כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
לא ליקוס למה הפורום נפל לי אחרי שבוע ויש להם גם פרסומות מעצבנת
-
- 9 תגובות
- 681 צפיות
-
-
-
תום קיידר, AKA alianyn (או Suture Hand או Hypnotic Eyes) ! ;D מזל טוב אחי ויומולדת 27 שמייח! ליומולדת אני מאחל לך שנת לימודים (סטודנט לרפואה שנה כמעט רביעית... רייט? ;D) קלה ומוצלחת, מקווה שישאירו אותך שם למרות הבעיות שאתה עושה כמו כן אני עוד מחכה לראות מה נסגר עם פרוייקט ספיידי שלך (לבנאדם יש כישרון) ועם שאר הדברים שתיכננת לעצמך ולאחרים כמוני וכמו עוד כמה פה בפורום :-X ולסיום איך לא - שממנים ושאר מיני דברים צבעוניים מקפצים פה! :clapper: :cwm39: :smiliedisco1: :walksmil: :auto: :dazzler1: :jester: :evilking: :clown: :inlove: :tomato: :gorgeous: :ylsuper: :dance: :anim-jjd: :funn: :funn: :funn: :funn: *כמה שאני גרוע בברכות...
-
- 9 תגובות
- 731 צפיות
-
-
הכל החל שמירן (Frenzy) תכנן לקנות מערכת, החלטנו שיקפוץ לת"א ונלך יחד למולי שבנמל, שידוע בסחורה האיכותית שהוא מחזיק אצלו. שגיא (R0cKF0rD) מחליט להצטרף... השעה 6 וחצי, מירן מגיע לת"א, נפגשים מדברים, והולכים למולי לשמוע ציוד, לאחר האזנה לציוד וניסיון לעזור למירן לקבל כיוון לגבי הרמקולים, מגיע החלק המעניין, Me R0cKF0rD & Frenzy נפגשים נפגשנו במקדונלד בטיילת לפירוק דאבל איכותי, ישבו ודיברנו והזמן עבר לו. החלטנו להמשיך לדירתו של שגיא, וכמובן לצלם קצת תמונות מהמיני מפגשון שלנו ( כמובן שזה מה שמעניין אותכם, אז יאללה בלי יותר בידי בלבולי שכל) המארז של שגיא (Asta la vista R0cKF0rD) http://www.pbase.com/image/22808949 Mr.R0cKF0rD בכבודו ובעצמו (מישהו שכח לומר Cheese…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אישה אחת יצאה מפתח ביתה וראתה 3 גברים עם זקן לבן עומדים מול פתח יתה. היא לא הכירה אותם,היא פנתה אליהם ואמרה: "אני לא חושבת שאני מכירה אותכם, אבל אתם בטח רעבים בבקשה תיכנסו הביתה ואתן לכם משהו לאכול". האם בעלך בבית? - הם שאלו לא - היא ענתה, הוא בעבודה. אז אנחנו לא יכולים להיכנס - הם ענו. בערב כשבעלה חזר הביתה היא סיפרה לו מה שקרה. לכי אליהם עכשיו, תגידי להם שאני בבית ותזמיני אותם לאכול - אמר הבעל האישה יצאה החוצה והזמינה את הגברים להיכנס הביתה. אנחנו לא נכנסים לבית יחד, הם ענו. ולמה? היא שאלה. אחד מהגברים הסביר: שמו של זה הוא "אושר" כאשר הוא מצביע על אחד גברים, וזה קוראים לו "הצלחה" ואני קוראים לי "אהבה". עוד אמר והוסיף: עכשיו לכי לביתך, דוני עם בעלך מי מאיתנו היית רוצה שי…
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני עושה עבודה על צרפת וחשבתי שאני אמצא מלא חומר במנוע חיפוש של גוגל,ולא מצאתי ממש כלום הרוב זה אתרים של תיירות שמציאים לך כרטיסים וירקות אחרים!!!! אז אם יש לך אתר או מידע כלשהו על צרפת זה יתקבל בברכה.(בעיברית כמובן) וגם אם אפשר בדרך תיתנו לי אתר של דגלים של כול הארצות תודה.
