר נקי מגוש דן. בכלל כבר כמה שנים יש פה ריחות נוראיים בגוש דן, אז נראה לי חיפה כבר עדיפה.

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  2. Started by BlackDiablo,

טוב אז ככה הורדתי סט של די'גיי שירי HIP HOP ואחד השירים הלך ככה: Rock your body .............. show me what you can do, ohhh ohhh בבקשההה מי שיודע אני מחפש את השיר הזה כבר חודש

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  3. Started by massinvallus,

אל תעשו את זה.

• 15 תגובות
    • 27.3k צפיות
  4. Started by UltraWaveMUSA,

רציתי לדבר איתכם בקשר לזיופים של המותגים המובילים בעולם שהם כמובן - תומי הלפינגר, לאקוסט, בוס, ארמני, פולו ראלף לורן ואפילו ורסצ'ה. איך מבדילים בין זיוף למקורי? לפולו יש את הסימנים הבאים -http://www.shopster.co.il/UploadProductFiles/3%20סימני%20זיהוי.jpg ולאקוסט יש סימן בו בטיקט המקורי בחולצה רשום רק לאקוסט ובתנין לא רשום כלום אלא רק מצויירים קווים באצבעות וכדומה ובצד העליון השמאלי יש את המידה של החולצה במספר. כמו כן, לאקוסט לא מיוצרים בצרפת אז אם רשום בצרפת זה זיוף. הם מיוצרים בפרו. איך מבדילים בזיופים של האחרים? עוד משהו - אני צריך עוד צבעים של פולו ותומי מקוריים. תכננתי לקנות מהאינטרנט ב375 לשתי החולצות [פולו+ תומי]. האם זה משתלם ואיפה אפשר להשיג בזול יותר? אל תגידו לי…

• 17 תגובות
    • 4.3k צפיות
  5. Started by aldema,

יש לי נוקיה 3120 עם פאנל משעמם כזה ורציתי לדעת איפה ניתן לקנות פאנלים מיוחדים (אל תגידו לי קניון כי הכל חרא..) ויפים כאלה אפילו שהם מזוייפים הם פי 2 יפים מהפאנלים שיש לנוקיה להציע... אז לא להתבייש ולשפוך הצעות ומקומות..

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Pitzinyelo,

מישהו יודע היכן יש באזור המרכז חנות שנותנת זיכוי על מחשב ישן? ובבקשה אל תמחקו את ההודעה שלי- זאת רק שאלה כללית..

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. בסקירה זאת אנו מביטים על מוצר זיכרון נוסף מהעידן החדש וביצועיו עם מעבדי הדור ה-12 של אינטל - Vengeance DDR5 של Corsairלכתבה

8. זה רק אני או שהמחירים ירדו בזמן האחרון? :lol: [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  9. Started by the_saint,

סמסונג לפי וואלה! תחל בינואר תהליך של מיתוג זיכרונות המחשב שלה כמוצר צרכני ותייצב אותו מול קינגסטון (מובילת השוק?!). תהליך המיתוג הינו נסיון, פעם ראשונה בעולם, ולפי הצלחותו יבחן ההמשך בשאר העולם. הכתבה במלואה מופיע בוואלה!

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  10. Started by harry,

ראיתי שמשווקים בחול מעיין קסטה שנכנסת לגיימבוי עם זכרון פלאש שמאפשר להטעין על הקלטת מהמחשב קבצי אמפיי 3 ווידיאו (ועוד דברים שאסור לדון בהם בפורום) למישהוא יש מושג איפה אפשר לקנות את זה בארץ? הנה לינק לאתר של החברה : http://www.gba-fun.de/en/ תודה

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  11. Started by No_Man,

ראית פעם באיזה תוכנית, משהו על זיכרון ריחני. מה זאת אומרת ? שמריחים משהו מסוים וזה כנראה מזכיר משהו \: לא בדיוק הבנתי. וקרה לי הרבה שהרחתי איזה ריח מוכר ופתאום נזכרתי בדברים מהגן ??? (שכנראה היה להם קשר לריח הזה). עד כמה חזק הדבר הזה ? כאילו, יכול להיות שאם אני אלמד למבחן בהיסטוריה עם ריח X שאני לא נחשף אליו כמעט בכלל, ואז במבחן אני אריח אותו שוב, אני אזכור יותר טוב ? סתם משהו שסיקרן אותי - זה המקום הכי מתאים לפרסם את ההודעה, אם יש צורך להעביר - > טעות שלי |:

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  12. Started by Radeon38,

מישהו זוכר את הסקאדים?? את האזעקות ונחש צפע ???? ובכן יש בשבילכם סרטון של חייל אמריקאי מצלם 2 עירקים בלילה עושים חיים..... ממש חוויה משעשעת לצופה חובה לראות.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by נדב22,

הי,הרוצה לספר הייתי רוצה לספר לכם סיפור די מוזר. לאחרונה ישבתי עם כמה חברים שלי על נרגליה ובירות. כמו במפגשים כאלה,תמיד נוהגים לרדת אחד על השני,לספ חויות ולצחוק סתם. בכול אופן איכשהוא אמרתי איזה ירידה(עקיצה) על כך שפרסים הם קמצנים ומרוקאים הם סתם ערבים עם פיוז קצר ותימנים דומים לבודאים כחושים. יש לציין שאני עצמי שליש מרוקאי,שליש פרסי ושליש תימני,כך שירדתי על עצמי ועל עוד כמה מן הנוכחים. זה נאמר בתוכן של בדיחה,ולא במכוון. בכול אופן אחרי שאמרתי את זה,פתאום כולם הביטו אלי ואמרו :"בונא אתה גזען לא קטן". נדהמתי,הם היו רצינייםולא צחקו,מיד חזרתי בי מדברי. עכשיו במחשבה לאחור,אני לא מבין מה הבעיה עם האימרה הנ"ל? למה כול פעם שיורדים קצת על עדות בישראל מיד צועקים גזענות!!! גזענ…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. :'( חברים יש לי בקשה לכל האקרים שפה ולמביני עניין. גלשתי לי ברשת עד שאיזה אתר מניאק הציע לינק לאתר "מעניין" (ציטוט) אז ניכנסתי לאתר וראיתי שזה אתר שמראה גופות חתוכים וכל מיני ראשים וחלקי גופות וחרה כזה. יצאתי מזה בשוק רציני ואני קצת עצבני על מנהל האתר. כמה חולה צריך להיות כדי להקים דבר מגעיל כזה? יש שם סקצייה "ישראל" ומראים שם את כל קורבנות הטרור והמחבלים יותר נכון את חלקי הגופות ויש גם סקצייה 11-9 :'( בקיצור משהו מזעזע ונוראי. אני מבקש ומיתחנן לכל מביני העניין והאקרים שפה בבקשה תפילו את האתר המגעיל הזה. אני מוכן לספק כמה שרתי פרוקסי (שרתים של חברים בחו"ל) שיכולים לעזור לכם (אני חושב) אני לא יודע עם הפרוקסי יעזרו או לא כי אני לא מבין בזה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by guycnaan,

אם מישהו מוכן להסביר לי,זה כיצד קיבלתי זימון לבוא למבדקי חובלים (זה בלמ"ס,מותר לפרסם) כשהיום סיירות שלי רק ביולי,האם זה הליך נפרד? האם זה קשור אחד לשני? למה דווקא שלחו לי את זה עכשיו? והאם מישהו היה במיונים שכאלה...ויכול להסביר לי מה יש שם? (בכל זאת נסיעה עד לתל אביב...קשה קשה)

