עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Jules Winnfield,

___________ ________ ___01___.wav - 0.26MB תודה, סמיון.

2. Started by M-a-T-a-N,

שיר של חתונות שמעתי אותו בעדי אשכנזי מה השטויות האלה הולך ככה "כן אני אוהב אותך יותר מהרצוי" " כן אני אוהב אותך אפילו עוד יותר" ועוד שורה מהשיר "את המתנות הרי אני מקבל אז מה ההבדל אז מה ההבדל זה מה שאני זוכר שיר יפה קיצבי" מה השם שלו ?

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  3. יש איזה שיר אחד של זמר ישראלי שמופיע לפעמים נדירות בערוץ 24 והיה עכשיו היה תכנית עליו ופספסתי תשם שלו ויש לו שיר ממש יפה שהפזמון שלו זה "רק שכבר נגיע רק שכבר נחזור" בקליפ הוא באיזה חורשת אקלפיטוס ורואים אותו שר בחור רזה עם שיער עד לכתפיים.

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  4. Started by Jules Winnfield,

השיר בסוף פרק 6 בעונה 7 שיר מוכר נראה לי שמעתי משהו כמו : we can find out the sonas woo hoo...

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  5. Started by Alexkmr,

?

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  6. Started by jackhammer,

שלום לכולם מישהו יכול לזהות את השיר הזה? האיכות לא משהו כי הקלטתי בסלולר מהרדיו אבל נראה לי שאת החלק החשבו של השיר שומעים טוב תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  7. Started by idan90mizrahi,

יש שיר אחד ישן שההתחלה שלו אני זוכר זה משהו כזה: you are my love, you are my _____ love, you are my looove ואז הפזמון (אני לא בטוח אבל אני חושב): Oh you are my life, oh you are my life, oh you are my life אני מנסה לזהות את השיר יותר מחודש וחצי תודה לכל מי שמנסה לעזור (אבא שלי ביקש ת'שיר ואני לא יודע תשם)

• 9 תגובות
    • 709 צפיות
  8. Started by yossi21,

איך קוראים לשיר בצליל המתנה של בזק בינלאומי? תודה.

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  9. Started by Kidney_stonE,

מחפש שיר מסרט הסרט הוא קומדיית נעורים, לא ישן מדי, סרט קיץ מצחיק כזה השיר על מישהו שחברה שלו כל הזמן **** עם מישהו אחר מאחורי הגב שלו ואין לו מושג הולך משהו כמו : blabla doesn't know blabla doesn't know כאשר blabla זה השם של הבן אדם שהחברה שלו בוגדת בו שיר ענק, אני לא מצליח להזכר בו ומאיזה סרט זה לכל הרוחות עריכה : אני זוכר מהסרט (?) , שחברה שלו , זאת השחקנית שמשחקת את הבחורה שקלארק קנט מאוהב בה, בסמוללויל.

• 7 תגובות
    • 775 צפיות
  10. Started by morbidangel,

שלום לכולם אני צריך עזרה בזיהוי שיר מפרסומת בערוץ 2. אני לא זוכר כל מה הפסרומת, רק זוכר שברקע שרה בחורה וזה הולך בערך ככה: i am greeeen today bla bla bla i am oraaange today bla bla bla תודה!

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  11. שלום לכולם. אני כבר המון זמן מנסה לזהות את השיר מהסרטון הזה. כשהוא נכנס יש שיר, את זה אני רוצה. אם מישהו מכיר, שיביא לי את השם בבקשה עריכה: מצאתי את השם של השיר. ואין הורדה שלו בגוגל, ואין אפילו סרטון שלו ביוטיוב ! אבל בסוף מצאתי אתר שאפשר לשמוע שם את השיר המלא, אז הקלטתי את זה באיכות מלאה, למי שחיפש עד עכשיו. קבלו: http://www21.zippyshare.com/v/44435944/file.html תודה למי שניסה.