-
בגלל שנגנב הפלאפון שלי (824 חמוד..) והביטוח (טלטיב-לא להתקרב אליהם) החליט שבא לו לקחת 1500 שקל בשביל שאני אקבל אחד אחר, לא חדש, מחלקים... בקיצור אני רוצה לקנות מכשיר חדש ומצאתי באיביי את המכשיר שאני רוצה: נוקיה 6100, אני לא צריך מידע על המכשיר, אני מכיר אותו והוא הבחירה שלי. הקטע הוא הקניה מאיביי זה הקישור http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3057455429&category=41346 קראתי וראיתי שיש לו 100% של positive feedback, לא נשמע קצת מוזר? 100% ?? מה דעתכם? מישהו כבר קנה מאיביי? ויודע איך הולך התשלום? (לפני קבלת המוצר? אחרי? מה קורה אם לא מקבלים את המוצר?) ויש לי בן דוד בארה"ב, חשבתי לשלוח אליו ואז ממנו להביא את זה דרך עוד מישו מהמשפחה שטס לבקר כי בארץ בטח …
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צריך המלצה לטוען סוללות AA רגילות . 200 שקל זה התקציב. מספיק? :-\
-
- 9 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם ... אני סקרן לדעת מה קרה לאתר פיסי ספוט מאחר והוא כבר זמן דיי ארוך לא ניתו להיכנס אליו תודה לכולכם...
-
- 9 תגובות
- 843 צפיות
-
-
הרכבתי מפרט למחשב בשביל בנדוד שלי, ואני עומד להרכיב אותו (כבר הרכבתי כמה מחשבים בחיים שלי זאת לא הבעיה למרות שאם יש לכם הצעות אני אשמח לשמוע). הייתי רוצה לדעת איזה תוכנות/עזרים כדאי לי להכין לקראת ההרכבה. אני רוצה להוציא מתחת ידיי מחשב מושלם חלונות ואופיס מקוריים כבר יש, מה עוד צריך ? איך כדאי לי לחלק את הדיסק (בנדוד שלי הוא משתמש מתחיל הייתי רוצה לארגן לו את הכל מראש) המלצות למשחק שיינצל וידגים את כוחו של המחשב להלן וכ"ו אה, דרך אגב... הנה המפרט (מסך מקלדת רמקולים ועכבר כבר יש לו ומשחה טרמית של וונטק יש לי) : CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 583.81 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA3 v2.0 NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X,5.1 Do…
-
- 9 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אוקי הינה חידה שלושה אנשים נידונים למוות אבל אם הם יגלו איזה כובע הם לובשים הם ינצלו אז כך החוקים ה3 רואה את ה2 וה1 ב2 רואה את ה1 והראשון לא רואה אף אחד (רואה זה אומר שרואה את הכובע) בשק שמהם שמו הסוהרים את הכובעים היו 3 לבנים ו2 שחורים אחרי שעה הם הלכו ל3 ושאלו אותו הוא לא ידע הלכו ל2 שאלו אותו הוא לא ידע וה1 ידע שיש לו כובע לבן וכולם שמעו אתה התשובות איך ה1 ידע את סוג הכובע?
-
- 9 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
או שהיא פשוט חשבה שמנסים להתקיל אותה (חשיבה מעוותת ביותר), או שמדובר במקרה הכי עצוב בתולדות השעשועון הזה.
-
- 9 תגובות
- 913 צפיות
-
-
השיר הוא בסגנון של EVANESENCE ו-LINKING PARK. אני זוכר ממנו רק מילה אחת: revolution לפי מה שאני זוכר שם הלהקה הוא SYSTEM OF THE UNDERGROUND אני יודע שזה מעט מאוד מידע, ואני מבין שרוב הסיכויים שאתם תמצאו את השם המדוייק של השיר הזה שואפים ל-0. אבל אני מאוד מאוד אהבתי את השיר הזה, ונהגתי לשמוע אותו כל הזמן באופן קבוע. אז חשבתי לנסות. תודה לכל מי שיעזרו.
-
- 9 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש בניו גראוונד משחק ששמו דראג רייסר 3 ואני לא מוצא תנייטרוס!!! מישהו יכול לכוון אותי איך להשיג אותו??? http://www.newgrounds.com/portal/view/160660
-
- 9 תגובות
- 676 צפיות
-
-
הסרט נקמה בוערת עם דנזל וושינגטון פשוט סרט מעולה...ממש אהבתי אותו... ולמעוניינים הנה תקצירמי שלא רוצה תקציר שלא יירד למטה ויקרא) לקרייסי (וושינגטון) אין הרבה סיבות לקום בבוקר. מאז שעזב את המארינס. לאחר קריירה שהתאפיינה בבעיות מזג, הוא יושב בבית ולא ממש עושה כלום. טלפון מחבר (ווקן) מסדר לו עבודה במקסיקו. מכת החטיפות שרצה בערים הגדולות, מצריכה את עשירי הערים לשכור שומרי ראש כדי להגן על ילדיהם. קרייסי מוצא את עצמו שומר על פיטה (פאנינג). מה שמתחיל כמשימת בייבי סיטר מעצבנת עבור החייל הזועף, הופך אט אט לחברות אמת למרות הבדלי הגילאים. כשפיטה נחטפת, קרייסי לא מצליח למנוע את המבוכה ואף נפצע במהלך ניסיון ההגנה על הילדה. כשהוא מתוסכל בבתי חולים, חברו הטוב בא כדי לחלץ אותו מבית החו…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה היום הייתי בלטרון במיני ישראל ופתאום קפץ לעיני שלט חביב, והרי הוא... אני כמובן חייב לציין שבחיים לא נתקלתי בשלט כה שנון , וכמובן שעד רגעים אלו ממש אני מנסה לרדת לסוף דעתו של שלט זה, אך ללא הצלחה...
