עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. כל פעם שאני מתקשר בקשר לציונים במתמטיקה הם טוענים שמחר יהיו ציונים ולא מפסיקים לנפנף אותי משרד החנוך צריך לשרת אותנו לא הפוך, או שאני טועה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Born2Kill,

חיפשתי בערוץ 5 ו-5+ ולא מצאתי....

• 9 תגובות
    • 820 צפיות
  3. Started by חן מ,

למה המחירים של מוצרים בארה"ב זול יותר מאשר בישראל ברוב המוצרים?וההבדל הכי בולט במוצרים גדולים כמו מוצרים למחשב,PS,XBOX וכו' יכול להיות שגם בבגדים אבל אני לא יודע בדיוק בכל מקרה מה הסיבה לכך,והאם זה גורם שיותר ישראלים יזמינו מוצרים דרך האינטרנט דרך רשתות של חנויות אמריקאיות? יש איזשהי תחרות בין הרשתות בארץ לרשתות בארה"ב?

• 9 תגובות
    • 838 צפיות
  4. טוב אז אני בן 17 נהג חדש.. אני יודע שמותר לי לעלות על הרכב של אמא כי יש ביטוח חובה אבל במקרה ואני עושה נזק התשלום נופל עליי אני צודק?(אבל חוקית אני יכול לנהוג ברכב?) לאבא יש ליסינג תיפעולי של אוויס ממקום עבודתו, האם אני צריך לעשות לו ביטוח נהג חדש?והאם גם עליו אני יכול לנהוג בלי ביטוח אבל במקרה של נזק נופל עליי התשלום? בתודה מראש

• 9 תגובות
    • 7k צפיות
  5. Started by sniper434,

ערב טוב לכולם לפני שבוע קניתי חולצה דרך איביי דרך חשבון paypal, ראיתי שיש למוכר הרבה פידבקים חיוביים,ושלמתי דרך Paypal. כבר שבוע וחצי שאני מנסה לתפוס את המוכר והחרא לא עונה לי ! ובנסוף לזה,אני לא רואה שהמשלוח יצא.. למרות ששלמתי לפני ! חכיתי שבעה ימים ורשמתי לו פידבק חריף.. ופתאום הוא החליט לרשום לי הודעה ! What are you talking about. It has not even been 8 business days. Just because you are new to eBay does not mean you give negative for no reason. I just emailed you to tell you it will arrive soon. Please revise feedback and I will just refund you. החרא לא ענה לי שבוע למרות שבקשתי יפה ואפילו התחננתי שיחזיר לי תשובה ! איך אני מטל במוכר כזה ? למי אני פונה ? מישהו יוכל לעז…

6. Started by netanel018,

כמו שאתם יודעים האתר החדש והמשותף שלהם נפתח לפני כמה חודשים בהתחלה היה המון בלאגן בתפריטים ובערכות מחשב אבל הבטיחו לנו שכל ההתחלות קשות ושצריך לתת להם קצת זמן מאז עברו המון מים בירדן (נו טוב לא עברו מים בכלל בשום מקום אבל זאת לא הנקודה) והאתר נשאר אותו דבר התפריטים מבולבלים, אין פירוט בכלל על מפרטים.. לא מעבד לא דיסק קשיח.. שום כלום בריבוע יכול להיות שאני סתם טמבל שלא מבין אם לא מסבירים לו לאט אבל איך הם מצפים שאנשים ירכשו מהם סחורה אם אין שום פירוט על כלום? אני אמור לנחש? ואגב הבטיחו לנו סניף בירושלים- מישהו יודע אם התקדם משהו בנידון? בתודה נתנאל הבכיין

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by Avi Levin,

קבעתי עם בחורה לראות סרט אצלי בבית- יש טלוויזיה, יש מערכת קולנוע, יש ספה נוחה מה שחסר זה סרט טוב. למישהו יש המלצה לסרט בסגנון של Twilight? הצעתי לה את הסרט אבל היא אמרה שהיא צפתה בו כבר.

• 9 תגובות
    • 981 צפיות
  8. שלום, הזמנתי מכונת פופקורן מארה"ב שעובדת על מתח 110V והיא צורכת 300W. עכשיו, אני צריך לקנות בשבילה ממיר מתח. ראיתי מלא סוגים ואני נורא מבולבל. הכי זול ופשוט שמצאתי זה זה: http://cgi.ebay.com/50W-1875W-Step-Down-dual-voltage-Converter-220v-to110v-/130493747227?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1e6208901b והינה אחד שנראה הרבה יותר מקצועי ושוקל כבר 8 ק"ג! http://cgi.ebay.com/1000-w-Watts-Voltage-Converter-Step-Up-Down-Transformer-/330533026155?pt=Vintage_Electronics_R2&hash=item4cf54db96b לא אכפת לי גם לקנות בארץ, אני לא מבין בממירים האלה כלום, איזה אני צריך לקנות?

