עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Joli,

עד כמה טיפשים אנשים יכולים להיות.. מה יותר מהיר 100 קמ"ש או 100 קמ"ש

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום. פעם יצא לי לקחת איתי הארד דיסק חיצוני קטן בתיק עלייה למטוס ולא עשו לי עם זה יותר מדי בעיות. עכשיו אני רוצה להביא איתי כשאני בא הארד דיסק חיצוני גדול של WD או לקחת משהו פנימי ולשים במארז חיצוני. חוץ מזה שזה יותר גדול, יותר כבד, לוקח יותר מקום בתיק, זה גם מצריך חיבור חשמל ככה שאי אפשר להשתמש בזה במטוס - יעשו לי עם זה בעיות או יתשאלו אותי ? יש לי הרבה סרטונים ותמונות שצילמתי בחו"ל במשך שנים שיהיה הרבה יותר קל להביא איתי מאשר להעביר דרך עננים למיניהם או לצרוב על דיסקים ... אפשרי להעלות למטוס או לא ? תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Alexkmr,

עברתי "תאונה" לפני חודשים וריסקתי את העקב ועוד עצם או שניים בכף רגל. לאחרונה התחלתי בשיקום ואני זקוק להמלצה לנעליי ספורט אורטופדיות. שיהיו כמה שיותר נוחות ויתפסו את כל הרגל בצורה טובה. נכון לעכשיו אני משתמש בקרוקס אבל הן לא מספיק יציבות כי הן לא תופסות את כל כף הרגל. נעלים אורטופדיות שהן לא ספורט גם בסדר, רק שיראו בסדר ולא כמו חללית. התקציב עד 700 שקל עדיף בפחות, העיקר שהיה נוח.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by askme,

לא, לא מתכוון למעבדים ושאר ירקות. אבל מי שלא אהב את מופע הרחפנים המאירים בטקס יום העצמאות - אין לו לב ! היה חבל"ז ! וכשמגיע, מגיע ! לתפארת מדינת ישראל ! חג שמח לכווווווולם !

5. אני טס למשפחה שלי בארהב וכבר אושרה לי הויזה. שלחתי להם את הדרכון בשביל שיוסיפו עליו את הויזה אך הם גילו שלא נשארו בו דפים ועכשיו אני חייב דרכון בשביל לשלוח להם כי כל העסק הזה לוקח הרבה זמן. השאלה שלי האם אפשר לעשות ויזה על דרכון זמני ואם לא מה הדרך הכי מהירה להוציא דרכון וכמה זמן זה יקח תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by deso,

כמה מכם באמת משתמשים בקלטות הוידאו הישנות להקלטת דברים?? ובכלל, מישהו כיום משתמש בקלטות וידאו, ומי?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. הבקשה בכותרת אני צריך לדעת הגדרה תמציתית שלו וכמה מושגים כמו "כוח משופע" "כוח נורמלי" איזה נוסחאות יש לחוק זה? (כמו בחוק שני F=a*m) תודה רבה לכל העוזרים :yelclap:

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by zam,

אני מחפש אתרים מהימנים שאפשר לסמוך עליהם. אם יש לכם המלצות או עצות אני אשמח כי זו הפעם הראשונה שלי.

9. Started by redti,

אהלן רציתי לדעת אם ניתן לגשת לתיאוריה ביום שישי ? זה ממש חשוב לי לדעת

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אני בטוח שלכל אחד פה יצא לראות את התוכנית לפחות פעם אחת והוא גם ראה את המתיחות ה"גדולות" שבסוף רואים את יגאל שילון נכנס. האם נראה לכם שהכל שם מזוייף? מי שראה אתמול את המתיחה עם "מדונה" בטוח ראה שהמצלמה כל הזמן זזה והיא גם הייתה לפני האנשים כשהם הסתכלו על החתימה. מה אתם חושבים? ד"א היום אחותי ראה בערוץ הילדים איזו תוכנית בשם 5 וחצי ואמרו שם שיצא איזה פלי סטיישן נייד, חדש. מישהו יודע על מה מדובר?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. היום הייתי בקניון והסתפרתי פתאום נכנס איזה אחד חבר של הספר וסיפר לו על איזה סרטון שהוא ראה של הצונאמי שצולם במקרה מלווין. בסירטון רואים מישהו עושה ג'ט סקי במים ובא הגל ולוקח אותו עם עוד כול מיני דברים בבקשה למי שמכיר שיתן לינק.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. ביום שישי הקרוב יש לי מבחן של 3 שעות בנושא המדינה החשמונאית, שליש מן החומר של הבחינה בכיתה י'. בבחינה יהיו גם מושגים מן החומר כגון פרושים, הלניזם וכל ה&^%^#$ האלה. האם מישהו מכיר אתר שמרוכז בו מידע בקשר לחומר הזה ? וגם בקשר למאה 19 ושאר החומר לבגרות

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by edeNF,

:lol: איזה פרק ענק! לדעתי אחד הטובים שהיו העונה. הלואי שקייל ימצוץ לו בסוף

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. זה ראשי תיבות של משהו? HARDWARE שקר כלשהו?

15. Started by 125,

מה אתם חושבים על זה? הסיבה היא בגלל שאין את הג'ינסים שאני רוצה בארץ. מצאתי ג'ינס באיביי - הג'ינס שאני רוצה כרגע. ויש לי את הכסף במזומן ואני רוצה לדעת מה אני צריך לעשות, איך להעביר את הכסף איך להזמין והכל וגם איך אני יודע שזה אמין שאני אקבל את זה כמו שאני מקבל את זה בחנות וכו'.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. איפו אני יכול למצוא בחינות חיצוניות של יג'??? הכוונה ל"תכנות מערכות ושפצ C" ו-"מבנה נתונים ב שפת C"

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. ערב נעים לכולכם, אני גולש פה כבר מספר שנים, וזה פשוט כואב לראות איך שאיכות הפורומים יורדת. הסיבה היא התערבות של אנשים שאינם מבינים בנושא מסוים, וכשהם מנסים לעזור לפעמים דבריהם לא מדוייקים וסתם מטעים אנשים. זה קורה כמעט בכל פורום באתר, לדוגמא בפורום מפרטים יש אנשים שסתם נותנים הצעות למפרטים, כשהם לא מבינים בחומרה בכלל וסתם בונים מפרטים עד שמגיעים ל"גבול התקציב" שניתן ע"י פותח הדיון, או לחילופין רואים כל מני מפרטים אחרים ופשוט מעתיקים את הרוב וחושבים שהמפרט מתאים לכל שימוש. פשוט חבל שמנהלי הפורמים, מודרייטורים ואנשים שבאמת מבינים בנושא מנהלים כל מיני ויכוחי סרק עם האנשים הללו וזה רק מבלבל את פותח הדיון, ויכול להיות שבגלל זה הוא בגלל יקנה מחשב מורכב מחברה כלשהי וירויחו על חש…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Immaculate,

זו לא ממש שאלה בנושא אוברקלוקינג אז לא שמתי את זה בפורום ההוא, יותר שאלה כללית: מה הקטע ב-OC? כלומר, תכננו מעבד, קבעו לו multiplier כלשהו, קבעו לו מהירות כלשהי, והוציאו לשוק. עכשיו, אנחנו באים ואומרים "לא מתאים לנו המהירות הזאת, בואו נפעיל את המעבד יותר מהר". אני לא ממש מבין למה. יש שיאמרו, כי ככה אנחנו מקבלים יותר כח עיבוד באותו כסף. אבל בשביל לגרום לזה לקרות, צריך לקנות ציוד קירור יותר יעיל, ובנוסף לכך חיי המעבד (ושאר רכיבי חומרה) מתקצרים. וכלל, שמתי לב שרוב האנשים שעוסקים ב-OC בד"כ מוציאים המון כסף על המחשב שלהם, כי זה התחביב שלהם. כך שחסכון כסף הוא בטח לא סיבה לעשות OC. הסיבה היחידה שאני יכול לחשוב עליה כדי לעשות OC, זה כי זה מגניב. אבל אם זה מגניב אז הייתי מנסה את זה…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. חיפשתי ומצאתי רק סרטונים אני צריך את הפס קול להוריד למחשב

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. היי טוב עד שהתחלתי ללמוד היתי מתאמן באופן קבוע ומאז שהתחלתי עברתי עיר והפסקתי בגלל מגבלות זמן בקיצור השמנתי קצת ואני ממש לא מרוצה וממש אין לי זמן להתאמן (אני עושה הליכות מדי פעם אבל לא יותר) אני מחפש אתר עם דיאטות מוכנות ובמיוחד רשימה כמה שיותר מפורטת של מוצרים והקלוריות שלהם תודה..

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Boxter + 110 mph + bird =

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

http://www.savetoby.com/ האתר אומר שאם הם לא יקבלו 50000 ש"ח עד ה-30 ליוני, הם יאכלו את טובי! (הארנב). עכשיו ב-"היום שהיה" (תוכנית חדשות בערוץ 10), אחד מאנשי הפוליטיקה של ארה"ב דיבר עם מפעיל האתר, מפעיל האתר אמר לו שהם גייסו רק 25000 ש"ח ואם לא ישיגו 50000 הם יאכלו את הארנב! אנשים מכל העולם תורמים, כדי שהוא לא יאכל את הארנב. אתם תתרמו?

• 26 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Yehudaa,

כמעט לכל סרטון מוזיקה יש הצעה לשמוע פלייליסט באותו סגנון ולרוב השירים ממש קשורים באותו סגנון ולא סתם מפוברקים . קרוב לוודאי שיש אלפים של סוגים שונים של פלייליסט . סתם מענין אותו לדעת . האם נראה לכם שבנו את רשימת השירים בפלייליסט האלה ידנית ? או שאיזה אלגורתים תיכנן אותם אוטומאטית ?

24. Started by Dark_Phantom,

טוב חבר'ה אני יודע שזה נושא רגיש אבל בכל זאת אני מקווה שהנושא לא אסור כי לא כתוב בראש הפורום שום דבר אז אני מקווה שאפשר וכן אלה שמתכוונים להגיב בלי תיאורי מין מפורטים בבקשה...... נ.ב אם יש עוד אפשרויות לסקר- תציעו. אני כתבתי נשבא לי לראש באותו רגע

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by bah10,

נו טוב, זה לא בדיוק התעללות, אבל יש לי לינק עם משהו תלת מימד שעושה שימוש של 100% במעבד. אפשר לשחק איתו הרבה כדי לבדוק טמפרטורה של מעבד בfull load. ;D ;D ;D http://man.aaronclinger.com

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.