כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,653 דיונים בפורום זה
-
במכתב המופץ בקרב המעריצים נכתב: "אקזיט, שהיום משודרת בין השעות 15:00-17:00, תשודר כעת בשיטת הסנדוויץ, בתור 'רצועת נוער' לתוכנית 'המורדים'. אנו, צופי אקזיט, לא נסכים להחלטת ערוץ 10 להפוך את אקזיט ביחד עם המורדים 'לרצועת נוער', ובכך להפוך לאולפן ערוץ הילדים". הקבוצה מתארגנת להביע את מחאתה בכל דרך אפשרית, כולל הצפת ערוץ 10 בטלפונים, אימיילים ופקסים, ואולי אפילו להרים הפגנה מול האולפנים. http://mixer.nana.co.il/Article/?ArticleID=104063&sid=49 אמץ וחזק אחים שלי, באמת בואו נילחם כולנו למען אקזיט ולא ניתן ל"מורדים" הרעים והמשחיתים להשתלט לנו על הרצועה. :imurevenge: :anim-jjd: :gorgeous: :blah: :cwm35: :cwm18: :cwm17: ואני רק רוצה לומר משפט אחד(בעצם תמונה אחת) שמש…
-
- 9 תגובות
- 736 צפיות
-
-
לראשון לא יכלתי ללכת בגלל בגרות ולגבי מחר שחכתי שיש לי צו ויש לי עבודה שאני לא יכול להבריז ממנה..אם אני לא מגיע לצו יכולים לעשות לי משהו?
-
- 9 תגובות
- 978 צפיות
-
-
כפי שידוע לי, ביל גייטס הוא זה שהמציא את הווינדוס, וכתב את הווינדוס הראשון(ואחריו אני מניח) השאלה שלי היא האם עד היום הוא עוזר בפיתוח הווינדוסים? XP וויסטה ו7? הוא היום בעל השליטה הגדול ביותר במיקרוסופט? אריאל
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אולי בכיוון של מכשיר סלולרי או איזה נגן או מצלמה האם כדאי ? או שתמליצו על משהוא שווה במיוחד
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
http://www.compfused.com/directlink/179/ פרסומות חבל"ז ל WINDOWS.. זה היה ב 1986.. היום המפגר הזה הוא המנכ"ל של מיקרוסופט... ואוו יש לזה REVERSI !!!! חובה לראות גם כן את זה, אפילו הרבה יותר מצחיק.. (זה מנאום השנתי של עובדי MICROSOFT): http://www.ntk.net/ballmer/mirrors.html
-
- 9 תגובות
- 899 צפיות
-
-
http://people.freenet.de/schnubelken/bunnys/
-
- 9 תגובות
- 785 צפיות
-
-
הזמנתי מוצר מסוים מאתר אינטרנט בחו"ל, הוא יצא למשלוח ב-29/6/11. לצערי, הזמנתי אותו ללא יכולת מעקב על המשלוח ובחיוב אשראי רגיל. (לא PAYPAL) האם הגיוני, שהמשלוח יכול להתעקב במכס למשך תקופה ארוכה? התכתבתי עם השולח באימייל, והוא אמר לי שהוא לא יכול להחזיר לי את הכסף עד שהמוצר לא מגיע אליו בחזרה.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עברתי על כמה חנויות מחשבים ולהפתעתי נתקלתי באתר FoxPC החדש,אחת החנויות ממנה רכשתי מחשב. בעיקרון עכשיו האתר נמצא בשלבי בניה http://www.foxpc.co.il/index.php/?___store=hebrew [יש את העיצוב הבסיסי שמקבלים עם כל אתר] אולי הם יספקו לכל הלקוחות שקנו מהם מחשבים אחרויות אחרי הכל... .
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני מקווה שאני שואל במקום הנכון. בכל מקרה אני אספר על עצמי שסיימתי לפני מספר חודשים תואר ראשון + שני בהנדסת מכונות בבן גוריון במסלול מהיר עם תזה למי שמכיר. לא היתה לי האפשרות להתחיל לעבוד בזמן הלימודים כי היה מן ההסכם כזה עם המחלקה בתנאי שישלמו לי את הלימודים באופן מלא כולל מלגה, כך שאני נאלץ רק בחודשים האחרונים לחפש באמת עבודה. עיקר החיפוש שלי מתמקד באתרי דרושים (alljobs, jobmaster וכו'), קבוצות בפייסבוק ומדי פעם בלינקדין (למרות שרק לאחרונה התחלתי קצת להבין מה קורה שם). הבעיה היא שלא פונים אלי בכלל, וגם כשפונים לעיתים רחוקות אלו חברות שמעוניינות לגייס לתפקיד של מהנדס אחזקה או מהנדס מכירות, ובתנאי שכר מביישים. עכשיו עם כל הכבוד, אבל אלו תפקידים שלא …
-
- 9 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
צריך אתה להעלאת תמונות לאינטרנט , אני צריך שהוא יהיה חינמי ושאת התמונות שאני מעלה , יוכל לראות כל מי שאני שולח לו את הכתובת של התמונה .
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חבר'ה, כבר פתחתי נושא כזה לפני כחצי שעה וסגרו לי אותו כי חשבו שאני לא מצליחה לראות האח הגדול רק מתי שיש שעות עומס שברור לי שזה כמעט בלתי אפשרי כי המון אנשים גולשים כרגע שם אני מתכוונת לזה שאני לא מצליחה בכלל לראות את האח הגדול באתר של קשת, לא חשוב מה עשיתי שום דבר לא עוזר flash הכי מעודכן פועל יש לי 3 מחשבים בבית, לא מצליחה לראות באף אחד מהם, בכל שעה שאני מנסה גם בלילה שאין עומס... אני מצליחה לראות את הפרסומת שלפני המצלמות אבל אז שהפרסומת מפסיקה יש מסך שחור ורשום "מושהה" ליד ה-PLAY\PAUSE מישהו נתקל בבעיה הזאת? והצליח לסדר אותה? תודה על העזרה חברים מורן (מנהל הפורום: סליחה שחשבת שפתחתי סתם את הנושא הזה, לא התכוונתי שאני לא מצליחה לראות בשעות העומס אלא בכלל, …
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התחברתי ל-Yes אחרי שלא צפיתי בכבלים כמעט ארבע שנים. אחד הערוצים האוהבים עלי בתקופה שצפיתי בכבלים היה ערוץ ההיסטוריה. לאכזבתי כל התוכניות בערוץ הן על כל מיני מוזרים שגרים ביער, סוג של תוכניות ריאלטי ציידי מציאות ושיפוץ חפצים ישנים, חייזרים (WTF?!) ועוד. מה קרה לתוכניות על מלחמת העולם? ימי הביניים? רומא? לאן כל התוכן האיכותי נעלם? מה עשו לערוץ הזה?
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
להקה מעולה של חברים שלי שמופיעים כבר שנתיים ואפילו מושמעים ברדיו מפעם לפעם החליטו לחלק את המוזיקה שלהם חינם לכמה שיותר אנשים על מנת לקבל הכרה בתקווה שהכסף יבוא יותר מאוחר מהופעות. הם פנו אלי כדי שאקים להם אתר עם מידע עליהם וקישורים להורדת השירים המלאים שלהם. בבקשה תהנו!!!, רוק ישראלי איכותי באנגלית. נ.ב. אם יש לכם הצעות לשיפור אני אשמח לשמוע.(על האתר לא המוזיקה ...טוב אפשר גם לתת ביקורת על המוזיקה, אבל על זה אין לי שליטה)
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
גם הכוכב נולד הבולגרי לא נשאר פראייר: http://www.youtube.com/user/gl0balidol
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם מישהו יודע איפה אני יכול להשיג\לקנות את מגן האייפון invisible Shield באיזור המרכז...
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. ארצה לדעת כיצד אפשר לקחת מחשב שלם בנוי (מארז מסך וכו) ופשוט מאד להעביר אותו לחול, איך לעשות את זה, מה הדרך הכי בטוחה לעשות את זה וכמה זה יעלה. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתעניין מאוד בנשקים וכל מיני דברים כאלה. אני מעוניין לרכוש אקדח גלוק 17 או 19, לא משנה לי איזה, אחד מהדגמים. שיעבוד על גז ירוק\פרופן. אקדח מברזל. במחיר שפוי. רציתי לקבל קצת מידע על מקורות שאני יכול לרכוש בהם אקדח. רכישה מחו"ל היא מאוד מעצבנת, לרוב אין במלאי של החנויות, ואם יש אז הם משגעים אותך עם המחיר, ועושים לך טובה שהם בכלל מדברים איתך, שלא לדבר על משלוח לישראל(שב95% מהחנויות לא קיים כזה דבר). התקציב הוא לא קבוע, אז תתנו לי הצעות, ואני אחשוב כבר מה לעשות. כמובן שאם יש למישהו אקדח שהוא לא מעוניין בו, במצב טוב, אשמח לקבל פרטים והצעת מחיר. אשמח לאפשרות של יצירת קשר ובירור פרטים לפני הגעה לסוכן\חנות. תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 19.2k צפיות
-
-
בתאכלס, זה נותן משהו חוץ מחופשי סמסטריאלי/שנתי והנחות לכל מיני אתרים?
-
- 9 תגובות
- 4k צפיות
-
-
כיום אני ברשת פרטנר..ולא סובל אותם. אני מעונין לעבור לרשת פלאפון. יש להם איזה מכשיר שאני יכול לקנות ללא התחייבות במזומן,ושהוא עולה פחות מ1200 ש"ח? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 720 צפיות
-
-
ישבתי לי... טוב, נו, הלכתי לשרותי ובדרך חשבתי על הדוסים שבגללם שוב סוגרים היום את העיר, והגעתי למסקנה: תחזיקו טוב... wait for it... ... wait for it... ... דוסים הם wait for it... .... הומואים! הסבר: 1. הם נוהגים יותר גרוע מנשים ומתלוננים על אחרים (אשכרה האשים אותי אחד שאני נוסע בכיוון הפוך לתנועה- כשהוא נסע בנתיב שלי. יצא לי לראות כנראה עשרות שמבחינתם תמרור "עצור" זה בגדר המלצה לא רלוונטית בעליל. שלא לדבר על מעברי חציה וילדים שכבר נמצאים עליהם...) 2. הם מתוסבכים יותר מנשים (לעשות חגיגה על קבר של איזה "צדיק" בועל קטינות נראה להם הגיוני יותר מלעמוד דקה בצפירה או.. נגיד... למצוא עבודה) 3. הם מתרועעים בעיקר עם בני מינם ונגעלים כשרואים פיסת עור גדולה יותר מ10X10 ס"מ ששייכת לב…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ואיך הולך המשכורת מ10 לחודש עד ה10 לחודש הבא??? או מה1 לחודש עד ה1 לחודש הבא?? תודה חברה..
-
- 9 תגובות
- 980 צפיות
-
-
זה זמן ארצי אם אני לא טועה ואני בבלבול רציני ... מישהו יכול לאמר לי באיזה שעה זה?
-
- 9 תגובות
- 953 צפיות
-
-
למה המחירים של מוצרים בארה"ב זול יותר מאשר בישראל ברוב המוצרים?וההבדל הכי בולט במוצרים גדולים כמו מוצרים למחשב,PS,XBOX וכו' יכול להיות שגם בבגדים אבל אני לא יודע בדיוק בכל מקרה מה הסיבה לכך,והאם זה גורם שיותר ישראלים יזמינו מוצרים דרך האינטרנט דרך רשתות של חנויות אמריקאיות? יש איזשהי תחרות בין הרשתות בארץ לרשתות בארה"ב?
-
- 9 תגובות
- 865 צפיות
-
-
כפי שחלקכם אולי זוכרים, לפני שבועות אחדים פתחתי ת'רד עם בקשה לטיפים לבניית נעלים להליכה על המים היום התקיימה התחרות בחמד"ע, ואני עם הקבוצה שלי זכינו במקום I (היו שני מקומות ראשונים), (אני הלכתי על המים, אחד צילם, והשני עזר לי לעלות על הנעליים) בנסיון הראשון עברתי את הבריכה (10 מטר) ב 1:58 שניות, בנסיון השני, דקה אחת.
-
- 9 תגובות
- 966 צפיות
-
-
למנהלים עברתי על חוקי הפורום שראיתי שאין חוק שאוסר דברים כאלה. אם אכן יש חוק כזה או שזה אסור וזה חוק לא כתוב או כל סיבה אחרת תענלו את הנושא הזה ואני מטער אם עברתי על אחד מהחוקים. מטרת המשחק פשוטה: אני זורק מילה ראשונה וכל אדם אחרי זורק את המילה הראשונה שעולה לו בראש מהמילה שלי לדוגמא: אני כותב: לימון אדם אחרי כותב:צהוב אדם אחריו כותב:שמש וכו' תנסו במלי מילים גסות ירידות וכו' זה יכול להיות נחמד וזה גם יכול להיות רע ולהינעל. אני מתחיל: מקלדת
-
- 9 תגובות
- 623 צפיות
-