• 9 תגובות
    • 3.7k צפיות
  9. שלום! ככה, את הרשיון שלי עשיתי באפריל 2009. במשרד התחבורה החליטו להיות נדיבים ולפני מס' ימים קיבלתי הודעה על תשלום אגרה לקבלת רשיון של נהג רגיל (לא נהג חדש). היום קיבלתי אותו ואני מחזיק אותו ממש עכשיו, השאלה היא, אני נהג חדש עד אפריל או שמעכשיו הרשיון תקף לכל דבר? חוקי להסיע 5 אנשים או שעדיף לחכות עד אפריל?

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by BoOoM2008,

אני לומד טכאני PC ונחתו עלי עם בוחן, אני צריך לדעת שלושה הבדלים בין ממשק - IDE לממשק SCASI, בגדול אני יודע שממשק - SCASI יכול להכיל 8 התקנים לעומת - IDE, - SCASI יקר מ- IDE וכו', יש מצב לעזרה?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. ככה יש לי מצב בעייתי טיפה... אני כרגע משכיר את דירה לאדם מסוים שאיתו סגרתי חוזה בבית כרגע גרה הבת שלו (מפלצת), שאין לי שום כוונה לבוא איתה במגע!! הבחור רוצה להעביר את החוזה אליה! כאמור אני לא רוצה לבוא איתה במגע והשאלה היא אם הם יכולים לסגור ביניהם חוזה ולהעביר את השם על שמה?? (כל הסיפור סובב סביב זה שהיא צריכה לקבל החזרים על השכרת הדירה מהרשויות )

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by יואב גולדהורן,

ברגע מרגש ומשמח במיוחד, זומנתי לגיבוש חובלים באפריל. יש כאן עוד מישהו שהולך? אם למישהו מכם יש טיפים, עצות, מידע כלשהו על הפעילות בגיבוש וההכנה הנדרשת, אתם מוזמנים לחלוק (מאוד יעזור לי). מה צריך להביא לגיבוש? במכתב כתוב להביא "ציוד אישי" ואני מתקשה להבין האם זה כולל גם ביגוד או יותר נכון איזה (הבנתי שמקבלים מדים, אבל אני צריך להביא גופיות? גרביים?). פלאפון אני בשום פנים ואופן לא לוקח על מנת למנוע נדנודים מאמא או געגועים לבית וכאלה. שמעתי שיש אנשים שזה שובר אותם. להביא ספר? יהיה זמן פנוי לזה בכלל? אוכל הבנתי מקבלים בבסיס. יאללה תשתפו

13. Started by Danix60,

מאיזה גיל אפשר להתחיל ללמוד לנהוג ? אני רק יודע שבגיל 16.5 אפשר לעשות תיאוריה. מה לגבי שיעורי נהיגה ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Born2Kill,

אני נמצא אצל הספקית בזק בינלאומי ותשתית בזק. האם כדאי לעבור מ-10M ל-15M? במה כרוך המעבר מבחינת תשלום והתחייבות.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. האמת שאני לא . חשבתי על זה קצת , בעידן של הסמרטפונים , היום לכל אחד יש בטלפון שלו סיסמאות ל : - דואר אלקטרוני -פייסבוק -חשבון בנק -כרטיסי אשראי/PAYPAL /כל אמצעי תשלום אחר מה קורה אם הטלפון הולך לאיבוד/נגנב? פעם היה מדובר רק באיבוד של כמה מספרי טלפון , עוד כמה הודעות ובמקרה הרע כמה תמונות שמאוד אהבנו.. מה אתם אומרים בעיניין ?

• 9 תגובות
    • 946 צפיות
  16. מציע לראות את הסרט הכי יקר בתולדות האנושות, כמובן זה סרט דוקומנטרי אבל עם הרבה מאוד הגיון, על כל מה שקורה וקרה בעולם Inside Job Trailer 2010 HD INSIDE JOB - שנת 2010 - תקציב 20 מיליארד דולר

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by אהלן וסהלן יחביבי,

מישהו שעשה גיבוש טייס יכול להגיד לי מתיי לעזאזל יש זמן ל"מספר 2" במהלך הגיבוש? והאם אפשר להביא לגיבוש טאלק וולטרן? כי אמרו שלא נותנים להכניס שום דבר חוץ מבגדים. סליחה שהשאלות אקראייות לגמריי, אבל זה דיי דחוף.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by klayton,

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. הצהרתי על כוונותיי להחזיר באגט שחיממתי במיקרו ועמיתה שלי הזדעזעה. למה?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום, לי כבר נמאס מזה, באמת. אם אני עושה "Report Spam" זה לא ממש עוזר. יש משהו שכן עוזר?

