כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
-
סתם רציתי לדעת מה טווח הגילאים שגולשים / חברים בפורום זה גילאי 16 -21 במקום מבוגירם מאוד בבקשה soooo soooorry that i forgot !!!!! הערה: חיפשתי את הנושא אבל לא מצאתי משהו אז לא לבוא בטענות
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן אני מתלבט לקנות משקפי שמש שלהם עכשיו אני לא כל כך מבין בדגמים רק אמרו לי שכדאי ללכת על POLAROID מה לגבי כל שאר? יש איזה דגם מומלץ ביותר? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן זה לא נראה לי בדיוק ציוד היקפי אז החלטתי על כללי מי ולמה החליט על סדר המקשים במקלדת?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים, בתור תלמיד הייתי על הפנים חחחחח... מתמטיקה 3 יחידות והדבר היחיד שאני כן זוכר זה שממש שנאתי את המקצוע אז ככה, אומנם יש לי בגרות מלאה אבל היא לא משהו (מתנדנד בממוצע 60-70) אז מן הסתם אני יצטרך לעשות פסיכומטרי ולגשת למכינה (לכל ילדי הבית ספר שקוראים את זה - שימו לב עוד שנה מהחיים תתבזבז !!) אז ככה כמה שאלות ברשותכם: 1. מתוך סקרנות חיפשתי באיטרנט דוגמאות ומצאתי את זה http://www.machon-noam.co.il/noam/generalPage.aspx?pageID=chooseTrial&templateName=Template_3 ומה שרציתי לדעת, האם השאלות הם באמת ככה? או שאלו עוד השאלות הפשוטות? הצלחתי לענות על כולם נכונה. 2. כפי שכתבתי אני הולך ללמוד הנדסת בניין, בין היתר השנתיים הראשונות לפי מה שהבנתי מתמקדות במתמטיק…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות דגלים של ישראל לאוטו באיזור חיפה? למכור שתיה יזרום טוב ? זה חוקי בכלל למכור משו בכמויות ביום עצמאות סתם ככה ? תודה רבה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לקחנו לבדיקה את גוף הקירור למעבדים מבית היצרנית האוסטרית המפורסמת, שעבדה עליו במשך שנים - האם ה-U12A עומד בהבטחה לביצועי ענק למרות גודלו הצנוע? לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
חרשתי את האינרנט ולא מצאתי כתוביות בעברית לסרט מינכן החדש של ספילברג אם מישהו יכול לעזור לי ....
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני יודע את הכיוון הכללי, אבל הייתי שמח לקבל הסבר מפורט יותר בשביל לא להתחיל להסתבך עם עצמי... נניח שאני מגיע מכיוון מזרח (על כביש 85).. אז לפני הכניסה לעכו אני לוקח ימינה לכיוון נהריה. מה עכשיו ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם אפשר לקנות מחשב ללא דילר ישירות מהמשווק? אם כן, איך? באיזה אתר?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום קוראים יקרים מהאשכול על תערוכת XCITE שהתרחשה בחג החנוכה האחרון הבנתי שהיו מספר אנשים אשר הביעו עניין ברכישת המחשבים אשר עמדו בתצוגה. בתור שירות לקוראי הפורום והאתר החלטתי ליצור קשר עם טק דטה על מנת לקבל מהם יותר פרטים ומידע על המחשבים המוצעים למכירה, כלומר, מפרטים, כמויות, מחירים, צורת התשלום ועוד. אם כך, קיימים שני מפרטים, האחד נקרא X-CITE3 וקיימות 15 יחידות שלו, השני נקרא X-CITE4 וקיימות 11 יחידות שלו. המפרטים והמחירים: מחשב: X-Cite 3 - מחיר ליחידה: 8,890ש"ח AMD Athlon 64 3500+ 939 Pin Gigabyte GA-K8NS Ultra-939 Club-3D ATI Radeon X800XT PLATINUM NCP 2x256MB DDR400 Western Digital Raptor 74GB SATA NEC ND-3500 NEC FD-1321H, 1.44MB FHD ANTEC SUPER LANBOY ANTEC Smar…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברים אני צריך את העזרה שלכם בבניית ה playlist המושלם למסיבת רווקים של חבר. מחפש בגדול מוסיקה שתימשך לאורך 5 שעות בערך.... השירים הטובים מכל קטגוריה: עברי, רוק, פופ, דאנס, וטראנס (סגנון אנפקטד)... רוצה משהו שיקפיץ את כולם עם שירים טובים אחד אחד... שירים בסדר לא מתקבלים, רק הטובים ביותר שורדים... אז יאללה תפציצו בשמות... תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר שלי ביקש שאני יצרוב להם לעסק שלהם אופיס ופוטושופ וכאלה... עכשיו אני יודע שזה לא חוקי, אז מי ומה אמור לדעת?! כאילו אם באים לבדוק אז מי? ואם כן אז מה הסיכוי שיעלו עליהם?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם! הסתכלתי על מחירים של האינטרנט בכמה זה. וראיתי שבב"ל מציעים 5 מגה בממוצע(אחרי החודשים חינם) ב54 שקלים לחודש האם הם טובים, האם יש איתם בעיות באינטרנט?(ניתוקים וכד') אריאל
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
;D http://www.cs.umd.edu/users/meou/Flashes/WINRG/WINRG.html מצחיק ? אני לא יודע אם לצחוק או לבכות ,
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש קטע מיתרים כזה שחוזר על עצמו ברקע. משום מה הוא מוכר לי ממנגינה אחרת ששמעתי, משהו דרמטי כזה בסגנון רקוויאם לחלום תזמורתי כזה עם כינורות ומיתרים וכו'... מישהו מכיר או מוכר עם מנגינה דומה?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היה לי חשבון בלינקדאין ומחקתי אותו כי לא השתמשתי בו יותר. כשאני מחפש את השם שלי בגוגל באנגלית מופיע שם תמונה שלי שהייתה בחשבון לינקדאין, עכשיו אין לי מושג איך אני מוחק את זה. מישהו יודע?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
50 שניות לפני הסוף. אפשר לראות כאן http://filmix.net/serialy/8364-smotret-onlajn-csi-majami-csi-miami-serial-2002.html ^ פשוט לסמן מס 12.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מצאתי פורום מתאים יותר אז נשאל בכללי. לא יודע אם חלקתי איתכם פעם אבל אני לומד לתעודת הסמכה של איש תמיכה למחשבים עזבו מסובך להסביר. אני כבר הרבה זמן עובד בזה באופן פרטי ככה מגיל צעיר ורציתי להתייעץ איתכם מכיוון שכל פעם אני שומע על דברים חדשים איזה כלים, תוכנות וכו' חובה לכל איש תמיכה במחשבים להחזיק בהישג יד. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חח שמעו יש לי חור שטחי באחד הטוחנות(ככה נראה לי שקוראים להם) ואני צריך סתימה ואני מפחד מהזריקת הרדמה.. אז זה כואב ממש או סתם כמו צביטה כזו? אתם יכולים להשוות את הכאב שלה למשהו אחר נגיד זה כואב כמו שאני יקח ציפרון ויתקע אותה בלסת..
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Legacy II Trailer FIGHT! הם החזירו את שאנג טסונג המקורי מהסרט הראשון ואם אני לא טועה קונג לאו זה אותו אחד ששיחק בסדרת טלוויזיה שהייתה בזמנו. ובשביל הנוסטלגיה תסגדו, והעונה הראשונה למי שפספס: http://www.youtube.com/channel/SWVkIoQKmEa4I
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
גם ישרפו יותר קלוריות וגם יעברו דרך ארוכה יותר וייחשפו לנופים רבים יותר
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://video.google.com/videoplay?docid=-196770868214562445&q=crash