עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by yanushka,

מילים: אבא שפך לי שמן רותח לתוך האוזן אמא מרביצה לי כל היום בכיתה שאלו איזה צבע יש לברזל ורק אני כתבתי אדום אבא קנה לי דוברמן במיוחד בשבילי שבכל דקה ושלושים יוריד לי ביס לפנים אבא מקוה שאני לא מגלה שרק אותי בבית ככה מפנקים בחמש בבוקר השכמה עם פיצוץ לכליה אמא במטבח מחפשת סכין המורה הראתה לי איך באמת נראה ברזל ואבא הראה לי דברים אחרים אבא קנה לי שופל במיוחד בשבילי ואם הוא לא היה עסוק ממש עוד היה מביא לי נגמ"ש אבא מקוה שאני לא מגלה שרק אותי בבית ככה מפנקים ככה מפנקים... איזה יופי של שיר, אה? ועוד שיר מומלץ שלהם- אציטון

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by NoobTubeOmer,

אני מקווה שזה המקום אז אני אשאל פה: איך קוראים לשיר שבהתחלה? - 15 שניות ראשונות?: http://www.youtube.com/watch?v=TmwOgzYm3R4#t=14

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אוקיי, היה לי משעמם והכנתי לי ארוחת ערב,מכיוון שאין כל כך מה לאכול , קימבנתי משהו יוצא דופן... - לביבות תירס-מצה מצרכים : ביצה או שתיים(תלוי בכם) קופסאת תירס משומר מצה וחצי\שתי מצות(עדיף מצה וחצי) 4 פרוסות\5 פרוסות גבינה צהובה איך מכינים : את המצות קחו ורסקו לגמרי עד לקבלת קמח מצה(לרסק כמה שיותר) שפחו לתוך קערה לתוך זה כף שמן על זה שימו חצי כפית פלפל שחור גרוס הרתיחו מעט מים בקומקום ושפחו חצי כוס מים רותחים לתוך העיסה ערבבו עד לקבלת עיסה. על זה שימו את הביצים , לערבב עד שהביצים נספגות על זה לשפוך כוס תירס ולערבב , עכשיו להוסיף חצי כפית\3\4 כפית מלח ועוד חצי כפית פלפל גרוס(אפשר יותר מי שאוהב) את הפרוסות של הגבינה תחתחו לרבעים עכשיו חממו מחבת טובה עם מעט מאוד שמן שימו רבע ג…

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. http://en.thisbitch.info/?id=5e5416281dd63b19dfc3233b2e14d86d שווה הצצה!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by -=NightHawk=-,

אילו עוד פורומים ישראלים טובים עם הרבה חברים שלא מתמקדים דפקה במחשבים אלה יותר כללים אתם מכירים ?

6. Started by gshhar,

I just want BANG BANG BANG

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Nirel_Cohen,

איזה טווח של קב"א אני צריך כדי להתקבל לדברים כמו "תלפיות"..?

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by FTP,

אני אישית מעשן L&M אדום...

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Moon-Mage,

שלום, יש לי ממיר של השידוריים הדיגטלייים החדשים אבל מדי פעם הקליטה נהיית ממש ממש נוראית(תמונה וסאונד קופאים\קופצים) ותהיתי אם למישהו יש שיטות לשיפור הקליטה של האנטנה או החלפתה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Access Denied,

פתרתי הכל חוץ מ-1 שהוא ניחוש. המילה שקבלתי היא "חישוב" יש עוד אנשים עם תשובות דומות/שונות?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שבוע? שבועיים? חודש? יש איזה משהו שמחייב את החנות (והיבואן) להחליף את המוצר תוך זמן מסויים?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by UltraWaveMUSA,

בא לי לגוון קצת מלבד מוזיקה שחורה וטראנסים. אני שמעתי לאחרונה כמה שירים יפים בטלוויזיה משנות השישים בערך כמו " only you" "a mans love" וכל השאר.. מישהו יכול להמליץ לי פה על שירים יפים וישנים? תודה.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by dvvon,

אם בא (נגיד ובא לי) ואני רוצה לאפס את המונה הודעות שלי (נגיד ובא לי) יש לכם אפשרות כזאת ("""""") ?

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by ten55,

אני רוצה לראות האח הגדול בארגנטינה, אבל הם חסמו גישה למחשבים מישראל. איך בכל זאת אפשר לעקוף ולראות? http://www.gh24hs.com.ar

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by avive,

אהלן הבקשה בכותרת, לקראת הלימודים מישהו אולי מכיר אתר או חומר בעברית לרענן את הראש בנושאים הללו?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. התווכחנו על משהו שקשור לניהול עסקים יש לו חברת אכוסן אתרים קטנה(ריסלר...) ואני ספק של לדים ממפעל מסויים בחו"ל(לא לשלוח הודעות לא מוכר ליחידים...) עכשיו הויכוח הוא כזה,האם מישהו שמרויח את המשכורת הממוצעת בשוק כאשר הוא יושב כמעט כול היום מול המחשב עם קולה ומזגן דלוק.(אני...) או מישהו שמרויח 200 שקל בחודש אולי קצת יותר אנערף...(הוא...) אני יודע שהתשובה ברורה מאילו אבל הוא מתעקש לשאול...

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by yosda-boy,

שלום, אני בן 15.4 האם יש עבודה כלשהי שתוכל להעסיק אותי? אני יודע ששכר המינימום הוא 15-17 שקל לשעה. אני צריך איזה תעודת עובד ואם כן איפה משיגים אותה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. היי אני יודע את הכיוון הכללי, אבל הייתי שמח לקבל הסבר מפורט יותר בשביל לא להתחיל להסתבך עם עצמי... נניח שאני מגיע מכיוון מזרח (על כביש 85).. אז לפני הכניסה לעכו אני לוקח ימינה לכיוון נהריה. מה עכשיו ? תודה !

19. מי שצריך חשבון פרמיום של rapidshare: http://rapidshare.com/files/3152699/rsaccount.rar אני מבקש לא לשנות סיסמא שכולם יהנו!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום מאחר ואני עוסק בתקשורת נתונים ולא בתכנות (למרות שיש לי רקע, עשיתי הנדסאי תוכנה), אני שוקל לא ללמוד מדעי המחשב אלא אולי כלכלה וניהול. מישהו יכול לייעץ לי אם זה כדאי או שאני עושה טעות בבחירת המקצוע ללימודים? בעיקרון אני מתכנן לעבוד בתחום התקשורת נתונים כך שלא מדעי המחשב ולא כלכלה ממש קשורים למקצוע הזה, אבל חשבתי אולי שכלכלה וניהול ייתן לי משהו לעתיד, להתקדם לכיוון של ניהול. אני יודע שיש תואר בתקשורת נתונים בבן גוריון אבל אני לא מתכוון לעבור לשם, החלטתי ללמוד במכללת ת"א יפו. בבקשה זה חשוב לי ואני צריך להרשם בקרוב לשנה הבאה, אז עזרו לי!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by DUDEnamE,

קבלתי את הרישיון הרגיל לפני חודש ולרישיון נהג חדש שלי יש עדיין תוקף אז זה אומר שאני לא נהג חדש ?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. הנה קישור זה פורסם כל הכבוד http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=40263

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אפשרי לשלוח הודעות פרטיות ב TWITTER ? ואם כן איך שולחים הודעה פרטית למישהו ?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. ברצוני לקנות מסגרת דיגיטלית, אין דרישות מיוחדות כעקרון נראה לי ש7 אינטש יהיה מעולה 1GB זכרון יספיק בהחלט, יש המלצות מיוחדות יש גם אפשרות לקנות מחו"ל אם יש דגם מומלץ במיוחד תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by shuy,

http://www.nrg.co.il/online/10/ART1/568/385.html

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים