עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Bagheera,

לא רק מדבקה אחת אלא שתיים. [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by A.Iniesta,

הבנתי מכמה מקומות שהדואר מוסיפים עכשיו מכס נוסף + כל מיני עלויות מטומטמות על חבילות מחו"ל. זה תקף גם על חבילות קטנות מתחת ל50 דולר? על מה ולמה בדיוק מוסיפים? מה בנוגע למשלוח EMS? תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 829 צפיות
  3. Started by SilverCivic,

אהלן. אני גר בחדר ממ"ד שאני רוצה להתקין בו דלת מנעול. דיברתי עם חברת רב-בריח והם לא מתעסקים בהתקנת דלת מנעול לחדר ממ"ד (תקנות בטיחות וכאלה). שאלתי היא האם מישהו מכיר חברה אשר מתקינה ביעילות דלתות מנעול בחדרי ממ"ד (מנסיון עדיף). תודה מראש ושבוע טוב. שחר.

• 12 תגובות
    • 23.2k צפיות
  4. Started by My_Name,

יכול להיות שאני ימצא עבודה שדורשת בעיקר סתם לפרמט מחשב, להתקין עליו כרטיס DVR ולהגדיר את כל מה שצריך. לפני שאי קופץ לחפיפה, יש פה מישהו עם ניסיון עם כרטיסי DVR שיכול לתת איזה טיפ, או להעלות תקלות נפוצות, או להסביר את תהליך ההגדרה ? סתם שאני יבוא מוכן. ד"א, לא מצאתי פורום מתאים אז תעבירו את זה לאיפה שאתם חושבים שמתאים

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  5. Started by roeesnir,

שלום. אני צריך להתקין מזגנים בבית חדש שבניתי. אני צריך 9 מזגנים בבית. הבעיה היא שכל התקנה עולה 500 ש"ח. וביחד - זה הרבה כסף. ההתקנה עצמה היא ממש לא בעיה, כבר התקנתי מזגן פעמיים בחיים. איז מזגנים כבר הכין את התשתיות במהלך בניית השלד, כך שמכל חדר יש צינורות גז וחשמל לגג. נשאר לי רק לחבר. הבעיה היא שצינורות הגז לחוצים בסוף, ואני צריך את המכשיר ש"מסדר קצוות של צינורות גז". מישהו יודע איפה אפשר להשיג דבר כזה? איך קוראים לזה? טיפים? עצות? תודה

• 13 תגובות
    • 9.4k צפיות
  6. Started by kobibo,

אני עומד לרכוש מחשב חדש ואין לי שום בעיה להתקינו לבד,אבל מה אני רוצה לרכוש גם את הביגטייפון ואיתו יש לי בעיה . לא בא לי להסתבך איתו לכן החלטתי שעדיף שאשלם עוד 160 ש"ח ושיתקינו לי את הכל וכך יהיה לי ראש שקט. עכשיו שאני חושב על זה :s05: רציתי לדעת במידה ויתקינו לי את הכל בחנות מה לדעתכם יעשו בחנות יביאו לי את כל האריזות הריקות ומה שנשאר שם יחד איתם עם המחשב , לדוגמא : שקונים לוח ואו כרטיס מסך מגעים בתוך האריזות האלו עוד אביזרים נלווים,דריברים, משחקים וכו'. האם גם את האביזרים הנלווים אקבל לדעתכם או שירכיבו לי את המחשב עם מה שצריך ויגידו תודה ולהתראות ואת שאר הדברים ישמרו לעצמם ? מקווה שהסברתי את עצמי.

7. אמא שלי רכשה מכונה חדשה בערך ב 2500 שקלים הגיע הטכנאי עכשיו להתקין אותה ועל הדרך הציע לה עוד מספר דברים כגון 1.מגנט שמתלבש על הצינור מים ואמור לעזור נגד אבנית 2.מגן מתח שמתחבר לשקע 3.איזה עגלה מתחת למכונה שתרים את המכונה למקרה שלא יכנסו מים מלמטה שעלולים להרוס אותה (לדבריו) 4.הגדלת אחריות משנה ל חמש שנים כל אחד מהפריטים המצויינים עלו סכום עגול ואחיד של 200 שקל סך הכל 800 שקל השחלה לכל אורך הפרוצדורה ניסיתי להניא מלהסכים לביזיונות האלו אבל אמא רצתה להסכים לטכנאי מחיפושים באינטרנט אני מוצא כל מיני תוצאות שמאשרות שמדובר בדברים מיותרים ודרך נוספת לגרוף כספים דבר נוסף שהטכנאי אמר לאמי שהחברה מחייבת רכישת שלושת הדברים האמירה הזאת מכעיסה אותי במחשבה נוספת זה ממש גובל בא…

• 9 תגובות
    • 18.7k צפיות
  8. Started by pure perfection,

ערב טוב , אני מחפש חברה שמתמחה בהתקנת מצלמות אבטחה לבית , ועדיף שיהיה להם אתר עם קטלוג מוצרים בשביל לבדוק איזה ציוד יש להם . אם מישהו מפה יש לו יידע בנושא אז הוא מוזמן להגיב ולעזור ... תודה

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  9. Started by House M.D.,

כבר פעמיים שזה קרה: אני מתעורר לקול נפץ שנשמע בבית. מסתבר שנזרקה אבן דרך החלון במרפסת, שברה את החלון ועוד כמה עציצים בדרך. בפעם הראשונה הזמנתי משטרה שכמובן לא עשתה כלום. בפעם השניה(אחרי כמה חודשים) החלונות נופצו אבל לא היו כלום בתוך המרפסת, וגם אז הם לא עשו כלום. לא ברור מי עושה את זה ומה המטרות שלו-אני לא מסוכסך עם אף אחד והמקום שאני גר בו נחשב לשקט מאוד. אני גר מקומה שלישית אז המקום היחיד שיכולים לזרוק ממנו משהו זה מהבניין הסמוך (הבניינים קרובים מאוד). האנשים שגרים בבניין הסמוך לא נראים כמו אנשים שיעשו את זה אבל מי יודע... ותמיד יש אפשרות שמישהו שלא גר בבניין פשוט עלה על הגג וזרק משם. האם זה חוקי להתקין מצלמה על אדן החלון שלי שתצלם כל הזמן את הבניין הסמוך?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by NiTRo37,

שלום רב , הייתי רוצה לעצב את החדר שלי ולשים בו אורות ניאון (כמו השלטים האלו , כמו הניאונים שמתחת למכוניות) עכשיו , יש לי כמה שאלות: א- האם זה אפשרי? ב- האם זה יצרוך המון חשמל? ג-עלות גבוהה? כמו כן , הבנתי שצריך להתייעץ עם חשמלאי מוסמך לגבי זה , האם זה נכון? תודה ויום טוב .

• 8 תגובות
    • 620 צפיות
  11. Started by Gohan,

למישהו יש מושג איך מתקינים?

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  12. Started by RGod,

שלום חברים ברצוני להתקין צלחת לוווין פרטית בבית ישמח לקבל המלצות לחברות מומלצות בתחום (לא מעוניין לבצע בעצמי את ההתקנה ). או חברות לא מומלצות גם ישמח לשמוע על תלונות ! תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by reshbet,

היי, יש לי קו טלפון ואני רוצה לחבר גם את המדפסת כפקס עם שקע בזק כפול, מהשקע הישן בקיר יוצאים 4 חוטים, כולם מחוברים למספרים הבאים: מצד אחד חוט כתום למספר 1, חוט כחול למספר 3 מצד שני חוט לבן למספר 4 , עוד חוט לבן למספר 6. בשקע החדש יש לכל יציאה 1-6 מקומות. לאן בדיוק לחבר את החוטים? תודה, רוני.

• 3 תגובות
    • 6.1k צפיות
  14. Started by smack,

שלום לכולם קניתי מחשב חדש וגם תוכנת וינדואס ואופיס חוקית ואני צריך מישהו שמבין עניין מאזור חיפה שיבוא לעזור בהתקנות של התוכנות והדרייברים. בכל המקרה העבודה עצמה תיקח לא הרבה זמן והשכר עליה הוא 200 שח למי שמאזור חיפה ומעוניין יכול לשלוח לי הודעה פרטית

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  15. Started by [{AMD}],

שיחקתי בו קצת ומשחק לא משהו בסגנון של DOOM די מפגר

16. מחקתי את האיי סי קיו שלי והתקנתי אותו מחדש כול האנשים שהיו לי ברשימה נעלמו אני לא יודע מה לעשות.

• 6 תגובות
    • 556 צפיות
  17. אני לא מבין מה עשיתי לא בסדר, הנה תמונות של ההתקנה: (בצחוק, כמובן, אני לא עד כדי כך טיפש, סתם חשבתי שתאהבו)

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by oryanstn,

עברתי התקף פסיכוטי חודשים לפני כן היו לי רעיונות בתחום המתמטיקה שנמצאים כיום בארגז אני מחפש אדם שעבר התקף דומה ושיש לו ארגז כזה ששל רעיונות בכל תחום מדעי. בכדי לבצע החלפה בין הארגזים אימייל: oryanstn@yahoo.com פלאפון: 0528400561

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. התקרה ברכב "הפאר" שלי, פיאט טיפו, גמורה. הרכב היה שנים רבות בידי העובדים של אבא שלי, שעישנו ברכב וגרמו להרס התקנה. צירפתי תמונות להמחשה. חשבתי לרכוש ספריי דבק (קיים כזה דבר?) ולעבור על התקרה לפחות כדי שהיא לא תתפורר עלי בזמן נהיגה. אחר כך אקנה צבע אפור מיוחד ואעשה צביעה. לדעתי יותר גרוע לא יהיה. מה דעתכם? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  20. שלום, נניח אני מתקשר מסקייפ לפלאפון כלשהו, זה עולה לי כסף? כי מתי שדיברתי היה מצויין באירו את העלות השיחה פר דקה. מצד שני, לא נתתי פרטי כרטיסי אשראי או משהו כזה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. האם ע"פ חוק מכתב התראה שכזה חייב להגיע בדואר רשום או "מספיק" (כלומר קביל) לשלוח אותו בפקס? תודה.

• 6 תגובות
    • 15.5k צפיות
  22. בוקר טוב וחג שמח. הבוקר (יום א') הגעתי למשרד ולהפתעתי דלתות החדרים במשרד היו פתוחות. במהלך היום כששאלתי את הביטחון על הנושא נמסר לי שביום חמישי/שישי בוצע ריסוס בכל הקומה. לצערי עקב ניסיון עבר עם האנשים המעורבים כלל לא הופתעתי על חוסר האכפתיות אך עדיין נשארתי תוהה האם אין חובה של האחראים על המבנה להודיע לעובדים כי בוצע ריסוס במבנה??

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Izik-Aviv,

שלום רב. מידי כמה ימים אני מקבל מהאתר מייל פרסומי. נכנסתי להגדרות באתר והסרתי את כל האפשרויות לקבלת מייל או התראות. ועדיין אני מקבל מיילים מהאתר. אינני מעוניין לקבל כל מידע מהאתר או מהפורום. אודה בעזרת מנהלי הפורום אם התקלה תתוקן. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  24. Started by Itay Brenner,

אני מקווה שזה המקום הנכון... בזמן האחרון אני מקבל התראות שכבר קראתי מהאתר דרך כרום. לעוד מישהו זה קורה?

25. Started by Born2Kill,

שלום וברכה, טוב, הרבה זמן שלא פתחתי שירשור באוף של הזון... אז הגיע הזמן. קצת רקע: בעבר היו לי מס' עיקולים על חשבון הבנק. הם היו שם כמס' שנים (כ-3 שנים) עקב היותי חייל בצבא שהרוויח משכורת מבישה של 350 ש"ח לחודש. המשכורת הזאת לא איפשרה לי לסגור את העיקולים בגלל מצב כלכלי לא הכי טוב וכל מיני סיפורים כאלה ואחרים... (לא נכנס אליהם בכל אופן). רק כשיצאתי מהצבא נפרדתי בכאב ובצער מהמענק האישי לטובת חיסול החובות. נכון ליום זה אין לי עיקולים למעט הלוואה קטנה שיש לי בבנק ואני לא מסיים אותה כי כרגע אני עוזר להורים לסגור חובות אחרונים למשכנתא (נשאר פחות מ-5K לסיום המשכנתא!!). ולשורה התחתונה: העיקול האחרון נסגר לפני 4-5 חודשים, אך ישנן התראות במערכת של הבנק. אני כרגע מעוניין …

• 12 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.