כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,588 דיונים בפורום זה
-
התרגיל: "נתונה סדרה חשבונית. שבה מספר זוגי של איברים. הפרש הסדרה הוא 4. סכום האיברים במקומות האי זוגיים הוא 120 וסכום האיברים שבמקומות הזוגיים הוא 152. א. חשב את מספר איברי הסדרה ואת a1 [איך כותבים במקלדת שה1 יצא קטן כזה מתחת לאות ד"א?] ב. מצא את הנוסחה לאיבר הכללי an. ג. מצא את הנוסחה לסכום Sn." ותעשו טובה ואל תזרקו סתם מספרים כי את התשובות יש לי גם בספר. אני צריך שתראו לי דרך ותסבירו איך הגעתם לפתרונות תודה
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני עולה ל י"א ואני רוצה לקנות לי מילונית אלקטרונית באנגלית. מישהו יכול להמליץ לי על מילונית טובה ולא יקרה. שהיא לא תיהיה כאילו עוד שניה הולכת להתפרק. משהו איכותי! תודה
-
- 20 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
עיר הנוער בחיפה 2008... קצת פרטים- מה מרכזית תכלול מופעי אמנים מהשורה הראשונה בארץ: להקות נוער צעירות, שבק ס` , התקווה 6, אלכס, יוני בלוך, אביב גפן, רן דנקר ועילי בוטנר, אינפקטד משרום, DJ VOID . מתחמי פעילות המרחב בו יתקיים האירוע יחולק לרחובות של פעילות עפ"י נושאים, וביניהן מתחמים מרכזיים של אטרקציות שונות. "הכפר הירוק" - מתחם איכות סביבה: · פיסול סביבתי - קבוצתי מחומרי פסולת. · הצבת פחי מחזור - ענקיים לפקקים, פחיות ובקבוקים. · עמדת אומנות ממוחזרת - יצירת תכשיטים מחומרי פסולת, כגון פקקי בקבוקי זכוכית. "שימושונוער" - מתחם מידע: דוכנים של ארגונים המספקים פעילות ומידע רלוונטי לנוער - ארגוני נוער וארגונים חברתיים וסביבתיים, תוך התמקדות בבני הנוער בחי…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני צריך לקבל כסף מח'ול אבל אני צריך לתת את הפרטים הבאים IBAN Swift/BIC or Routing Number אני בבנק דיסקונט מישהו יכול להסביר לי מה זה 2 הדברים האלה שהם מבקשים?
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
טוב, מצטער מראש אם זה לא הפורום המתאים, פשוט אין לי מושג איפה לשים את זה... (תוכנה זה לא. רשתות זה גם לא ממש. וינדוס זה לא) בכל אופן, יש אתרים כאלה שאתה יכול להזין בתוכם כתובת של אתר אחר ואז אתה יכול לגלוש לאתר השני דרך האתר הראשון, כלומר בעצם האתר הראשון מהווה כמעין shell שדרכו אתה גולש לאתר השני אז למישהו יש כתובת לאתר שכזה? אם זה מעניין מישהו, לאמא שלי בעבודה יש firewall ארגוני שחוסם כל מיני אתרים (youtube למשל) ובתקווה באמצעות אתר כזה היא תוכל לגלוש לאתרים חסומים תודה מראש...
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אוקי חברים אני מספר לכם עכשיו משהו באמת מוזר שקורה עם הטלויזיה שלי. אז ככה... מדובר בטלוויזיה רגילה של lenco 29 אינץ מלפני איזה 3.5-5 שנים בערך. המקרה המוזר הוא מתי שאני רואה טלוויזיה ב yes או ב dvd ומתי שבסרט שרואים בטלוויזיה יש איזה קטע מתח מאוד אז הטלווזיה שלי נכבת! בדקקתי כבר טיימר הכיבוי לא פעיל. כלומר... כל פעם שיש איזה קטע מתוח מאוד ומפחיד הטלוויזיה שלי פשוט נכבת ולא מראים מה קרה בקטע מתח הזה. זה ממס נס!, היא כבר כבתה לי עשרות פעמים במהלך השנים שראיתי בה, וזה לא במקריות! בדיוק שיש מתח!. לפני איזה שבוע או שבועיים אני ראיתי את הסרט אייר פורס 1. ובסוף הסרט ממש בסוף איך שהכל כבר טוב, פתאום מישהו מהחברה הטובים מוציא אקדח ובא לירות. אבל בדיוק איך שהוא הוציא את האק…
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
היי חבר'ה, אני עומד בפני הרחבת החור הנוכחי שלי באוזן שמאל ( שכעת עומד על איזה 1.6ממ אולי יותר , סתם ממשחקים והכנסת דברים לשם) לחור בגודל של 5/6 מ''מ. רציתי לשאול האם בטוח ישר לעבור ל5 או שעדיף להתקדם לאט ? ( זאת אומרת קודם 4 והלאה..) כמו כן, האם ערכות הרחבה עצמית (בעזרת TAPER) הינן בטוחות? תודה :]
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
הבנתי שמסיימים תיכון באמצע השנה או משהו כזה, עכשיו, בלי קשר לבגרויות, מתי בערך מסיימים להגיע לבי"ס בי"ב?
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
משהו שקנה מהם בזמן האחרון מסכים או רכיבים אחרים? מבחינת שירות ואחריות ועמידה בהבטחות? יבגני
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, אין לי תקציב לכבלים כרגע, האם קיים אתר או תוכנה שנותנים לראות את הערוצי חינם און ליין? (ערוצי חינם - ערוץ 1, 2 , 10 וכו') זה נשמע לי מאוד הגיוני שכן, כי אלה ערוצי חינם ועם אנטנה אפשר לקלוט אותם בחינם, אז למה שלא יהיו באינטרנט.. ? תודה רועי
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני חייל ומיתכוון לעשות רישיון לקטנוע בשבועיים הקרובים כסף יש כניראה הלוואה בנקאית ואני ממש רוצה להתחיל להסדיר עיניינים אז כך: אני גר ביוקנעם (ליד חיפה) מישהו יודע על בתי ספר ללימוד נהיגה בקטנוע שהוא יכול להמליץ עליו? מניסיון אישי כמה קשה לתחזק קטנוע חדש כאשר אתה חסר ידע כימעט לחלוטין?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אמא שלי מאוד אוהבת מחזור, אבל אני זה שצריך לזרוק את הנייר והבקבוקים למקומות המיועדים...
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
http://images.google.co.il/imgres?imgurl=http://www.galaxysports.co.uk/images/detailed/d_1230.jpg&imgrefurl=http://www.galaxysports.co.uk/product.php%3Fproductid%3D16555&h=267&w=400&sz=35&hl=iw&start=386&um=1&tbnid=7GabAjzolNneVM:&tbnh=83&tbnw=124&prev=/images%3Fq%3DADIDAS%2BSUPERSTAR%26start%3D378%26ndsp%3D21%26um%3D1%26hl%3Diw%26sa%3DN http://www.maldon.biz/acatalog/adidas_superstar_2_canvas_wheat_main.jpg יש מקום עם מבחר מהסגנון הזה? במחירים 200-300 אולי קצת יותר התמונות שהבאתי סתם דוגמאות אני לא מחפש את הדגם הזה ספציפית
-
- 18 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני עובר בקרוב דירה מהרצליה לכפ"ס ורציתי לדעת אם למישהו כאן יש ניסיון כמה בערך יעלה הסיפור של הובלה אם אני לוקח משאית כזאת שיש לה מנוף.. בערך טווח מחירים יהיה נחמד לדעת לפני שאני מתחיל לעשות טלפונים ומשתגע.. תודה
-
- 12 תגובות
- 794 צפיות
-
-
הי, הזמינו לי לפני מספר ימים האוסינג לנוקיה 6120C מאיביי ממוכר בשם Jntmobile, היו לו 16,2XX קניות ו96.5% פידבק חיובי. עכשיו קיבלתי אימייל ממי שהזמין לי שהמוכר כבר לא פעיל ובדקתי בעצמי האוסינג לבן אם עדיין יש ועוד כמה מוצרים שראיתי שהוא מוכר, ואין כלום (הזמנתי את השחור אם מישהו אי פעם הזמין ל6120 וראה). זה קרה למישהו פעם? המידע שיש כאן זה בערך כל מה שיש לי, אם למישהו יש מושג אם עבדו עליי/ רגיל/ או בכלל משהו שיכול לעזור אני אשמח לשמוע.
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת במקרה ורכיב מחשבים שהתקלקל אך הוא נקנה ממישהו האם יש את הזכות לדרוש החלפה (הרכיב עדיין בתוקף האחריות)???
-
- 9 תגובות
- 884 צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות טובלרון (חוץ מהדיוטי פרי)??
-
- 21 תגובות
- 9.8k צפיות
-
-
לאמא שלי נמעס לקנות שואבים זולים שמתקלקלים אחרי חודש והיא רוצה להשקיע במשהו טוב. יש המלצה למשהו מסוים?
-
- 28 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, חברה של אימא שלי מארה"ב רוצה לשלוח לי מתנה, והיא ביקשה שאני יגיד לה איזה... היא לא אמרה כמובן כמה היא מוכנה להשקיע, אבל אני לא מתכוון לבקש משהו שעולה יותר ממאה דולר. בעיקרון אני מתלבט בין נגן חדש, לאוזניות למחשב, כי לא עלה לי משהו אחר בראש. (יש עוד דברים שאני צריך, אבל יקרים מידי לדעתי) אני מאוד ישמח לשמוע המלצות על עוד מוצרים, והמלצות על אוזניות טובות או נגן מולטימדיה טוב (עכשיו יש לי אייריבר U10 עם 512 מגה בייט שקניתי בגלל תקציב דחוס, ונפח הזיכרון כבר מתחיל להציק לי). רצוי עד מאה דולר, לא כולל משלוח לארץ כמובן... תודה רבה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 913 צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
-
ב18 לספטמבר אני מתחיל קד"צ. ב7 לספטמבר אני טס לחו"ל, וחוזר ב14. האם יעשו לי בעיות עם זה? יתנו לי לצאת מהארץ? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב עד עכשיו השתמשתי ב: https://www.cal-online.co.il/he-IL/Cal/prepaid/Pages/welcome.aspx אבל זה נורא מעצבן לללכת כל פעם שנגמר לדואר למלא אותו מישהו יודע מה הכי משתלם למישהו שמקבל 352.5 שקל בחודש?
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
-