כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להוסיף תמונה לפרופיל שלי באתר הזה אבל אני לא יודעת איך, ראיתי שצריך לעלות תמונה לאתר אינטרנט, אבל אין לי מושג איך עושים את זה אשמח לעזרה מורן
-
- 8 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אמא שלי מאוד אוהבת מחזור, אבל אני זה שצריך לזרוק את הנייר והבקבוקים למקומות המיועדים...
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני מדבר על אישי (לא בקבוצה) וכמה זה עולה?
-
- 24 תגובות
- 8.8k צפיות
-
-
אני חייל ומיתכוון לעשות רישיון לקטנוע בשבועיים הקרובים כסף יש כניראה הלוואה בנקאית ואני ממש רוצה להתחיל להסדיר עיניינים אז כך: אני גר ביוקנעם (ליד חיפה) מישהו יודע על בתי ספר ללימוד נהיגה בקטנוע שהוא יכול להמליץ עליו? מניסיון אישי כמה קשה לתחזק קטנוע חדש כאשר אתה חסר ידע כימעט לחלוטין?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת במקרה ורכיב מחשבים שהתקלקל אך הוא נקנה ממישהו האם יש את הזכות לדרוש החלפה (הרכיב עדיין בתוקף האחריות)???
-
- 9 תגובות
- 886 צפיות
-
-
עיר הנוער בחיפה 2008... קצת פרטים- מה מרכזית תכלול מופעי אמנים מהשורה הראשונה בארץ: להקות נוער צעירות, שבק ס` , התקווה 6, אלכס, יוני בלוך, אביב גפן, רן דנקר ועילי בוטנר, אינפקטד משרום, DJ VOID . מתחמי פעילות המרחב בו יתקיים האירוע יחולק לרחובות של פעילות עפ"י נושאים, וביניהן מתחמים מרכזיים של אטרקציות שונות. "הכפר הירוק" - מתחם איכות סביבה: · פיסול סביבתי - קבוצתי מחומרי פסולת. · הצבת פחי מחזור - ענקיים לפקקים, פחיות ובקבוקים. · עמדת אומנות ממוחזרת - יצירת תכשיטים מחומרי פסולת, כגון פקקי בקבוקי זכוכית. "שימושונוער" - מתחם מידע: דוכנים של ארגונים המספקים פעילות ומידע רלוונטי לנוער - ארגוני נוער וארגונים חברתיים וסביבתיים, תוך התמקדות בבני הנוער בחי…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://images.google.co.il/imgres?imgurl=http://www.galaxysports.co.uk/images/detailed/d_1230.jpg&imgrefurl=http://www.galaxysports.co.uk/product.php%3Fproductid%3D16555&h=267&w=400&sz=35&hl=iw&start=386&um=1&tbnid=7GabAjzolNneVM:&tbnh=83&tbnw=124&prev=/images%3Fq%3DADIDAS%2BSUPERSTAR%26start%3D378%26ndsp%3D21%26um%3D1%26hl%3Diw%26sa%3DN http://www.maldon.biz/acatalog/adidas_superstar_2_canvas_wheat_main.jpg יש מקום עם מבחר מהסגנון הזה? במחירים 200-300 אולי קצת יותר התמונות שהבאתי סתם דוגמאות אני לא מחפש את הדגם הזה ספציפית
-
- 18 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הי, הזמינו לי לפני מספר ימים האוסינג לנוקיה 6120C מאיביי ממוכר בשם Jntmobile, היו לו 16,2XX קניות ו96.5% פידבק חיובי. עכשיו קיבלתי אימייל ממי שהזמין לי שהמוכר כבר לא פעיל ובדקתי בעצמי האוסינג לבן אם עדיין יש ועוד כמה מוצרים שראיתי שהוא מוכר, ואין כלום (הזמנתי את השחור אם מישהו אי פעם הזמין ל6120 וראה). זה קרה למישהו פעם? המידע שיש כאן זה בערך כל מה שיש לי, אם למישהו יש מושג אם עבדו עליי/ רגיל/ או בכלל משהו שיכול לעזור אני אשמח לשמוע.
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
קיצור, התגייסתי לשירון, לא רציתי קרבי, רציתי מחשבים או משהו דומה, אז בכל מקרה, עשיתי בדיקה AKG ובבדיקה היה איזה משהו קטן אבל חריג, שלחו אותי לבקום לבדיקה נוספת ושם הרופא טען שיש לי לב גדול (ביחס לגוף שלי) ושלח אותי לעשות בדיקה "קרדיאולוגיה + מאמץ" בבית חולים תל השומר.. קיצר זה בדיקה שלוקח 4 חודשים להזמין מראש, אבל הצליחו לקמבן לי את הבדיקה תוך יומיים, היה שם בבקום אחד עם קשרים, אז לאחר יומיים אני מגיע לבדיקה ב8 בבוקר, ואמרים לי שהבית חולים הזמין בשבילי בדיקה אחרת בלי מאמץ, קיצר סבטוחה רצינית... אז עכשיו אני לא עברתי את הבדיקה ויש לי טיפה לחצים בחזה מידי פעם (נדיר) יש לי דקירה כל שבועים שלוש משהו כזה... ואמרו לי להתייצב במחנה בבאר שבע כרגיל ליציאה לבסיס... מה עלי לעשות? אם…
-
- 28 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
-
היי, אין לי תקציב לכבלים כרגע, האם קיים אתר או תוכנה שנותנים לראות את הערוצי חינם און ליין? (ערוצי חינם - ערוץ 1, 2 , 10 וכו') זה נשמע לי מאוד הגיוני שכן, כי אלה ערוצי חינם ועם אנטנה אפשר לקלוט אותם בחינם, אז למה שלא יהיו באינטרנט.. ? תודה רועי
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, חברה של אימא שלי מארה"ב רוצה לשלוח לי מתנה, והיא ביקשה שאני יגיד לה איזה... היא לא אמרה כמובן כמה היא מוכנה להשקיע, אבל אני לא מתכוון לבקש משהו שעולה יותר ממאה דולר. בעיקרון אני מתלבט בין נגן חדש, לאוזניות למחשב, כי לא עלה לי משהו אחר בראש. (יש עוד דברים שאני צריך, אבל יקרים מידי לדעתי) אני מאוד ישמח לשמוע המלצות על עוד מוצרים, והמלצות על אוזניות טובות או נגן מולטימדיה טוב (עכשיו יש לי אייריבר U10 עם 512 מגה בייט שקניתי בגלל תקציב דחוס, ונפח הזיכרון כבר מתחיל להציק לי). רצוי עד מאה דולר, לא כולל משלוח לארץ כמובן... תודה רבה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 915 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה לעזאזל אני יכול למצוא את הקובץ של הספר כתובות של MS OFFICE OUTLOOK? פשוט אני רוצה להוסיף אותו לGMAIL שלי ואני לא פשוט לא מוצא אותו...
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
תודה
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
טוב עד עכשיו השתמשתי ב: https://www.cal-online.co.il/he-IL/Cal/prepaid/Pages/welcome.aspx אבל זה נורא מעצבן לללכת כל פעם שנגמר לדואר למלא אותו מישהו יודע מה הכי משתלם למישהו שמקבל 352.5 שקל בחודש?
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
יש לי מלא נקודות אדומות, בעיקר במקום איפה שמזריקים בד"כ ובכתף (ובינהם יש עוד קצת נקודות אדומות) יש לי את זה רק ביד אחת, וזה מטריד אותי- מה זה יכול להיות? (גולדברג מתבקש לא להגיב פה)
-
- 14 תגובות
- 12.4k צפיות
-
-
קיצר דוד שלי נוסע לארה"ב ושאל אותי מה אני רוצה.. אז אני רוצה משהו קטן יחסית בממדים (בגודל של פלאפון אולי קצת יותר) ושלא יעלה יותר מ1000 ש"ח.. עדיף שיהיה משהו שאין בארץ ולא פלאפון או MP3\4, סתם משהו מגניב שאין בארץ
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
ב18 לספטמבר אני מתחיל קד"צ. ב7 לספטמבר אני טס לחו"ל, וחוזר ב14. האם יעשו לי בעיות עם זה? יתנו לי לצאת מהארץ? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תגידו יש לכם מושג מה הם דורשים כדי להתקבל? ניראה לי שאין לי הרבה סיכויים להצליח במבחני התאמה לפרוייקט.. אני למדתי עד עכשיו java וקצת אסמלבר, ולא סיימתי את החמש יחידות עדיין (אני עולה ליב') אף פעם לא בניתי אתר או למדתי שפה שקשורה לבניית אתרים. כדאי לנסות להרחיב את הידע עד המבחנים בתיכנות?
-
- 24 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
וכתוצאה מכך "נשברים" שיאי עולם. החוצפה והיהירות של הסינים פשוט פתטיים! הילדה בטקס שלא באמת שרה, הזיקוקים שלא באמת היו ועכשיו מתברר שגם הבריכה עמוקה ורחבה כדי שיהיו פחות גלים. אף אחד לא שם לב לזה לפני שהמשחקים התחילו?
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
יש לי הרבה ניסיון עח מחשבים, חומרה, תוכנה, התקנת רשתות ביתיות וכל מני דברים קטנים כאלה. אבל לא יצא לי עדיין לצאת עם זה לשוק, אלא בעיקר לשכנים, חברים, חברים של חברים וחברים של דודים של שכנים של חברים, ודברים כאלה אבל בגדול, יצא לי להתעסק עם המון מחשבים ונתקלתי בהמון תקלות חומרה / תוכנה ואני די בטוח שאני יכול להתמודד עם כל מה שאני יתקל בו. אז חשבתי (אני ועוד חבר) להוציא פלאיירים של טכנאי מחשבים ולהתחיל לצאת לשוק הרחב |: אני לא מצפה להרויח מליונים, אבל סתם כהכנסה צדדית (לא יכול להזיק). אז יש לי כמה שאלות לאלה שכבר עשו את הפריצה שלהם. 1. קודם כל, מה כדי לעשות, לפאיירים שירוצו בדואר, בתוספת של מדבקות שיהיה אפשר להדביק בכניסות וכאלה. או שאולי עדיף להוציא מגנטים ולפזר על …
-
- 30 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
השאלה בכותרת...
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-