-
- 9 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם. הייתה לי תקרית עם הרכב שלי ועכשיו אני מחפש רכב חדש, בינתיים קיבלתי הצעה בנוגע לרכב מסוג אופל קורסה, שנת 1991 מנוע-1400 והמחיר שהוא הציע לי הוא: 12,000 ש"ח (חשוב לציין שהמחיר שאני יכול להרשות לעצמי הוא באיזור ה-10,000 עד 13,000 ש"ח) רציתי להיתייעץ איתכם בנוגע לנושא זה, האם רכב מסוג כזה מומלץ? יתרונות, חסרונות, מדוע אין לו שוק (לא קונים כאלו בארץ)? כמה תעלה אחזקה של רכב זה (כמה עולים החלקים לרכב, כמה דלק הוא שורף וכו") אם יש לכם הערות חשובות בנוגע לסוג רכב כזה או כל פיסת מידע אחר אני ישמח אם תשתפו אותי תודה רבה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות משיקאגו MX1000 ב65 דולר אני צריך לשלם על זה מע"מ או מכס??
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אויי מה שעבר עליי בסרט הזה ישבתי על המיטה ופשוט נחנקתי מצחוק, פשוט אחד הסרטים הקורעים ביותר שראיתי בחיים שלי במיוחד הקטע בטקס ההשבעה לא לספר כדי לא להרוס. סתם רציתי להמליץ עליו ולראות אם עוד אנשים אהבו אותו מה אתם אומרים עליו?
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
-
-
רבים בטח יקפצו ויגידו פרארי אנזו, למבורגיני מורציליגו או אפילו פורשה קאררה GT אבל היום גיליתי משהו חדש, משהו קטן, משהו זול שנראה כמו קרטינג של שתי שקל אבל הוא בעצם מכונית הספורט הסידרתית הטובה בעולם, לפחות זה מה שהבנתי מהכתבות של YNET. הכירו את קייטרהם R500 איוולושן הנה מה שמצאתי בYNET אם למישהו יש עוד חומר על הדבר המדהים הזה תנו לי בבקשה http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-2908942,00.html היא גם עברה מתיחת פנים רק עכשיו אחרי 48 שנים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2987943,00.html
-
- 9 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות צ'יפ שיאפשר ל-PS2 לקורא משחקים צרובים + סרטי DIVX ו-XVID. אני מחפש חנות אמינה, מומלץ מאזור המרכז, שתעשה את ההתקנה בצורה מקצועית ולא תיעלם עם פרטי כרטיס האשראי שלי.
-
- 9 תגובות
- 858 צפיות
-
-
יש לי פנדר סטראט מקסיקנית.. כאילו יצא מהמקום ואני לא מוצא את הבורג אבל עדיין שומעים כרגיל והכל זה קריטי? מה אני אמור לעשות?
-
- 9 תגובות
- 742 צפיות
-
-
-
כל מי שאני מדבר איתו אומר לי שהוא מת"א- צפונה מה אין פה אף אחד מהפריפריה?!? אשקלון? באר שבע? אשדוד?
-
- 9 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום, אני צריך בדחיפות גרפים מספריים על כל חברת מחשבים באינטרנט שיכולה לספק אותם [רק חברות מהארץ בעלות סניפים, ושיהיו בעלות רישיון יבוא מחברות יצור כמו הרקולס וכדומה]. הכוונה היא לגרפים מהחברות - פנדס, פיסיאיץ', זיגזג וכדומה. גרף אחד או שניים יספיקו... לא משנה מה נושא הגרף....רווח / הפסד / השוואות וכו' מטרת הגרפים היא לעבודה. תודה מראש, אבי.
-
- 9 תגובות
- 704 צפיות
-