כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
נירא לי זה מדע בדיוני היו כמה אנשים שיכלו להשתנות לחיות..אני זוכר לנשר ולנמר נירא לי היה שם משהוא עם חייזרים אם משהוא יודע אני אשמח :}
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי פעם איזה סדרה ישנה בת 6 פרקים בשם ''אהבה זה כואב'' ככה היה השם בעברית לפחות. זה של HBO עד כמה שאני זוכר היה לפחות בקטוגריה שמה בVOD. הסרט מספר על מישהו בשם גארי שיש לו אח חולה נפש בגיל הנעורים משהו ונכה,שיש לו גם חבר טוב שבסוף הומו או משהו ובאשמתו אח של גארי נדרס(בגלל גור כלב).. היה איזה שחקן ממש מוכר וטוב בסדרה הזאת רק לא עולה לי לראש זה הבעיה.... מישהו אולי מכיר תסדרה הזאת אני ממש נואש להשיג אותה מחדש ולראות אותה. :
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
היי... היתה פעם (נדמה לי בערוץ 6) תוכנית טלוויזיה עם דמות מצויירת כזאת בשם "מנו" שכל הזמן עשתה גרפיטי... יש למישהו מושג איך קראו לתוכנית הזאת (עדיפות לשם המקורי באנגלית...), כי אני פשוט לא מצליח למצוא תמונות שלו... :-\ טנקס
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ראיתי פעם סרט אם אני לא טועה קאו לו נקודם פריצה, בכללי זה סרט על חבורת גולשים ששודדים בנק עם מסכות עליהם ועוד כל מיני בלאגנים.. קיצר אני מחפש להוריד אולו מאיפהזהו אבל אני לא סגור על איך קוראים לו באנגלית, אני כמעט בטוח שקוראים לו POINT BREAK אבל לא לגמרי.. אם מישו יודע אז בבקשה שיאמר לי אה אגב אני גם מחפש תירגום אז אם יש לכם אתר טוב לתירגומים באנגלית או בעברית לא חשוב אז תירשמו פה
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום,יש סרט עם הורים שלוקחים לאימוץ ילדה מהונגריה ששמה גיטה ואיזה עורך דין אחד מרמה אותם ,מישהו יודע את שם הסרט? נא לכתוב את השם באנגלית! תודה.
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
איך קוראים לסרט עם היצור הקטן והחמוד העונה לשם גיזמו שמתרבה במגע עם מים, והופך ליצור אכזרי אם הוא אוכל אחרי 0:00?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ישנתי קצת צהריים ונזכרתי בסרט שראיתי לפני המון המון זמן, אני זוכר כמה דברים במעורפל.. התקופה של הסרט היא פרימטיבית, יש איזה שליט שמן מאוד והדבר שהכי הזוי שהוא הוציא איזה רגל של עוף מבושלת מהתחת שלו חחחח כןן סרט הזוי מישהו יודע למה אני מתכוון?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.heep.co.il/heep/media/135728 די מזכיר את היום שאחרי מחר...אבל זה לא. מישהו יודע?
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
היי אנשים, יש לי בקשה קצת מוזרה אליכם... אני מעוניין לזהות את הפונט שהשתמשו בו עבור המספרים (והפסיק) בתמונה המצורפת יש רעיונות? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
היי יש דרך לזהות פונט עברי באופן אוטומטי ? בכל מקרה, זה הפונט המדובר :
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש למכר שלי דבר כזה כמו מסך קטן ויש לו חיבור ל USB והוא בא איתו אליי חיבר למחשב העביר לי דברים והלך איך קוראים לדבר הזה היו לו שם 100גיגה וזה מסך נגיעה נראה לי יש למישהו מושג ?