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  12. Started by Lanzar,

כותרת... http://videos.streetfire.net/video/Brabus-V12-VS-RUF-Porsche_117983.htm

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  13. Started by !_Evil_!,

עכשיו שמעתי אותו ושכחתי מה השם שלו.. הוא חוזר על המשפט הזה הרבה: All Ever I Wanted All ever I Needed Is Here In My Arms תודה על העזרה

• 8 תגובות
    • 741 צפיות
  14. Started by 1,

את השיר שרה זמרת שאת שמה אין לי מושג, הוא שיר סולו, מנגינה שקטה ועצובה מדברת על אהבה, השיר מסוגל לגרום לכם להזיל דמעה ובפזמון אני זוכר שהיא שרה "Over and over..." שיר ממש מרגש, אני מת לדעת את שמו, תודה לעוזרים :-)

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  15. Started by SweeT_EviL,

הוא מתנגן ברקע של הפרסומת של "הסרטים של AXN" או "סרטי שישי בAXN", לא זוכר. בכל אופן הנה כמה מהמילים שהצלחתי לקלוט, אם בכלל: I am all alone in space... I am in the wild freezing space... מקווה שתוכלו לעזור לי..

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  16. Started by Lanzar,

http://www.youtube.com/watch?v=bJ3tb0Xb968&feature=related אני רוצה את השיר הזה !!! מה השם שלו ? בבקשה... עריכה, מצאתי, לכל המעוניין JET - Look What You've Done

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  17. נכון ביס וויקנד יש את הסדרה מגרש ביתי? אני מחפש בנרות את השיר פתיח שלה...לפני 2-3 פרקים גם הם שרו בבית קפה של קרן כאילו בלי קשר.... איך קוראים לשיר? או לפחות ללהקה? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  18. Started by gryffin,

שלום, מישהו מכיר את השיר/קטע מוזיקלי מהסרטון?

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  19. יש לאחד מסרטי הבאט מן פס קול מדהים, אני זוכר כי היה לי אותו לפני כמה שנים טובות . אחד השירים אני זוכר הוא של זמר שחור משהו כזה הפזמון: and did you know?...........that when it snows........me eye become brighter, my XXX become XXX XXX=לא יודע, לא ...XXX אני חושב שאולי היה שם בסרט את הג'וקר, אם זה עוזר. מישהו יודע את השם של השיר והשם של הסרט?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. בשיר הזה יש כמה שירים שאני רוצה לדעת מה השם שלהם.... אפשר לשמוע את השיר כאן: http://www.youtube.com/watch?v=jCI9tdvFaN0 השירים מופיעים בזמנים הבאים: שיר ראשון: 0:33 שיר שני: 2:04 תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  21. Started by american,

1. שיר שהולך ככה (והיה היום בקומדי-סטור המיטב): it's my life and i... na na na.... it's my life na na na יש מצב שזה של ace of base.....אבל אני לא בטוח.. 2. ועוד שיר שהמקצב שלו הוא דאנס: you turn me on na na na i feel so freee תודה.

22. Started by neogod,

האם מישהו יודע את שם השיר (הראשון) או מי מבצע בקטע הבא : http://www.youtube.com/watch?v=Q450mXF7yrM&feature=related

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  23. Started by Tomerico,

מישהו יודע מה שם השיר שיש ברקע של כל היריות האלו? זה מThe One (הסרט) אחרי שהאישה משחררת את העכבר שמפוצץ את כל האזור.... http://www.emdr.co.il/tomerico/Sound/The%20One.mp3

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  24. זמר גברי שר ואני שמעתי את זה ברדיו.(שיר כזה שקט) והפזמון הוא כזה: run my world around me run my world around me will you stay will you stay או משהו בסגנון הזה. יש לכם מושג איזה שיר זה?

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  25. Started by !_Evil_!,

Video Kill The Radio Star Is In My mind In My heart זה הפזמון נדמה לי בסרט נגן החתונות שכרגע נגמר בערוץ 11 בסיום הסרט

• 6 תגובות
    • 833 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.