כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
היי חברים אני רוצה להבהיר קודםכל שאני לא מבקש עזרה בהסברה איך מחברים וכדומה אלא אני מבקשר עזרה וחוות דעת על העיצוב שאני מתכנן.. טוב אז זאת הסקאלה ומה שחשבתי לעשות זה כך: מחוגים-אדום סמל של הטנק דלק , RPM X1000 , מה שמעליו בקטן , הסמל במחור של החום מנוע , והKM/H - ירוק כל שאר המספרים והחצאי עיגולים שמסביביהם יהיו כחול! ואיפה שיש חלק אדום יהיה כמובן אדום.. הקונסולה המרכזית ניראת ככה נכון לעכשיו .. (לא מזמן סיימתי ואולי אני ישלב שמה למטה שני כפתורים ירוקים , חדי העיין ישימו לב איפה זה ) מה אתם חושבים על העיצוב ? יהיה נכון ויפה? (לפני זה הכל הייה ירוק של בית חולים . )
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם... אחי טס לארה''ב עוד שבועיים ויש לי הזדמנות להביא חלקים זולים כמו : כרטיס מסך / מעבד / לוח אם האם שווה לשדרג מהמפרט הנוכחי ל GTX 280 ומעבד QUAD ? ואם על הדרך אני חייב להחליף ספק כוח במידה ואני משדרג.. תודה לעוזרים מפרט נוכחי: CPU: Intel Core 2 Duo E6600 @ 3.2 GHz Motherboard: Gigabyte GA-965P-DS3 REV3.3 Memory: G.Skill 4 GB (4X1024MB) DDR2 800 CL4-4-3-5 GPU: Nvidia XFX Extreme 8800GTX 630/2000 Display: NEC 20WGX2 Pro CPU Cooler:ARCTIC-COOLING freezer 7 pro Case: THERMALTAKE ARMOR JUNIOR VC3000BNS PSU:: ENERMAX LIBERTY 500W - ELT500AWTW
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לי אישית יש כבר רשימות ;D אני מקווה רק שבאמת יהיו דברים שווים השנה כעיקרון אני מתכנן לצייד את הPS3 בכל מה שיהיה במבצע, אם זה שלטי MOVE או שלטים רגילים, אבל שמעתי מחבר שעובד בבאג שכנראה לא יהיה מבצעים על מוצרי ישפאר אז נסתפק באוזניות, רמקולים, הארדיסיקים :-X
-
- 45 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
שלום, באוקטובר הקרוב אתחיל מכינה ובשנה הבאה תואר בהנדסת תוכנה, תמיד התעניינתי גם ב CCNA ורציתי לשאול אם אפשר לשלב את זה יחד האם כדאי ? לקחת קורס של סיסקו בנוסף לתואר... זה יתן לי משהו ? [חוץ מידע בתחום..] תהיה אפשרות לשלב את שניהם אח"כ בעבודה או שזה סתם בשביל הידע ויהיה בזבוז זמן, כסף וכוח.. אשמח לקבל תשובות בנושא. תודה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
אני מתגייס במרץ 11 ולאחרונה העלאתי פרופיל- מ 64 ל97. לצערי, הפרופיל הזה יירד בגלל משקפיים (-6.5, -3). האפשרויות מעטות- שריון, תותחנים,נ"מ ו"גיבוש" סטי"לים. שמעתי הרבה דברים לא כ"כ טובים על הסטי"לים. גם העובדה שלא מדובר בשירות "קרבי" במיוחד, קצת מרתיעה אותי, אני לא רוצה להרגיש שסתם העלאתי פרופיל. כמובן שהשירות בשריון (או בתותחנים,כעדיפות 2) יכול להיות הקרבי ביותר, אבל אולי פחות מאתגר מבסטי"לים. האם שווה לחתום בחיל הים, ולוותר על שירות קרבי יותר בשריון? תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
קיבלתי הצעה מהונדה: הונדה PCX חדש מהחברה + אחריות לשנתיים, ללא הגבלת ק"מ. המחיר: 20500 ש"ח קיבלתי הצעה של 36 תשלומים ללא ריבית וללא מקדמה. אני חושב יותר ללכת על הדאון טאון, יותר גדול, יותר מרווח, יותר חזק, יותר יפה. והמחיר הוא טיפה יותר נמוך: 20K ש"ח. אחרי ריבית של 36 תשלומים יוצא לי 26K פשוט מטורף ! הבעיה היא שאין להם מבצעים של דאון טאון בלי ריבית או משהו כזה. אולי מישהו מכיר איזה סוכן שיכול לתת לי הצעת מחיר טובה לדאון טאון ? אני מבקש גם חוות דעת על 2 הכלים, תודה
-
- 4 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
אני לא יודע אם כדי לי לגשת למבחן הבגרות שלי מחר בכימיה. אני לומד כימיה 5 יחידות ומחר אנחנו אמורים לעשות 3 יחידות(3 שעות מאוד ארוכות ). כמו שחשבתי בסופו של דבר יהיה לי ציון של בערך 70 בכימיה סופי. אני רוצה ללכת ללמוד לאוניברסיטה כמובן והבנתי שהם עובדים על פי ממוצע בגרויות וגם פסיכומטרי. הבעיה שכל הבגרויות שלי בציון גבוה משמעותית מ70. אני לא רוצה שה70 הזה בכימיה יקלקל לי את הממוצע. מה אתם חושבים כדי לעשות?
-
- 8 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכם, אני שוקל פה עניין ברצינות. מה אתם אומרים שווה להשקיע 2500 על מכונית על שלט מונעת על ניטרו, מי שמבים בזה קצת אני קונה Hyper 7 PCR מחבר שנסעה רק חצי גלון! היא גם שודרגה מעט ואני מקבל איתה ה-כ-ו-ל! ( ד'א 2500 להייפר זה זיל הזול ) עכשיו אני מפחד שתוך חודש ככה ימאס לי מכל העסק ממש אין לי מושג אם שווה להשקיע תכסף.. ממש לא חסר לי כסף ואין לי שום בעיה להוציא גם 7000 ש'ח על מכונית, אבל רציתי להתחיל פה בקטן. מה אתם אומרים, שווה לקחת את הסיכון ואולי לזרוק אותה עוד חודש ? ד'א אם למישהו פה יש מכונית כזו, אני אשמח לשמוע את דעתכם גם בנושא המכונית עצמה. מקווה שהייתי ברור מספיק, תודה.
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חייל לקראת שחרור מהצבא וברצוני להתחיל לימודים בתחום ההייטק אך מרוב דובים לא מוצאים את היער יש כול כך הרבה תחומים\קורסים שקשה לי להחליט היות ואני חסר נסיון בתחום. במקור אני מתעסק ביצירת מוזיקה אלקטרונית מי זה 7 שנים, עברתי קורסים של עיצוב צליל, סאונד וטכנאות אולפן. אני נמצא המון בסביבת המחשבים אך לא ברמה של מתכנת או משהו בסגנון אלא רק ידע בסיס בהתמודדות עם תקלות בחומרה\תוכנה וכיו"ב.אני לא מעוניין בתואר אקדמאי. דבר ראשון אני מחפש מקצוע שיכול להניב לי כסף ברמה טובה בתור התחלה באזרחות ואופציה להתקדמות. אפשר שהמקצוע ישלב בו יצירתיות\אומנות אך חשוב לי שתהיה דרישה בתחום. אשמח אם תמליצו לי על מוסדות לימוד נחשבים בתחום באזור חיפה. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 981 צפיות
-
-
היי, זכרתי שבזמנו היו פה כמה דיונים בעיניין ולכן עשיתי חיפוש, קראתי והגעתי ל2 מכונות הבאות Panasonic ER-1411 Moser 1881.0055 שתיהן עולות בערך אותו הדבר ושתיהן ניראות מצויינות (אגב המכונה שאני איתה עכשיו זה איזה משהו זול וזמני שקניתי ב50 ש"ח כשהייתי עסוק מידי כדי ללכת לספר או לקנות מכונה רצינית, אני חייב לציין שהיא החזיקה 8 חודשים ועשתה עבודה טובה). אני נוטה קצת יותר לכיוון המוזר (שגם ממש טיפה יותר זולה, אבל זה באמת לא קריטי) יש אבל המלצות וביקורות בעיניין? תודה
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
הי, אני רוצה ללמוד תופים (אם צריך בכלל, לא יודע) אבל מצד שני אני שומע הרבה מטאל ורוק ומת לחשמלית. יש לי ניסיון עם קלאסית, למדתי עם מורה פרטי שבהתחלה לימד אותי מנגינות שאפילו למדתי בחלילית ביסודי, ואז פתאום קפץ לאקורדים ומנגינות מורכבות. עכשיו, אני מאוד רוצה לנגן על חשמלית אבל גם תופים זה כלי שאפשר להוציא עליו ת'עצבים ולהנות יותר, אבל אני נרתע מגיטרה בגלל הקושי שהמורה הזה העניק לי. לכל אלו שמנגנים בחשמלית/ באס/ אקוסטית, הייתי רוצה לשאול אותכם כמה זמן לקח להתקדם לרמה של אקורדים ואיך היו העליות מדרגה? והאם אתם חושבים שאומרים שצריך קודם קלאסית/ אקוסטית ואז חשמלית, אפילו לא מקצועית נכון? כי אני למדתי אז כשהייתי בכיתה ד' והגיטרה הייתה לי גדולה ושמנה (קלאסית) והיה קשה לי לפרוט. …
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה להתחיל ללמוד באוקטובר באוניברסיטה (ב-2010, עם פתיחת שנת הלימודים האקדמאית הבאה). הבעיה היא שאני מתלבט בין מדעי המחשב להנדסת תוכנה. יותר מכך, אני עוד לא יודע איפה. התחלתי בדרך השלילה ופסלתי כבר את רוב האוניברסיטאות, כשרק הטכניון, ת"א ועברית נשארות אופציות. הכיוון המקצועי שאני רוצה לעסוק בו זה פיתוח משחקי מחשב, בפרט בעבודות ה-gameplay programming, קרי, לקיחת המודלים, המנועים הגרפים, מפות, מה שלא יהיה, לעבוד בצמוד ל-designer וליצור את המשחק עצמו. אני אוהב להסתכל על זה כמו על החוטים במריונטה שמחברים את החלקים השונים והופכים אותה מאוסף חתיכות ארעי לבובה. אני לא רוצה לעשות תואר סתם בשביל לצאת ידי חובה, אני מחפש תואר שבאמת יתן לי כלים להיות טוב במה שאני עושה. פחות…
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום! אני לא בטוח שזה המקום הנכון... במידה ולא אשמח אם אפשר להעביר אותו לשם. אני מתחיל שנה שניה של לימודי מערכות מידע. ולפני מבחר של 3 קורסי בחירה. אני נוטה לכיוון JAVA אך מכיוון שכבר עשיתי קורס אחד (שכלל, לפחות לפי מה שאני קורא, את רוב החומרים שקורס בחירה), אני כבר לא כל-כך בטוח. אשמח לשמוע את דעתכם, בעיקר לגבי איזה מן הקורסים הללו יעזרו לי בעתיד (במקצוע עצמו). תודה רבה! נ.ב. האפשרויות מצורפות בקובץ. צחי [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש לי עכשיו 4000 ש"ח וההורים יכולים להוסיף עוד איזה 3-6 אלפים.. אז האם כדאי לי לקנות מחשב סוס עם מסך 19" או מחשב פחות סוס עם 24" (dell 2407WFP) שאם אני קונה אותו התקציב למחשב נשאר 3-6 אלף לעומת עם המסך 19" שיש תקציב של 5500-9500~ השימושים שלי הם בעיקר גלישה באינטרנט וסרטים (HD) והייתי רוצה גם משחקים שהמחשב הנוכחי לא ממש יתן לי חווית משחק טובה אז אני לא נותן למשחקים צ'אנס..
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני כרגע עומד בפני דילמה אני עובר לאורנג' ואני צריך לבחור אחד מהמכשירים האלה: Nokia 6680 ו-Samsung 990 איזה מהם לפי דעתכם כדאי לבחור?
-
- 35 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כל המיטות ששכבתי עליהם מרגישות אותו דבר. נראה כאילו ההבדלים היחידים זה סוג הבד, הצבע, והרגליים. אמרתי נשאל כאן, מקסימום לא נקבל תשובה. אבל לא יזיק אולי נקבל כאן עיצות טובות. סאונד (מיטה וחצי מסדרת Silver) לינקים: http://www.israhit.co.il/product/%D7%A2%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%97_%D7%9E%D7%99%D7%98%D7%94_%D7%95%D7%97%D7%A6%D7%99_Silver_%D7%A1%D7%90%D7%95%D7%A0%D7%93/517,id http://www.isleep.co.il/products/118916 יתרונות: המרכז הבריאותי Plus,. חסאונות: רגליים פחות יפות, לא ניתן לקנות עם שכבת viscojel. מחיר: 4290 ש"ח. תמונה מהקטלוג : http://img5.imageshack.us/img5/7632/dscf2130.jpg איזי (ניתן לקנות רק דרך רשת "גוד נייט") לא מצאתי תמונת/קישורים ברשת: יתרונות: הרגליות יותר יפות(?…
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, מי שלא לרוחו הת'רד הזה יכול להרגיש חופשי לא להגיב בו, אני בוחר לשאול פה מפני שאין לי מושג איפה אני יכול לשאול, וכי אני יודע שיש פה אנשים שהתנסו עם הרבה מאד דברים, בניהם אני שישמחו לעזור. אז ככה, אני תקליטן, אני צריך גנרטור לאירועים בחוץ, הגנרטור יסחוב הגברה של 2 קילוואט, ותאורת לדים בסיסית (הספק זניח) בואו נגיד, שאם יהיו לי שני אירועים בחודש בחוץ אני ממש אשמח עכשיו, ישנה חברה ישראלית של ציוד בניה, שנקראת שאטאל, שמייצרת גנרטורים עם מנועים יפניים, באיכות פצצה אבל מחירי הגנרטורים שלה, פי 3 מהסינים. עכשיו השאלה היא האם יהיה שווה לי לשלם את ההפרש הזה, במיוחד לאור העובדה שהגנרטור יעבוד בין פעם ל4 בחודש, ל8-10 שעות... זהו בערך ותודה רבה לכולם!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התחלתי השבוע ללמוד יג' אלקטרוניקה באורט סינגאלובסקי וזה פשוט סיוט מתחילים ברוב הימים ב8 וחצי וזה אומר שאני צריך לקום ב7 לתפוס 2 אוטובוסים. בנוסף לזה, רוב השיעורים שם מעניינים לי את ה#$% בתיכון לא השקעתי עד הבגרויות ופה אני לא הולך להשקיע עכשיו ההתלבטות שלי היא האם כדאי לסבול כמעט שנה ולהוציא טכנאי (אם זה שווה משהו בכלל) או לצאת עכשיו כל עוד מוקדם ולהתגייס לתפקיד שאני עדיין לא יודע (כג'ובניק)
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
היי, השתחררתי מהצבא לפני כחודש ככה והתוכניות להמשך הם פסיכו (מועד יולי) ומכינה באוניברסיטה. כרגע אני בחיפוש עבודה ונקלעתי להתלבטות שהייתי רוצה להתייעץ עם מישהו שיש לו קצת יותר ידע ונסיון. האופציות שיש בפני הן עבודה בחברת הייטק כלשהיא, לעומת עבודה זמנית סטנדרטית, לדוגמא חשבתי על ארומה. עברתי תהליכי מיון למשרות לא רעות, אחת בטבע למשל, מפעיל חדר בקרה, סביבת עבודה לא אינטסיבית, החסרונות עומדים בעיקר בחובה של משמרת לילה שהיא מ10 בלילה עד 6 בבוקר שאני חושש שידפוק לי לגמרי את השינה והעניין יפריע לי בלימודים ובנוסף שהעבודה היא לגמרי לבד בלי אנשים, טיפה באסה. או משרה בRSA שכוללת חיפוש סכנות אבטחה באינטרנט ובכללי בנושא אבטחה באינטרנט, התנאים שם טיפה טובים יותר. אין משמרות לילה ועוב…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מתגייס ב 30.7 (שריון, חטיבה 188) אני רוצה לקנות שעון, אבל אני לא יודע אם השעונים שאני אוהב מותרים לשימוש בצבא. אשמח אם תוכלו לומר לי אם השעונים שבחרתי אכן מותרים לשימוש בשירות הצבאי. אני מחפש שעון חזק ועמיד שישרוד את הטירונות ושיהיה תמיד על היד. מצד שני, אני לא סובל את שעוני הגומי האלה של G-SHOCK וחושב שהם מאוד מכוערים ומפלצתיים, אני לא אוהב שעונים דיגיטליים ומעדיף אנלוגיים עם סטופר ותאריכון דיגיטלי. אין לי מגבלת תקציב או משהו, אבל הכל בפרופורציות.. אני מתבלט בין שלושה שעונים, רציתי לשאול לדעתכם. אז הנה הרשימה לפי סדר העדיפויות שלי, תגידו מה אתם חושבים. 1. G-Shock Cockpit Solar GW-1701D 2. G-Shock SCUBA G701D 3. G-Shock Worldtime Steel G731…
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום אני עולה מכיתה י' ליא' בשנה האחרונה הייתי במגמות של כלכלה ופיזיקה עכשיו אני מתלבט האם לעבור מפיזיקה לביולוגיה ורצתי לשמוע תגובות הערות והארות שלכם בנושא (אלה שסיימו או עומדים לסיים תיכון) אני יושב עכשיו בפיזיקה על 80 מה שרציתי לדעת זה האם פיזיקה באמת פותח לך את דלתות גן עדן לאחר התיכון או שגם ביולוגיה נחשב למקצוע איכותי כמו פיזיקה? בנוסף רציתי לדעת האם כדאי שאני יהיה בביולוגיה וישב על 90+ או שאני ישאר בפיזיקה וישב בערך על 80 85? כדאי להביהר שאני לא עומד להיות פיזקאי או ביולוג אז זה לא פקטור ואם כבר פתחתי נושא האם למישהו יש המלצות לאוטוביוגרפיה מעניינת?
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נדפק לי הוידיאו, ראו כאלה פסים וכששמים קלטת לא רואים נקי וזה קופץ, ניסיתי הכל, ניקוי ראש, לשנות כפתורים וכלום לא עזר אז שלחתי אותו לטלמקס אמרו שיש כמה חלקים שנדפקו והכל 220 שקל, מה אתם מציעים לי לעשות? לתת להם לתקן לי אותו למרות שאני בטוח שזה שווה פחות :-\
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היי לאחר שלא עברתי מספר מיונים לתפקידים סודיים ולמודיעין חיל האוויר, ולאחר שלא התקבלתי לעתודה, נשארה לי אופציה אחרונה : מש"ק תכנון כוח-אדם שלחו לי הזמנה למיון לתפקיד זה ב5/12. אני מתלבט אם ללכת או לא: מצד אחד אין לי אפשרויות אחרות, מצד שני אני לא בטוח שאני מעוניין לנסות להתקבל לזה. מה דעתכם? האם אתם יודעים משהו על התפקיד? תודה
-
- 23 תגובות
- 14.2k צפיות
-
-
-
הגעתי לישורת האחרונה, כל נציג מנסה לשכנע אותי שהמכון שאותו הוא מייצג הוא הכי טוב וכו' אתם בטח מכירים. יואל גבע נפסל כבר בהתחלה ולא בגלל המחיר. ההתלבטות היא בין קידום (הכי יקר) ולבין היי קיו, סמארט ואנקורי שממנו קיבלתי הצעה ממש נמוכה רק בגלל מקום העבודה שלי (2500 ש"ח במקום 4280 שזהו הסכום שאותו משלם חייל משוחרר ללא ואוצ'ר). צריך תגובות,הצעות,חוות דעת לגבי כל מכון שרשמתי מבעלי ניסיון או כאלו ששמעו,מכירים,יודעים וכו'. בבקשה זה די דחוף אני צריך להחליט עד מחר.
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-