כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
http://blog.moovweb.com/2013/02/happy-valentines-day-internet-behold-the-harlem-shake-bookmarklet/ על חלק מהאתרים עובד ממש יפה על חלק בכלל לא אגב - לא מובן לי כל ההרלם שייק הזה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה ראשי תיבות של משהו? HARDWARE שקר כלשהו?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אנשים, אני מחפש כרטיס פשוט עם תוכנה נורמלית להרכיב במחשב החדש של ההורים. הוא צריך לקבל וידיאו ממצלמת CCTV בודדת בכניסה לדירתם ולהקליט אותו באופן שוטף. צריך לתמוך ב-Win7 64bit ולא לעלות הון עתק, אם גם יהיה ניתן לראות את המצלמה ב-Android זה יהיה פלוס. מצד שני לא להיות זבל סיני זול כמו שניתן למצוא ב-DX ו-EBAY בכמויות כי התוכנות שם בטח בקאנטים. כבר היה במחשב הישן כרטיס של Provision (דגם DVR98EX) שהיו דיי חזקים בעניין בזמנו, אבל עכשיו אני לא רואה באתר שלהם בכלל כרטיסי לכידה, וגם לא דרייברים לכרטיסים הישנים, שזה דיי מעצבן, בכל אופן הוא מבוסס על שבב Conexant CX25853, ומכרטיסים דומים שמבוססים על אותו שבב נראה שהוא אינו תומך ב-64bit. הדבר היחידי שנתקלתי בו בינתיים הוא כרטיסי G…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
קודם כל לא ידעתי אם לציין את זה בפורום אינטרנט ורשתות או אולי בגרפיקה (כרטיסי מסך), כי הבעיה קשורה ככל הנראה לשינהם, לכן העדפתי בכללי ומשם אבקש מין המנהלים לעשות את שיקול הדעת ולהעביר את הנושא. סליחה על הבלאגן מראש. אז לאחר ששנים לא נגעתי במשחק CS 1.5/1.6 יצא לי לשחק קצת בחודש האחרון, וראיתי שהפינג שלי גבוהה מתמיד! יש לי אינטרנט 1.5MB של אינטרנט זהב, ואני לא מריץ קאזה/אימיול וכדומה. יש לי 1GB ראם וכרטיס מסך XFX גיפורס 6600GT. הFPS שלי על 99-100 אך בכל פעם שהסיבוב מתחיל, או שנגיד יש פיצוף גדול אני שם לב שהFPS משום מה יורד לשניות ספורות(ובגיפורס 4 הישן שלי הוא רץ יותר חלק) וכמו כן הפינג עולה ל200+. לרוב הפינג שלי הוא 100+ לפעמים לכמה זמן 30-60 וזמנים של יריות שלי א…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעידן של הסמארטפונים והטאבלטים עדיין קיים פתרון של מכשיר יעודי לGPS? אני שוקל לרכוש מכשיר יעודיי רק לGPS שיריץ iGO offline. איזה מכשירים טובים קיימים (ללא הגבלת תקציב) ואיזה מערכות הפעלה הם מריצים? אשמח להמלצתכם. תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. בעוד שבוע לחבר טוב שלי יש יום-הולדת, החלטנו כמה חבר'ה לארגן לו יום-הולדת בים. בתיכנון צריכים להגיע 40 איש ומעלה. חשבנו על שני מנגלים דלוקיםמוזיקה, "נונ-סטופ", שתיה קלה, ושתיה לא קלה בכלל. אז קודם כל הייתי שמח לקבל המלצות לאירגון טוב של מסיבה שכזת, טיפים ל"אטרקציות" בים, הסבר\עזרה להשמעת מוזיקה בים. ולשמוע מה הייתם עושים עם 30 בקבוקי משקה בסיגנון בריזר, שפג תוקפם ב - 2004
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערפאת ברמאללה:ח אני מוכן להקריב 70 שאהידים כדי להשיג הרוג ישראלי אחד.ח הקמת מדינת היהודים, הייתה מזימה.ח ראש אמ"ן אלוף עמוס מלכא:ח התראות מפיגועים בהיקף ללא תקדים.ח כל הארגונים הפלסטינים במאמץ עליון לבצע פיגועים כולל פיגועי התאבדות.ח החוליה שביצעה את הפיגוע בעמנואל,ח נמצאת בדרך לבצע פיגוע נוסף.ח ארצות הברית ובריטניה: ההתראות החמורות על פיגועים כימיים, ביולוגים וגרעיניים, נמשכות. נילקח מ WWW.DEBKA.COM דן
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני בן 24, מעוניין ללמוד תוכנה, אף פעם לא למדתי אך מהסתכלות קטנה זה נראה מעניין. יש לומר שיש לי חיבה למחשבים מגיל קטן ולכן החלטתי ללכת על מקצוע שכזה. הרצון שלי הוא ללמוד במכללה, או במרכז או בדרום, אבל לא ידועות לי הפרוצדורות. האם יש צורך בפסיכומטרי למרות המטרה ללכת למכללה? פסיכומטרי לא עשיתי עדיין. האם יש מקומות מיוחדים יעודים לכך? האם יש פה בעל נסיון שלמד במכללה ויכול לזרוק כמה מילים על הנושא הנ"ל? אני אודה מאוד על העזרה. תודה! נ.ב אוסיף בדבר, שהמליצו לי הנדסאי כי מהנדס תוכנה מחייב פסיכומטרי, ובעל דרישות גבוהות יותר, האם זה נכון? יש לי תעודת בגרות מלאה (אם זה אומר משהו או שאפשר לנגב עם זה). ללא פסיכומטרי.