כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
מדובר במשטח קירור לנייד. הרכישה התבצעה כבר לפני חצי שנה כמעט, בחודש אפריל. שמתי לב לעניין רק היום אחרי שראיתי שמשטח שאנחנו מוכרים בחנות בה אני עובד הלוגו כן קיים במרכז המשטח, וגם בתמונות באינטרנט יש את הלוגו של CM במרכז המשטח. אצלי יש מעין שקע שהוא כאילו הכנה לשים את הלוגו. חשוב לציין שמבחינת האיכות של המשטח הוא נראה מקורי וגם הוא מתפקד טוב מאוד. יש לוגו של CM בתחתית המשטח. האם זהו זיוף טוב מאוד או בסה"כ סדרת יצור שמשום מה לא שמו את האייקון של CM? דף המוצר באתר של CM: http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6610 מה דעתכם? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני ממש ממש צריך הרבה מוסיקה עכשווית ולא עכשווית בשביל מסיבת ריקודים של תיכוניסטים ובאמת שכל תרומה שלכם יכולה לעזור לי לצאת שאקל-שפיץ-פלייר במסיבה ולמסמר את הערב, ולכן אודה לכם מאוד שתשתפו אותי בשירים שעונים על הקריטריונים הבאים: מה כן: - מוסיקה שכיף לרקוד לה, לא משנה מאיזה תקופה, מרגאיי עד האוס הכל תופס. מה לא: - פסיכודאלי, גואה, טראנסים 'כבדים', אפשר בקטנה איזה טיאסטו או משהו סטייל daft punk וכדומה.. תחשבו בעצמכם מה מתאים ומה לא... שוב פעם, תודה רבה לכל מי שתורם לי ולדיון, באמת שכל תגובה עוזרת!! אבינועם. [glow=red,2,300]נא להמנע מתגובות לא ענייניות.[/glow]
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל ויש שם את כל המידע לגבי זכויות העובד - חוץ מהשכר המינימלי . אז מה שכר המינימום לחודש ולשעה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בצילינדר של הדלת צד אחד עובד וצד שני לא , עכשוו זואת דלת רב בריח ורציתי לדעת אם אני יכול להחליף עצמאית את הצילידנדר אם כן כיצד אני עושה זואת ואם לא אני צריך לקרוא למנועלן יואב
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני הולך על קילו/ שניים וזה יוצא בסופי יותר מ-100 דולר. במידה וייתפס במכס יעשו עם זה בעיות?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כמות די גדולה של תמונות וסרטים משפחתיים על המחשב ואני רציתי לדעת אם יש שירות כלשהו שמאפשר לי לאחסן ברשת את התמונות והמידה ככה שכל בני המשפחה שאני ארצה לתת להם גישה יוכלו עם שם וסיסמה לגשת ועדיף שיוכלו לצפות בתכנים על הדפדפן. יש חיה כזאת ?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
50 שניות לפני הסוף. אפשר לראות כאן http://filmix.net/serialy/8364-smotret-onlajn-csi-majami-csi-miami-serial-2002.html ^ פשוט לסמן מס 12.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למה אם זה בבוקר אכלתי אותה.... תודה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=116182 אתם חייבים להיכנס לבלוג הזה, האיש קרוע ברמות מטורפות. איזה תמונות קורעות יש שם, חבל על הזמן ! :lol:
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי פלאפון על הפנים, ואני רוצה לקנות במקומו את ה-SK 6100 של אורנג' (אני חושב שזה SK! יודע רק שהמספר הוא 6100). בעיקרון, מחפש מכשיר רק לדיבור, אין צורך בתוספות. זה יתאים לי? או שמשהו אחר מומלץ בטווח המחיר שלו?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אמרו שעוד מעת יורד המיסים? אתם יודעם מתיי צריך לרדת?? כי אני רוצה לקנות מחשב חדש
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים, מישהו פה שאל קודם שאלה טובה לגבי מכס אז רציתי לשאול עוד, אם אני קונה מחשב שלום במארז ומזמין אותו אז אני משלם מכס ? כי קודם אמרו שעל מארז לא משלמים אבל השאלה היא האם הם פותחים את המארז עצמו ? ועוד שאלה, האם משלמים מכס על חומרה בכלל? בבקשה רק אבל רק תשובות מאנשים שיודעים מה הם אומרים ולא סתם זורקים שטויות באוויר, תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברים אני צריך את העזרה שלכם בבניית ה playlist המושלם למסיבת רווקים של חבר. מחפש בגדול מוסיקה שתימשך לאורך 5 שעות בערך.... השירים הטובים מכל קטגוריה: עברי, רוק, פופ, דאנס, וטראנס (סגנון אנפקטד)... רוצה משהו שיקפיץ את כולם עם שירים טובים אחד אחד... שירים בסדר לא מתקבלים, רק הטובים ביותר שורדים... אז יאללה תפציצו בשמות... תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם בתיאוריה אפשר לסוע את כל כביש הערבה באוטו ידני מבלי ללחוץ על הגז... זמן הנסיעה לא עקרוני... רק האם אוטו יכול לסוע מרחק כזה (וכמובן גדול יותר) מבלי ללחוץ על הגז.. רק מי שיודע שיענה! ורק מי שבטוח בתשובתו, אל תכתבו מה שאתם חושבים! רק ע"פ ידע מכני... תודה..
