כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
יש לי מבחן יום ראשון, ואין לי את הספר ואני צריך את הסיפור Mudd Lark בעמודים הראשונים שלו.. זה ספר של תלמידי תיכון של אנגלית.. מי שיכול לסרוק לי אני אודה לו מאוד!! זה 4-5 עמודים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש אחר הג'אנר המסויים הזה, השירים הכיפים עם הכינור והמבטא האירי שמזיזים לך ת'גוף, מדביקים לך חיוך על הפנים וגורמים לך רצון לשתות. לדוגמא: Irish Rovers - The Scotsman מה שנשמע כשיר Live. יש המלצות?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
ניסיתי *123 אבך אומרים שהם לא פולים יום שישי > איך אני גורם לכך שלא ייתקשרו ממנו ?? מישהו נתקל בכזה מצב ?? PLZZ אני חייב עזרה דחוף !!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם יש איזה חשמלאי שיוכל לומר את דעתו בנידון - אשמח! המקרה: התחברתי למת"ב טלויזיה בכבלים לשני טלויזיות בביתי. לאחר זמן איכות השידור התדרדרה, ולאחר עוד כמה שבועות התצוגה של הטלויזיות עוותה ממש. (באחת צבעים מוזרים, בשניה יש מעין ZOOM קבוע כזה). בתחילה חשבנו כי הטלויזיות נהרסו, אך לאחרונה התחברנו דרכן לאינטרנט, וזה גרם לניתוקים רבים. התלוננו במת"ב על הניתוקים, והתברר שכל התשתית ששמו לנו הייתה לקוייה (כולל זו של הטלויזיה)!! האן יתכן שהטלויוזיות שנהרסו באותו הזמן, ניזוקו מהתשתית הלקוייה של מת"ב?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אודה לעזרתכם, אם תוכל להקדיש מס' דקות למילוי השאלון: https://docs.google.com/forms/d/19aWh_3BQOimXkXCw9jM2y8305kmzqhoml0eUv1ofT1M/viewform?usp=send_form השאלון אנונימי לחלוטין ונועד למטרות אקדמיות. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכוווולם בדקות האחרונות גיליתי בי כישרון גדול! אני מקליד בצורה עיוורת בעיברית כמעט ללא טעויות ובמהירות גבוהה מאוד! ;D (לפעמים מחליק פה ושם לאות השכנה, אבל זה יפסק ברגע שאני אהיה מאומן טוב) עכשיו אני תוהה אם זה טוב או לא טוב לעיניים: יש לי מסך 19" ואני יושב במרחק של 1.1 מטר ממנו, המקלדת נמצאת כ-40 סנטימטר מהעיינים. לפני ההקלדה העיוורת הייתי מסיט את העיינים שלי כל פעם למקלדת וכך משנה את מיקוד הראיה. ועכשיו רוב הזמן מיקוד הראיה שלי יעמוד על המסך. האם זה טוב או לא טוב לעיניים?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני חבר בצוות ההפקה של תוכנית נוער בערד שתעלה לאוויר בטלוויזיה הקהילתית. יש לנו כבר את רוב התכנים, אבל אין שם. אנא זרקו את כל הרעיונות שעולים לכם בראש. אפשר אולי לשחק איכשהו עם המילה ערד. תודה, עדי.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי התחלה של איזה פרק ונראה לי נחמד... מה העלילה שם באופן כללי (אני רוצה לדעת לפני שאני מחליט לבזבז מן על לראות פרקים שלמים וכו') תודה ***** לא להפוך את זה לדיון על הסידרה או על סדרות אחרות- אני רק צריך חוות דעת ******
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=&id=156115
-
במקרה עכשיו בצד ימין של הדף הראשי ראיתי תמונה של מודינג קצת הזויי. הייתי בטוח שאני טועה ולא הבנתי נכון אז נכנסתי וראיתי תמונות שכבשו את ליבי ;D חחחחח הבן אדם פשוט גדול!!! איך אני לא חושבתי לעשות את זה : מצטער מראש אם כבר היה על הפרוייקט הזה תראד פשוט לא יכולתי שלא לשתף אם גם אתם מצאתם פרויקטים הזויים, מוטרפים או סתם פרוייקט כל כך מטומטם שגרם לכם לבכות שתפו פה שכולנו נוכל להנות ;D
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
העלאת /הורדת (?) קבצים באמצעות אתר, HTTP לכל דבר. ללא הגבלת כמות או גודל נראה שגם ההורדה... פשוט ללא הגבלה. נראה חלום ? Click to find out… http://www.mediafire.com/ אוף טופיק אני כ"כ אוהב את FF2... אולי זה בגלל ששיניתי גם סקין עם המעבר , לא יודע, הרגשה נעימה כזאת, כמו מכונית חדשה..
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום הזמנתי כמה מוצרי חומרה מחו"K (בלוקי קירור) ב100$ (עם משלוח יוצא 127) השאלה שלי היא איך החבילה תגיע לארץ ? כלומר הבנתי שאני אצטרך לשלם מע"מ בלבד (מהשאלות באתר-תקנו אותי אם אני טועה), אבל איך אני אמור לשלם את הסכום הזה? צריך לאסוף את זה מאיפה שהוא או שאני משלם את זה כשחבילה מגיע לדואר? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם, אחרי נסיון גרוע במיוחד של כל המשפחה שלי עם אופטיקנה שהמשקפיים שלנו פשוט נהרסות מרגע לרגע, החלטתי לקנות זוג חדש של משקפי שמש אופטיות בחנות אחרת. לא מזמן קיבלתי במתנה משקפי טייסים נדירות של רייבאן, וחשבתי שאני כבר אקנה עדשות בשבילן. הבעיה היא המחיר- 800 ש"ח בזגי שאול, באופטיקה דורון העדשות עולות 2000 ש"ח לעובי רגיל ו2800 ש"ח לעדשות דקות שמתאימות למסגרת. עכשיו, בארוקה עדשות עולות 200 או 400 שקל. הייתה שם מסגרת שאהבתי שיחד עם העדשות ב200 הכל יעלה 600, וכנראה שלרייבן אם הם יסכימו למכור לי רק עדשות זה יעלה לי רק 400 שקל. הבעיה היא שהלכתי לסניף בגראנד קניון, ואין להם שם אפשרות לעשות בדיקת ראיה. אני לא יודע אם יש להם בדיקות ראיה בסניפים אחרים בחיפה ועד כמה החנות הזא…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך עזרה ממישהו שיודע קצת מתמטיקה.. לייתר דיוק מישהו שיודע מטריצות...ויודע מה לעשות כשנתונים לי שתיים כאלה כשבכל אחת שלושה משתנים...
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, רציתי לקנות מוצרים מהאתר של פנדה בסכום לא קטן. אך לפני כך רציתי לדעת אם המוצרים שמגיעים אליכם הביתה מגיעים באזירות RETAIL. אם לא אז באילו אריזות? האם המוצרים מגיעים באיכות טובה? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מנהל עסק קטן ממשרד בבניין משרדים. בקומה שלי יש עוד כעשרה משרדים ואחד מהם הוא של ״דיאטן״ שמן שמעשן כל פעם במסדרון. זה יוצר בעיה ענקית כי המסדרון הזה גם ככה צר ולא מאוורר, יוצא שבכל פעם שאני או הלקוחות שלי עוברים, אנחנו ממש נחנקים מהריח המצחין של הסיגריות שהוא משאיר.. התעמתתי איתו כבר על זה, והפתרון שלו היה לעשות חצי צעד לתוך המשרד שלו ולאמר לי ״הנה, פה אני עושה מה שבא לי״, ונשף את העשן שלו למסדרון. עכשיו בכל פעם שהוא רואה אותי עובר במסדרון, הוא מהר מהר נכנס למשרד שלו (עם הסיגריה) וסוגר את הדלת. מיותר לציין כי במסדרון יש שלטים של ״העישון אסור״, אחרי שקראתי לאחראי של הבניין, אותו פוץ התחיל לעשן בשירותים, כשהסירקולציה שלנו מחוברת. אני מבין שיש חוק שאוסר עליו לעשן אפילו במ…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכל המנווטים, אני עורך מחקר בנוגע לאפליקציות שיתופיות כמו וייז ואשמח אם תוכלו לפנות 5 דקות לסקר בנושא. כל השאלות "סגורות" וקצרות. http://bit.ly/wazeformil תודה על שיתוף הפעולה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חלק גדול מהצימרים שמושכרים בארץ ,הם לא יותר מצריפי עץ שאינם ראויים לשום שימוש מלבד איחסון חפצים . מה שאבסורדי הוא שהם לעיתים קרובות מושכרים במחירים אף יותר גבוהים מחדרים תיקניים בבתי מלון טובים. לדעתי מדובר פשוט בעושק וניצול מצב ,מה גם שלעיתים קרובות מדובר בפירסומים שיקריים ותמונות מפוברקות של הצימרים שבינם לבין במציאות יש קשר רופף ,אם בכלל. ישנם מספר פיתרונות אפשריים לכך . הראשון זה שימוש בפלפורומות כמו AIRBNB . למה לא לשכור באותו איזור דירה /חדר בבית (לדוגמא מטולה או בקריית שמונה ) ולשלם רבע ממחירו של צימר בינוני ומטה???. אפשרות אחרת היא אוהל טוב ובעל 4 כיווני אוויר רצוי סמוך למקור מיים שאפשר לטבול בו ולהתרענן . דוגמא טובה לכך היא נהר הירדן ויובליו כמו החצבאני . הבעיי…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר למצוא את הדגם M574LKW? ראיתי מישהו שלבש אותם ומצאו חן בעייני, רציתי למדוד וחיפשתי היום בדיזנגוף סנטר ולא מצאתי. כמו כן אם יודעים מה אמור להיות המחיר..
