עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום, אני בן 24, מעוניין ללמוד תוכנה, אף פעם לא למדתי אך מהסתכלות קטנה זה נראה מעניין. יש לומר שיש לי חיבה למחשבים מגיל קטן ולכן החלטתי ללכת על מקצוע שכזה. הרצון שלי הוא ללמוד במכללה, או במרכז או בדרום, אבל לא ידועות לי הפרוצדורות. האם יש צורך בפסיכומטרי למרות המטרה ללכת למכללה? פסיכומטרי לא עשיתי עדיין. האם יש מקומות מיוחדים יעודים לכך? האם יש פה בעל נסיון שלמד במכללה ויכול לזרוק כמה מילים על הנושא הנ"ל? אני אודה מאוד על העזרה. תודה! נ.ב אוסיף בדבר, שהמליצו לי הנדסאי כי מהנדס תוכנה מחייב פסיכומטרי, ובעל דרישות גבוהות יותר, האם זה נכון? יש לי תעודת בגרות מלאה (אם זה אומר משהו או שאפשר לנגב עם זה). ללא פסיכומטרי.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by imac,

שלום.... זה יהיה מכתב עזבתי ... אני יודע שינעלו אותו עוד חמש דקות אז ברצוני להגיד כמה מילים! אני בפורום 4 וחצי חודשים ... מה לא עשיתי כדי לשפר את התנהוגותי .... עזבתי לחודש את הפורום איפסו לי את המונה קיבלתי באן... למשל אני יודע מתי אני לא רצוי ... למשל הודעות פרטיות כאלה: שלא נגיד ממי זה נשלח... אני אהבתי את הפורום שלכם בתחילת דרכי אבל עכשיו זה ניהיה בית סוהר! מילה במשמעותה... דרך הפורום הזה הכרתי מלא חברים... ואני יודע שלא אכפת לכם המנהלים והמשתמשים שאני עוזב אבל מה לעשות... ובמילים אחרונות אלה אני עוזב... דרך צלחה Hw ויהיה שלום!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by tamar,

שלום אנשים אני וכמה חברים מעוניינים ליסוע בחופש לאחד מהפארקים הללו מה שמוביל לשאלות הבאות: 1. האם אלו 2 הפארקים היחידים בסיגנון הנ"ל בארץ? 2. מי לדעתכם כדאי יותר אם אנו מחפשים פאר עם מתקנים מפחידים/מעוררי אדרנלין ככל האפשר?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. סרטון שעשיתי בפלאפון של בן דוד... שימו לב מה 5 כורדים יכולים לעשות ל-6 רומנים מסטולים מהתחת... ישבנו בחוף,שמנו טראקים ברכב.... ומפה זה ההנאה שלכם חשוב לראות עד הסוף כי יש קטעים מיוחדים ;P קרדיט לי על הצילום!! ועל הצחוק שלי שאני מסטול

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום,רציתי לקבל רעיונות איך למחוק את הסמל של אורנג' מהפלאפון שלי,איך אפשר למחוק את זה בלי לשרוט\לגרום נזק לפלאפון?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. http://www.dumpalink.com/media/1141898588/Jerking_Off_To_World_Of_Warcraft

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by White Raven,

סתם רציתי לדעת מה טווח הגילאים שגולשים / חברים בפורום זה גילאי 16 -21 במקום מבוגירם מאוד בבקשה soooo soooorry that i forgot !!!!! הערה: חיפשתי את הנושא אבל לא מצאתי משהו אז לא לבוא בטענות

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. ובIQPC, Skypc וNewegg כתוב לכל החיים? ואל תגידו לי טריק שיווקי, כי יש גם מוצרים של 3 שנים וגם של כל החיים, אז זה פרסום מטעה אם זה "טריק שיווקי". ואל תגידו לי שגם שלוש שנים זה מספיק, אני רוצה לדעת למה על חלק מהמוצרים שצריכה, על פי החברה, להיות להם אחריות לכל החיים אין בTMS. תודה רבה לעונים

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by niki12,

K תמונות שהייתי קטן חיחיחיח כיום אני בן 18

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by sir f,

אני פשוט עצלן, אני אביא דוגמא:יש לי על המחשב כבר כמעט שנה ספר שאני צריך לקרוא בתכנות. עד עכשיו קראתי 15 עמודים כשחבר שלי כבר גמר את אותו ספר. יש טיפים? עזרה? משהו!?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אני יביא את המחשב הנייד שלי איתי ? הכוונה שלא יתחילו לחטט בו ולבדוק מה יש בו וכל זה.. כי אני נוסע לארה"ב ואני לא רוצה להשתעמם במשך 12 שעות.. למישהו יש פרטים? חשוב לי...

