עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. רציתי לשאול איזה אתרי תמיכה במחשבים יש בעברית שניתן להתעדכן בהם ב-RSS?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by ToMeRv32,

מישהו מכיר? אני עכשיו בדיוק רואה (17 פרקים, דקה+- כל פרק). זה פשוט קורע

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by nadav275,

אהלן. מחפש לקנות OAKLY שישמשו אותי כל היום לעבודה (טרקטוריסט) וגם לנהיגה באוטו. חבר שלי "השאיל" לי את שלו לשבוע וממש נהנתי איתן. מחפש לקנות אוקלי כאלה (או rudy project ששמעתי גם עליהן רק דברים טובים, או כל משקפיים איכותיות אחרות- תמליצו!) בארץ ובמחיר סביר. מה ומאיפה?! תודה לעוזרים. נדב

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by night-fire,

מהו עמוד הבית שלכם? לי יש שניים: 1.Walla בשביל האימייל 2.HWZone (איך לא )

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by dandiG,

היי, אנחנו עכשיו לקראת עיצוב מחדש של הסלון ואנחנו רוצים להסתיר את הטלוויזיה וכל הנספחים שלה (ממיר, ראוטר, כבלים) ככה שהטלוויזיה תהיה חשופה רק כשצופים בה. הרעיון שיש לי עכשיו שלקחתי ממדריך שקראתי (תראו פה http://www.kolhazman.co.il/454996 ) זה להזמין לסלון ארון קיר גדול לאחסון שזה משהו שאנחנו צריכים בלי קשר, אבל כזה שלא נראה כמו ארון אלא יותר כמו קיר מעוצב (בלי ידיות בולטות), שזה עניין עיצובי סה"כ. אבל האתגר מבחינתי זה איך לתכנן מראש בצורה נכונה את השילוב של הטלוויזיה בארון הזה - מישהו עשה את כזה דבר פעם ויש לו טיפים בשבילי? צריך לעשות הכנה של החשמל והחיבורים בקיר ולהתאים לזה את המיקומים בארון, נכון? ואיך יוצרים גישה לכל הכבלים ככה שיהיה אפשר לטפל בהם אם צריך? ואיך מוודאים…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. Started by the_saint,

זוכרים לא מזמן את הידיעה שבישרה לכולנו שעומד לצאת DVD שיתמוך ב MPEG4 וגם ב DIVX... אז יצרתי קשר עם היצרן, חברה בשם KISS, חברה דני מאוד נחמדה והם הציאו לשלוח לי סמפל במחיר מאוד צנוע... אז רציתי לברר אם יש מישהו באתר שיהיה מעוניין לקנות את המוצר הזה בהנחה שהוא יגיע לארץ ואם יהיה לו שוק בארץ

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Vatos-Locos,

מאוד פשוט, כרגע, בצורה סימפליסטית, אושר או עושר?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3047659,00.html

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by MS-D,

שלום, הסתבכתי. יש לי בערך 400-500 מיילים שאני צריך להדפיס. הבנתי שיש איזשהי אפשרות לסמן את כולם ובפעולה אחת לשגר את הכל למדפסת. האם ידוע לכם על איזשהי דרך שתוכל להקל על התהליך ולמנוע ממני להיכנס למייל-מייל וללחוץ על פעולת ההדפסה? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://discuss.futuremark.com/forum/showflat.pl?Cat=&Board=miscgeneral&Number=4293428&page=0&view=collapsed&sb=5&o=0&fpart=1 תראו את זה חחח ותגיבו גם אתם סתם לכיף חח תראו דף 6

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Green,

היי חיפשתי כבר בכמה חנויות ולא מצאתי המעביר הוא ממקלדת בעלת USB (הזכר) ולחבר למחשב לחיבור הPS2 הסגול אני מחיפה ואולי אתם יודעים איפה אפשר לקנות כזה מתאם או אולי למישהו פה בפורום יש כזה שהוא לא צריך ומוכן לתרום אותו תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אהלן חברים, בתור תלמיד הייתי על הפנים חחחחח... מתמטיקה 3 יחידות והדבר היחיד שאני כן זוכר זה שממש שנאתי את המקצוע אז ככה, אומנם יש לי בגרות מלאה אבל היא לא משהו (מתנדנד בממוצע 60-70) אז מן הסתם אני יצטרך לעשות פסיכומטרי ולגשת למכינה (לכל ילדי הבית ספר שקוראים את זה - שימו לב עוד שנה מהחיים תתבזבז !!) אז ככה כמה שאלות ברשותכם: 1. מתוך סקרנות חיפשתי באיטרנט דוגמאות ומצאתי את זה http://www.machon-noam.co.il/noam/generalPage.aspx?pageID=chooseTrial&templateName=Template_3 ומה שרציתי לדעת, האם השאלות הם באמת ככה? או שאלו עוד השאלות הפשוטות? הצלחתי לענות על כולם נכונה. 2. כפי שכתבתי אני הולך ללמוד הנדסת בניין, בין היתר השנתיים הראשונות לפי מה שהבנתי מתמקדות במתמטיק…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by sir f,

אני פשוט עצלן, אני אביא דוגמא:יש לי על המחשב כבר כמעט שנה ספר שאני צריך לקרוא בתכנות. עד עכשיו קראתי 15 עמודים כשחבר שלי כבר גמר את אותו ספר. יש טיפים? עזרה? משהו!?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by masterb,

העתיד של עולם המשחקים : [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by dvvon,

אם בא (נגיד ובא לי) ואני רוצה לאפס את המונה הודעות שלי (נגיד ובא לי) יש לכם אפשרות כזאת ("""""") ?

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אמנם בשביל להטיס מטוס כבד יש בית ספר לטייס, אבל חברות תעופה מקבלות אנשים בעלי תואר ראשון בקלות בניגוד לאנשים ללא תואר כלל. בכל מקרה, על איזה תואר ראשון אתם ממליצים בכדי שאני אהיה מועמד שקשה להתעלם ממנו? האם אתם חושבים שיש לחברות התעופה בכלל עדיפות לבעלי תואר X או Y, או רק חשוב שיהיו בעלי השכלה גבוהה כלשהי?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by ShayGTi,

הייתי רוצה לשמוע המלצות על חנויות מומלצות להרכיב בהן מחשב... מה שאני מכיר עד כה זה K.S.P IQPC TMS SKYPC האם הנ"ל מומלצות? איזה עוד חנויות נחשבות לטובות ואמינות?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

לחץ כאן עוד משהו חמוד: לחץ כאן

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום, אני צריך אתר חינמי (או עם עלות נמוכה) שבו חברי צוות יוכלו לכתוב להעלות תמונות קבצים וכדומה כדי לתקשר במהלך עבודה. רצוי שיהיה ניתן להגביל את הכניסה למאגרים שבוו באמצעות שמות משתמש. שיהיה קל לעשות דבר כזה (אין לי שמץ בבניית אתרים) אמין ורצוי עם נפח גדול. מישהו יודע איך ואיפה עושים את זה?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אתמול איזה שכנה שלי התחילה לקרוא איזה סיפור בשם "פנינת האהבה" של הרברט ג'. וולס והבנתי שהוא מבוסס על הסיפור של המבנה שהוא אחד משבעת פלאי תבל שבהודו ונקרא "הטאג' מהאל", עכשיו הבנתי שיש גירסה יותר "נכונה" לסיפור והייתי רוצה למצוא את הסיפור האמתי. תודה מראש, slim_shady

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. בתומי, לפני כשעה הרמתי את השפורפרת ונשאלתי לגבי סקר קטן למשתמשים במחשב ובאינטרנט. לאחר מספר שאלות כמו: כמה אתה גולש באינטרנט? גיל...בלה בלה.. הם שאלו שאלות לגבי : "האם לדעתך אתר לקניה/מכירה של משחקים ישנים או יד שניה יעניין אותך ואם תרכוש בו משחקים? " "כמה משחקים/ DVD/ Playstation / מוסיקה - דיסקים מקוריים יש לך שתרצה למכור " , "האם תפרסם באתר הנ"ל ? " (לא הוזכר שם) "כמה אחוז לדעתך צריך המחיר לרדת למדיה (משחק/סרט/מוסיקה) משומשת - במצב של "כמו חדש" ? " כל מיני שאלות כאלו, נשמע כמו פרוייקט מעניין. מישהו קיבל טלפון לגבי הנושא הנ"ל עם שאלות דומות ? ??? 8)

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by moses_23,

יש לי את המחשב הכי חכם בעולם... [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אני בטוח שלכל אחד פה יצא לראות את התוכנית לפחות פעם אחת והוא גם ראה את המתיחות ה"גדולות" שבסוף רואים את יגאל שילון נכנס. האם נראה לכם שהכל שם מזוייף? מי שראה אתמול את המתיחה עם "מדונה" בטוח ראה שהמצלמה כל הזמן זזה והיא גם הייתה לפני האנשים כשהם הסתכלו על החתימה. מה אתם חושבים? ד"א היום אחותי ראה בערוץ הילדים איזו תוכנית בשם 5 וחצי ואמרו שם שיצא איזה פלי סטיישן נייד, חדש. מישהו יודע על מה מדובר?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by UltraWaveMUSA,

אני מודע לכך ששני דיונים ביום הם די והותר, אך עוד שאלה שמטרידה את רוחי ואשמח לשטף אותה אתכם. יש בידי כרטיס מסך של ראדאון הרקולס 9800SE AIW שנקנה בפנדס לפני כשנתיים לערך. הוא כמובן, לא עובד. התקשרתי לפנדס לפני מספר חודשים כדי לממש את הביטוח [לאחר שכמעט ושנה הוא לא עובד] אך מהם נמסר כי הרקולס פשטה רגלה ואינה עוד מייצרת כרטיסי מסך. מנגד לכך, עדיין מקבלת החברה כרטיסי מסך פגומים וממשת את ביטוחם. לאחר שלבים מייגעים ושיחות עם הגורמים האחריים בצרפת, שלחתי את כרטיס המסך לצרפת עם כל הקבלות והמסמכים הנחוצים אך דבר נורא קרה - המכס בצרפת לא קיבל את הכרטיס ושלח אותו חזרה ארצה בטענה שלא צורפו קבלות. אני אישית צרפתי שתי קבלות על כרטיס - אחת בפנים ואחת עם המשלוח אך אין עם מי לדבר.. אפילו…

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים