עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Dr__MIKO,

שלום לכולם שישי בצהריים והשיעמום חוגג... אז התחלתי לשמוע מוזיקה ופתאום חשבתי לעצמי שמלא שירים של שלמה ארצי מדברים על צבא למישהו יש מושג במה הוא שירת? סקרנות... שבת שלום!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום לכולם, אני רוצה להוריד למחשב שלי סרט שניתן לצפות בו בקישור הבא: mms://live.espnevent.espn.com.edgestreams.net/mmod2008.download.akamai.com/47931/_!/033008_hou_gm1_500.wmv?auth=daEcud3craIdmavd1budAcScsc.cGbSavap-bh8qZL-c0-LN6xCxqeb9i יש למישהו רעיון איך לעשות את זה ? (לא ידעתי לאיזה פורום זה מתאים אז כתבתי כאן...) תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. http://www.themarker.com/news/1.1692797

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by ScreameR,

בבקשה תגידו לי אני מת לקנות!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  5. שווה ?! אנחנו מארגנים כמה חברים לחופש הגדול. חוות דעת על המקום יתקבלו בברכה.. כמו כן חוויות והמלצות ! תודה, ניאו.

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. לא לנסות בבית,ואני רציני והייתי אומר שחבר שלי קצת נסחף עם הרובה. http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2037172

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

לחץ כאן עוד משהו חמוד: לחץ כאן

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. יש לי כמה מוצרים חשמליים שקניתי בהנחה משמעותית לעתיד, ביניהם רמקולים ומגבר, שמרתי אותם בתוך האריזה המקורית + ניילון וקופסא נוספת שסגורה עם דאקטייפ (נייר הדבק הכי חזק שקיים). השאלה שלי היא האם הם יכולים לההרס עם הזמן, בתנאי שהם שמורים במחסן תת-קרקעי חשוך וקריר? אני מאמין שהקבלים יכולים להתייבש עם הזמן, אבל מעבר לזה, יש עוד איזשהו נזק שעלול לקרות? אני בטוח שהגנתי מהם מפני הלחות (כל הניילונים והקופסאות).

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Z^2 +4Z+1 לפי החישובים שלי זה יוצא i שורש 12+-(-2) אני טועה או צודק כי יש לי כאן פיתרון אחר תודה.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Coca Cola,

יש לי ב29.6 A+ - Hardware בחינה קלה מאוד לדעתי 80 שאלותץ ציונים: סקלת הציונים הנה בין 100 ל-900. ציון עובר: hardware 515. A+ Hardware - נושאי הבחינה Installation, Configuration and Upgrading 35% Diagnosing and Troubleshooting 21% Preventive Maintenance 5% Motherboard/Processors/Memory 11% Printers 9% Basic Networking 19% Total 100.00% ממש קל לדעתי, חוץ מקטע הRAID הכל קל (תמיד הייתי מתבלבל עם כל הRAID 0 0\1 וכו' ) :-X אז, יש מישהו שעושה? עשה?

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by ZigZag,

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. http://video.google.com/videoplay?docid=-196770868214562445&q=crash

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. זה הולך ככה.. לפי מה שידוע לי קורקינט ממונע זה לא חוקי? באמת יש לזה אכיפה מסויימת?? ומה בנוגע לקארטאין? מישהו יודע אם מישהו ללא רישיון יכול לרכוש קארט? ועלויות בערך? ואני לא בן 10!!! אני מנסה לברר לאחיין הקטן שלי אני בכלל בן 17

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by doperla,

ספק אל פסק האם יש הבדלים בסוג סוללת הגיבוי שלהם מבחינת אורך חיים והאם יש הבדלים ברעש שהם עושים? למשל http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=895&category_id=36380fe71b60edf11377ffdd4db684f7& הוא נראה זול, כמה זמן הסוללה תחזיק והאם הוא יחריש אותי?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by dovik,

שלום לכולם החלטתי לצ'פר את עצמי בשולחן מחשב חדש. לצערי, כל מה שראיתי בחנויות לא מצא חן בעיניי, אז החלטתי לתכנן את זה בעצמי. עכשיו אני יודע איך זה אמור להראות, יש לי את המידות,נשאר רק להזמין. וכאן יש שאלות. האם כדאי להתעייץ במסגריה עצמה? הרי הם מעוניינים למכור מה שהכי יקר.. מאיזה חומר עדיף לבנות שולחן מחשב? זה אמור להחזיק הרבה דברים כיוון שזה יהיה גבוה, יהיו שם מדף או שניים לספרים, יהיו מגרות, מקום למדפסת משולבת ומקום לכתיבה.. האם מישהו עסק בזה? מה תמליצו? אם אני אכתוב מידות ושאר פרטים (מוכן אפילו לצייר), האם תוכלו לשער כמה זה יעלה לי? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  16. Started by ^DaRk-MiNd^,

