עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. הזמנתי מחשב בחנות מחשבים לפי מפרט ושלמתי מקדמה 10% . לאחר שבוע וחצי התקשר נציג מהחנות והודיע לי שהמחשב הורכב והוא מוכן למשלוח . שלמתי לו דרך הטלפון בויזה על המחשב ובזה הסתיימה השיחה . למחרת נכנסתי במקרה לאתר האינטרנט של החנות וראיתי שבשני פריטים מהמפרט שהזמנתי היתה ירידת מחיר .עכשיו במידה והירידה היתה בשבוע וחצי שבין ההזמנה לתשלום האם החנות הייתה צריכה להוריד לי את זה מהמחיר הסופי ואם התשובה היא חיובית האם זה גם במקרה ולחנות אזלו שני פריטים אלו בתוך השבוע וחצי והם הביאו מלאי חדש ובעקבות זה היתה ירידת המחיר .

• 9 תגובות
    • 774 צפיות
  2. אני רוצה להזמין עכבר מחול http://store.microsoft.com/microsoft/IntelliMouse-Explorer-30/product/FBC5C415?WT.mc_id=channelintelligence עכשיו הוא עולה 39 ו +10 דולר משלוח ב2 ימי עסקים 1. מאיזה מחיר לוקחים מס על החבילה פעם הבנתי שעד לסכום מסויים לא לוקחים כלום עכשיו אני רוצה להביא 2 עכברים ואני רוצה לדעת מה יצא לי הכי זול האם להזמין ב2 משלוחים או במשלוח אחד שזה יצא לי 88 דולר 2.אני רוצה לעשות את זה דרך הדואר להזמין ויזה עכשיו השאלה אם אני יכול להכניס לשם גם דולרים כאילו לתת לדואר נגיד 500 שקל והם יכנסו לי לויזה הזמנית הזאות בדולרים ?? 3.אם כתוב 2 ימי עסקים במשלוח זה אומר 2 ימי עסקים גם לישראל?? כמה מס לוקחים על הדברים האלה???

3. Started by imac,

יש לי דומיין מגניב וגם שרת אחסון.. מה לדעתכם אפשר לעשות עם זה? סתם כדי להעביר את הזמן, בלי להשקיע יותר מדי.. ואם אפשר לעשות מזה כסף מה טוב...

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. כמו לדוגמא פה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3580288,00.html אני לא רוצה לכתוב בדיוק למה אני צריך את זה, אבלי בלי לקחת אחריות על מה שאני אומר אני יגיד בקצרה שאני גר באזור מוקף בערבים, יעילות משטרת ישראל כבר מוכרת לכולנו, ואני זקוק לפעמים לפיזור קהל אנשים בלי להסתבך בפלילים. כמובן שבטווח הרחוק אני עובר דירה.. אבל זה יקח שנה וקצת מישהו יודע איך זה נקרא באנגלית? אולי אפשר למצוא בEBUY

• 9 תגובות
    • 17.2k צפיות
  5. Started by A.Iniesta,

מדובר בחקירת פונקציה מהסימולציה השניה של לחמן ל003. - מה אני צריך לעשות כדי למצוא את A? תודה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 787 צפיות
  6. Started by FARKASH7,

הזמנתי טיסה לחודש הבא מתל אביב ללוטון(אנגליה) ויש לי כמה שאלות. מה צריך להביא איתי לשדה מלבד הדרכון שלי? ההזמנה הרי נעשת באינטרנט ולא מקבלים כרטיסים או כול דבר אחר. כשנוחתים בלוטון הבנתי שהדרך הטובה והזולה ביותר היא להשתמש בקווי האוטובוס של איזי ג'ט(שעוצרים גם בתחנה שקרובה מאוד למלון שלי). למי שיש ניסיון עם הקווים האלה האם כדאי להזמין כרטיס מראש או שאין בעיה לנחות ולתפוס אוטובוס? אני נוחת בערך ב12 בלילה. תודה רבה לעונים.

• 9 תגובות
    • 882 צפיות
  7. כנראה איזה סיני מטומטם, יש לו מזל שאני לא תופס אותו, הייתי מוציא לו את כל העצמות מחתיכת העור הגמדית שלו בקיצור המייל של השולח לי מופיע כ wowaccountadmin@blizzard.com<wowaccountadmin@blizzard.com>; אבל כשאני עושה details על האימייל (זה בתוכנת האימייל של וינדוס לייב) אז מופיע לי בכלל X-Originating-IP: [124.94.42.206] X-Originating-Email: [matyus82@hotmail.com] איך לעזאזל הוא הסווה את עצמו בתור האימייל של בליזארד? ועכשיו לשאלה החשובה, מה אני עושה כדי שהוא יפסיק לשלוח לי את האימיילים האלה? כל פעם זה מאימייל אחר שמופיע בDETAILS הנה התוכן של המייל: Greetings! This is an automated notification regarding the recent change(s) made to your World of Warcraft account. Your pa…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Jonnyboy,

שלום. לפני מספר ימים הורדתי את מערכת ההפעלה החינמית של UBUNTU ואז צצה לי השאלה. ממה הם מרוויחים? המערכת חינמית אין אפילו פרסומות באתר. הדפדפן ברירת המחדל הוא FIREFOX מה שיכול להכניס להם רווחים קטנים. אך מאיפה הם עושים את הכסף הגדול?

• 9 תגובות
    • 943 צפיות
  9. מי שזוכר הוא עשה ראיון קורע למישהו מ KKK (קלוקס קלאן) אבל ב YOUTUBE האנטישמים האלו הורידו את הסרטון.. LOL כל מה שחיפשתי ברשת נתן לינקים לא טובים \=

• 9 תגובות
    • 5.2k צפיות
  10. מארזים פתוחים לבדיקות חומרה. כמו Lian Li PC-T60 http://www.lian-li.com/v2/en/product/product06.php?pr_index=519&cl_index=1&sc_index=25&ss_index=134 או Cooler Master Lab http://www.daily-hardware.com/index.php?page=review&id=27 הCooler Master הזה נראה לי הכי מתאים גם בגלל המחיר וגם בגלל הנוחות. תראו איך הוא בנוי, ניתן לשלוף את הלוח תוך שנייה. מישהו מייבא דברים כאלה לארץ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Shasoosh,

http://www.neowin.net/images/uploaded/hotmail-israel.jpg http://www.neowin.net/images/uploaded/hotmail-israel1.jpg לא מבין איך זה ככה כבר חצי שעה ואף אתר חדשות לא דיווח על זה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by TGA,

שלום, אני עשיתי יג' יד' והייתי בפרוייקט שח"ק..(חיל האוויר) עשיתי כבר את הטירונות שלי בעובדה 3 וחצי שבועות....חוץ מזה שחזרתי הביתה שחום כמו יוצאי אתיופיה היה לפנים . עכשיו שאלה לי אליכם... אני מחר מגיע לטכני למיונים, מישהו יכול להגיד לי מה יקרה בשבוע הראשון של המיונים הזה? האם היום מבחנים למינהם? חבר של ההורים שלי שעובד בתעשייה צבאית נורא ממליץ לי ללכת לקורס של אבנט כחול אם יצא לי לקבל את זה.. מה אתם אומרים על הקורס הזה? (כבר קראתי אשכול אחר שהיה פה אבל עבר כמעט חצי שנה אולי משהו השתנה)... אגב, אני גר בראשון לציון וחשבתי אולי ללכת לכיוון של הקטב"מים כי ראשון ופלמחים זה קרוב מאוד.... תודה על העזרה..

• 9 תגובות
    • 3.8k צפיות
  13. Started by raiman1,

אני לומד שפת C# והשנה גמרתי 3 יחידות ובשנה הבאה הייתי אמור לעשות עוד 2 אבל סגרו את המגמה. שאלתי היא האם אפשר ללמוד את הוחמר הזה לבד או שהוא קשה מדי?? אם אפשר תוכלו לתת לי את שם הספר שאותו צריך ללמוד ?

• 9 תגובות
    • 3.4k צפיות
  14. Started by nineball,

http://www.ucbcomedy.com/videos/play/6472/bp-spills-coffee אני לא יודע אם לצחוק או לבכות. מה שבטוח, עכשיו יודעים איך ההחלטות שם מתגלגלות

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום, לאחרונה נחשפתי למה שנראה כשיטה חדשנית ומהפכנית בכל הנוגע לטיפול בהפרעות קשב וריכוז, היפראקטיביות ושיפור הזכרון: http://www.attengo.co.il/adhd-improvment.html חברים יקרים, האם יש אמת בדבר? האם כדאי להשקיע את הכסף והזמן? האם למישהו יש נסיון? תודה רבה מראש.

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  16. בזק: 98 ש"ח בזק בינלאומי: 39 ש"ח ביחד 137 ש"ח על חבילת 8MB. המחיר הוא סטנדרטי או שבאמת קיבלתי מחיר מוזל?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Alexkmr,

משהו פה בא היום ל-Porcupine Tree?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Play,

עברתי על כמה חנויות מחשבים ולהפתעתי נתקלתי באתר FoxPC החדש,אחת החנויות ממנה רכשתי מחשב. בעיקרון עכשיו האתר נמצא בשלבי בניה http://www.foxpc.co.il/index.php/?___store=hebrew [יש את העיצוב הבסיסי שמקבלים עם כל אתר] אולי הם יספקו לכל הלקוחות שקנו מהם מחשבים אחרויות אחרי הכל... .