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by nadav275,

אהלן. מחפש לקנות OAKLY שישמשו אותי כל היום לעבודה (טרקטוריסט) וגם לנהיגה באוטו. חבר שלי "השאיל" לי את שלו לשבוע וממש נהנתי איתן. מחפש לקנות אוקלי כאלה (או rudy project ששמעתי גם עליהן רק דברים טובים, או כל משקפיים איכותיות אחרות- תמליצו!) בארץ ובמחיר סביר. מה ומאיפה?! תודה לעוזרים. נדב

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by the_saint,

אני צריך עזרה ממישהו שיודע קצת מתמטיקה.. לייתר דיוק מישהו שיודע מטריצות...ויודע מה לעשות כשנתונים לי שתיים כאלה כשבכל אחת שלושה משתנים...

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אמנם בשביל להטיס מטוס כבד יש בית ספר לטייס, אבל חברות תעופה מקבלות אנשים בעלי תואר ראשון בקלות בניגוד לאנשים ללא תואר כלל. בכל מקרה, על איזה תואר ראשון אתם ממליצים בכדי שאני אהיה מועמד שקשה להתעלם ממנו? האם אתם חושבים שיש לחברות התעופה בכלל עדיפות לבעלי תואר X או Y, או רק חשוב שיהיו בעלי השכלה גבוהה כלשהי?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by X_Dror,

הי, הגיע הזמן להחליף את ה- G-Shock הישן במשהו קצת יותר אלגנטי, במיוחד אחרי שאתמול הים לקח לי אותו. ראיתי שב- Ebay אפשר למצוא שעונים מעניינים, אבל אני קצת חושש מזה שבלי לראות אותם בעיניים או על היד שלי אני לא יכול להיות בטוח שזו קניה טובה, וגם עניין האחריות מדאיג אותי. משום מה התדמית של חנויות השעונים בארץ בעיני היא של חנויות יקרות מדי, שאת אותם שעונים שהם מוכרים אפשר לקנות באינטרנט במחיר הרבה יותר זול. אני מחפש חנות שעונים טובה באזור המרכז (בעדיפות לתל-אביב/רמת-גן וכו..) שלא יקרה יותר מדי. ואם למישהו יש המלצות לשעונים אלגנטיים וסולידים, אני אשמח!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Fighter,

היום באמת הקש שבר את גב הגמל, או שהנעליים הישנות שלי שברו לי את הגב בכל מקרה, יש לי נעלי ספורט מלפני איזה 3 שנים שלא עושות כלום חוץ מלתת לי להרגיש כאילו אני רץ על יהלומים שמעתי שסוקוני ונייקי הן בין הטובות, יש לי גם פלטפוס קל שמעורב בעניין ימח שמו חשבתי ללכת על נעליים של סוקוני שמוכרות כנעלי הריצה הטובות בעולם השאלה מה כדאי לקנות וכמה זה יעלה לי? אשמח לזול אבל אם משהו טוב יעלה 700 אז אין מה לעשות תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום. פעם יצא לי לקחת איתי הארד דיסק חיצוני קטן בתיק עלייה למטוס ולא עשו לי עם זה יותר מדי בעיות. עכשיו אני רוצה להביא איתי כשאני בא הארד דיסק חיצוני גדול של WD או לקחת משהו פנימי ולשים במארז חיצוני. חוץ מזה שזה יותר גדול, יותר כבד, לוקח יותר מקום בתיק, זה גם מצריך חיבור חשמל ככה שאי אפשר להשתמש בזה במטוס - יעשו לי עם זה בעיות או יתשאלו אותי ? יש לי הרבה סרטונים ותמונות שצילמתי בחו"ל במשך שנים שיהיה הרבה יותר קל להביא איתי מאשר להעביר דרך עננים למיניהם או לצרוב על דיסקים ... אפשרי להעלות למטוס או לא ? תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by neogod,

האם מישהו שמע על "כלל פורקס" ? קישור לדף הבית שלהם http://www.clalforex.co.il האתר מציע תוכנה שניתן לשחק בדמו (לא על כסף אמיתי) ואני התחלתי להתעניין בנושא, אבל אין לי כסף מיותר שאני יכול לזרוק סתם ככה! לכן אני רוצה לדעת אם מישהו עוד התעסק עם שוק המטח ובמיוחד עם האתר שציינתי למעלה והתוכנה שלהם WINDEALER ? ועד כמה זה קל/מסובך לקבל את הכסף שלי או הרווחים בחזרה? כמו כן ברצוני לציין שלאחר הרישום באתר והורדת התוכנה התקשרה אלי נציגה שלהם שמאוד הייתה מעוניינת להסביר לי איך משתמשים בתוכנה שלהם ומאוד מאוד רצתה לפתוח לי חשבון לפני סיום השיחה (שלצערה לא הצליח לה)

