כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
היי חברים (: ב3 לדצמבר עולים על מדים (סוףסוף!) אוקיי, בנתיים קניתי: תרמיל 80 ליטר של חברת Outdoor. גופיות קצרות/ארוכות בצבעי לבן וירוק זית. גרביים, תחתונים. כלי רחצה ותכשירים הגיינים למיניהם. שעון יד של קאסיו. אולר רב שימושי. אשמח אם תאמרו לי מה עוד עליי לקנות, ומה עוד עליי להביא ליום הגיוס(כמו שהבנתי מסמכים מן הסתם, סדין מגבות וכו'...) תודה רבה :smile1: נ.ב.: אם יש פה עוד חבר'ה שמתגייסים ב3 לדצמבר, השמיעו קול
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום. בעוד שבוע לחבר טוב שלי יש יום-הולדת, החלטנו כמה חבר'ה לארגן לו יום-הולדת בים. בתיכנון צריכים להגיע 40 איש ומעלה. חשבנו על שני מנגלים דלוקיםמוזיקה, "נונ-סטופ", שתיה קלה, ושתיה לא קלה בכלל. אז קודם כל הייתי שמח לקבל המלצות לאירגון טוב של מסיבה שכזת, טיפים ל"אטרקציות" בים, הסבר\עזרה להשמעת מוזיקה בים. ולשמוע מה הייתם עושים עם 30 בקבוקי משקה בסיגנון בריזר, שפג תוקפם ב - 2004
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי! אני, כחבר באתר TORRENTLEECH, חושב שהסיבה מוצדקת. כל מי שאני מכיר שרשום ב - TORRENT LEECH משתמש בתוכנה אני חושב כדי להעלות את ה - RATIO... אני "צדיק" , מעלה כמו בנאדם הוגן, לפעמים משאיר את המחשב דלוק רק כדי שיורידו ממני, ובסופו של דבר , זה עושה רק טוב, הרטיו עולה והכל טוב ויפה, וכשצריך מורידים מה שצריכים. לא מבין מה זו הטיפשות הזאת להשתמש בתוכנה כדי להעלות את הרטיו, מה הבעיה להעלות קבצים כמו בני אדם? תזרעו קצת, לא יזיק (לא מדבר על מישהו ספציפי, בכללי) ניסיתי להיכנס מקודם לאתר TORRENTBYTES, רשם לי משהו בקשר לאיי פי, שאין גישה, אין גישה לישראלים באתר? והאם אתם מכירים עוד אתרים כמו TORRENTLEECH שצריך הזמנה אליהם? דיון מעניין זה יכול להיות, תרשמו מה דעתכם.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברה קיבלתי צו ראשון וכמו שאמרו לי קודמיי שאחד הבדיקות שמה זה בדיקה פסיכוטנכית (אני מבין שאם אני רוצה עדית במחשבים בצבא אז כדאי לי להואציא ציון טוב!) השאלה שלי לוותיקים ביניכם שכבר עברו את השלב הזה בהתגייסות.. איזה מן תרגילים יש שמה? כמה זמן נותנים לך? כמה תרגילים צריך לפתור? ובכלל איך אני יכול להתכונן לזה \ לקבל דוגמאות? יש אולי אתר עם דוגמאות לבחינות צבאיות כאילה ?? ובכלל למבינים ביניכם האם זה ישפיע על בקשותי להתקבל ליחידת מחשבים?! תודה רבה מראש. 8)
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
אני רוצה לקנות מוצרים בEBAY במעל ל1000 שקל הבעיה היא שהכרטיס אשראי שלי מוגבל ל500 שקל האם זה אפשרי לבצע העברה בנקאית דיגיטלית\פיזית ישירות לצד השני?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יכול לארגן לי כתוביות באנגלית? כמובן אם זה לא עובר על החוקים של הפורום תודה רבה
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שעתי לעלות על מדי זית ירוקים ומכוערים הגיעה סוף סוף... (לעזאזל, אני יושב בבית מאז יוני ולא עושה כלום) אז מחר אני מתייצב לי בשבע וחצי בבוקר ומתגייס (רק אותי זה ממש מצחיק שאני מתגייס באותו מקום שבו השבט צופים שלי? [גבעת התחמושת]) ולכל מי ששואל, לא, אין לי מושג לאן אני מתגייס (בתקווה לפרוייקט מחשבים בח"א, אבל לא בטוח) ואני מתגייס עם פרופיל 64 (אסטמה ואלרגיות), אז קרבי אני לא אהיה בכל מקרה, סתם התחשק לי לפתוח ת'רד על זה, אז אם אתם רואים את הת'רד הזה ולא אכפת לכם, אז רק תזכרו שלא אכפת לי שלא אכפת לכם, ואל תגיבו כאן.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מודע לכך ששני דיונים ביום הם די והותר, אך עוד שאלה שמטרידה את רוחי ואשמח לשטף אותה אתכם. יש בידי כרטיס מסך של ראדאון הרקולס 9800SE AIW שנקנה בפנדס לפני כשנתיים לערך. הוא כמובן, לא עובד. התקשרתי לפנדס לפני מספר חודשים כדי לממש את הביטוח [לאחר שכמעט ושנה הוא לא עובד] אך מהם נמסר כי הרקולס פשטה רגלה ואינה עוד מייצרת כרטיסי מסך. מנגד לכך, עדיין מקבלת החברה כרטיסי מסך פגומים וממשת את ביטוחם. לאחר שלבים מייגעים ושיחות עם הגורמים האחריים בצרפת, שלחתי את כרטיס המסך לצרפת עם כל הקבלות והמסמכים הנחוצים אך דבר נורא קרה - המכס בצרפת לא קיבל את הכרטיס ושלח אותו חזרה ארצה בטענה שלא צורפו קבלות. אני אישית צרפתי שתי קבלות על כרטיס - אחת בפנים ואחת עם המשלוח אך אין עם מי לדבר.. אפילו…
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם בא (נגיד ובא לי) ואני רוצה לאפס את המונה הודעות שלי (נגיד ובא לי) יש לכם אפשרות כזאת ("""""") ?
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז לפני כשבוע הראתי לכם את הבית המרקד הראשון הנה הסרטון השני בהחלט יצירת מופט וזה אמיתי!! חלק 2: http://www.ebaumsworld.com/videos/xmaslights2.html ולמי שלא ראה חלק 1: http://www.ebaumsworld.com/videos/xmaslights.html צפיה נעימה!!
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכנן כרגע טיול לפני גיוס לארה"ב(מתגייס באפריל). אני אהיה בניו יורק ושיקאגו, אבל אין לי מושג כ"כ מה לעשות שם. בשיקאגו זה פחות רלוונטי כי אני אהיה אצל חברים, אבל יותר בניו יורק. יש לי גם אפשרות להיות בעוד מדינה בטיול ואני אשמח להצעות. מה שאני מחפש זה בעיקר דברים שאין בארץ- נופים, אתרים מדהימים וכו', כל מיני דברים תרבותיים- הופעות וכו', וגם סתם מקומות שאפשר לשבת בסבבה ולפגוש אנשים. מצד שני, חשבתי גם לכיוון של לעשות את הטיול הזה בבריטניה-אירלנד, רק ששם אין לי בכלל מושג איפה להיות ומה לעשות, אבל אני עדיין ארצה לעשות את אותם דברים שרשמתי למעלה. אם יש לכם הצעות לאחד מהשניים, אני אשמח לשמוע.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כרגע יש לנו סוזוקי בלנו שנת 97, גיר אוטומט, 70 אלף קילומטר, יד שנייה (2 בעלים כולל אותנו), 1600 סמ"ק. אמא שלי רוצה למכור אותו ולקנות טיוטא קורולה 2001, 1600 סמ"ק אוטומטי ממישהו שקנה אותו חדש. מה המחיר מחירון של כל אחד מהרכבים, ובכמה אפשר למכור את הסוזוקי שלנו? האם הטיוטא יותר טוב ושווה להחליף את הסוזוקי?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני וחברים שלי טסים ליוון בחופש הגדול לאיוס ואנחנו רוצים להשכיר אופנועים שם לכולנו יש רישיון וכולנו בני 18 זה מספיק?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בקצרה שיעמם לי והחלטתי לעשות סדרה של סרטוני "Let's Play" כמו שרבים וטובים מעלים לרשת. כמובן שהחלטתי להעלות הכל ליוטיוב כי כבר היה לי חשבון וקבעתי לעצמי לעשות ערוץ נטול פרסומות ולשמור על הכל על טהרת התחביב. מסתבר שהבוט של יוטיוב החליט שאחד הסרטונים שלי (שאגב עדיין קיים אצל משתמשים אחרים) הוא בלתי הולם! ולכן הם מחקו לי את חשבון היוטיוב שלי עם כל הסרטונים (כמעט 100 סרטונים - לא לדאוג שמרתי גיבוי חחח). ביררתי דרך עוד בוט יוטיובי שכזה ומסתבר שלא רק שמחקו לי את החשבון גם נאסר עליי מלגשת לכל חשבון יוטיוב באשר הוא עד להודעה חדשה! לבסוף החלטתי להעביר את כל הסרטונים שלי לאתר Dailymotion שמאפשר לי להעלות פחות או יותר את אותם הקבצים כמו שיוטיוב מאפשר אבל יש מגבלה של אורך עד 60 דקות, …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
והאם זה זה - מחשב כף יד מתוצרת PALMדגם 515 M או שיש יותר חדשים? ממולץ לקנות אותו? ממני, VIPER2K2
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מזל טוב לוובמאסטר והמנהל הראשי שלנו שבלעדיו היינו משועממים בבית :-* עוד 99 אביבים To Go! כמיטב המסורת: :alcoholic: :jump1: O0 :anim-jjd: :bigglasses: :biggthumpup: :clown: :gorgeous: :ylsuper: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: ואחד לשנה הבאה: :bunny:
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני לא מכיר אף אחד פה... קודם כל אני הייתי משתמש גבוה באתר pcA : לחץ כאן אבל בחרתי לעזוב אותם כי הם באמת מגעילים מאוד כמו bartzy שהיה מניאק לאורך כל הדרך , הנה דיון לדוגמא: http://www.pcarena.org/ib/index.php?showtopic=4305 תסתכלו על הדפים האחרונים שם.. טוב אז יש לי ידע מורחב בחומרה ואני מקווה להשתלב פה יפה! אגב מי עוד כבר לא מחבב את האתר הזה?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך החנות בעפולה? איך השירות שלהם בסניף הזה? איך האמינות שלהם? המחירים שלהם לא יקרים וראיתי שכרגע המצב ב TMS לא ממש ברור אז חשבתי לרכוש מהם..
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
תעשו לי קצת סדר בראש בבקשה.... בשנות השמונים יצאו פרקים 4,5,6 ורק לא מזמן ייצאו 1,2 ועומד גם לצאת 3??? מה הולך כאן?
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שניהם בערך באותו מחיר (10 שקל לזה או לזה זה לא עקרוני) מה שמושך אותי לאלפא זה הצג הענק, המצלמה, הרדיו ועוד דברים מגניבים שיש בו לנוקיה מושך אותי בעיקר השם. לא יודע לא בא לי להיות קורבן של חברה מעפנה... למישהו יש ניסיון ויכול לתת לי המלצה? תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו מכיר? אני עכשיו בדיוק רואה (17 פרקים, דקה+- כל פרק). זה פשוט קורע
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-