כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,557 דיונים בפורום זה
-
היי חברה קיבלתי צו ראשון וכמו שאמרו לי קודמיי שאחד הבדיקות שמה זה בדיקה פסיכוטנכית (אני מבין שאם אני רוצה עדית במחשבים בצבא אז כדאי לי להואציא ציון טוב!) השאלה שלי לוותיקים ביניכם שכבר עברו את השלב הזה בהתגייסות.. איזה מן תרגילים יש שמה? כמה זמן נותנים לך? כמה תרגילים צריך לפתור? ובכלל איך אני יכול להתכונן לזה \ לקבל דוגמאות? יש אולי אתר עם דוגמאות לבחינות צבאיות כאילה ?? ובכלל למבינים ביניכם האם זה ישפיע על בקשותי להתקבל ליחידת מחשבים?! תודה רבה מראש. 8)
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי משהו הולך עם החולצה של האתר מה קיימת כזאת בכלל?
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. לפני כמה ימים נדקרתי על ידי מחוגה ועט אז בדקתי והמחוגה הייתה חדשה ולא הייתה נגועה ואחרי כמה ימים(5 ימים למי שמענייין)נדקרתי מעט אז אני לא יודע עם נגוע בשפיץ של העט אבל מה שאני יודע שהעט היה במשפחתי ובמשפחתי אין אף אחד בעל מחלה מסוימת(סרטן וכדומה)אז שאלתי היא ההם הדיו שבעט יוכל לגרום לי למחלה הוא מוות. ואני גם לא יכול לעשות מתך בגלל משקלי האם יש דרך שאני יוכל לעשות מתך תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה לקנות רוטר בשביל עבודות עץ שבא לי לעשות. הידע שלי בנוגע עבודה עם עץ הוא אפסי אפשר לומר. מה שאני כן יודע, זה שאם עושים אז עושים כמו שצריך וקונים כלים טובים. כמו שבשביל האלקטרוניקה השקעתי במכשירים וכלים טובים, גם הפעם אני רוצה לקנות רוטר טוב. הבעיה היא כמובן המחיר, רוטרים טובים ראיתי במחירים שמתקרבים ל-1000 שקלים וזה סכום שכרגע לא בא לי להוציא על זה (לא ממש יש לי). אני מחפש בעיקר מכשירים יד שנייה כי ממה שהבנתי מחבר שהתעסק עם זה, רוטר משומש טוב אפשר למצוא במחירים הגיוניים מאוד, ואין שום סיבה שהוא לא יעבוד עוד כמה שנים טובות בלי בעיות. א - איפה אפשר לחפש כלים משומשים חוץ מבאתר יד2? ב - איזה דברים אני צריך לחפש ברוטר? ג - איזה חברות נחשבות אמינות? ד - ראית…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אם אתה שולח הימור לפעמים על משחקים בכדורגל , בסכום נמוך של 10-20 , האם זה יכול להשפיע על סיווג ביטחוני ביחידה מסווגת ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
-
בתור נהג כבר למעלה משנה וחצי יצא לי לא פעם להגיע למצב של כמעט תאונה (ואפילו Total-lose עם VW פאסט טורבו כשחבר נהג) , אחד הדברים הכי מסוכנים ושחוזרים על עצמם כמעט תמיד זה סדרת תאונות לאחר מחסום פתאומי בכביש מהיר למשל רכב שפתאום עוצר עד עצירה מוחלטת בפתאומיות ,הנהגים נוהגים מהר לא תמיד שומרים על מרחק עצירה נכון לא תמיד מרוכזים , וזה קשה מאוד להבדיל אם הרכב רק מאט או עוצר עצירה מוחלטת (בזמן הקצר שניתן) מה שמחייב עירנות גבוהה מאוד לכביש ולסימנים כגון אורות ברקסים וכו' לפני שבועיים קרה לי מקרה דיי דומה בתסריט כשרכב עצר בפתאומיות מולי בכביש מהיר לולאי היתי מדביק את הדוושה לרצפה ולאחר מכן גם מרים את ההנד-ברקס היתי מוצא את עצמי בסיטואציה דיי דומה... כמו עוד הרבה מקרים אחרים כגון…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עד עכשיו אני הייתי קונה עם השירות Isracard.web וזה ממש לא נוח כל פעם להטעין כרטיס שונה בכסף ולוקחים עמלות כל פעם אני מחכה לתגובות תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האואטאר שלי מאוחסן בוואלה תמונות, ומשום מה עכשו כל פעם שאני טוען דף באתר נדרשת ממני איזה סיסמה (ומשום מה הסיסמה שלי בוואלה לא עובדת), ואני לא רואה את התמונות שלי בשום מקום באתר... מישהו נתקל בה או יודע מה לעשות ??? (וכן, אני יודע שצריך להעביר את התמונות לאימג'שוק...) תודה על העזרה.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שעתי לעלות על מדי זית ירוקים ומכוערים הגיעה סוף סוף... (לעזאזל, אני יושב בבית מאז יוני ולא עושה כלום) אז מחר אני מתייצב לי בשבע וחצי בבוקר ומתגייס (רק אותי זה ממש מצחיק שאני מתגייס באותו מקום שבו השבט צופים שלי? [גבעת התחמושת]) ולכל מי ששואל, לא, אין לי מושג לאן אני מתגייס (בתקווה לפרוייקט מחשבים בח"א, אבל לא בטוח) ואני מתגייס עם פרופיל 64 (אסטמה ואלרגיות), אז קרבי אני לא אהיה בכל מקרה, סתם התחשק לי לפתוח ת'רד על זה, אז אם אתם רואים את הת'רד הזה ולא אכפת לכם, אז רק תזכרו שלא אכפת לי שלא אכפת לכם, ואל תגיבו כאן.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.snopi.com/FreeTime/IQ_2.swf שכל אחד יצלם את התוצאה ולא יזרוק באוויר =] אם כבר אומרים כמה קיבלתם אגב אם משהו מכיר עוד משהו כזה שנותן ציון אני ישמח לקבל =]
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://discuss.futuremark.com/forum/showflat.pl?Cat=&Board=miscgeneral&Number=4293428&page=0&view=collapsed&sb=5&o=0&fpart=1 תראו את זה חחח ותגיבו גם אתם סתם לכיף חח תראו דף 6
-
- 28 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אתם תהיו שופטים לזה... דבילי בטירוף
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלחתי דיסקמן במסגרת האחריות למעבדה בירושלים לתיקון. יש להם אותו מה-9/12, ועד היום אומרים לי שהוא בתיקון. ונראה לי שהם סתם מחפפים אותי. אז יש לכם מושג כמה זמן מותר למעבדה להחזיק מוצר פגום שדרוש לו תיקון? וזה במסדרת האחריות.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לראשונה מכרתי בחצי יום 20 מחשבים ולא למוסדות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
התווכחנו על משהו שקשור לניהול עסקים יש לו חברת אכוסן אתרים קטנה(ריסלר...) ואני ספק של לדים ממפעל מסויים בחו"ל(לא לשלוח הודעות לא מוכר ליחידים...) עכשיו הויכוח הוא כזה,האם מישהו שמרויח את המשכורת הממוצעת בשוק כאשר הוא יושב כמעט כול היום מול המחשב עם קולה ומזגן דלוק.(אני...) או מישהו שמרויח 200 שקל בחודש אולי קצת יותר אנערף...(הוא...) אני יודע שהתשובה ברורה מאילו אבל הוא מתעקש לשאול...
-
- 27 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=116182 אתם חייבים להיכנס לבלוג הזה, האיש קרוע ברמות מטורפות. איזה תמונות קורעות יש שם, חבל על הזמן ! :lol:
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://blog.moovweb.com/2013/02/happy-valentines-day-internet-behold-the-harlem-shake-bookmarklet/ על חלק מהאתרים עובד ממש יפה על חלק בכלל לא אגב - לא מובן לי כל ההרלם שייק הזה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקופה יבשה...
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל סרט נמשך בסביבות 3 וחצי שעות, בסרטים עובר זמן... איך זה שאין אף רגע נתון שהם מחרבנים? מה הם לא צריכים לחרבן לפעמים?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
החל מהיום לא יקיימו המורים את כל המבחנים, כולל בחינות המתכונת לקראת הבגרויות, בבתי הספר התיכוניים וחטיבות הביניים. כך דווח בקול ישראל ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D מקור:http://news.walla.co.il/?w=/94/1091851 מקווה שעשיתי לכם את היום
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי התחלה של איזה פרק ונראה לי נחמד... מה העלילה שם באופן כללי (אני רוצה לדעת לפני שאני מחליט לבזבז מן על לראות פרקים שלמים וכו') תודה ***** לא להפוך את זה לדיון על הסידרה או על סדרות אחרות- אני רק צריך חוות דעת ******
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן רציתי לדעת אם ניתן לגשת לתיאוריה ביום שישי ? זה ממש חשוב לי לדעת
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-