עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שאלות דבר ראשון עם הקבוע e למה לעזאזל e בחזקת i כפול w זה cos (w) + i*sin(w) ? זו הגדרה או מה? O_O ובקשר להתמרת פורייה - אם מישהו מכיר את זה - הסתכלתי קצת בויקיפדיה, לא ממש עזר איך מחשבים את התדרים שצריך כדי לייצג את הפונקציה? למישהו יש קישור לאיזה הסבר טוב? חסר לי כל כך הרבה, למשל, צריך לעשות מכפלה פנימית של התדר עם הפונקציה כדי לקבל את המקדם הדרוש אם אני זוכר נכון... אבל בשביל זה צריך שכל התדרים יהיו בסיס למרחב של הפונקציה, זה כמו השאלה על איך מחשבים את התדרים הדרושים... אבל איזה דרישות יש מהבסיס? צריך להיות נורמלי ואותוגונלי? שמישהו יעזור לי :'( אני לא רוצה להיכשל... ומה הקשר של האדאמר לכל העניין? ): תודה איל

2. Started by Los,

הי חבר'ה ערב טוב . יש לי שאלה האם אתם מכירים ארגונים שקולטים אנשים למען הדרכה לילדים/מבוגרים בנושא מחשבים לימוד וכו' . לאחרונה זה עלה לי לראש וממש התחשק לי להתנדב למרות הלו"ז הלא כל כך פנוי שלי אשמח לפנות כמה שעות בשבוע .

3. Started by Googleness,

מנסים בעבודה לשכנע אותי להתנדב במשטרה אזרחית משום מה. מישהו מתנדב או התנדב שיכול להגיד אם זה לעניין? יש מסלולים ? למי פונים? שעות סבירות? בשלב מסוים צריך ללבוש מדים\נשק או שהכל בלבוש אזרחי?

• 15 תגובות
    • 4.4k צפיות
  4. Started by Omri.Bd,

אני ועוד ידידה (שנינו חיילים) רוצים להתנדב בסופ"שים (שישי \ שבת) לעמותה כלשהי ולהנעים את זמנם של חולים, ילדים \ זקנים למספר שעות (כמובן באופן קבוע), ולהוות להם מעין פינה חמה ועוד קשר שישמחו לקבל, להנעים את זמנם, לשבת לשיחה טובה, להצחיק, ובקיצור, להוות מפלט קצר לנוכח מצבם. חיפשתי זמן מה ללא הועיל ועם תשובות שליליות מגופים שונים, וחבל כי זהו בסה"כ WIN WIN, אנו אנשים איכותיים ואנשי שיחה טובים שמחפשים לתרום קצת מעצמנו בזמננו הפנוי. הייתי שמח אם אנשי הפורום אולי יוכלו לקשר אותי למקום שמחפש אנשים כאלה, או אנשי קשר שיוכלו להוות עזרה. תודה מראש! עמרי.

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  5. Started by 114508534,

אהלן יש לי שאלה, אני עושה מילואים ברמת העיקרון ובא לי עכשיו מילואים, דיברתי עם המפקד שלי והוא אמר שכרגע אין צורך והיא לא צריך אותע למילואים ככה שאין לי מילואים כרגע, מתחשק לי ללכת לעשות איזה אבטש בשטחים או משהו הסגנון הזה, הבנתי שיש אפשרות כזאתי, השאלה היא כאילו האם זה באמת ריאלי שאפשר לעשות את זה ולמי אני אמור לפנות בבקשה הזאתי אשמח לשמוע על זה מידע נוסף מחברה פה שעושים מילואים ומבינים בזה תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Dr. Evil,

אז קודם כל - אל תתחילו פה מריבה של משתמטים vs. מורעלים. ---- אז ככה, ככל הנראה אני לא אלך לצבא היות ולא קיבלתי צו ראשון (עד כה) היות ואין לי אזרחות, בסה"כ א'5. התנדבות לצה"ל - זה אומר שאני אתגייס לקרבי בלבד? אני מעדיף למשהו טכני או עתודה או משהו, אני אהיה יעיל שם הרבה יותר מאשר קרבי היות ויש לי בעיות בגב + פלטפוס. מישהו יכול להסביר לי איך הולכת ההתנדבות, מה התהליך ואיך אני מתנדב תכלס?