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, בתקופה הקרובה אני אהיה הרבה בת"א ורציתי לברר אם יש מקומות באזור המרכז (לא חובה ת"א) שבהם ניתן להעביר לילה או 2 פה ושם במחיר סביר. לשכור דירה זה לא בא בחשבון כי אני לא אגור שם, אלא פשוט אצטרך מקום לישון פעם-פעמיים בשבוע. המחיר שאני מחפש הוא באזור ה- 40 ש"ח ללילה. האם זה מחיר הגיוני לאכסניה או משהו דומה לאמצע שבוע ללילה? לחילופין, האם אתם מכירים מישהו פרטי שמארח במחירים כאלה? חשוב לציין שאין לי בעיה לחלוק חדר עם מישהו. כמו כן, אם מישהו יש רעיון אחר שלא חשבתי עליו, אני אשמח לשמוע. אני לא מפונק ואין לי יותר מדי דרישות, אבל שזה לא יגיע לאוהל בים. תודה רבה, MODY.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם התקנת פס לדים לתאורה לבנה מאחורי מסך LCD (יוצר אפקט של הילה לבנה מאחורי המסך על הקיר) יכולה להפחית עומס על העיניים ולשפר זמן עבודה בעת עבודה ממושכת מול מסך בסביבה חשוכה יחסית ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אודה לעזרתכם, אם תוכל להקדיש מס' דקות למילוי השאלון: https://docs.google.com/forms/d/19aWh_3BQOimXkXCw9jM2y8305kmzqhoml0eUv1ofT1M/viewform?usp=send_form השאלון אנונימי לחלוטין ונועד למטרות אקדמיות. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שמעתי שהוא עשה דברים לא בסדר וקרא לעובדים שלו לפעול להשמת המתחרים או משהו כזה מישהו יודע? בתחרות בין חברות הם גם נלחמות אחת בשנייה (כמה שעסק א יותר חלש יותר יבואו לעסק ב) או שזה רק בפוליטיקה?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין להזמין משם מספר אלבומים (קנייה לא קטנה), דרך כרטיס אשראי... הם אמינים? ניתן לסמוך עליהם? עריכה: ומה לגבי discclub.co.il? ראיתי שגם להם יש את כל האלבומים שבהם אני מעוניין. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לברר מחירים של מוצרי אלקטרוניקה(לפטופ,PS,פלאפונים) ובגדים בארה"ב אייביי כאמור זה לא מחיר "אמיתי" ואני אשמח לקבל אתרים שיתנו לי פחות או יותר טווח מחירים של מוצרים שונים בארה"ב (נניח כמו זאפ) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.abum.com/?show_media=3522&file_type=Movies חזק ביותר!
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היה משעמם, אז עשיתי משהו שיצא לדעתי דווקא די נחמד.. בכל אופן
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום התחלתי ללמוד נהיגה והמורה אמר לי ששיעור הוא רק 40 דקות.אני חשבתי ששיעור זה 45 דקות ל90 שקל שעולה לי כל שיעור כמה זמן זה ?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מצא לאילו ערכי M קטנים ערכי הפונקציה y=(4m-12) x^2 +(2m-6)x מ-1 לכל X שאלה נוספת *הראה שלכל ערך של M יש למשוואה X^2-3X-M^2+5M-4=0 לפחות שורש ממשי אחד *מצא לאילו ערכי M שני שורשי המשוואה גדולים מ-1 מישהו יכול להנחות אותי בקצרה מה עושים.. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך החנות בעפולה? איך השירות שלהם בסניף הזה? איך האמינות שלהם? המחירים שלהם לא יקרים וראיתי שכרגע המצב ב TMS לא ממש ברור אז חשבתי לרכוש מהם..
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשאומרים על מישהו שהגובה שלו הוא 11`6, כמה זה בסנטימטרים? ו-lbs זה כמו פאונד? 0.4? תודה לעונים.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ניסיתי *123 אבך אומרים שהם לא פולים יום שישי > איך אני גורם לכך שלא ייתקשרו ממנו ?? מישהו נתקל בכזה מצב ?? PLZZ אני חייב עזרה דחוף !!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברה צהריים טובים אני מחפש בנרות פס קול של טנק שיורה פגז, חשוב שיהיה באיכות טובה . אני יהיה רב תודות למי שיעזור לי , תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אשמח לפתרון של סעיפים א',ג'. (מצ"ב). הפתרון הוא עבור סטודנטית שירקה על זה דם, אני לא ממש מבין בזה ולכן גייסתי את אנשי המילואים באיזומטריות בפורום תודה מראש אנשים ! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר שלי האהבל יצא מהבית שלי עם ספריי שחור וכתב על כמה קירות ברחוב... אני לא יודע איך להוריד את זה ואני חייב שזה יהיה הלילה... עדיף חומרים שנגישים בבית ויעילו לי להוריד את זה מאבן ירושלמית מעאפנה... אל תשאלו למה רק תציעו, בבקשה- כנראה שראו אותו ואז בכלל עלך הלינו... תודה לכולם.. אבי
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכל המנווטים, אני עורך מחקר בנוגע לאפליקציות שיתופיות כמו וייז ואשמח אם תוכלו לפנות 5 דקות לסקר בנושא. כל השאלות "סגורות" וקצרות. http://bit.ly/wazeformil תודה על שיתוף הפעולה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-