21. שלום לכולם אני מתעניין מאוד בנשקים וכל מיני דברים כאלה. אני מעוניין לרכוש אקדח גלוק 17 או 19, לא משנה לי איזה, אחד מהדגמים. שיעבוד על גז ירוק\פרופן. אקדח מברזל. במחיר שפוי. רציתי לקבל קצת מידע על מקורות שאני יכול לרכוש בהם אקדח. רכישה מחו"ל היא מאוד מעצבנת, לרוב אין במלאי של החנויות, ואם יש אז הם משגעים אותך עם המחיר, ועושים לך טובה שהם בכלל מדברים איתך, שלא לדבר על משלוח לישראל(שב95% מהחנויות לא קיים כזה דבר). התקציב הוא לא קבוע, אז תתנו לי הצעות, ואני אחשוב כבר מה לעשות. כמובן שאם יש למישהו אקדח שהוא לא מעוניין בו, במצב טוב, אשמח לקבל פרטים והצעת מחיר. אשמח לאפשרות של יצירת קשר ובירור פרטים לפני הגעה לסוכן\חנות. תודה רבה

• 9 תגובות
    • 19.1k צפיות
  22. שלום חברים אני מחפש תותחים בפייסבוק שמכירים את הממשק ויכולים לעזור לי בבעיה שאני לא מוצא לה פתרון אם תכנסו לכתובת: http://www.facebook.com/computersfix תראו עמוד עסק שלי בצד שמאל יש לינק "אתרי פייסבוק" אם תלחצו עליו תגיעו לטמפלייט של פייסבוק CMS שניתן לעדכן דינמית עם XML וברצוני למכור אתרים כאלו לעסקים קטנים\בינוניים אתרי פייסבוק חלילה אני לא מנסה למכור עכשיו כלום רק יש לי שאלה איך עושים בהגדות של פייסבוק שכאשר ייכנסו לכתובת הזו יקבלו ישר את העיצוב של הטמפלייט בלי הצורך ללחוץ על הכפתור "אתרי פייסבוק"?? אני משתגע ולא מוצא את ההגדרה הזו זאת אומרת אני רוצה שזה יהיה הדף נחיתה כאשר נכנסים לעמוד העסק שלי תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by ravenclock,

שלום רב לאחר כמה שנים ברצוני לעדכן את מלתחת הבגדים שלי ואני מחפש חולצות (tshirt) זולות בסביבות החמישים שקל לחולצה. בעבר הייתי מזמין מthreadless אך מאז שהם עברו לייצור אישי של חולצות רמת בקרת האיכות שלהם ירדה פלאים. בערך רבע מכל הזמנה חוזר להחלפה והאמת? נשבר לי כבר מזה. ניסיתי לבדוק בארץ במשביר לצרכן וH&o אך תמיד נתקלתי במידות הזויות וצורות תפירה משונות (צווארון רחב / צר בכתפיים, רחב עד בלתי נסבל בשאר הגוף/ אורך מטורף) או במידה וישנה חולצה טובה אז מחיר מטורף ולדעתי מחיר של 150 שח לחולצה שתהפוך במהרה לזבלה נראה לי מוגזם מחפש חולצה שמצד אחד תהייה זולה אך מצד שני תשרוד יותר משתי כביסות ואם אפשר אז גם הדפס יפה. אם מישהו מכיר אתר טוב ואמין אז גם אין בעיה תודה

• 9 תגובות
    • 3.3k צפיות
  24. Started by hezi508,

שלום לכולם, מקווה שאני בפורום הנכון ואם לא אודה למנהלים שיעבירו אותו לפורום הנכון. אני צריך לבנות למשרד של כ70 מ"ר מערכת אבטחה, המשרד מחולק לשני חלקים עיקריים חדר ישיבות בגודל של 15 מ"ר (3X5) וחדר נוסף בגודל של 35 מ"ר (5X7) שמשמש עמדת מזכירה וחלל עבודה משותף. אני רוצה תיעוד של אודיו ווידאו (עדיפות לרזולצית וידאו הגבוהה ביותר האפשרית HD ו-30FPS) בחדר הישיבות מועברות פרזנטציות בחושך יחסי אז אני צריך מצלמה שתוכל לצלם ברמה סבירה גם בתנאי תאורה בעייתיים. העדיפות היא למצלמות נסתרות עד כמה שאפשר (אם לא נסתרות אז מצלמות רשת ולא מצלמות אבטחה ענקיות). עד כאן הדרישות הבנתי שיש שלוש אופציות מבחינתי אחד מערכת נפרדת (DVR) שהיא בעצם מחשב לכל דבר שאליה יתחברו המצלמות, אופציה שניה להתקין …

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. Started by SHOOTER8,

בפרק האחרון של רמזור מופיע הספר "חד וחלק מאת שלומי סרנגה". מה המשורר רצה לומר? תודה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.