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אבא שלי מתכנן לקנות מכונית Mazda 3. הוא התלבט בקשר לצבע, והוא חושב על צבע ירוק כהה. כשהוא היה בחנות של Mazda (אני הייתי איתו), אמרו לו שהצבעים שיש בחוברת קצת שונים מבמציאות, בגלל צורת הצילום והפלאש, משהו כזה. בתצוגה היה לוח עם צבעים, וראינו שהירוק הכהה נוטה לשחור, אבל לא בטוח שממש ככה, אז קצת בעיה.. בחוברת שמתי לב שליד הצבע הירוק הכהה כתוב בסוגריים: (27C). עלה לי רעיון, אולי זה יעזור לי למצוא את הצבע האמיתי, הרי 27C זה חצי ממספר של צבע ששמים ב-HTML וכדומה. ניסיתי ב-Flash, כתבתי #27C, הגיע לי לגוון כחול כהה, למרות שזה חצי מספר, וניסיתי עוד כל מיני אפשרויות אבל לא הגעתי לשום ירוק כהה במיוחד.. אז אולי מישהו מפה במקרה מבין בזה ויכול לעזור לי.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
-
מדובר בטראק אפליפטינג (טוב מאוד, לדעתי), שנדגם מתוך סט של Greg Bentz בין הדקות 24 ל 32. מזכיר קצת את הסגנון של Rank 1 בזמנים הטובים (1999 ככה), אבל מרים יותר. בכל אופן, הלינק לדגימה (לעצלנים) -> http://s33.yousendit.com/d.aspx?id=21M2HHQBQGLWJ3A5T8RTAY4ZRX הלינק לכל הסט -> http://www.hybridized.org/sets/?id=293&download=371 זהו, תהנו. 8) ומי שבמקרה יודע, שירגיש חופשי לשתף.
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
דבר החברה של (ה)שניצל: יש לי בראש קליפ שראיתי כשהייתי ילדה (נניח מתחילת שנות האלפיים, אולי סוף שנות התשעים). מה שאני זוכרת זה שהשיר יחסית שקט, ושרואים המון אנשים בחדר לבן, לבושים כמו למסיבה, יושבים ושוכבים בכל מיני מצבים בחדר. היו לדעתי שני זמרים, אחד מהם שכב כשהוא שעון על מדרגה (גם לבנה, כל החדר לבן), וזמר אחר עומד ליד גלגל גדול (כמו גלגל שקושרים אליו אנשים בקרקס כשזורקים עליהם חצים, רק שאף אחד לא היה קשור...). נראה לי גם היו בלונים סביב הגלגל. וזה אולי-אולי-אולי קליפ של גרין די, או שאולי שם השיר מכיל בשם שלו את המילה "beautiful" או "day" (אבל את זה אני זוכרת רק במעומעם, ולא, זה לא beatiful day של U2....). מצטערת על חוסר הבהירות, אבל אני מקווה שזה ישמע מוכר למישהו מכם. …
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
איזו אחת ביקשה ממני לזהות לה קליפ: זה מה שהיא אמרה... אמרה גם שזה בסגנון של ג'ניפר לופז... למישהו יש מושג מה שם השיר? ??? תודה
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה להקדים שאין לי מושג בכל מה שקשור לאלקטרוניקה. נהרס לי מכשיר חשמלי כלשהו פתחתי אותו ועם טסטר בדקתי אם יש זרם, גיליתי שיש זרם עד רכיב כלשהו (שלצערי אבד לי כך שאני לא יכול להעלות תמונה שלו), הרכיב הזה נראה כמו משהו בין דיודה/נגד לבין גוש מתכת אפור עם רגל מכל צד, הדבר היחיד שאני זוכר שהיה כתוב עליו זה LDCPG מתחת לזה משהו כמו ry240 מתחת לזה משהו עם tf 240c (אולי מעלות?) ובשורה האחרונה 250v10a ובעיגול היה כתוב tov או משהו כזה, חיפשתי LDCPG בגוגל הוא הביא לי כמה תשובות בסינית (אני חושב) וברוסית. הבנתי שיש רכיב שתפקידו הוא לההרס במקום המכשיר החשמלי (כנראה אם יש מתח גבוהה או משהו כזה, כמו שאמרתי אני לא ממש מבין בזה...) ושהוא בעצם מגן ב"גופו" על המכשיר, מכיוון שה…
-
- 15 תגובות
- 5k צפיות
-
-
תישמעו יש איזה כמה אנשים שתמיד מיתקשרים אלי במיספר חסוי ומזיינים לי במוח!!! יש איזה סיכוי שאני מגלה מה המספר? חברים אמרו לי שאני יכול להיתקשר ל ORANGE להגיד שיש לי צו מהמישטרה והם יגידו מה המיספר,אפשרי? אם זה חשוב יש לי Nokia3100 של ORANGE [קו רגיל].
-
http://www.movinsane.com/play13.php?vid=106610 תסתכלו בערך בדקה 14 תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 919 צפיות
-
-
-
-
-
-
-