• 6 תגובות
    • 920 צפיות
  16. Started by SpiritKnight,

לפני שבוע וחצי בערך הייתי בועדה והיה לי לחץ דם גבוה. שלחו אותי לקופ"ח עם הטופס המפורסם של ה-10 בדיקות, אבל אתמול קיבלתי זימון חוזר לועדה עם הערה להביא את הטופס של הלחץ דם, לתאריך 30.4. לפי כל שאר הבדיקות שעשו לי בפעם הראשונה היו תקינות, אז מה הסיבה שקיבלתי את הזימון החוזר? האם יש אפשרות פשוט להעביר בפקס, כמו שהרופא אמר, ולוותר על התענוג המפוקפק? אם לא, האם ניתן להקדים? תודה

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  17. קיבלתי היום זימון לזה, מה זה? אני מאוד מופתע במיוחד שאני מתחיל בעוד פחות מחודש קצד תיכנות...

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  18. יש לי יום גיבוש של זה ביום שני הקרוב לפי מה שהבנתי זה להיות מפקד קצין בנחל מוצנח.. מישהו שמע על זה? שווה לי ללכת? זה קשה? מה עושים שם? עוד מישו מפה בא? אני אודה למישהו שיביא לי כל פרט בקשר לנושא. תודה

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  19. Started by R007,

שלום! קיבלתי היום זימון (דרך "עולים על מדים") לועדה רפואית חוזרת, לא ביקשתי לערער או הסתרתי מידע, מישהו יכול להגיד לי מה הסיבה לכך שקיבלתי את הזימון? תודה רבה מראש לעונים

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  20. קיבלת זימון (ראשון) לחיל המודיעין ליחידה הטכנולוגית. מישהו יודע מה זה? מה יש ביום הראשון של המיון? איזה סוג של מבחנים? איזה סוג של תפקידים? כל מידע יתקבל בברכה. אם זה לא לפורום, אשמח לתת מספר טלפון בפרטי. מקווה שתוכלו לעזור לי, תודה רבה.

• 16 תגובות
    • 8.2k צפיות
  21. על איזה יחידה מדובר? מה יהיה שם? צריך לבוא עם ידע לפני? אם כן איזה? פשוט אין שום פירוט..

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  22. קיבלתי היום זימון למבחני התאמה ל תפקידי מבצעים ופיקוח והייתי רוצה לדעת על מה מדובר . זה מדור קד"צ שמישהו יסביר לי בבקשה על מה מדובר

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  23. זה מה שרשום בכותרת של המכתב.. אבל לא רשום מזה בדיוק.. באתר של חיל המודיעין עם השם משתמש והסיסמא שלי זה רושם לי התמיינת למסלולים הבאים: מסלול סטטוס מועמדות פרוייקט גאמא הנך מועמד/ת מודיעין אלקטרוני הנך מועמד/ת ואז יש את השאלון שמילאתי להם ממזמן.. ואז מתחת הנך מוזמן לאירועים הבאים: 19.8.2007 מבחנים ראשוניים למסלול מודיעין אלקטרוני אז זה אומר שהזימון שקיבלתי זה לאלקטרוניה ולא לגאמא?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אהלן חבר'ה, בעוד שבועיים יש לי זימון למבחנים, ורציתי לדעת מחברי הפורום שהגיעו לזימונים אלה אם הם מכירים שאלות או שיש להם המלצות לקראת המבחנים. הייתי רוצה לדעת כמה שיותר שאהיה כמה שיותר מוכן, כל עזרה קטנה תתקבל בברכה. בתודה מראש חברים

25. Started by HeDesXs,

אני משתחרר עוד 3 חודשיים ואתמול אני מקבל במייל הצבאי שאני אמור חודש הבא להכנס לקורס סדיר בראיית מילואים בתפקיד מתפעל מרחב מוגן בשעת חירום. קורס של שבוע בצריפין עכשיו אני נמצא בתפקיד שאין בו בכלל מילואים (3 שנים אני נמצא בתפקיד ואין אחד שקיבל כזה דבר רק השנה זה התחיל) מישהו יודע מה זה? ואם יש דרכים לצאת מזה?

• 22 תגובות
    • 8.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.