כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני בן 15.4 האם יש עבודה כלשהי שתוכל להעסיק אותי? אני יודע ששכר המינימום הוא 15-17 שקל לשעה. אני צריך איזה תעודת עובד ואם כן איפה משיגים אותה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
רשת ABC האמריקאית הוציא היום אתר חדש שמציא את הסדרות החדשות של החברה דרך streaming, רק יום אחרי שידורם. האיכות מדהימה, אפילו יכסית ל"הורדות". ובכל פרק יש בערך פחות מ-2 דקות של פרסומות הסדרות הם LOST, Desperate Housewives, Commander in Chief, ו-Alias כרגע האתר בנסיון, והוא יהיה כך לפחות לחודשיים. הבעיה היא שאנשים מחוץ לארה"ב לא יכולים להכנס לאתר, אבל כבר מצאו דרך לעקוף את זה. http://www.ghacks.net/2006/05/01/howto-watch-abc-tv-streams-outside-the-usa/ והאתר http://dynamic.abc.go.com/streamin
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים, יש תכנון של כמה חברה בגיל 22-24 לטוס לברצלונה סתם לטיול של קיץ . השאלה מה יש לעשות שם, מבחינת מקומות לראות, מועדונים , פאבים, רכבים, כדורגל. המלצות יתקבלו בברכה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כנראה אלו הדתיים שבארה"ב... סביר להניח שכן! חחחחח בכל מקרה שיר טוב.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום מאחר ואני עוסק בתקשורת נתונים ולא בתכנות (למרות שיש לי רקע, עשיתי הנדסאי תוכנה), אני שוקל לא ללמוד מדעי המחשב אלא אולי כלכלה וניהול. מישהו יכול לייעץ לי אם זה כדאי או שאני עושה טעות בבחירת המקצוע ללימודים? בעיקרון אני מתכנן לעבוד בתחום התקשורת נתונים כך שלא מדעי המחשב ולא כלכלה ממש קשורים למקצוע הזה, אבל חשבתי אולי שכלכלה וניהול ייתן לי משהו לעתיד, להתקדם לכיוון של ניהול. אני יודע שיש תואר בתקשורת נתונים בבן גוריון אבל אני לא מתכוון לעבור לשם, החלטתי ללמוד במכללת ת"א יפו. בבקשה זה חשוב לי ואני צריך להרשם בקרוב לשנה הבאה, אז עזרו לי!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, החלטתי לפתוח לזה נושא בנפרד כי בטח להרבה יש מה להגיד. הנה השאלה: אני רוצה לקנות מחשב ומשווה את המחירים בחנויות ובאינטרנט. בסופו של דבר הגעתי למצב שישנם חלקים שהם מאוד זולים בחנות אחת מאשר בשניה, וזה יוצר מצב שאם אני רוצה לקבל את כל החלקים במחירים זולים אז אני צריך לקנות בכמה חנויות כדי להרכיב את המערכת.... אז מצד אחד יש לי מערכת שאני ארכיב במחיר הכי זול שאפשר וחוסך כמה מאות שקלים מצד שני כל חילוף של חלק מקולקל אחר כך יגרום לי להצטער על כך שלא קניתי במקום אחד ואין לי מקום מסוים שיפתרו לי את הבעיות... תגיבו חבר'ה!
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אבטחת הרשת האלחוטית שלכם תגן עליכם מפני שימוש לא מורשה ברשת ואף מגניבת מידע. במדריך זה נלמד מדוע וכיצד עושים זאת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני צריך עזרה, אני לא מכיר כל כך את אזור הכנרת ועוד פחות את החופים שיש שם. אני רוצה לצאת מת"א לכינרת עם חברה שלי, באוטובוס. השאלה שלי היא, באיזה חופים אפשר לישון עם אוהל, ואיזה אוטובוסים מגיעים לחופים האלו? כמו כן, אם אפשר להציע חופים "נורמלים". ללא כל המסטולים\ערסים\בלאגניסטים למיניהם. אתם יודעים, להעביר יום-יומיים עם החברה בשקט, בלי יותר כאב ראש. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי ממיר של השידוריים הדיגטלייים החדשים אבל מדי פעם הקליטה נהיית ממש ממש נוראית(תמונה וסאונד קופאים\קופצים) ותהיתי אם למישהו יש שיטות לשיפור הקליטה של האנטנה או החלפתה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
במקום שאני עובד, נכנס שותף חדש והוא החליט לשנות את כככללל הסדרי השעות וכל הסדרי התשלומים. בהתחלה הייתיי עובד מ 10 בבוקר עד 8 בערב ועכשיו אני עובד מ8 עד 8 (12 שעות!!!) ובזמן האחרון קשה לי להתעורר מוקדם כי אני לא רגיל (אני לפני צבא) לקום מוקדם אז יוצא שאני מאחר רבע שעה ביום או חצי שעה ולעיתים רחוקות שעה... עכשיו ככה, לפני שהשותף החדש הזה הגיע היה לבוס הקודם שלי 1925 שקל לשלם לי, וכשהשותף של הבוס שלי הגיע הוא שילם לי 1000 שקל ואמר לי שזה בינתיים ושהוא ימשיך לשלם לי על זה בעוד שבועיים או בעשירי לחודש (תאריך קבלת המשכורת)בינתיים הזמן עבר והגיע העשירי לחודש והשותף החדש שהוא אחראי על הכספים מהיום, וחשוב להזכיר שהכל אצלו "לפי הספר" שילם לי רק על החודש הראשון שעבדתי איתו ולא שיל…
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שבוע? שבועיים? חודש? יש איזה משהו שמחייב את החנות (והיבואן) להחליף את המוצר תוך זמן מסויים?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קשית השתייה קשית השתייה היא מכשיר המשמש למציצת נוזל, בדרך כלל לצורך שתייה. הקשית היא צינור צר עשוי מפלסטיק או חומר אחד, ישר או בעל ציר אקורדיוני. אופן השימוש בקשית הוא על ידי טבילתה מצד אחד במשקה, בשעה שהצד השני בפה המשתמש. באמצאות מציצה שרירי הפה של המשתמש מורידים את לחץ האוויר שבפה, ומכריחים את המשקה לעלות בקשית. הקשיות הראשונות היו שייכות לשומרים שהשתמשו בהם בכדי לשתות בירה (ולהימנע מהקצף שנוצר עקב תסיסה). הקשית המודרנית הפכה לפטנט ב-1888. שתייה באמצעות קשית הייתה ידועה גם בעולם העתיק, ואף השימוש בקשית לילדים מוזכר כבר בפירושו של רש"י לתלמוד. ב-1888 מרווין סטון רשם פטנט על תהליך של כריכה ספיראלית לשם יצור קשיות נייר. סטון כבר ייצר באותם ימים מחזיק סיגריה מנייר, ורעיונ…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סליחה מראש עם לא כתבתי אותם נכון וסליחה עם לא כתבתי את כולם =] כתבתי מה שעלה לי בראש
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר חנות שיש בה כבלים של RG6 לפי מטרים במרכז? 1. Cable.co.il מוכרים רק גלילים של 100 מטר 2. Home Center - שלחתי להם מייל 3. Office Depot - שלחתי להם מייל ~ מישהו מכיר חנות חוץ מה3 האלה שמוכרת כבלי RG6 לפי מטרים?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ואם יש אפשר לינקים בבקשה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא יודע אם זה אפקט AMD , אבל........ http://finance.walla.co.il/item/3072497
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
i would like to send a package of some electronic is there any way to send it with out getting it checked in the meches or a way to pass the mesches ? the package is an xbox with 20 games
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כולל חופשים כמובן (שפסח ביניהם =] ) קשה לעיכול... סוף סוף עפים מהבצפר המעפן הזה
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן , אני מחפש אדם אשר דובר גרמנית , שיכול לעזור לי לתרגם איזה כמה משפטים . אני מעוניין להזמין אופניים מגרמניה והמוכר הטיפש לא יודע אנגלית . האם מישהו יכול לעזור לי ? ממש בקטנה , מאוד מאוד חשוב לי כי רק לו יש את הסוג הזה .
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שירות חדש שניסיתי ואהבתי. מכניסים את המייל,ואת המספר פלאפון - מקבלים קוד לפלאפון ורושמים באתר ובזה נגמר הסיפור. מה יוצא? שהכתובת אימייל שלכם הופכת להיות המספר פלאפון שלכם. ז"א 0525911222@callmail.com ממש נחמד,קל לזכור וקל להעביר בטלפון לחברים/נציגי שירות וכו'.. www.callmail.com
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
גם ישרפו יותר קלוריות וגם יעברו דרך ארוכה יותר וייחשפו לנופים רבים יותר
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני לומד כרגע בתיכון רביבים כיתה י', אני במגמת תעשיה וניהול רציתי לדעת אם אפשרי בכללי וניתן "על פי חוק" (?) להגיש אותי לבגרות 5 יחידות במחשבים. ניסיתי לדבר עם הממונת על הבגרות והיא לא רצתה להקשיב לי בכלל ואמרה לי שאי אפשר להגיש אותי לבגרות מהסיבה שהמערכת שלי לא מתאימה מבחינת השעות לבגרות במחשבים. מה שניסיתי להסביר לה (לפני שהיא ניפנפה אותי ואחרי שדיברה איתי בטון מזלזל) הוא שאני כבר מוכן ממזמן לבגרות ואין לי צורך ללמוד את החומר, רק לגשת בסוף השנה ולעשות את הבגרות, זהו. רוב הסיכוים שאני יודע יותר ממנה ואני יכול לעשות את הבגרות של י' ו יא' (ואם יש גם יב') ברגע זה בלי שום בעיה. להמשיך ולנסות להתעקש שיגישו אותי לבגרות? ואם כן, מה להגיד להם אם הם טוענים שזה לא אפשרי? (בנתי…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המון המון תודה, זה חשוב!!!
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-