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרגע מחשב שולחני מיושן, ואני מעוניין לשדרג מספר חלקים עיקריים בסכום של כ 5000 ש"ח. מצד שני, המחשב הנייד מאד קוסם לי, ולמרות שהוא מציג נתונים פושרים מאד ביחס למה שניתן לקבל ממחשב שולחני בעבור סכום דומה, אני עדיין מתפתה לנסות את האופציה הזו... מה דעתכם? איזה מחשב נייד אתם הייתם קונים בעבור 5000 ש"ח, והאם זה משנה איזו חברה עומדת מאחורי המחשב הנייד פרט לשירות ואחריות? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
וכל השירים של הלהקה הזאת.מאוד אהבתי את הסגנון ואני מחפש עוד להקות בסגנון. חשוב מאוד שזה לא ילווה בגראולים\סקרימים, יש לי כבר מספיק מוסיקת דת' ובלאק.. אני מחפש דום כדי להרגע. (נא לא לתת סגנונות מרגיעים אחרים, בינתיים זה מה שאני מחפש) תודה מראש, עמרי.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, אני סטודנט ששוכר דירה ביחד עם עוד 2 שותפים. היום התחילה אצלי בחדר נזילה די רצינית (מים על הרצפה, על שולחן העבודה, על המיטה וכו'). יש לציין שזאת לא הפעם הראשונה שיש בעיות עם החדר ואני פה רק מספטמבר. בפעם האחרונה הייתי בלי חשמל יומיים. בחוזה שלי כתוב שעל המשכיר לתקן כל תקלה, לרבות נזילות (כתוב את זה חד משמעית) תוך 72 שעות. מכיוון שאני יודע שאין סיכוי שהוא יתקן את זה תוך 72 שעות (הכרות עם הבנאדם + אני יודע כמה זמן לוקח לתקן נזילות במספר מקומות בגג בתנאי מזג אוויר כאלה), אני שוקל לעזוב את הדירה. מה שרציתי לשאול זה איך לעשות את זה נכון. האם אני יכול פשוט להפסיק לשלם חודש הבא? צריך להודיע לו על כך זמן כלשהו מראש? בקיצור, אני לא יודע איפה אני עומד מבחינה חוקית. המטרה של…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תקראו את הקובץ המצורף!!!!!!! חובה לכולם!! ;D פשוט קרע אותי!!!!!!!!! עכשיו הבנאדם המסכן איבד איתי קשר ב-icq כשאמרתי לו מאה פעם לא להקשיב ל-x-man הזה... בטח הכל נדפק לו עכשיו... אה ועוד משהו: את כל הפקודות שהוא נתן לו הוא אמר לו לרשום אותם ב-mirc!!!!!!!!!!!!
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום, קיבלתי טלפון מחברת ישראכט ,והודיעו לי שהגיע לסניף הבנק שלי כרטיס "שהזמנתי" למרות שלא הזמנתי שום דבר. שאלתי את אימי אם דרכה הזמינו את הכרטיס , והיא נזכרה שהיא הייתה בבנק (אני והיא אותו סניף) אחת הפקידות הציע לה להזמין כרטיס ישראכרט לה ולי והחתימה אותה על טופס. האם מותר להם להזמין כרטיס בלי לשאול אותי בכלל ,ללא חתימתי? ד"א אני חייל אם זה משנה במשהו. אשמח לתגובות.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מצטער אם זה כבר פורסם לא היה לי זמן לבדוק... עריכה: שכחתי לציין שניסיתי את זה, וזה עובד [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש אתרים מהימנים שאפשר לסמוך עליהם. אם יש לכם המלצות או עצות אני אשמח כי זו הפעם הראשונה שלי.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאלה בכותרת, אני משתמש כרגע ב Akg kp412 שהן פתוחות. לא כל כך אוהב את זה, מעדיף אוזניות סגורות. יש משהו נחמד שכדאי להזמין מאיביי? או שכבר עדיף להזמין פה וזהו?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נמאס מלהוציא 1000 שקל דלק, 500 שקל דוחות חניה, ו300 שקל ביטוחים לחודש בשביל נסיעה עירונית שלוקחת 5 שעות בגלל פקקים. רציתי קצת לינקים, מחירים ומידע על אופניים עם מנוע חשמלי, נסיון אישי וכו'. THANK YOU
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה זמן קיבלתי מכתב בדואר מחברה בשם hackeru שמאתרת עובדים להייטק ומכשירה אותם בקורסים שלה (ואח"כ מתחייבת לתת להם עבודה). עברתי את הראיון ונרשמתי לקורס תכנות של net. ו- java. כל הקטע הזה של מקומות כאלה חדש לי ורציתי לשאול אם מישהו מכיר אותם ויודע אם כל הקטע הזה אמיתי או שהם סתם רמאים?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-