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by asiofjiojqwr,

רשמי או לא, סתם מעניין אותי לדעת. ואם כן, מהו?

• 9 תגובות
    • 959 צפיות
  20. Started by Ash Binary,

איך מורידים צבע לבן של קיר חיצוני (שכבה דיי עבה אבל חלקה) ממשטח פלסטיק קשיח (פוליקרבונט) בלי להשאיר שריטות + מרשת מתכתית שהיתה צבועה בריסוס במפעל כך שיירד רק הצבע של הקיר בלי להוריד את הצבע המקורי ?

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. שלום חברים אני אמור לקבל בקרוב ג'וב קטן = תחזוקת אתר אינטרנט.(על הנייר מאוד פשוט..אתר מתנ"ס מקומי) רוב העבודה היא בעיקרון הכנסת מידע / עדכון , שינויים מינוריים וכו' , תחזוקה שוטפת .. ביקשתי לקבל את האתר מוכן וחדש לחלוטין,כך שרק כשהוא יהיה באוויר אני אדע באיזו סביבה הקימו אותו , מהי שיטת העבודה, ממשק הניהול וכו'. השאלה שלי היא כזו : איך בינתיים אני אוכל לקבל בסיס להבנה התחלתית של תחזוקת אתר ? ז"א האם הנכם מכירים ספרי לימוד בעברית שיעזרו לי להתקדם או שישנם אתרים שעושים זאת או אפילו שלא אצטרך את כל זה ופשוט אבין לבד ? אני מתאר לעצמי שתהיה לי תמיכה מצד חברת האחסון או אפילו מצד החברה שתבנה את האתר אך לבטח הם לא יעניקו לי שיעורים פרטיים. לכן אני פונה אליכם מראש תודה לעונים יוסי

• 9 תגובות
    • 976 צפיות
  22. סתם משהו שעניין אותי... למה אפל לא מוציאה מעבד? הרי יש רק שתי מתחרות בשוק הזה, ויש לאפל את האנשים שיכולים לפתח מעבד טוב, לא? למה סמסונג לא משיקה מערכת הפעלה שתתחרה בwindows? למה אינטל לא משיקה...אממ...דפדפן? הבנתם את הכוונה שלי... החברות הללו יכולות להביא את האנשים שיפתחו את הדברים האלה, ומשום מה הן לא עושות את זה. יכול להיות שיש הסבר הגיוני והשאלה שלי מאוד טיפשית, אבל חשבתי על זה, ולא ברור לי למה.

• 9 תגובות
    • 967 צפיות
  23. Started by assaf181,

שלום לכולם, אני וכמה חברים מתכננים לעשות קאמפינג בכנרת, לישון שם באוהלים שני לילות. חיפשנו חופים, ולא הצלחנו למצוא חוף טוב. אנחנו צריכים חוף עם מקלחות ושירותים (מה לעשות, נוסעים עם בנות, אין אופציה לא להתקלח ), מקום לקנות אוכל בסביבה, כדאי שיהיה גם ספורט ימי וחשוב שתהיה אבטחה. אנחנו מגיעים בתחבורה ציבורית, אז גם צריך להיות איזה אוטובוס שמגיע לשם. אני יודע שזה הרבה דרישות, אבל מישהו מכיר חוף שעונה עליהן? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by gargar,

היום ראיתי מחזה מוזר נסעתי לביתי בכפר מעש (פ"ת), מלפני, במרחק של כמאה מטרים, נסע רכב כחול, של חברת השכרת הרכב Avis. הרכב פנה לפניה צדדית, אל תוך רחוב ללא מוצא ונעלם. התעלמתי מהעניין. כשהתקרבתי באיטיות לפניה (הכבישים דפוקים במקום) ראיתי שהוא חוזר... ואז ראיתי את זה... מה שנראה כמו מצלמה מעגלית מוזרה על גג הרכב. מה זה יכול להיות?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. טוב אז ככה בזמן האחרון יצא לי ליצפות בכל מיני פרסומות ישנות שחלקן מצחיקות היום (לפחות אותי ) לדוגמה שנינטנדו הוציאו את הNES בארצות הברית שוק הקונסולות היה מת אז -אז תיראו מה הכניסו לבנדל למשוך קונים -ותירו מאיזה משחקים התלהבו אז - בכל מקרה כמובן לא חיבים בתחום המשחקים תשלפו פרסומות בסגנון בשביל הצחוקים

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.