• 29 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. כיום ידוע לי כי רשויות המכס עושים צרות עבור מוצרי חשמל שעלותם עולה על 50$ ומוצרי ביגוד שעוברים 80$. היכן אפשר לראות את התנהגות המכס כלפי כל סוג מוצר? אני מעוניין להזמין מארה"ב כמה פריטי מטבח (צלחות, קומקום דברים כאלו, לא חשמליים אלא פשוט...סטים של מטבח) שעלותם נעה בין ה 30-45דולר לפריט. הצרה שהמשלוח יקר - ועולה בין 30-40 דולר עבור כל מוצר. אינני יודע כיצד יגיבו לכך רשויות המכס, ולכן אני נמנע מלבצע את ההזמנה עד שאשיג מידע מדויק יותר. מעבר לכך, האם בשקלול עבור תקרת העלות כדי שהמוצר יעוכב במכס לוקחים בחשבון גם את עלות המשלוח? האם ישנה התייחסות למשקל? כי מדובר במוצרים ששוקלים כמה וכמה מאות גרמים.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by rikus,

http://www.snotr.com/video/210 ככה בטח יראו כל המקומות בעולם עוד כמה שנים

9. שלום רב לכלל גולשי הפורום, אני רוצה לספר לכם סיפור דיי הזוי שקרה לי במהלך חודש וחצי וגם קיבל נקודת מפנה הזויה למדי היום בצהרים . לפני כחצי שנה רכשתי מחבר בפורום זה כרטיס יד שניה מסוג G9800X2 . הכרטיס נקנה ע"י אותו בן אדם מ SKYPC והיה על הכרטיס אחריות לעוד כשנתיים. לפני חודש וחצי הכרטיס (G9800X2) שבק חיים. הלכתי לSKYPC בכדי לממש את האחריות - מראש התקשרתי אליהם ושאלתי אותם אם ניתן להחליף את הכרטיס ללא הקבלה אלא לפי המספר הסריאלי שלו (הסברתי להם שקניתי את הכרטיס מבן-אדם והוא לא מקורי שלי) נאמר לי בטלפון שאין בעיה ושאם עדיין יש לי אחריות על הכרטיס אז הוא יוחלף . היגעתי לסניף, הראתי להם הכרטיס, המספר הסריאלי נסרק ואושר במערכת שלהם. אחרי הבדיקה הופיע כי לכרטיס יש אחריות לעו…

• 409 תגובות
    • 57.6k צפיות
  10. קניתי דיסק קשיח IBM בפלונטר לפני כשנתיים . כמובן שהוא התקלקל , פניתי לפלונטר בתקופה שחזרו מפשיטת רגל , הם הבטיחו לטפל בבעיה. היום , קיבלתי את הדיסק בחזרה , לא מתוקן , עם מכתב שהם ניסו לפנות ליבואן , TECHVISION , אבל הם לא מוכנים לטפל בעניין. כמובן , שניסיתי לפנות לטקויזיון , אבל שם לא מוכנים לדבר איתי ברגע שהזכרתי את המילה "פלונטר" . "תפנה לפלונטר ... " זו התשובה. ואני שואל : בתור חברה שממשיכה לייבא ולמכור דיסקים , איך הם מרשים לעצמם להתנער בצורה כ"כ מופגנת מאחריות ? אם זה קרה לחנות אחת זה יכול לקרות בעוד חנויות . בכל המוצרים האחריות היא של היבואן ! מה שאומר שגם אם החנות נעלמת היבואן עדיין צריך לממש אחריות. אחרת מה הטעם ב"שלוש שנים אחריות יבואן"? המסקנה היא לא לרכוש מו…

• 20 תגובות
    • 3k צפיות
  11. Started by Cereal Killer,

מתנצל שלא זיהיתי אותך ;D

• 30 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. Started by Symbore,

אני רוצה להתנצר ולהתחתן בטקס נוצרי בחו"ל, האם ההתנצרות שלי תשלול ממני אזרחות ישראלית? ההורים והסבים שלי יהודים תודה!

• 24 תגובות
    • 7.9k צפיות
  13. Started by HaEsrimVeArba,

אני רוצה להתנתק מברק, מה הדרך הכי טובה לעשות את זה כדי לא לסבול מעיכובים שונים ומשונים? א, ואיזה פרטים אני צריך? 4 ספרות של כרטיס אשראי ומס תז?

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  14. שלום, המשתמש סטים הישן שלי נעול על המייל של 012 שקיבלתי לפני כחודשיים התנתקתי מהם ושכחתי לשנות את המייל בסטים עכשיו שאני מנסה להתחבר הסטים גארד מבקש להכניס את הקוד שנשלח למייל ואין לי אותו כמובן יש מצב ש 012 יתנו לי להיכנס למייל לכמה דקות ? במטרה להוציא את הקוד שישלח ולאשר החלפת מייל או שאני צריך להצטרפך אליהם מחדש ? יש למישהו פתרון אחר ? עריכה: נוספה תמונה [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. Started by bubugu,

שלום לכולם סתם מעניין אותי לראות כמה תספורות מעניינות ויפות תביאו תמונות אם אתם רוצים או שתסבירו :>

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  16. לפני שאני מתחיל להתעסק בפנים של המחשב וכל זה יש איזה משהו שאני צריך לדעת? כלומר, בקיצור: יש איזה קורס לאלקטרוניקה בסיסית שכדאי לעבור קודם? או סתם איזה ספר/סרטון שכדאי לי לראות? סתם לידע כללי, מאוד מפריע לי שאני לא מסוגל לנקות מאווררים בל לגרום לקצר איפשהו.... תודה מראש

• 10 תגובות
    • 765 צפיות
  17. Started by 00000,

http://my.spill.com/profiles/blog/show?id=947994%3ABlogPost%3A355506

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  18. קניתי מחשב חדש, ואני לא יודע מה לעשות עם המחשב הישן, המפרט שלו הוא INTEL E8400 KINGSTON DDR2 4X1GB RAM GIGABYTE DS3L P35 500GB WD GEFORCE 8800GTS CM590 וספק ג'נרי חשבתי לקחת ממנו את ה500GB שיהיה כעוד מקום לאחסון קבצים במחשב חדש בנוסף ל 1TB שקניתי עם המחשב החדש, ולקחת את הכרטיס מסך שישמש ככרטיס PHYSX במחשב החדש, מכיוון שהמחשב החדש הוא עם HD6870 CF, או שאני יכול למכור אותו לחבר ב 1100 שקל, לקנות SSD 80GB ועוד ישאר לי כ 300-400 שקל בצד. מה אתם הייתם עושים במקומי? כל אחד מציע לי משהו אחר, אני כבר לא יודע מה לעשות. הבעיה זה שיש כולה 3 משחקים כרגע עם PHYSX שאני מתכוון לשחק בהם בכלל, אם היה תמיכה יותר גדולה לפיזיקס הייתי הולך על האפשרות הזאת בלי לחשוב..

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Check_Point,

חשוב לי בתחילה להבהיר שאני מתנגד בתקיפות לכל פגיעה שהיא בכל יצור חי ! לאחרונה שמתי לב שחלה עלייה במודעות בנושא פגיעה והתעללות בחיות, וברצוני לחדד משהו קטן. המושג "בעל חי" אינו מתכוון רק לתרנגולים, לכבשים, לפרות ולחתולים, אלא גם לנו - בני האדם. שיטוט קטן באתר ogrish יוביל אתכם למסקנה שההתעללות המופנית כלפי בני אדם אינה פחותה מההתעללות בחיות. הובילו את סמן העכבר לארכיון ה- Brutality, ו/או Terrorism ו/או Murder ותיווכחו למצוא מספר לא מבוטל של מקרים מזוויעים (ואין אפילו צורך להיכנס לתמונות, מספיק לקרוא את הכותרות) בהם אנשים מתעללים באופן לא צודק באחרים. אז כאשר אנחנו צועקים -"די להתעללות בחיות", עלינו באותה נשימה גם לקרוא ולפעול למען הפסקת ההתעללות בבני האנוש.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. תפתחו את הרמקולים, תסתכלו ותקראו: http://www.anonymous.org.il/free_me.swf פשוט קורע את הלב ! מעלה דמעה

• 69 תגובות
    • 4.6k צפיות
  21. Started by d1v,

http://www.ptroa.co.il/petitionmovie/petition.html פשוט לראות את הסרטון,לא צריך להרחיב במילים מכיוון שאתם תרצו להפיץ אותו בעצמכם וכמובן אל תשכחו לחתום.

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  22. זה קרה לי כבר הרבה פעמים... מתי שאני רואה דם, אני מתחיל לראות נקודות שחורות, אפורות, מרגיש שהגוף חלש, קשה לי להזיז את הגוף, אני נשכב או מקיא או מתעלף. אני צריך דרך להתגבר על זה, למי שזה כבר קרה מוזמן להגיב.

• 33 תגובות
    • 6.7k צפיות
  23. Started by Ac-Boy,

אני מתעניין במיטה וחצי, יש לי חדר דיי גדול ובקרוב הוא יתפנה סופית ויהיה רק לרשותי, אז אני רוצה מיטה וחצי וההורים דיי מבטיחים.. אז מה אתם מציעים? יש לכם הצעות למיטה וחצי מסוימת? יש לכם התנסויות בכמה מהן איזה מהלצות וכו' =] תודה.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. יש בפני כמה אפשרויות, אני רק רוצה חוות דעת כללית אני לא רוצה לערב אותכם במה שאני עובר ומה ההשלכות. סיימתי צבא וכרגע אני לא עושה כלום עם החיים שלי, התוכנית הכללית שלי היא לטייל בעולם, אני לא מעוניין ללמוד עכשיו וכנראה שגם לא בזמן הקרוב. יש לי אזרחות אמריקאית ופה אני מתלבט. אני רוצה לטוס לארה"ב לבקר, להנות ומשם לראות לאן אני ממשיך. קרוב משפחה שלי פה בארץ כנראה יכול לסדר לי עבודה בעגלות\מובינג (moving) בAtlanta, GA. לפי מה שאני יודע זה כסף טוב, הרבה שעות עבודה וקצת הוצאות. ואפשרות אחרת היא לטוס לארה"ב לגור עם חבר מהתיכון, יש לו כבר עבודה בשבילי 11hrs@11$ an hour, אני יכול לגור אצלו בבית לכמה זמן והתוכנית היא לשכור דירה, לקנות רכב... כרגע אני רוצה להנות, פחות לעבוד, לע…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Tanya,

נראה לי הכי מתאים לשאול פה. מגיל צעיר אהבתי כל מה שקשור למחשבים, אבל אף פעם לא היה לידי מישהו שמבין שממנו יכולתי ללמוד\לפתח את הידע. תמיד קינאתי באלה שתמיד ידעו את הפיתרון לכל בעיה במחשב, שידעו להכנס במחשב למקומות שה' יודע איך הם נכנסו אליהם... [כל מה שקשור למושגים שונים, איך המחשב בנוי, וכל מה שמסביב]. אני מתכננת ללמוד מחשבים, ורציתי לדעת אם יש למישהו מושג מהם הדרישות? המלצות? כמובן יש גם רצון לעבוד בעבודה שכוללת התעסקות עם תוכנות מחשב וכ'ו... האם יש לזה דרישה כיום? אילו עבודות יש הקשורים למחשבים? [כדי שאוכל לבחור לאיזה כיוון ללכת]. אני באמת רוצה להצליח בזה ואני מקווה שלא מאוחר בשבילי...[בת 19 ]. אשמח לשמוע דעות.

• 0 תגובות
    • 571 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.