עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אין לי איך להגיע...

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by artyom,

אני רוצה להזמין כמה מוצרים שעולים יותר מ50$ ולא בא לי לשלם למכס, אז אם אני יעשה שתי הזמנות בו זמנית (שאני יקבל אותן אחת אחרי השניה) ששניהן פחות מ50$ אז האם אני אצטרך לשלם למכס אם אני יקבל אותן בו זמנית? יש לי אפשרות להזמין לשתי כתובות שונות, האם זה יכול לעזור? (ההזמנה מתבצעת מאותו כרטיס שהוא ויזה נטען מהדואר) אם מישהו יודע כמה אחוז PAYPAL לוקחים על ההעברה משקלים לדולרים יהיה נחמד. תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אני צריך מוזיקה שקטה ועצובה עדיף מפס קול של סרט שיתאים לסרט של המסע לפולין, משהו שיכניס את הצופים לאווירה העצובה של הסרט. כמו כן אני צריך המלצות לשירים עצובים שיתאימו גם לסרט(עדיף בעברית). שמעתי גם שיש ליהודה פוליקר שירים ממש לזה אז המלצות בבקשה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by kaki356,

חח שמעו יש לי חור שטחי באחד הטוחנות(ככה נראה לי שקוראים להם) ואני צריך סתימה ואני מפחד מהזריקת הרדמה.. אז זה כואב ממש או סתם כמו צביטה כזו? אתם יכולים להשוות את הכאב שלה למשהו אחר נגיד זה כואב כמו שאני יקח ציפרון ויתקע אותה בלסת..

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by YTZ,

אהלן, אחרי כמה קניות מאיביי החלטתי שגם אני רוצה למכור חלק מהדברים שלי שאין לי להם שימוש. כמה יעלה לי לשלוח לחו"ל חבילה עד נניח 300 גרם? לפי מה שרשום באתר של דואר ישראל זה עולה סיביבות 20 ש"ח, אך כשהלכתי לדואר כדי לשלוח מכתב פשוט במעטפה לגרמניה דרשו ממני 18 ש"ח! האם 20 ש"ח זה כל הסכום? דבר שני, מה הם הדברים הבסיסיים עליי לדעת לפני שאני מתחיל במכירות? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום, קודם כל, אני מקווה שזה הפורום המתאים... אני מברר בשביל קרוב משפחה. אשמח לקבל המלצה לחברה/יחיד שנותנים שירותי הקמה ותמיכה של מחשבים ורשתות (קטנות, מבוססי ווינדוס). שלוש דרישות עיקריות כדי שיהיה מובן במה מדובר: 1. הקמה של רשת מחשבים (כ-4 מחשבים +שרת + מדפסות, כולם ווינדוס) במסגרת מעבר למשרד חדש שיתבצע בקרוב. 2. שירות שוטף למחשבי ורשת המשרד. כלומר, אם יש תקלה כלשהי, להיות מסוגל להגיב בקבועי זמן קצרים כדי שהעבודה במשרד לא תושבת לפרק זמן ארוך. 3.המשרד הוא בתל אביב, אז אני מניח שרצוי שהחברה/טכנאי יהיו גם הם באזור גוש דן. בעיקרון זה לא אמור להיות משהו מסובך מדי, אבל החברה הקודמת שהמשרד הזה עבד איתה אכזבה בכך שלא היו זמינים מספיק, לא החזירו טלפונים, הגיעו באיחור לטפל בבעיו…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Devil Servant,

באשכול ניתן לשאול שאלות על כל מה שעולה ברוחכם. אך ישנם כמה חוקים: 1. כל השאלות כשרות 2. לפני שאתם שואלים שאלה אתה חייבים לענות לזה שלפניכם על השאלה שלו,במידה ואתם לא יודעים (לא חייבים לענות ברצינות כן?) תעתיקו את השאלה שלו להודעה שלכם שלא יצא מקרה שפשוט כל אחד ישאל את השאלות שלו בלי שאף אחד יענה לו... 3. הבאתי אותה בכותרת אה? ;D יש לי שאלה שעלתה לי עכשיו: למה בפרסומת של XI הוא אומר "לא כל מה שבא מאמסטרדם בא בדרך שאתה חושב" ואז מראים אחד עם כפפה? זה כאילו לבדוק סמים בתחת?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. טוב אז לפני כשבוע הראתי לכם את הבית המרקד הראשון הנה הסרטון השני בהחלט יצירת מופט וזה אמיתי!! חלק 2: http://www.ebaumsworld.com/videos/xmaslights2.html ולמי שלא ראה חלק 1: http://www.ebaumsworld.com/videos/xmaslights.html צפיה נעימה!!

