עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. יש את חוף י"א משהו כמו 10 דקות מהסיטי, הייתי שם מלא פעמים סתם בבוקר, חוף סבבה השאלה היא האם ניתן לעשות שם מסיבת חוף? אני מדבר על מסיבה קטנה של 15-20 איש, עם מוזיקה (2 רמקולי PA של 300W) תאורה ו-3 אוהלים בינוניים, כמה מנגלים שולחנות ואוכל, הכל עם גנרטור של 2500W. לא יעיפו אותנו? צריך לשכור מקום\חוף או שאיך זה הולך? שמעתי שתמיד עושים באשקלון ואין שום בעיות...איפה אפשר לעשות את המסיבה בלי שיפריעו לנו או שיגרשו אותנו?

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. שלום, התבקשתי ממי שנוסע לחו"ל שאמצא לו מאגר משפטים חיוניים באנגלית לתהמצאות בחו"ל כדי שהוא יוכל להסתדר. מישהו מכיר אתר שמסכם משפטים חיונים כאלה? אתם יודעים,משפטים שעוזרים בשדות תעופה,בהזמנה בבתי מלון וכו...

• 9 תגובות
    • 966 צפיות
  3. האם יש דרך כלשהי ,מלהימנע מטעויות חישוב במבחנים? נגיד במבחנים כמו חדווא 2 ,פיזיקה וכדומה,יש המון חישובים ארוכים,שאני מוצא את עצמי באיזה שהוא שלב עושה טעויות חישוב שמובילות לטעות בתשובה סופית. אם נתקלתם במדריכים כלשהם,אשמח אם תעלו לפה..

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. Started by sagi_10,

ערב טוב לכולם, לאחר חיפוש ברשת ומציאת תכנים לא אחידים אשמח אם יעלה ויבוא אדם היודע על מה הוא מדבר ויסביר לפחות מבחינת תכני חינוך,מה צריך לדעת כדי להיות מוכן לקורס קצינים. אם תוכלו לפרט על מה נבחנים ואולי אפילו לזרוק איזה מסמך טוב המרכז את החומר אני אהיה אסיר תודה לעד,ומעבר לו~

• 9 תגובות
    • 6.6k צפיות
  5. Started by Salwaby,

סתם רציתי לדעת אם מישהו פה מכיר איזשהו מבחן IQ טוב בעברית (ועדיף מאוד בחינם) באינטרנט .. מצאתי כמה שהיו מחורבנים לגמרי, או מבחני 10 שניות חארטה. יש די הרבה באנגלית, שאותם עשיתי אבל לפעמים נתקעתי במצבים שהשפה קצת הפריעה .. בכל זאת לא שפת אם. יש משהו ?

6. Started by JohnnyBravo,

אני רוצה לארגן לו תגובה.מעין פארודיה לשיר THE WALL (we dont need no education).הבעיה היא שאין לי מושג איך מכינים סרט ומעלים אותו לyoutube. איפה יש מדריכים פשוטים ברשת.

• 9 תגובות
    • 844 צפיות
  7. Started by gtabak_37,

שלום לכולם! קניתי היום דיו למדפסת שלי באופיס דיפו, ונמאס לי כבר לשלם 300 שקל לדיו. יש איזשהם אתרים מומלצים או חנויות זולות בארץ לדיו למדפסת? תודה מראש,

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by evy,

אהלן,שאלה: איך מחזירים את הצ'אט הישן של פייסבוק ,? זה עכשיו הפך להיות צ'אט מעצבן...

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. הזמנתי מוצר מסוים מאתר אינטרנט בחו"ל, הוא יצא למשלוח ב-29/6/11. לצערי, הזמנתי אותו ללא יכולת מעקב על המשלוח ובחיוב אשראי רגיל. (לא PAYPAL) האם הגיוני, שהמשלוח יכול להתעקב במכס למשך תקופה ארוכה? התכתבתי עם השולח באימייל, והוא אמר לי שהוא לא יכול להחזיר לי את הכסף עד שהמוצר לא מגיע אליו בחזרה.

10. Started by watch out,

הי זה בעיה שמטרידה אותי זמן ארוך. אני עד היום עבדתי בעיקר בעבודה שאני לא אוהב ופשוט לא מתחבר לעבודה הזו אני מעדיף לקרוא בפורומים,כתבות, לצפות בסדרות/ סרטים מאשר לעבוד (לבזבז זמן) בעבודות האלה מצד שני כמעט על כל דבר צריך לשלם היום- ביגוד/ שכירות, מים, חשמל,חפצים. אני לא בחובות ואפילו צברתי סכום כסף מה עושים במצב כזה שאדם לא רוצה לעבוד, לא מצא את מקומו כלומר מעדיף לשבת בדירתו ללא עבודה ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום, בעברי פתחתי מייל בוואלה שהשתמשתי בו לצרכים מסויימים. בעת הרישום כשהם ביקשו פרטים לשיחזור סיסמא קישקשתי סתם משהו כי לא היה לי צורך בכך שכן את הפריטים החשובים שהם סיסמא ושם משתמש שמרתי היטב (מתוך רציונל שאם אאבד אותם- אז כנראה שהתיבה לא חשובה לי). לא נגעתי בתיבה הזו במשך שנה-שנתיים וכאשר לפני מספר ימים ניסיתי להיכנס אליה עם שם המשתמש והסיסמא, גיליתי לפתע כי וואלה החליטו על דעת עצמם לערוך לי נוהל של ריענון סיסמא וכדי לוודא שאני בעל החשבון ביקשו ממני את הפרטים הנוספים שהקלדתי בזמנו. כמובן שהם לא ברשותי ואין לי מושג מה לעשות. כבר יצרתי קשר עם מדור "שיחזור סיסמא" שדרשו ממני את אותו הדבר ובהיעדר פרטים נוספים לא מוכנים להחזיר את השינויים שנעשו. לעזאזל, זה לא שאני מבקש שיס…

• 9 תגובות
    • 8.1k צפיות
  12. אורח עדן שרייבר
    Started by אורח עדן שרייבר,

השבוע בחידון - כדי שהמעבד יהיה קר והארנק לא ריק, אנחנו מגרילים בין העונים נכונה קירור מים של אנטק, שיצנן אתכם עד בוא החורף לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%97%d7%99%d7%93%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9c-%d7%94%d7%96%d7%95%d7%9f-%d7%a4%d7%a8%d7%a1-%d7%a2%d7%a8%d7%9b%d7%aa-%d7%a7%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%a8-%d7%9e%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%9e%d7%a2%d7%91/

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. שלום לכולם!אני מעוניין לרכוש אופניים לטיולים ושטח, אך הבעיה היא שאין לי מקום בדירה. אין לי מחסן, ואין אפשרות לקשור את האופניים בחוץ \ חדר מדרגות. ראיתי כל מיני פתרונות לתלייה על הקיר.האם למישהוא יש ניסיון? המלצות למתלים? האם תלייה כזאת פוגעת באופניים \ שלדה?תודה ושבוע נפלא!

14. Started by Ymac,

היי, מעניין אותי לדעת אם יש עבודות "בתחום" לנערים כמוני, מעבדות מחשבים,סלולר, משהו שקשור לזה. לא מצפה לשכר גבוה, המינימום הקבוע בחוק לנוער (איזה 18 שקל לשעה כמדומני) אם לא, מה האופציות שעומדות בפני נער לפני צבא שמחפש לעשות קצת כסף ליציאות ולתדלוק תחביב החומרה היקר הזה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by yossi21,

אני אוהב לשמוע מוזיקה שחורה, אמנים כמו 50 סנט, ד"ר דרה, אמינם, סנופ דוג וכו'. אני מחפש מוזיקה שחורה כבדה, משהו קצבי ומגניב, משהו כיפי. לאחרונה נחשפתי ל- redman ו- iggy azalea, אני לא יודע אם אפשר לקרוא לזה מוזיקה שחורה כבדה אבל אהבתי את הסגנון. קיצר אני מחפש משהו שדומה לזה. תודה.

• 9 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. בהקשר הזה: http://news.walla.co.il/item/2850041 ידוע שהמשטרה הצליחה לפרוץ לכל הפחות את הקוד כניסה בלי להרוס את הנתונים שבפלאפון. אני לא ממש עוקב אחרי כל הגרסאות וכו' אבל מאמין שעם מספיק חיטוט באינטרנט או איזה מעבדה אפשר לעשות את זה כנראה בלי יותר מדי קושי. השאלה שלי, אם הנתונים בפלאפון היו מוצפנים (encrypted) בהצפנה של אפל, יש מצב שגם את זה הצליחו לפצח?? כי זה באמת מרשים....

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. אני כבר מבולבל מכל השינויים. חלק אומרים לי שמגיל 24 מותר לשתות שליש. ומתחת לגיל הזה אסור לשתות כלום. בקיצור כדי לעשות סדר בבלאגן - מה מותר, אם בכלל?

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. נראה לי שאפשר לרכז פה טיעונים חוזרים ונשנים של שמאלנים והסתירות שלהם. שמאלנים נוטים להשתמש בכל מיני טיעונים חסרי הגיון או שמשתמשים בהגיון כושל. כלומר טיעון שיקרי בעל הגיון פנימי. או טיעון שמבוסס על אמת אבל בלי הגיון פנימי. 1) השוואות לא הגיוניות: "גם צה"ל וגם חמאס הורגים ילדים. אין הבדל בין צה"ל לחמאס" יש הבדל מהותי בין צה"ל וחמאס. בעוד השמאלנים מסתכלים רק על התוצאות הם מתעלמים מהסיבות וממה שהביא לתוצאות האלו. בנוסף הם מתעלמים מהמהות השונה שכשצה"ל הורג ילדים זה לא המטרה אלא זה טעות, וכשחמאס הורג ילדים זאת המטרה בפני עצמה. 2) מהות לעומת נסיבתיות. כשאומרים לשמאלנים שהפלסטינים הם קיצוניים שמעוניינים בהשמדת ישראל אז התשובה שלהם היא "גם המתנחלים הם פאנטים". ההבדל הוא שאצל הפלס…

19. שלום, היום בבוקר חתיכת או חבורת #@!^& גנבו לי את הטלפון (אנדרואיד), המשטרה אומרים שאין להם מה לעשות, נגנב-נגנב, חברת הסלולר אומרים שאיכון המכשיר אמור להיות בידי המשטרה והם לא יכולים לעשות כלום למעט חסימה של הסים (ואיזשהי חסימה של המכשיר דרך האתר)... אילו אפשרויות יש לי ומה הנוהל במקרים כאלו? תודה רבה. נ.ב יש לי הרגשה שהנציגה של חברת הסלולר לא כל כך מבינה, כאשר שאלתי מה בדיוק מבצעת חסימה של המכשיר דרך האתר שלהם היא אמרה שהמכשיר ננעל ולא ניתן להשתמש בו בכלל, מה שלא נראה לי כל כך הגיוני, איך הם יכולים לשלוט במכשיר (ללא שימוש בהתקפה של הזרקת קוד)? יכול להיות שמדובר בחסימת IMEI ואז כל מה שהגנבים צריכים לעשות זה למכור את המכשיר בחו"ל/רשות פלסטינית והמכשיר יעבוד כמו גדול?

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by iwantdell,

http://www.reuters.com/article/2015/06/19/us-amd-split-idUSKBN0OZ2KP20150619 החברה החלה בשלבים ראשונים של בדיקה מחודשת האם כדאי להתפצל למספר חברות / למכור חלק מהחברה.

21. נערך בעקבות תוסף חדש שעושה את העבודה היטב. https://addons.mozilla.org/en-us/firefox/addon/color-that-site/ לצערי התוסף קיים רק לFIREFOX. עמכם הסליחה. כאן(בהודעה הראשית) תמיד תהיה הגרסה האחרונה של הקוד. רק צריך לעשות IMPORT בתוסף ולהעתיק. אתם מוזמנים ליצור ערכת צבעים משלכם ולהעלותה (לא חייבת להיות DARK). golden gray גרסה 5.6 Style 'HWZONE' for co.il GOLODEN GRAY 5.6 The following part is for use by the Firefox Add-on 'Color That Site!' See: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/200730/ ColourThatSite_Export(1,0.16.1-signed)[ ewogIm9yaWd1cmwiOiAiaHR0cHM6Ly9od3pvbmUuY28uaWwvY29tbXVuaXR5L3RvcGljLz U1Nzc2NC…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. http://room404.net/?p=66121 אהבתי את הצורה שהוא הספים את הנציג... מסכן.

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by ag43,

לפני כשבוע התחיל לטפטף המזגן אצלי בחדר (1 כ"ס). פתחתי אותו וניקיתי את האמבטיה (שלא היתה מלוכלכת יותר מדי) וסגרתי. היום הוא התחיל שוב לטפטף. האמבטיה נקיה והצינור לא סתום. ישנה הצטברות של מים באמבטיה בצד הרחוק מהצינור וכנראה כשמצטבר יותר מדי המזגן מתחיל לטפטף. איך לפתור את הבעיה הזו? אם יש פורום יעודי לדברים האלו אשמח להפניה אליו. תודה.

24. Started by evy,

אהלן, אני מקווה שאני שואל במקום הנכון. בכל מקרה אני אספר על עצמי שסיימתי לפני מספר חודשים תואר ראשון + שני בהנדסת מכונות בבן גוריון במסלול מהיר עם תזה למי שמכיר. לא היתה לי האפשרות להתחיל לעבוד בזמן הלימודים כי היה מן ההסכם כזה עם המחלקה בתנאי שישלמו לי את הלימודים באופן מלא כולל מלגה, כך שאני נאלץ רק בחודשים האחרונים לחפש באמת עבודה. עיקר החיפוש שלי מתמקד באתרי דרושים (alljobs, jobmaster וכו'), קבוצות בפייסבוק ומדי פעם בלינקדין (למרות שרק לאחרונה התחלתי קצת להבין מה קורה שם). הבעיה היא שלא פונים אלי בכלל, וגם כשפונים לעיתים רחוקות אלו חברות שמעוניינות לגייס לתפקיד של מהנדס אחזקה או מהנדס מכירות, ובתנאי שכר מביישים. עכשיו עם כל הכבוד, אבל אלו תפקידים שלא …

25. מה נשמע אנשים אני כמה שבועות מקניית מחשב חדש ואם זה באה האפשרות לשנות את כל מה שיש לי בכללי, אז החלטתי לקנות שולחן חדש שעליו אוכל לשים את המחשב שלי לתצוגה, יהיה מקום למסך של 3440x1440 ורמקולים של 5.1 ומקום למיקרופון ומחזיק אוזניות, בסך הכל לא שולחן קטן שאפשר לשים עליו רק מסך או מסך ואוזניות. אני יודע שאם אסתובב במרכז בתל אביב ואחפש לעצמי שולחן כנראה שאמצא את זה שאני מחפש אבל לפני שאני עושה את זה אולי תוכלו אתם להמליץ לי על שולחן שהשתמשתם בו כבר או מכרתם או ראיתם וזוכרים איפה לקנות. דוגמאות לסוג השולחן שאני רוצה והאורך שלו: לדוגמא השולחן הראשון הוא 30x72 (inch) = 76 x 182 אני לא רוצה אורך ורוחב מדויקים כאלה אבל כדי שתבינו מה אני מחפש פחות או יותר זה המימדים שלו …

• 9 תגובות
    • 74.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.