כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,653 דיונים בפורום זה
-
סעו בזהירות! מכונית נסעה מרחק מסוים במהירות של 30 קמ"ש. באיזו מהירות עליה לחזור לנקודת המוצא באותה בדרך, כך שמהירותה הממוצעת תהייה 50 קמ"ש? זכרו: מהירות ממוצעת אינה הממוצע החשבוני של המהירויות, והיזהרו ממלכודות. פורסם בגליון 7 ימים של ידיעות אחרונות, גליון מס' 2047 18/4/03.
-
- 9 תגובות
- 902 צפיות
-
-
-
אחי נמצא כרגע בבוסטון , ואני רוצה שהוא יקנה לי מחשב נייד ואני מחפש חנות גדולה (עם דגש על גדולה ) של מחשבים בבוסטון אז אם יש מבינכם אחד שמתמצא בחיפושים בגוגל , אשמח שהוא ימצא לי חנות גדולה של מחשבים בבוסטון . תודה .
-
- 9 תגובות
- 971 צפיות
-
-
לא יודע אם כדי לי לינסוע בהיתחשב במזג האוויר :s05: :s05:
-
- 9 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש לי גור בן חודש (מעורב, חצי בוקסר וחצי זאב ) שזקוק לבית חם מי שרוצה לאמץ אותו או מכיר מישהו שרוצה לאמץ שישלח לי הודעה לפרטי או לICQ 136516965 אני מנתניה ואשמח למסור אותו לכל המעוניין בכללי, הגור עבר מס טיפולים נגד פרעושים ושאר המזיקים, כך שהוא די נקי והוא נורא חמוד!!! והנה כמה תמונות שלו('צטער על האיכות, כרגע יש רק לי מצלמת WEB) *עריכה: הגור זכר לכל המעוניין* [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 763 צפיות
-
-
כמה שאלות שתוכלו לעזור לי 1.ציין שם של אתר שניתן לקבל בו נתונים מפורטים על מדינה מסוימת או על מספר מדינות 2.האם קיימת אפשרות לראות אתר / עמוד באינטרנט, שנודע לך אתמול כי נפל? אם כן, כיצד? אני חשבתי על GOOGLE CACHED איזה עוד רעיונות יש לכם?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש אתר שמרכז את הIP של האתרים? כי םשוט לוקח זמן עד שהDNS מתעדכן אם האתר החליף שרת. ואני צריך להגיע לאתר דיי דחוף שעבר לשרת אחר וכתובת הDNS שלו עדיין לא עודכנה
-
- 9 תגובות
- 901 צפיות
-
-
http://www.collegehumor.com/video:1799458 תיראו עד הסוף
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנשים אומרים LOL על ימין ושמאל ואף אחד לא יודע ממש מה הפירוש של זה... מישהו יודע?? לא להגיד אומרים את זה שקורה משהו מצחיק או מוזר פשוט מזה אומר?? פשוט שאלתי במירק וכל אחד הפליץ משהו אחר..
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
וכמה זמן הוא צריך לחכות בשביל שהוא יוכל לנהוג??. יאללה עוד 18 יום למלווה הזין הזה...
-
- 9 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום לכולם קוראים לי טל ואני הפרש החדש היום צעיר פעור שרק הגיע היום! אשמח לקבל הזמנה ל TORRENTLEACH גם לפרטי זה יהיה טוב תעשו מצווה אני כבר בן 32 עם ילד! בתודה מראש טל! zatal9@gmail.com
-
- 9 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אתם יודעים שניתן להזמין הרבה מאוד עיתונים ומגזינים בפורמט דיגיטלי? ולא מדובר על גרסה מקוצצת שמפרסמים באתרי האינטרנט אלא בגרסה מלאה, הכוללת בדיוק אותו תוכן כמו מהדורה מודפסת של אותו עיתון אן מגזין. חלק קטן מהעיתונים ומגזינים מנהלים מערכת משלהם שבה ניתן לעשות מנוי, להוריד למחשב ולקרוא. אבל הרוב פועל דרך חברות צד שלישי כשהגדולות מבין החברות זה - ZINIO.COM ו-NEWSSTAND.COM. בZINIO יש בעיקר מגזינים בשפה האנגלית. בNEWSSTAND יש יותר עיתונים ולא רק באנגלית אלא גם בצרפתית, גרמנית וכו'. פותחים חשבון, מורידים תוכנה קטנה ואפשר לעשות מנוי או לקנות גיליון בודד (אבל עדיף לעשות מנוי - יוצא הרבה יותר זול). יתרונות - אין דמי הובלה (לפעמים משלוח של מגזין מודפס מחו"ל לישראל עולה יותר ממנו…
-
- 9 תגובות
- 898 צפיות
-
-
1-ירושלמים 2-קיבוצניקים 3-אנשים מהדרום 4-צפונים
-
- 9 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אני עכשיו הולך לגיבוש 164 של טייס בהצלחה לאנשים שעושים את הגיבושים של טייס/חובלים/מטכ"ל (שלדג/669) בהצלחה! אל תוותרו!
-
- 9 תגובות
- 880 צפיות
-
-
-
פשוט נמאס כל אחד כאן שומע אייבורי ישר עולה לו בראש זיופים דחיפות וכו' עד שלא תנסו לקנות מאייבורי מחשב או משהו אתם לא תבינו איך זה הולך כל אחד שאפילו לא היה באייבורי ממציא כל מניי דברים דפוקים עליה היא חברה מצויינת ויש לה סובלנות לקליינטים שלה ולכל אחד שחושב שאייבורי חברה דפוקה שישמור :-Xאת זה אצלו ושלא ימציא דברים כאלו הייתי חייב לפתוח הודעה כזו כי פשוט נמאס היחס שאתם נותנים לה ולמנהלים תעשו טובה שהגולשים פה לא יתחילו לבלבל תמוח כמה אייבורי חברה גרועה כי היא לא ואני מקווה שתטפלו בדברים כאלו.
-
- 9 תגובות
- 676 צפיות
-
-
http://tvlinks.50webs.com/
-
- 9 תגובות
- 820 צפיות
-
-
במקרה ראיתי את זה בזווית העין.. http://skypc.co.il/Product.asp?PID=99360-340-00&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=0 חחח מה הדבר הזה אמור להביע? :s05: חח :lol:
-
- 9 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלחתי הזמנה לחבר שלי ובסוף קיבלתי את ההודעה הזאת: Mail Delivery Subsystem <mailer-daemon@gmail.com> This is an automatically generated Delivery Status Notification THIS IS A WARNING MESSAGE ONLY. YOU DO NOT NEED TO RESEND YOUR MESSAGE. Delivery to the following recipient has been delayed: someone@coolmail.co.il Message will be retried for 2 more day(s) אני חושב שהוא אומר לי שהמשתמש לא קיבל את המייל(כי לנענע בעיה עם השרתים אמרו לי שדרוג)אז למה הם שולחים לי אזהרה?
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני גר כחצי שעה מאשקלון לייד קריית מלאכי ועד פה שומעים את הפגזים של צה"ל הכל רועד... בעעע עוד מישהו מהאיזור שומע?
-
- 9 תגובות
- 573 צפיות
-
-
-
כרגע יש לי פרופיל 97 , אך אני מסוגל להוציא פתור מנעלים צבאיות בכלל שיש לי בעיות של ציפורון חודרנית , משהו חרוני , ןאני חייב ללבוש נעלים איכותיות. ברגע שאני מוציא פתור מנעלים צבאיות זה אוטומטי מבטל את שרותי כחייל קרבי? כי מישהו אמר שלי שזה גם מביא פתור משמירות.
-
- 9 תגובות
- 650 צפיות
-
-
המהירות המותרת בכסיש 6 היא 110, עם נוסעים קבוע בואו נגיד... 50-60 מעל המותר, ואין שוטרים, המצלמות תופסות? ויש שם בכלל מצלמות של המשטרה? והיתקשרתי גם למוקד שלהם, לבדוק כמה אני חייב, אין להם חשבון על האוטו שלי, יכול להיות דבר כזה?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מוצ"ש האחרון הלכתי עם חברים לקולנוע וראיתי את זה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 791 צפיות
-