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by R0ck,

סוגר היום 22 בסקאלה המון מזל טוב!!! :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by POPSTAR,

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. בדיוק מה שכתוב בכותרת. שיר מהסוג שאני אוהב: משפחת תאקט- אלסטארז. משהו בסגנון הזה. תודה.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by NerdX,

שלום רב! עלי להגיש עבודה בספרות מחר ואני חייב את ההגדרה של מיתוס מהמונחון לספרות של אשר ריבלין. למי שיש אנא רשמו לי את ההגדרה!! בתודה מראש, NerdX

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. היי אני עובד על איזהשהו פרויקט אישי בעל פוטנציאל רווח. סביבה אינטרקטיבית, ויפה הינה חיונית ביותר בעבורו, ולדעתי Flash יוכל לספק לי את זה. לכן, אני מעוניין לקנות רישיון Flash חוקי כדי למנוע סיבוכים משפטיים. ראיתי ש- Flash CS4 חדש עולה 700$ http://www.adobe.com/products/flash/ שזה מחיר יותר מדי יקר בעבורי. רציתי לדעת אם יש דרך זולה יותר להשיג רישיון חוקי. אני לא צריך את הגרסה הכי החדשה, וכל עוד זה חוקי אני אסתדר מצוין גם עם גרסה יד שניה. אשמח להצעות בנושא. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אח שלי נמצא בנטויזן מרוצה מהאינטרנט שלהם ואין לו ממש סיבה לעבור.. כמו שהבנתם מגודל החבילה הוא גם לא כזה משתמש כבד. עד היום הוא שילם 49.90 וההתחייבות נגמרת, השאלה עד לכמה לנסות להוריד אותם? למה אני בכלל יכול לצפות? תודה..

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by dr computer,

מה אתם אומרים עליו אני רוצה לקנות אותו אבל יש פאק אחד גדול הוא יגיע לסניף פסגת זאב רק בעוד חודשיים בסוף מרץ(בערך בתחילת פסח) בגלל מחסור כללי ברשת פלאפון ובנתיים אני תקוע בלי פלאפון מישהו קנה אותו בזמן האחרון מסניף אחר(אולי נשאר להם אחד או שתיים שאני יכול לקנות)

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. כבוד, הרבה כבוד. לכל מי שלא ראה: פרוייקט יצירתי ביותר.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום למבינים קצת בחוק רכשתי לוח אם חדש כולל התקנה לאחר יום גיליתי שהלוח פגום : לא ניתן להתקין RAID כרטיס רשת בלוח פגום ולא עובד רעש חשמל מהלוח בזמנים שונים . מקלדת USB לא נותנת הרבה פעמים להיכנס לביוס כי הלוח קולט את האות רק לאחר 10 -15 שניות בדרך כלל בכניסה לווינדוס הבאתי לחנות שמכרה לי עכשיו אמרו תמתין שבועיים אני לא מבין את הטמטום לא נהנתי ממנו יום אחד , המחשב מושבת אצלם למה צריך לחכות שבועיים ? מה אומר החוק ? האם אני יכול לבקש את כספי חזרה על הלוח ? שוב השאלה מה אומר החוק ?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אהלן, בזמן האחרון אני חושב בכיוון הלימודים, בן 25 הגיע הזמן, חושב על להתחיל השנה הבאה בע"ה. בכל מקרה לא מזמן ראיתי איזה מודעה בעיתון שמדברת על לימודים עתידיים באינטל הכוללת השמה בחברה לאחר סיום הלימודים. מה שמדובר הוא הנדסאי מכונות, ידוע לי שזה לא הנדסה, אבל ממה שרציתי לדעת האם יש פה מישהו שהתנסה או עבר את זה ויכל להמליץ במקרה? עוד משהו שחשבתי עליו האם יש אפשרות בכלל לצאת ללימודים לאחר לימודי הנדסאי? כלומר להשלים למהנדס? אשמח לתשובות ותודה לעונים

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by DiSc@MaN,

לינק

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by JohnnyBravo,

מישו מכיר ת'עיניין?איך זה הולך?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אני חייב לדעת אם הוא פעיל, ואם לא, אז האם יש צפי מתי. המוקד שירות לקוחות של אגד לא עובד לי.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by ShayGTi,

הייתי רוצה לשמוע המלצות על חנויות מומלצות להרכיב בהן מחשב... מה שאני מכיר עד כה זה K.S.P IQPC TMS SKYPC האם הנ"ל מומלצות? איזה עוד חנויות נחשבות לטובות ואמינות?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. החל מהיום לא יקיימו המורים את כל המבחנים, כולל בחינות המתכונת לקראת הבגרויות, בבתי הספר התיכוניים וחטיבות הביניים. כך דווח בקול ישראל ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D מקור:http://news.walla.co.il/?w=/94/1091851 מקווה שעשיתי לכם את היום

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by bronco,

אני צריך להוריד אייקונים לשלט חכם מאתר של יס אבל ללא הצלחה אני עומד על האייקון של הערוץ הנבחר לוחץ מקש ימני מבקש לשמור תמונה בשם ואז מקבל הודעה מוזרה- סוג הקובץ אשר נשמר או מאוחזר - נחסם ניסיתי גם במחשב אחר וגם אותה תופעה נראה לי שזה קשור למשהו בבניית האתר של יס למישהו יש מושג איך לפתור את הבעיה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום לכולם! אני לא מכיר אף אחד פה... קודם כל אני הייתי משתמש גבוה באתר pcA : לחץ כאן אבל בחרתי לעזוב אותם כי הם באמת מגעילים מאוד כמו bartzy שהיה מניאק לאורך כל הדרך , הנה דיון לדוגמא: http://www.pcarena.org/ib/index.php?showtopic=4305 תסתכלו על הדפים האחרונים שם.. טוב אז יש לי ידע מורחב בחומרה ואני מקווה להשתלב פה יפה! אגב מי עוד כבר לא מחבב את האתר הזה?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים