כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
-
-
כפי שחלק שמו לב The Pirate Bay נסדר ע"י השלטונות בשוודיה, אשמח לקבל המלצה על אתרים טובים בתחום או הצעות למקורות שיתוף אחרים תודה
-
- 14 תגובות
- 3.9k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים .. רציתי לדעת אם מבחינה חוקית אני יכול לשים מסך LCD קטן שישמש לבחירת מוזיקה וכדומה על הדשבורד ברכבי ..
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3656730,00.html היו שם כמה קורעים. פאבוריט שלי:
-
- 5 תגובות
- 905 צפיות
-
-
מחר אני נוסע עם חברים שלי לאילת לסוף שבוע. רציתי לדעת אם אתם מכירים מקומות בילוי איכותיים (לא משנה מה) שיש בהם כמה שפחות ערסים. בעיקרון חשבנו על בארים\מועדונים כאלה. אמרו לי שה Monkeys (פאב\באר) בטיילת הוא מקום די סבבה בלי ערסים. אתם יכולים לאשר? תודה!
-
- 23 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
-
איך אפשר לצבור נסיון בעבודה אם לא מקבלים אותך לעבודה ולא מאפשרים לצבור שום נסיון..
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעבד סלרון 300MHz (סלוט 1) לוח של PCPartner מדגם BX99A זיכרון 64MB SDRAM 100MHz כרטיס מסך ATI Rage II AGP דיסק קשיח Seagate 6.5GB Ultra-ATA ספק כוח 200W ג'נרי כונן דיסקים במהירות 32X כונן דיסקטים בנוסף מסך ישן בגודל 15 אינץ', שחתכו לו את קצה החיבור לכרטיס מסך (אבל נמצא אצלי) וצריך לחבר אותו לספק כוח (אין לי אחד כזה). מה אתם ממליצים לעשות איתו (חוץ מלהחזיר לזבל וכל זה)?
-
- 34 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום חברים, לקראת בגרות הקיץ הממשמשת ובאה החלטתי לפתוח ת'רד מתמטיקה אשר יעסוק בנושא הסברת הענפים השונים ומושגים במתמטיקה. מטרת הת'רד היא ליצור מאגר מידע שיתופי בשפה קלה ומובנת לתלמידי התיכון, כל אחד מוזמן לתרום מהידע האישי שלו. בת'רד יהיה ניתן לשאול שאלות כלליות על נושאים שונים (למשל מהו פאי, מהי נגזרת) וגם לבקש עזרה בפתרון והבנת הגישה לתרגיל. אני פותח את הת'רד מתוך רצון טוב לסייע ולשפר את הידע שלכם (וכמובן גם את שלי) ולעזור ככל הניתן. אתם מוזמנים להתחיל לפרסם את שאלותיכם ואני מקווה שתהיה לת'רד היענות ערה. בהצלחה
-
- 355 תגובות
- 40.2k צפיות
-
-
חבר'ה, אני משתגע, אני התחלתי לעשות ריצות... לקראת צבא.... אני כבר הרבה זמן מחפש שירים ממהירים ל"אדרנלין" כדי שלא יהיה משעמם ויהיה קל יותר לרוץ. חיפשתי כל מיני טראנסים או DJ Mixes אבל יש שם חלקים ארוכים שהם רגועים וקשה לרוץ איתם... אז בואו תציעו שיר שיר ובסוך תיהיה לי [ולכם ] רשימת שירים המתאימים לריצה... תודה רבה מראש *לא פסיכודלי מטורף או ראפ [תודה ]
-
- 30 תגובות
- 5k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות משהו ומצאתי אותו בחנות הנ"ל במחיר הזול ביותר והכי קרוב לביתי, אשמח לקבל חוות דעת על החנות תודה מראש, אורי
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו יכול לזהות את השיר הזה? האיכות לא משהו כי הקלטתי בסלולר מהרדיו אבל נראה לי שאת החלק החשבו של השיר שומעים טוב תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 956 צפיות
-
-
-