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. העלאת /הורדת (?) קבצים באמצעות אתר, HTTP לכל דבר. ללא הגבלת כמות או גודל נראה שגם ההורדה... פשוט ללא הגבלה. נראה חלום ? Click to find out… http://www.mediafire.com/ אוף טופיק אני כ"כ אוהב את FF2... אולי זה בגלל ששיניתי גם סקין עם המעבר , לא יודע, הרגשה נעימה כזאת, כמו מכונית חדשה..

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. קיבלתי את זה היום במייל ופשוט נדהמתי מוצ"ש מתקבל קריאה על רכב שנפל לבור 50 מטר ... ליד מלון נובוטל כביש 1 ירושלים. כוחות רבים של כוננים ואמבולנסים זרמו למקום.. בדיווח הראשוני דובר על מס' אנשים בתוך הרכב.. מתנדבי הצלה שהגיעו ראשונים למקום לא האמינו למראה עינהם... משהו שנראה כמו רכב מונח בתחתית בור עמוק.. ועובדי המלון צועקים בהיסטרייה שהוא נפל למטה.. החברים יורדים במדרון תלול לעבר הרכב ומוכים שוב בתדהמה.. הנהג יושב בתוך הרכב חי נושם בהכרה ו... מדבר. נס!! בינתיים מגיעים כוחות נוספים .. הפארמדיק אייל זהבי לוקח פיקוד.. ולאחר התארגנות הכיבוי (ממזרח העיר) הועלה הפצוע מקובע על קרש גב לכיוון האמבולנס.. פונה במצב בינוני לעין כרם. 3 צלעות שבורות. 3 חוליות צוואר שבורות ו…

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by FresH-MeaT,

השיר לא הכי חדש... אבל החבר שאיתו הוא עשה את השיר ביחד היום הוא קלידן של three days grace

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by jambo222,

שלום אלי מישהו יודע מה עושים. בבניין שלנו יש 18 דיירים ו 22 חניות . לפני כ20 שנים רוב הדיירים רכשו חניה ונשארו כמה חניות פנויות שלא שייכות לאף אחד. עם הזמן נוסף למשפחה רכב נוסף . כעת אני רוצה לרכוש את אחת החניות הפנויות . איך עושים את זה ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. Started by m1ke,

אהלן, אספר מקרה שקרה לי היום אתמול עם "הדקה ה-90". לכל מי שנוהג להזמין באתר כרטיסים בדרך קבע אולי זה נשמע מוכר (מי שאין לו שום עניין בצרכנות והדברים למטה נשמעים כמו חפירות מוזמן לעבור הלאה). מצאתי אצלהם באתר כרטיסים במחיר טוב ובצעתי הזמנה. הנציג שחזר אליי הודיע לי שהכרטיסים האלה כבר לא קיימים. בתשובה לשאלה "אם הם לא קיימים אז מדוע הם מפורסמים באתר?" הסביר כי היו ואזלו (מה שאמור לגרום להסרתם מהאתר או עדכון המחיר). אבל, למרבה הפלא, הסביר שיש לו כרטיסים *לאותם תאריכים ואותם שעות המראה ונחיתה* (כלומר אותה טיסה) אבל במחיר יקר יותר. אמרתי תודה ושאחשוב על זה, וכעבור שעה הזמנתי כרטיסים דומים במחיר דומה למחיר הראשוני באתר מתחרה. היום התקשר נציג אחר (שנשמע כמו אחראי על משהו) מהדקה …

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום! אני מעוניין לפתוח חשבון בנק (בינתיים בלי משכורת קבועה אבל תיהיה אחת לתקופה של כמה חודשים) פתחתי חשבון בלאומי, בהתחלה הכל היה ניפלא. הייתה הרגשה שהבנק רודף אחרי ברגע שניהייתי לקוח שלהם זהו, שכחו ממני. ההסברים שנתנו לי היו מסתכמים בכמה מילים, מלא חרטא שהרעיפו על אוזניי ומידע לא מדוייק בקיצור- נישבר לי מהם וסגרתי יש בנק שתמליצו לי עליו? מצידי גם ליסוע העיקר שיהיה פתוח בשעות הגיוניות ולא כמו מעון פעוטות, עם דגש לשירות נורמאלי. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים