כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,556 דיונים בפורום זה
-
אנשים אתם חייבים לראות את הסרט הזה...פשוט סרט גדול. בקצרה יש שתי כנופיות אחת של הבוס - המאפיה של הכושים . והשנייה של הרבי - המאפיה של היהודים הדתים. שתי המאפיות האלה לקחו בטעות את הבן אדם הלא נכון....ואתר השאר אתם חייבים לראות. אתם לא תבינו כלום עד ל 10 הדקות האחרונות של הסרט. צפיה מהנה.
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אתמול איזה שכנה שלי התחילה לקרוא איזה סיפור בשם "פנינת האהבה" של הרברט ג'. וולס והבנתי שהוא מבוסס על הסיפור של המבנה שהוא אחד משבעת פלאי תבל שבהודו ונקרא "הטאג' מהאל", עכשיו הבנתי שיש גירסה יותר "נכונה" לסיפור והייתי רוצה למצוא את הסיפור האמתי. תודה מראש, slim_shady
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רואה עכשיו השגריר וצביקה אמר לכיתה יב או משהו כזה "keep it real" וכולם צחקו אפילו המנהל צחק ואמר בא לי להביא לך כאפה מה הביטוי הזה אומר?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום הזמנתי כמה מוצרי חומרה מחו"K (בלוקי קירור) ב100$ (עם משלוח יוצא 127) השאלה שלי היא איך החבילה תגיע לארץ ? כלומר הבנתי שאני אצטרך לשלם מע"מ בלבד (מהשאלות באתר-תקנו אותי אם אני טועה), אבל איך אני אמור לשלם את הסכום הזה? צריך לאסוף את זה מאיפה שהוא או שאני משלם את זה כשחבילה מגיע לדואר? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אוקי, 6 שנים חלפו מאז הבר מצווה שלי ומאז לא נגעתי בהם..אבל פתאום..לאדע מה קרה. בקיצור מישהו יכול לרענן את זיכרוני בבקשה ולהסביר לי איך להניח תפילין? מי שלא יכול להסביר לי אני מבקש בלי תגובות מיותרות, את הדעות שלכם תשאירו לעצמכם. תודה יהב.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם מישהו פה קנה מהם מחשב שיגיד לי בבקשה איך השירות שלהם וכל זה ואיך החלקים שלהם שמעתי שבסניף חיפה קנו מהם חלקים והם הביאו חלקים לא טובים ועבדו על אנשים...אם מישהו פה קנה מהם מחשב שיגיד לי בבקשה איך הם פשוט אני מתכוון לקנות מהם מחשב ב-8500 אז חשוב לי לדעת איך הם....תודה רבה מראש
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היה משעמם, אז עשיתי משהו שיצא לדעתי דווקא די נחמד.. בכל אופן
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מדי חודש אנו נאלצים לשלם מחירים מופרזים עבור השימוש בטלפון הסלולארי שלנו. כלקוחות פרטיים, שאין מאחוריהם ארגון גדול בעל כוח קניה, אין ביכולתנו לקבל הנחות משמעותיות ואנו "נכנעים" ומשלמים את מה שמבקשים מאיתנו. קופונה, כאתר חברתי, מרים את הכפפה ומקבץ אלפי אנשים שיהוו כוח קניה גדול למיקוח מול חברות הסלולר. ביחד אנחנו שווים יותר! איך זה קורה? הירשמו, ללא כל התחייבות, כמי שמעוניינים להצטרף לקבוצת הרכישה. אנו נפנה לחברות הסלולר ונחפש את החברה שתהייה מוכנה להלחם עלינו, להוריד לנו משמעותית את המחיר ולהציע לנו תנאים טובים. ברגע שיהיה בידינו את הדיל החסכוני ביותר, נציע אותו לכל הנרשמים. המטרה שלנו היא: להשיג עסקה משתלמת ללא התחייבות לחברת הסלולר! להשיג את המחיר הטוב ביותר לדק…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה נתן לי רעיון, למה שלא נעלה את הת'רדים ההזויים ביותר שהיו פה?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הפרסומת החדשה של פוקס אם אני לא טועה שיעל בר זוהב כאילו רבה עם חבר שלה והזמן הולך אחורה.. מכירים ? בבקשה, יש ברקע שיר ממש ממש יפה והייתי שמח לקבל שם שלו תודה לכולכם מראש..
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
משהו מוזר ששלחו לי ב email אם דבר כזה היה קורה בארץ אז הייתי יכול עוד להבין (דגם חדש של קסאם ? : זילזל ? ??? ) אבל בחו"ל ? למישהו יש מושג איך זה קרה ?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך מאריך אחד של 2 מטר ואחד של 4 מטר, השאלה על איזה אתר אפשר לסמוך שיהיו לו גם מחירים הוגנים וגם כבלים באיכות טובה ? (מאריכים ל ATP3 האמת, אבל זה נקרא בכל מקום מאריך לאוזניות כי זה זכר ונקבה של 3.5ממ).
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הניסיון היחידי שיש לי כרגע הוא שנה בתמיכה טכנית במוקד כלשהו. ראיתי שכמעט לכל משרה זוטרה בתחום דורשים ניסיון של שנה/שנתיים + הסמכות כלשהם. אני לא מעונין לקחת קורס, אילו הסמכות רצוי או כדאי לעשות, בשביל להתקבל לעבודה בתור HELP-DESK מתחיל?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מנהל עסק קטן ממשרד בבניין משרדים. בקומה שלי יש עוד כעשרה משרדים ואחד מהם הוא של ״דיאטן״ שמן שמעשן כל פעם במסדרון. זה יוצר בעיה ענקית כי המסדרון הזה גם ככה צר ולא מאוורר, יוצא שבכל פעם שאני או הלקוחות שלי עוברים, אנחנו ממש נחנקים מהריח המצחין של הסיגריות שהוא משאיר.. התעמתתי איתו כבר על זה, והפתרון שלו היה לעשות חצי צעד לתוך המשרד שלו ולאמר לי ״הנה, פה אני עושה מה שבא לי״, ונשף את העשן שלו למסדרון. עכשיו בכל פעם שהוא רואה אותי עובר במסדרון, הוא מהר מהר נכנס למשרד שלו (עם הסיגריה) וסוגר את הדלת. מיותר לציין כי במסדרון יש שלטים של ״העישון אסור״, אחרי שקראתי לאחראי של הבניין, אותו פוץ התחיל לעשן בשירותים, כשהסירקולציה שלנו מחוברת. אני מבין שיש חוק שאוסר עליו לעשן אפילו במ…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, לא יודע אם זה המקום אבל אנסה. שאלה שקשורה יותר להוט, ישנו מנוי מסויים שיש לו כמה ממירים בבית ואחד מהממירים חובר ליום 1 לבית אחר אשר נמצא מחוץ לעיר מהמנוי המקורי, התקשרו מהוט והודיע לבעל המנוי שאחד מהממירים משדר ממקום אחר ונתנו לו את העיר (הזוי שלאחר יום כבר התקשרו אז לאחר שיטוט באינטרנט הבנתי שיש להוט מחלקה מסויימת רק בשביל הדברים האלו) והסבירו שבעל המנוי חשוף לתביעה מספקי התוכן על כל יום שידור 480 ש״ח. לאחר השיחה והבהרה מהנציג שהתקשר נותק הממיר מהחשמל ששידר מחוץ לבית של המנוי המקורי (אף אחד לא רוצה להיות חשוף לתביעה כמובן) הסביר הנציג שבכך שנותק הממיר ושיוחזר לביתו של המנוי המקורי הבעיה לא נפתרה עדיין כי המנוי עדיין חשוף לתביעה על הפצת תוכן פרטי מספקי התוכן …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני לא מבין איך לקבל תשובה ומה אני צריך למצוא כשנותנים לי פונקציה לפתח לתור לורן חיפשתי בסיכומים ובויקי ובגוגל אבל אין שם תאכלס אני לא מבין מה צריך למצוא בבקשה תסבירו לי במילים פשוטות שלב שלב מה לעשות דוגמא לתרגיל: פונקציה: סינוס בריבוע Z לחלק לZ לעשות פיתוח לורן עם מרכז Z0=0 דוגמא 2: פונקציה: 2 לחלק לZ בריבוע פחות 1 לעשות פיתוח בטבעת הבאה: 1 > Z+2 > 3 אחד קטן מZ פלוס 2 קטן מ 3 תודה ענקית
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שמעתי שאפשר לקרוא לטכנאי להוציא צ'יפ מהטלויזיה בשביל לא לראות ערוץ 11ו ככה לא צריך לשלם אגרה לערוץ 11 מישהו שמע על זה? או יודע עוד פרטים
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא יודע משום מה יש לי חשש (ממש כאלו) שערוץ ישראל רואים פחות טוב מכול ערוץ ..שהוא ..בכבלים ...אתם יכולים לאושש את זה ? הוא שמשהו דפוק בהרצליה ...או בטלוזיה שלי .. זה כבר כמה שנים שיש הבדל ברור באיכות שידור של ישראל ...
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברים.. יש לי ידידה אנורקסית שמאוד איכפת לי ממנה והמצב שלה רק הולך ומתדרדר.. אני רוצה לדבר איתה על זה(היא לא יודעת שאני יודע) ולנסות לעזור לה באיזהשהיא דרך.. דברו וספרו על מה אתם הייתם עושים במקומי.. ?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שניהם בערך באותו מחיר (10 שקל לזה או לזה זה לא עקרוני) מה שמושך אותי לאלפא זה הצג הענק, המצלמה, הרדיו ועוד דברים מגניבים שיש בו לנוקיה מושך אותי בעיקר השם. לא יודע לא בא לי להיות קורבן של חברה מעפנה... למישהו יש ניסיון ויכול לתת לי המלצה? תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים ,אז היום החלטתי לשתף אותכם באתר שמצאתי ,כולו אווטרים והנה אני ישים את אלה בענייני המחשבים: -זה שלי אז לא להעתיק! יש גם של משחקים אבל הם משהו בסביבות ה-1000 אווטרים,אז לא היה לי כח לשים את כולם. הנה האתר: לחצו כאן בכדי להכנס לאתר תהנו לכם.
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
תקראו את הקובץ המצורף!!!!!!! חובה לכולם!! ;D פשוט קרע אותי!!!!!!!!! עכשיו הבנאדם המסכן איבד איתי קשר ב-icq כשאמרתי לו מאה פעם לא להקשיב ל-x-man הזה... בטח הכל נדפק לו עכשיו... אה ועוד משהו: את כל הפקודות שהוא נתן לו הוא אמר לו לרשום אותם ב-mirc!!!!!!!!!!!!
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-