אני משתמש באימיול פלוס 1.2 עם אינרטנט של נטויזיון 1.5 מגה דרך הכבלים...אני גר במעלה אדומים.. למישהו יש בעיה עם התחברות לשרתים?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! כתבתי ספר עיון בנושאים של מדעים מדוייקים. הספר כתוב בשפה פשוטה במבנה של מעין מיני-אנציקלופדיה ומיועד להדיוטות. אני לא משתמש בפורום הזה לצורך פרסום הספר, אלא לשם קבלת עזרה ממשתתפי הפורום. מאחר והספר עוסק בנושאים מדעיים (בעיקר פיסיקה), בחרתי לפרסם את ההודעה הזו בפורום מדע וטכנולוגיה, למרות שאני לא יודע אם היא אכן שייכת לפורום זה. תהליך כתיבת הספר (בערך שנה) היה מאוד מעניין ומאתגר ולמעשה גם מאוד כיפי (אני אוהב מדע). הבעיה נוצרה בשלב ההוצאה לאור. מישהו יכול לעזור לי בנושא הזה? חברות הוצאה לאור בארץ לא מסכימות להיפגש איתך אם אתה לא אישיות ידועה. הם אומרים רק שאני יכול לשלוח להם בדואר עותק של הספר והם אולי יחזרו אלי, במידה והם יהיו מעוניינים להוציא אותו לאור (אח…
-
- 7 תגובות
- 656 צפיות
-
-
-
אני צריך לארגן לעצמי חשבון פייפאל בצורה חד פעמית לביצוע קנייה בסך 70 דולר אין לי חשבון בנק (היו לי בעבר פעמיים ושנייהם נסגרו מחוסר פעילות) אין לי כרטיס אשראי מה האפשרויות שעומדות לפני בדרך לארגן חשבון פייפאל שאוכל לבצע תקניה אולי אפשר לקנות פייפאל חד פעמי עם סכום מסויים שאני מפקיד במזומן או משהו כזה ואני אני אוכל להשתמש ברשת
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני יושב עכשיו ללמוד למתכונת שיש לי ואני לא יודע איך למצוא פועל.... (אל תגידו לי אם אתה לא יודע עד עכשיו אז כבר לא תידע וכל מיני שטויות כאלה) למשל יודעת זה פועל? קיצר איך אני יכול לדעת/למצוא מהו הפועל במשפט
-
- 18 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
http://www.amazon.co.uk/gp/help/seller/shipping.html/ref=olp_merch_ship_1?ie=UTF8&asin=B000UE28CE&seller=A1F8YGP86NG3IP כאן הם פירטו את העלויות. ישראל נכנסת בrest of the world כי היא לא מופיעה בשום מקום אחר. אז: Rest of World ETA 8 - 12 days per Item £0.00 per Weight (kgs) £4.00 per Shipment £12.00 כמה יעלה משלוח לפריט ששוקל חצי קילו? (כולל קופסא כמובן - נטו). תודה
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יש לי זיכוי בחנות מסוימת ואני מעוניין לקנות את הPVR150 ובעל הית פשוט לא מוצא ממי להזמין לי את זה. תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם מעוניין לקנות מחשב חדש בסניף חדש של RSM בתל אביב "ירדן פי סי" www.yardenpc.co.il רציתי פרטים על הסניף הזה? מישהו קנה ממנו, הוא עומד באותם איכויות וסטנדרטים של RSM בנוגע להרכבה וחלקי מחשב. תודה לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות זולה אבל אני לא יודע ממש מאיפה להתחיל דבר ראשון מקלט-אין אפשרות-ליד הבית אין אפשרות לכן יש לי בעייה מבחינת האור ..יש למישהו רעיון איך לייצר אור אולי עם סוללות נטענות..וכו' תודה
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
ראיתי עכשיו את פרק 2 של עונה 6 וזה היה פרק חזק במיוחד בסוף שויק אומר בתשובה לשאלה-"די בקרוב" (תרגמו לאנגלית) בהחלט הסידרה חזרה לגדולותה ויש לי גם תפרקים האחרים ליראות
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-