כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,557 דיונים בפורום זה
-
אני לא יודע אם מישהו יוכל לעזור לי אבל אולי מישהו מכם מכיר אתר עם פירוט לגבי טבליות הרזיה או מקום באינטרנט שניתן למצוא טבליות הרזיה. בתודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ניסיתי להיכנס לאתר http://igames.co.il ואני רואה את ההודעה הבאה: Arabian_Sniper FuckZ Israel ! GreetZ To DeadLine יש לציין שזאת לא הפעם הראשונה שפרוצים את האתר הזה,מישהו שם צריך להתחיל לעבוד על האבטחה רציני...
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מזל טוב! בתמונה למטה שיר לפני מודינג ואוברקלוקינג. יש למישהו רעיונות למודינג?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם 8). אז ככה אני לומד 5 יחידות מחשבים ויש יחידה אחת שהיא תכנות בסביבת האינטרנט והיחידה מסתכמת בבניית אתר אינרטנט . לבנות אתר אינרטנט אין לי בעיה, הבעיה היא על מה לעשות ?!?! :-\ אני צריך נושא מעניין פחות או יותר, אבל העיקר שיהיה עליו הרבה חומר ושיהיה קל להבנה ולכתיבה. כמובן שחשבתי לעשות אתר אינטרנט על חומרת מחשבים, אבל משום מה לא מצאתי חומר עזר מתאים . אז לסיכום אם למישהו יש רעיון נחמד לאתר והוא לא מסובך כל כך לביצוע אני אשמח אם תשתפו אותי ברעיון. תודה מראש (אני חייב נושא למחר !!! :-X).
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אמרו לי לא להתקרב ל LEXMARK. אני בכיוון BROTHER 115C(לא יודע מה ההבדל בין 115C ל 115). או HP 380F. הHP קצת יותר יקרה והדיו שלה מזערי. מה אתם ממליצים בתווך מחירים עד 450 שח. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחר אני עושה המתכונת ראשונה שלי, ולמזלי זה באנגלית (מודול E), וזה גם הכי קל לי. המבחנים שעשינו הם כמו בחינת בגרות בדיוק, מבחינת הזמן והשאלונים עצמם, והמתכונת היא אותו דבר עד כמה שידוע לי, ככה שאני לא ממש חושש. זה גם המבחן ה"באמת חשוב" (עד כמה זה באמת חשוב?) הראשון שלי, אז אני אשמח לקצת הרגעות מכאלה שעברו את זה... נקווה שילך טוב!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
עולה כסף? אם לא אז איך אני יכול להפוך את שלי לכזה? או אולי יש למישהוא אחד שהוא לא צריך?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי גיטרה רגילה בבית אז אני רוצה להתחיל ללמוד לנגן עליה ואחר כך אני רוצה גם לקנות גיטרה חשמלית... אז תוכלו להביא לי הוראות איך לנגן וכאלה? אני מעדיף שזה יהיה בעברית.. תודה לעוזרים..
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
היום יום הולדת לי!!!!! 9/11!!!!!! חחחחחחחח בן 14 היום!!!!! נתנו לי 500 שקל מה כדאי לי לקנות איתם? חחחחחחח
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לברנדי-סו שכימל נמאס להיות דחויה, נמאס לה מהבדיחות מאחורי הגב בבית הספר, ולכן החליטה שכימל בת ה-18 לתבוע מהוריה פיצויים על היותה מכוערת כל כך. הוריה של ברנדי-סו, מילטון וסלסטה, אינם מבינים את הצעד הקיצוני שנקטה ביתם, "אנחנו חושבים שברנדי-סו היא ילדה יפה", סיפרה סלסטה בבכי לכתבים. פרקליטה של ברנדי-סו, נילס פלייס, טוען שההורים, "מכוערים עד כדי כאב וצריך לאסור עליהם להביא צאצאים לעולם. פרצופו של מר שכימל יבהיל גם את השטן בכבודו ובעצמו". לברנדי-סו נגמרה הסבלנות והיא מצפה שהתביעה תסתיים במהירות האפשרית, "הדבר היחיד שאני רוצה זה להיראות נורמאלית, אתה יודע..., כמו גיי לו או בריטני ספירס", אמרה ברנדי-סו, "עם הכסף שאקבל מהורי אני אוכל לעבור ניתוחים פלסטיים, שאיבת שומן וניפוח שפת…
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
הנה תראו איך בן אדם יכול לבזבז כסף בכיף: מה המפרט שלך תגיד דברים ואני יענה לך כמו מעבד, זיכרון וכו' מעבד מחכה ל- 3.2 ג'גה או ל2.53 אקס און.... זכרון 3 גי'גה זכרון על 1066 מהירות רדיראם סאונד רמקולים של קולנוע ביתי של חברת b&w מגבר של דנון שעולה 32 אלף שקל denon avr- 5803 כרטיס סאונד כתבתי שזה המגבר ועוד כרטיס פלנטיניום של קראטיב כרטיסמסך יש במחשב שלי 3 כרטיסי מסך איזה כרטיס מסך 1': ati radeon 9700 pro כרטיס מסך 2': ati firegl 9000 החדש!!!! אמרת שלושה asus geforce 4 ti 4600 ultra החדש!!!!! יש עוד משהו??? לוח אם נכון איזה לוח אם intel baytown dual החדש!!!! הארד דיסק יש לי ארבע של 180 gb 7000rpm 8mb מארז לא זוכר את השם אבל הוא עולה …
-
כנראה שרק אני ועוד כמה אנשים הם היחידים שהצליחו להכנס לאתר הזה יש לנו סגולות אל טבעיות !!!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Greetings. Welcome to the gypsy of fortunes Your coin was very much appreciated And now I shall grant you your future It seems my cards of tarot have dealt you a very odd hand A hand of six jokers card, this is very rare And suggest something neusant is approaching You should be visited by a dark circus A circus that holds pain and anguish This travelling mass of evil will leave you corpse to rot While entrapping your soul to displayed at future stops Oh yes, you should also be aware that it is your own evil doings That have brought about this carnival's visit All of the sins and hatred you have cast during your life Have whipped and spun into form, the form of one One wh…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
: אני מחפש אתר שמראה כמויות של משקעים בארץ/בעולם (רצוי אירופה) נסיתי בגוגל וקיבלתי רק אתרי מזג אויר עם תחזית ולא מידע על העבר
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איפה ניתן למצוא גרסה נוחה לקריאה (pdf,ספר ממשי) עם ההוכחה המלאה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכל המנווטים, אני עורך מחקר בנוגע לאפליקציות שיתופיות כמו וייז ואשמח אם תוכלו לפנות 5 דקות לסקר בנושא. כל השאלות "סגורות" וקצרות. http://bit.ly/wazeformil תודה על שיתוף הפעולה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי לכולם מישהו יכול בבקשה לעזור לי לזהות את שני השירים האלה? הראשון: https://ufile.io/6ke3z7cp השני: https://ufile.io/sn9l4yap תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין להתנתק מבזק ומהמחיר השערורייתי שהם לוקחים. כרגע יש לי קו הוט אחד ואני מעוניין להוסיף קו נוסף לפקס. כרגע בכל חדר יש לי שקע של בזק, האם יש אפשרות להשתמש בתשתית הזו אחרי שאנתק מבזק לטלפונים של הוט?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רוצים להרוויח כסף באינטרנט? כנסו! http://www.purecash.co.il/index.aspx
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נגיד יש לי חבילה של GB אחד אז איך אני יודע כמה נותר?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-