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, לא יודע אם זה המקום אבל אנסה. שאלה שקשורה יותר להוט, ישנו מנוי מסויים שיש לו כמה ממירים בבית ואחד מהממירים חובר ליום 1 לבית אחר אשר נמצא מחוץ לעיר מהמנוי המקורי, התקשרו מהוט והודיע לבעל המנוי שאחד מהממירים משדר ממקום אחר ונתנו לו את העיר (הזוי שלאחר יום כבר התקשרו אז לאחר שיטוט באינטרנט הבנתי שיש להוט מחלקה מסויימת רק בשביל הדברים האלו) והסבירו שבעל המנוי חשוף לתביעה מספקי התוכן על כל יום שידור 480 ש״ח. לאחר השיחה והבהרה מהנציג שהתקשר נותק הממיר מהחשמל ששידר מחוץ לבית של המנוי המקורי (אף אחד לא רוצה להיות חשוף לתביעה כמובן) הסביר הנציג שבכך שנותק הממיר ושיוחזר לביתו של המנוי המקורי הבעיה לא נפתרה עדיין כי המנוי עדיין חשוף לתביעה על הפצת תוכן פרטי מספקי התוכן …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הפזמון ולדימירסקי צינטרל... וטר סוירני(רוח צפונית..) שר אותו אחד שם סוג המוסיקה זה שנסון שיר די ישן אבל מאוד טוב.... מי שיודע איך לרשום שיגיד לי
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
לא מזמן התקשר אלי המפקד שלי ובישר לי את הבשורה הקשה... ידידתי לשירות (בת-אל) וחברה (שלומי - שהשתחרר עוד לפני שהגעתי מהיחידה), נהרגו בתאונת דרכים שאירעה היום בדרך לאילת. לא ידועים לי פרטים נוספים על אשר התרחש, כמו כן גם לא לשאר חברי מהיחידה... לא ארחיב במילים, פשוט... אשים תמונה של בת-אל שנשמרה במחשב ממסיבת שתיה של חבר שהשתחרר לפני כשבועיים מהיחידה. משתתף בצער המשפחות השקולות וכולי תקווה שלא ידעו עוד צער, יהיה זכרכם, בת-אל ושלומי, ברוך!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא מבין איך לקבל תשובה ומה אני צריך למצוא כשנותנים לי פונקציה לפתח לתור לורן חיפשתי בסיכומים ובויקי ובגוגל אבל אין שם תאכלס אני לא מבין מה צריך למצוא בבקשה תסבירו לי במילים פשוטות שלב שלב מה לעשות דוגמא לתרגיל: פונקציה: סינוס בריבוע Z לחלק לZ לעשות פיתוח לורן עם מרכז Z0=0 דוגמא 2: פונקציה: 2 לחלק לZ בריבוע פחות 1 לעשות פיתוח בטבעת הבאה: 1 > Z+2 > 3 אחד קטן מZ פלוס 2 קטן מ 3 תודה ענקית
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ניסוי מטורף של מנטוס ודיאט קולה ותראו מה יצא : http://video.google.com/videoplay?docid=-1450915772177922792
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-