עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. משהו שקרה לי לפני שעה, רק עכשיו סיימתי לקחת תמונות ולארוז את כל החלקים (זכרונות, מעבד, לוח, כרטיס מסך). הספק השאיר לי חוויה לא נעימה כשהפעלתי את Counter Strike: Source: לוח אם כבל: אני אפילו לא יודע איך זה קרה, הפעלתי את המשחק, התחברתי לשרת ופתאום שמעתי "פאק" כזה והמחשב עשה restart ולא עשה יותר boot. כנראה אחד החוטים היו רופפים וקיצרו.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by tz2000,

אני חושב על ללמוד מדעי המחשב.. אין לי ידע קודם בתחום. חשבתי ללמוד במכללה שנחשבת "טובה", במרכז הארץ.. האם אריאל נחשב מוסד אקדמי טוב במדעי המחשב? אשמח גם לשמוע על המלצות למוסדות נוספים גם..

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. יש למישהו את ההקלטה הזאת? או מקום להוריד את הסרט הזה?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אתר כמו טורנטיט וטורנטליץ' אבל רק לסדרות

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by mrsph666,

תודה למשתתפים!

• 29 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. נסיך מצרים ראיתי כבר וממש נהנתי. יש עוד איזה סרט המדבר על עשרת המכות ויציאת מצרים וכדומה ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. Started by avivhhaviv,

:lol:

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Milford Cubicle,

Greetings. Welcome to the gypsy of fortunes Your coin was very much appreciated And now I shall grant you your future It seems my cards of tarot have dealt you a very odd hand A hand of six jokers card, this is very rare And suggest something neusant is approaching You should be visited by a dark circus A circus that holds pain and anguish This travelling mass of evil will leave you corpse to rot While entrapping your soul to displayed at future stops Oh yes, you should also be aware that it is your own evil doings That have brought about this carnival's visit All of the sins and hatred you have cast during your life Have whipped and spun into form, the form of one One wh…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. לפני כחודש + גנבו לי את האגזוז לחץ מהאופנוע שלי ומאז עוד אין לי אגזוז.. בעופר אבניר נתנו לי הצעת מחיר על אגזוז לחץ של חברה איטלית ב811 שח + מעם שזה יוצא 950.. קצת יקר לי המחיר הזה ולא מצאתי בינתיים אגזוז במוסכים.. אם מישו יכול להמליץ לי על מוסך שמתעסק באגזוזים אפילו לא חייב לחץ רק שיהיה אגזוז נורמלי שירשום לי פה או כל כיוון אחר אם מישו מוכר או משו כזה.. אגב האופנוע זה ג'ילרה ראנר 50 סמ"ק.. תודה מראש בנצי =)

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by מישהו שלא מצליח להיכנס,

שלום אנשים האוזניות שלי עושות לי בעיות, אז החלטתי לנסות לתקן אותן או פשוט לקנות חדשות הבעייה ככל הנראה נגרמת מקצר או משהו כזה, יש איזה חלק בחוט שהוא חשוף מעט אז הנחתי ששם הבעייה... אז חתכתי שם, חשפתי את החוטים (בידוד אחד שחור שמגן על חלק מהחוטים, שמקיפים בידוד אדום שמגן על עוד גוש של חוטים) עכשיו, אני רוצה לחבר מחדש את גושי החוטים האלה השאלה היא אם נייר דבק פשוט זה בסדר בתור בידוד בין גושי החוטים האלה (נו, אתם יודעים, מלא חוטים דקים נורא שאפשר לתלוש בקלות... זה גוש של חוטים!) ולמקרה שהניתוח לא יעבוד ( :'() תמליצו על אוזניות in-ear איכותיות באיזור ה-400 ש"ח (את ה Shure E2c שלי קניתי בארה"ב, לא זוכר בדיוק כמה עלה, אבל הכל בארה"ב זול יותר...) תודה!

11. Started by anatoli,

שלום חברים, אני רוצה לקנות רוטר בשביל עבודות עץ שבא לי לעשות. הידע שלי בנוגע עבודה עם עץ הוא אפסי אפשר לומר. מה שאני כן יודע, זה שאם עושים אז עושים כמו שצריך וקונים כלים טובים. כמו שבשביל האלקטרוניקה השקעתי במכשירים וכלים טובים, גם הפעם אני רוצה לקנות רוטר טוב. הבעיה היא כמובן המחיר, רוטרים טובים ראיתי במחירים שמתקרבים ל-1000 שקלים וזה סכום שכרגע לא בא לי להוציא על זה (לא ממש יש לי). אני מחפש בעיקר מכשירים יד שנייה כי ממה שהבנתי מחבר שהתעסק עם זה, רוטר משומש טוב אפשר למצוא במחירים הגיוניים מאוד, ואין שום סיבה שהוא לא יעבוד עוד כמה שנים טובות בלי בעיות. א - איפה אפשר לחפש כלים משומשים חוץ מבאתר יד2? ב - איזה דברים אני צריך לחפש ברוטר? ג - איזה חברות נחשבות אמינות? ד - ראית…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by J0n1,

מה קורה חבר'ה, כבר הרבה זמן שלא פירסמתי פה משהו... מישהו יודע איך הולכת הפרוצדורה של הכרטיסים למונדיאל? הבנתי שצריך לקנות כמה שנים לפני ויש אפילו הגרלה לזה. למישהו יש פיסת מידע?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלחתי דיסקמן במסגרת האחריות למעבדה בירושלים לתיקון. יש להם אותו מה-9/12, ועד היום אומרים לי שהוא בתיקון. ונראה לי שהם סתם מחפפים אותי. אז יש לכם מושג כמה זמן מותר למעבדה להחזיק מוצר פגום שדרוש לו תיקון? וזה במסדרת האחריות.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום רב לכולם. ברצוני לעדכן רק, למי שמחפש מתנות, קנייה וכו'. מומלץ להכנס לרשתות אופיס דיפו, המצבעים הינם 1+1 על רוב האיבזרים למחשב כולל LOGITECH כמובן. הנחות על ניידים ללא מע"מ!!! יוצא אפילו יותר זול מאייבורי ו KSP. בהצלחה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by ZigZag,

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by arkadur,

טוב איך התחיל החג הראשון בסדרה? אצלי היה טעים

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Dark_Phantom,

טוב חבר'ה אני יודע שזה נושא רגיש אבל בכל זאת אני מקווה שהנושא לא אסור כי לא כתוב בראש הפורום שום דבר אז אני מקווה שאפשר וכן אלה שמתכוונים להגיב בלי תיאורי מין מפורטים בבקשה...... נ.ב אם יש עוד אפשרויות לסקר- תציעו. אני כתבתי נשבא לי לראש באותו רגע

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by n9555,

אין לי מושג איך כותבים את זה אבל אני מחפש את המכונית שמופיעה לרוב בקליפ הזה: http://www.youtube.com/watch?v=DPymn0XmTlQ אני כמעט בטוח שזה CHEVROLET אני צריך את הדגם המדוייק

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. לפני שבוע וקצת אני וידידה חילצנו ארבעה גורי חתולים מתוך תעלה שבה הם היו תקועים אחרי שילדים נגעו בהם. גילם המשוער הוא בין 3 שבועות לחודש. כרגע ידידה שלי מטפלת בהם, אני אלרגי, ולה קשה מאוד לטפל בכולם. היא רוצה למסור שלושה ולשמור אחד לעצמה. כולם בגווני שחור/לבן, עושים צרכים בעצמם ואוכלים אוכל יחסית מוצק (בינתיים אנחנו נותנים להם טונה, הם עוד לא יכולים לאכול אוכל מוצק לחלוטין). הם זקוקים בדחיפות לבית חם, וממוקמים באזור המרכז. מי מתנדב?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. ביום שישי הקרוב יש לי מבחן של 3 שעות בנושא המדינה החשמונאית, שליש מן החומר של הבחינה בכיתה י'. בבחינה יהיו גם מושגים מן החומר כגון פרושים, הלניזם וכל ה&^%^#$ האלה. האם מישהו מכיר אתר שמרוכז בו מידע בקשר לחומר הזה ? וגם בקשר למאה 19 ושאר החומר לבגרות

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by 212128,

איך אפשר למכור מחשב כולל הכול, מבלי שאותו קונה יבוא אליך הביתה ? ואין לי אפשרות לקחת את האוטו של ההורים לצערי. ובעת מכירת המחשב כדאי אולי לנסח הסכם בכתב ביני לבין הקונה ? עוד עצות יתקבלו בברכה . ותודה מראש.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. עם חומרה חזקה, SteamOS בשל יותר ובקר חדש לגמרי, Valve מנסה שוב לכבוש את הסלון ולערער את הדואופול של סוני ומיקרוסופטלכתבה

23. Started by 125,

מה אתם חושבים על זה? הסיבה היא בגלל שאין את הג'ינסים שאני רוצה בארץ. מצאתי ג'ינס באיביי - הג'ינס שאני רוצה כרגע. ויש לי את הכסף במזומן ואני רוצה לדעת מה אני צריך לעשות, איך להעביר את הכסף איך להזמין והכל וגם איך אני יודע שזה אמין שאני אקבל את זה כמו שאני מקבל את זה בחנות וכו'.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by payback,

http://www.clalit20plus.co.il/clalit/sex/index1.asp?id=5

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. מה דעתכם על SONATA ARCTICA?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.