כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
יצא לי לראות את הסרט מספר פעמים, ומאוד אהבתי את הsoundtrack, אבל רק היום כשיצא לי לראות את הסרט שוב, גיליתי שיש שיר שמאוד אהבתי בסרט ולא הופיע בsoundtrack וחשבתי שאולי משהו יודע מה שם השיר. השיר מתנגן לקראת סוף הסרט, בקטע שהוא מוריד את המסיכה מול הנציגה של LE ואז רץ למעלית ומתחיל לצעוק Tech Support... תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
יש שיר בסרטים גבר מי שמטפלת ובאמריקן פאי 4. שיר שגבר שר וחלק מהפזמון זה You I Wanna Be Just Like You . היה לי אותו אבל מחקתי אותו .
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שיר כזה שאישה שרה משו כזה "אלה אלה אלה ססואה" בצרפתית שיר ממש מוכר... מצטער על התרגום המפגר אבל זה מה שאני זוכר
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
טוב. קודם כל אני מאוד מאוכזב שהורידו את הסטיקי של זיהוי השירים מפה.. איפה התמיכה בתרבות? שנית. אני מחפש שיר כבר המון זמן.. אני זוכר את הקליפ ואני בערך זוכר את האינטרו... אז ככה... יש איזה גיטריסט שמנגן בגיבסון SG מהר מהר בטאפינג בהתחלה ואז הוא רוקד מין ריקוד כמו אירי כזה ממש ממש מצחיק... ואז הסולן צועק פאק יו והקהל צועק גם פאק יו הקהל עומד בבמה ויש כזה גם במה בקומות עם כלובים מאחורה... יש כזה גם מין קטע שהמצלמה מורכבת על הגשר של הגיטרה ואפשר לראות את הטאפינג שלו משם.. חוץ מזה לא זוכר יותר מידי.. אם מישהו מכיר משהו אני אשמח לעזרה.. תודה רבה..
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חלק ממכם בטח זוכר את הסרט MAD MAX וכמובן את ההמשכים שלו בעקבות הסרט הזה יצא סרט חיקוי ,בחור שחי עם רובוטית בתקופה פוסטאפוקליפטית,וכשהרובטית מתקלקלת בעקבות תאונה הוא שוכר מישהי שתיקח אותן למפעל שבו ייצרו את הרובוטים מהסוג שלה כדי להשיג חלקי חילוף , אתם זוכרים איך קוראים לסרט הזה במקרה?
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
-
אני משתגע אבל יש את השיר של מדונה la isla bonita ששמים אותו כל הזמן במסיבות ברמיקס של היפ הופ..מישהו יודע למה אני מתכוון?
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין בשני השירים הראשונים תודה, אהה על הדרך תהנו מהקליפ http://www.ryoni.com/news/123/ARTICLE/1530/2007-02-17.html
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
הי לכולם מישהו יכול בבקשה לעזור לי לזהות את שני השירים האלה? הראשון: https://ufile.io/6ke3z7cp השני: https://ufile.io/sn9l4yap תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיצור יש לו כמה סרטונים בYOUTUBE והוא היה גם בטלויזיה מישהו יודע איך קוראים לו??
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי! יש לי אורגן חשמלי דיי ישן (1989- Yamaha HE 3 ), הוא לא שווה הרבה אבל אני רוצה לשמור עליו בינתיים יש לו תקע חשמל שנראה אירופאי אבל הפינים שלו גדולים ב50% בערך מפינים רגלים וגם קצת פחות מרווחים ביניהם, מישהו יודע איך קוראים לתקעים האלה? ואיך לחפש להם מתאם? הייתי בחנות חשמל אחת שלא ידעו, אמשיך לחפש אבל אשמח אם למישהו יהיה הברקה כאן הם נראים עקומים בתמונה אבל הצלחתי ליישר אותם.. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
http://www.sviva.gov.il/subjectsEnv/SvivaAir/ResourcesAir/Pages/default.aspx אין לי מושג מה כל המזהמים במפה הזו, אבל בכל מזהם שבחרתי בגוש דן יש הרבה יותר זיהום מאשר בחלקים מסויימים בחיפה. האזור של חיפה ליד הקריות מזוהם, אבל האזור של הדנתיים האליטיסטים הרבה יותר נקי מגוש דן. בכלל כבר כמה שנים יש פה ריחות נוראיים בגוש דן, אז נראה לי חיפה כבר עדיפה.
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
טוב אז ככה הורדתי סט של די'גיי שירי HIP HOP ואחד השירים הלך ככה: Rock your body .............. show me what you can do, ohhh ohhh בבקשההה מי שיודע אני מחפש את השיר הזה כבר חודש
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
-
רציתי לדבר איתכם בקשר לזיופים של המותגים המובילים בעולם שהם כמובן - תומי הלפינגר, לאקוסט, בוס, ארמני, פולו ראלף לורן ואפילו ורסצ'ה. איך מבדילים בין זיוף למקורי? לפולו יש את הסימנים הבאים -http://www.shopster.co.il/UploadProductFiles/3%20סימני%20זיהוי.jpg ולאקוסט יש סימן בו בטיקט המקורי בחולצה רשום רק לאקוסט ובתנין לא רשום כלום אלא רק מצויירים קווים באצבעות וכדומה ובצד העליון השמאלי יש את המידה של החולצה במספר. כמו כן, לאקוסט לא מיוצרים בצרפת אז אם רשום בצרפת זה זיוף. הם מיוצרים בפרו. איך מבדילים בזיופים של האחרים? עוד משהו - אני צריך עוד צבעים של פולו ותומי מקוריים. תכננתי לקנות מהאינטרנט ב375 לשתי החולצות [פולו+ תומי]. האם זה משתלם ואיפה אפשר להשיג בזול יותר? אל תגידו לי…
-
- 17 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
יש לי נוקיה 3120 עם פאנל משעמם כזה ורציתי לדעת איפה ניתן לקנות פאנלים מיוחדים (אל תגידו לי קניון כי הכל חרא..) ויפים כאלה אפילו שהם מזוייפים הם פי 2 יפים מהפאנלים שיש לנוקיה להציע... אז לא להתבייש ולשפוך הצעות ומקומות..
