כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,556 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, בעל עסק שאיתו ניהלתי בימים האחרונים תכתובת דוא"ל טען כי לפי הרישומים שבידיו איני פותח לקריאה הודעות דוא"ל שנשלחות אלי ממערכת ניהול הדוא"ל שמותקנת באתר האינטרנט שלו (תא הדוא"ל שלי יושב ב'וואלה!'). לפי דבריו, משמעות הדבר היא שיש מערכות ניהול דוא"ל שיכולות לחדור לשרתי הדוא"ל של הנמענים ולבדוק האם הנמענים פתחו את הודעות הדוא"ל שנשלחו אליהם (או לחלופין, שיש הודעות דוא"ל שבעת שהן נפתחות הן שולחות באופן אוטומאטי 'הודעת אישור פתיחה' לשולח). 1. האם אכן קיימת טכנולוגיה אזרחית שיכולה לבצע דבר כזה? 2. במידה ויש (ובהחה שמדובר באפשרות הראשונה) - האם זה בכלל חוקי? האם אין כאן חדירה לצנעת הפרט? תודה מראש לכל מי שירחיב את אופקיי בסוגיה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים מישהו יכול להסביר את התהליך של הזמנת מוצר כולשהו מחו"ל מה צריך ואיך לדעת על מה לשלם מכס מעמ וכו. אשמח לעזרה תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני נכנס לאתר KADMAN דרך הפיירפוקס אני רואה שהכל כתוב שם בשפה מוזרה(מצורפת תמונה). אבל דרך האקספלורר הכל טוב... איך אפשר לסדר את זה?? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.chesscube.com/play/app/ מישהו משחק שם? ניתן להמיר קיוביטס בחזרה לכסף?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני יודע שרשמתי כאן כבר מלא בעיות בלימודים ושזה כבר נהיה HOMEWORK ZONE בזכותי אבל אני צריך שאלה אחרונה גולש סקי שמסתו היא 80 ק"ג מחליק מפסגת הר בגובה 300 מטר בהגיעו לרגלי ההר יש לו אנרגיית תנועה של 150,000 ג'ול חשבו כמה מאנרגיית הגובה שלו הפכה לאנרגיית חום בהנחה שאנרגיית הגובה מתגלגלת רק לאנרגיית תנועה ואנרגיית חום? ארני צריך גם את הנוסחה אם אפשר תודה ושבת שלום
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני לא מכיר אף אחד פה... קודם כל אני הייתי משתמש גבוה באתר pcA : לחץ כאן אבל בחרתי לעזוב אותם כי הם באמת מגעילים מאוד כמו bartzy שהיה מניאק לאורך כל הדרך , הנה דיון לדוגמא: http://www.pcarena.org/ib/index.php?showtopic=4305 תסתכלו על הדפים האחרונים שם.. טוב אז יש לי ידע מורחב בחומרה ואני מקווה להשתלב פה יפה! אגב מי עוד כבר לא מחבב את האתר הזה?
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! אחרי כמה פידבקים שקיבלתי הבנתי שאת הקהל לא מעניינת טכניקה במנגינה לא יפה לכן אבקש את חוות דעתכם על הקטע הבא http://www.youtube.com/watch?v=KcmWRhxi-7o נישמע מוזיקלי? או שהוא משתייך לקבוצת הדברים שלא הייתם רוצים לשמוע תודה
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני נמצא בזמן האחרון המון במחשב...אם אני ישים משקפי שמש זה יכול לעזור קצת נגד הנזק שנגרם או ההתעייפות? ומה עוד אפשר לעשות? העיינים שלי מציקות לי רצח...יש לי מסך lcd אם זה משנה
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים, קיבלתי היום מכתב מצה''ל, אשר כתוב בו שאני מיועד לחיל האוויר, ותאריך הגיוס השתנה ל7/12/08, במקום 3/12/08, המכתב כלל חוברת הסבר על תפקידים בחיל , "ברוך הבא למשפחה ..." וכו'. אני יודע שהגיוס נדחה סך הכל ב4 ימים,זה לא כזה ביג דיל, אבל בכל זאת, כמה דברים עולים לי לראש... איך זה שקיוסק המידע עדיין לא עודכן? ולא קיבלתי שום הודעה במייל על כך? בדרך כלל אני מקבל הודעה במייל ובקיוסק המידע, ורק אחרי זה מקבל את המכתב בדואר. מוזר. כמו כן, מכתב הגיוס שונה לגמרי מצו גיוס רגיל ... לא מצויין מקום הגיוס ושעת הגיוס. האם זה בתל השומר,בשעה 9 בבוקר? תודה על עזרה כלשהיא...
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חח שמעו יש לי חור שטחי באחד הטוחנות(ככה נראה לי שקוראים להם) ואני צריך סתימה ואני מפחד מהזריקת הרדמה.. אז זה כואב ממש או סתם כמו צביטה כזו? אתם יכולים להשוות את הכאב שלה למשהו אחר נגיד זה כואב כמו שאני יקח ציפרון ויתקע אותה בלסת..
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פתאום קלטתי שלא ראיתי אותה המון זמן בפורום, לפי הפרופיל שלה הפעילות האחרונה שלה הייתה לפני קרוב לחודשיים (23.09.07) קצת מוזר לא? אולי קרה לה משהו
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ניסית לבצע את רכישתי הראשונה באיביי יש לי חשבון מאושר של פייפאל הסכום +המשלוח הינו 1000 דולר עם מוכר אמין מאוד שנבדק פידבק 99.8 מוכר הרבה מאוד זמן באתר המוצר הינו במחיר פיקס ללא הצעות הבעיה היא שאני מנסה לשם הוא מציק הודעת שגיאה בחשבון שלי מופיע זכיה וכשאני לוחץ שלם עכשיו"הוא מפנה אותי ללוגאין של פיי פאל ואז מופיע ההודעה הבאה Your request could not be processed at this time Help The service is currently unavailable. Were sorry you faced an issue. Please click here to try your payment again. אגב כניסה לאתר ישירות נעשית ללא בעיה תמונות מצורפות
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עומד להזמין מאיזה אתר כמה מוצרים מארה"ב הם שולחים בפדקס....עכשיו השאלות שלי הן כאלה: 1. מה הסיכוי שהחבילה תתפס ואני אצטרך לשלם מכס? 2. כמה אחוזים מסכום הקנייה זה מכס? 3. מה הסכום שעד אליו אני יכול לקנות בלי לדאוג גם אם יתפסו את המשלוח?
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני קונה בקרוב טלוויזיה 21" ורציתי חוות דעת ראיתי אצל המון אנשים את הJVC והLG מהדיוטי ב200$ היום יש את ה HUNDAY ב150$ הבדל לא קטן אז רציתי לדעת איך היונדאי? או שכבר עדיף להוסיף 50 $ תודה לכולם!!!
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חתימה ראשונה שעשיתי, אשמח לקבל תגובות....
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני הולך על קילו/ שניים וזה יוצא בסופי יותר מ-100 דולר. במידה וייתפס במכס יעשו עם זה בעיות?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה ,הבעיה היא כדלקמן !!: אני מחפש ג'ל שיחזיק מעמד רוב היום וישאיר את השיער עומר יציב ומלא ברק גם אחרייייי נסיעה של רבע שעה בקטנוע מה שהורס לי את כלללללל התסרוקת בגלל הקסדה הצעות ? ;D
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סוגר היום 22 בסקאלה המון מזל טוב!!! :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי... אני מחפש גירסה גדולה יותר של התמונה הזאת: הגירסה בגודל המלא נעשתה על התמונה המקורית הזו (כך שזה אמור להיות הגודל שלה פחות או יותר): את התמונה הזאת ראיתי לראשונה בהודעה של דריה (ותתפלאו או לא, אבל עשיתי חיפוש בפורום ומצאתי אותה: כאן, אבל הקישור של התמונה שם כבר לא עובד... כל עזרה תתקבל בברכה..
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.funny.co.il/flash/fuck.html
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש סרט ילדות שנחקק בזכרוני וחיפושי אחר שמו נכשלו... אני זוכר מספר סצנות, אחת בה הגיבור עובר סדרת אימונים מהמאסטר הסיני שלו, הוא לומד לרוץ מהר יותר, הוא קופץ דרך תלוליות חול לצד השני וממשיך לרוץ... בסוף הסרט המאסטר של הגיבור בורח מהרעים ומראים איך הוא רץ בקלילות על מי האוקינוס בדרכו אל החופש. מצלצל למישהו?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי דומיין מגניב וגם שרת אחסון.. מה לדעתכם אפשר לעשות עם זה? סתם כדי להעביר את הזמן, בלי להשקיע יותר מדי.. ואם אפשר לעשות מזה כסף מה טוב...
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם יש לכם את התופעה הזאת שאתם מסתכלים שעה או רבע שעה על מסך המחשב . ואז מסתכלים לכיוון אור החדר , ואז אתם רואים אותו פחות מואר כמו שנכנסתם לחדר בפעם הראשונה . האם יש אצלכם תופעה כזאת?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה התחלתי לעבוד בעבודה חדשה אשר בחלקה יש לי שעות לא מעטות ללא עבודה כמעט וגישה למחשב פשוט עם אינטרנט. אז כמובן שאפשר לראות סרטים וסדרות או סתם לשוטט באינטרנט... אבל חשבתי אולי איך לנצל את הזמן הפנוי הזה בצורה יותר מועילה ופורייה וללמוד משהו דרך youtube או לצפות בהרצאות ב TED שכמה שרציתי לא יצא לי עד עכשיו, או אולי לקרוא ספר (אני לא אוהב סיפורים אלה ספרי ידע כמו ספרים פסיכולוגים\כלכליים\מדעיים). אשמח אם תשתפו אותי בדרכים נוספות שאוכל לרכוש ידע דרך אפיקים נוספים או המלצות על הרצאות ב TED, קורסים טובים ב Youtube או ספר טוב... תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי אופניים חשמליות עם סוללה 36V אך אין מטען. ואני מתקשה למצוא מטען מתאים(מצורף תמונה) או יותר נכון במחיר נורמלי. -מה שמצאתי זה 250 ומעלה (לפני משלוח) . וגם לא הכי נוח לממש אחריות במידת הצורך - זה עוד תשלום למשלוח וזמן המתנה של המשלוח הלוך וחזור + זמן הטיפול. רוב המטענים בשוק הם עם 3 פינים בפנים(מצורף תמונה). לאחר בדיקה הפין שאני צריך במטען הוא 5.5x2.5 מ"מ (שזה למעשה קיים בהרבה מחשבים ניידים - לנובו, טושיבה, אסוס, פוג'יטסו ועוד) ומטען הנפוץ עם ה 3 פינים (שהכי זול שמצאתי זה 180 ש"ח והחנות ממש קרובה לבית !). 1. האם אני יכול לחתוך את הפלאג המקורי ולשים את הפלאג המתאים? לפי הציור עם ה 3 פינים, יש שני מינוסים…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-