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע היכן יש באזור המרכז חנות שנותנת זיכוי על מחשב ישן? ובבקשה אל תמחקו את ההודעה שלי- זאת רק שאלה כללית..
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בסקירה זאת אנו מביטים על מוצר זיכרון נוסף מהעידן החדש וביצועיו עם מעבדי הדור ה-12 של אינטל - Vengeance DDR5 של Corsairלכתבה
-
- 0 תגובות
- 362 צפיות
- 1 follower
-
-
זה רק אני או שהמחירים ירדו בזמן האחרון? :lol: [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
סמסונג לפי וואלה! תחל בינואר תהליך של מיתוג זיכרונות המחשב שלה כמוצר צרכני ותייצב אותו מול קינגסטון (מובילת השוק?!). תהליך המיתוג הינו נסיון, פעם ראשונה בעולם, ולפי הצלחותו יבחן ההמשך בשאר העולם. הכתבה במלואה מופיע בוואלה!
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
ראיתי שמשווקים בחול מעיין קסטה שנכנסת לגיימבוי עם זכרון פלאש שמאפשר להטעין על הקלטת מהמחשב קבצי אמפיי 3 ווידיאו (ועוד דברים שאסור לדון בהם בפורום) למישהוא יש מושג איפה אפשר לקנות את זה בארץ? הנה לינק לאתר של החברה : http://www.gba-fun.de/en/ תודה
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
ראית פעם באיזה תוכנית, משהו על זיכרון ריחני. מה זאת אומרת ? שמריחים משהו מסוים וזה כנראה מזכיר משהו \: לא בדיוק הבנתי. וקרה לי הרבה שהרחתי איזה ריח מוכר ופתאום נזכרתי בדברים מהגן ??? (שכנראה היה להם קשר לריח הזה). עד כמה חזק הדבר הזה ? כאילו, יכול להיות שאם אני אלמד למבחן בהיסטוריה עם ריח X שאני לא נחשף אליו כמעט בכלל, ואז במבחן אני אריח אותו שוב, אני אזכור יותר טוב ? סתם משהו שסיקרן אותי - זה המקום הכי מתאים לפרסם את ההודעה, אם יש צורך להעביר - > טעות שלי |:
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
מישהו זוכר את הסקאדים?? את האזעקות ונחש צפע ???? ובכן יש בשבילכם סרטון של חייל אמריקאי מצלם 2 עירקים בלילה עושים חיים..... ממש חוויה משעשעת לצופה חובה לראות.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי,הרוצה לספר הייתי רוצה לספר לכם סיפור די מוזר. לאחרונה ישבתי עם כמה חברים שלי על נרגליה ובירות. כמו במפגשים כאלה,תמיד נוהגים לרדת אחד על השני,לספ חויות ולצחוק סתם. בכול אופן איכשהוא אמרתי איזה ירידה(עקיצה) על כך שפרסים הם קמצנים ומרוקאים הם סתם ערבים עם פיוז קצר ותימנים דומים לבודאים כחושים. יש לציין שאני עצמי שליש מרוקאי,שליש פרסי ושליש תימני,כך שירדתי על עצמי ועל עוד כמה מן הנוכחים. זה נאמר בתוכן של בדיחה,ולא במכוון. בכול אופן אחרי שאמרתי את זה,פתאום כולם הביטו אלי ואמרו :"בונא אתה גזען לא קטן". נדהמתי,הם היו רצינייםולא צחקו,מיד חזרתי בי מדברי. עכשיו במחשבה לאחור,אני לא מבין מה הבעיה עם האימרה הנ"ל? למה כול פעם שיורדים קצת על עדות בישראל מיד צועקים גזענות!!! גזענ…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
:'( חברים יש לי בקשה לכל האקרים שפה ולמביני עניין. גלשתי לי ברשת עד שאיזה אתר מניאק הציע לינק לאתר "מעניין" (ציטוט) אז ניכנסתי לאתר וראיתי שזה אתר שמראה גופות חתוכים וכל מיני ראשים וחלקי גופות וחרה כזה. יצאתי מזה בשוק רציני ואני קצת עצבני על מנהל האתר. כמה חולה צריך להיות כדי להקים דבר מגעיל כזה? יש שם סקצייה "ישראל" ומראים שם את כל קורבנות הטרור והמחבלים יותר נכון את חלקי הגופות ויש גם סקצייה 11-9 :'( בקיצור משהו מזעזע ונוראי. אני מבקש ומיתחנן לכל מביני העניין והאקרים שפה בבקשה תפילו את האתר המגעיל הזה. אני מוכן לספק כמה שרתי פרוקסי (שרתים של חברים בחו"ל) שיכולים לעזור לכם (אני חושב) אני לא יודע עם הפרוקסי יעזרו או לא כי אני לא מבין בזה
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-