יום הולדת 17 שמייח לCHEVY, עד 120... <הרבה ברכות נדושות>..... ואל תשכח למשכן את הiPOD שלך אצלי בפעם הבאה שנפגש ;D שמנמנים :clapper: :smiliedisco1: :jester: :biggthumpup: :dance: :bigok: :ylsuper: :cistinebiggrinA: :birthday: :coolman:

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אני טס למשפחה שלי בארהב וכבר אושרה לי הויזה. שלחתי להם את הדרכון בשביל שיוסיפו עליו את הויזה אך הם גילו שלא נשארו בו דפים ועכשיו אני חייב דרכון בשביל לשלוח להם כי כל העסק הזה לוקח הרבה זמן. השאלה שלי האם אפשר לעשות ויזה על דרכון זמני ואם לא מה הדרך הכי מהירה להוציא דרכון וכמה זמן זה יקח תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. ההורים שלי ממש לא אוהבים לקנות מהאינטרנט שלא לדבר על אתר מחו''ל! אז הבעיה שאי אפשר להשיג את המוצר הזה בארץ ואני מאד מאוד רוצה אותו!! מה לעשות? איך לשכנע אותם?? בבקשה עזרה :'(

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by DXT,

מי אמר שזה כרטיס מסך? ;D אומרים שזה מאד ידידותי למשתמש... הוספתי עכשיו: הורידו את התמונה מהשרת כפי שאתם רואים והחליפו אותה בסמל של טום, שממנו לקחתי את זה.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by uzi_sch,

סתם לידע כללי, יש פה אנשים שאוהבים Melodic Uplifting Trance? שמות כמו ABOVE & BEYOND SEAN TYAS John O'Callaghan AIRBASE ALY & FILA DJ SHAH & PEDRO DEL MAR SUPER8 מוכרים פה למישהו? אם כן אז ספרו קצת מה אתם שומעים לאחרונה. אני בטוח ששם כמו ARMIN VAN BUUREN יהיה מוכר יותר, למרות שהיום הוא מנגן מגוון עצום של סגנונות מעבר לטראנס.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום! אחרי כמה פידבקים שקיבלתי הבנתי שאת הקהל לא מעניינת טכניקה במנגינה לא יפה לכן אבקש את חוות דעתכם על הקטע הבא http://www.youtube.com/watch?v=KcmWRhxi-7o נישמע מוזיקלי? או שהוא משתייך לקבוצת הדברים שלא הייתם רוצים לשמוע תודה

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Meir787,

אני הולך לAdd Funds (תחת My Accoun) ולא מוצא את האופציה להפקיד כסף מהכרטיס לפייפאל, אלא רק מחשבון בנק אמריקאי. איך אני מפקיד כסף מכרטיס האשראי שלי לפייפאל ?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by intel suck,

היי אני יודע שרשמתי כאן כבר מלא בעיות בלימודים ושזה כבר נהיה HOMEWORK ZONE בזכותי אבל אני צריך שאלה אחרונה גולש סקי שמסתו היא 80 ק"ג מחליק מפסגת הר בגובה 300 מטר בהגיעו לרגלי ההר יש לו אנרגיית תנועה של 150,000 ג'ול חשבו כמה מאנרגיית הגובה שלו הפכה לאנרגיית חום בהנחה שאנרגיית הגובה מתגלגלת רק לאנרגיית תנועה ואנרגיית חום? ארני צריך גם את הנוסחה אם אפשר תודה ושבת שלום

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Tov_Tov,

אני מעוניין לטוס לברלין בין התאריך ה1.5 עד 4.5 וכבר קרוב לחודש שאני מחפש כרטיס טיסה שיהיה כמה שיותר זול, טיסה ישירה בלבד ומצאתי שטיסות לואקוסט כנראה מתאימות לי ולצרכיי .. הטיסה היחידה שכרגע מצאתי במחיר סביר היא של easy jet במחיר של 320 דולר, אבל השעות לא משהו בכלל והחזרה היא ב7 בבוקר ביום ראשון כלומר אני מפספס יום שלם מהטיול.. בקיצור השאלה שלי היא כזאת לכל בעליי הנסיון מבינכם, טיסות לואו קוסט מתרבות לקראת תאריך הדד ליין? והאם המחיר יורד או עולה ? לחכות לסוף או לא ? התאריך מאוד חשוב ולא גמיש המלצה לעוד דרכים לחפש כרטיס בזול ? אציין שכל התהיות האלה נובעות מהדילים שיוצא לי לראות על ברלין לגבי דילים של הרגע האחרון לדוגמא כרגע יש דיל בגרופון לחודש פב' ב800 שקל לטיסה שזה …

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by THE_COMMANDER,

לחבר שלי יש רדיו דיסק של סוני (מהדגמים החדשים) שיש בו אפשרות של כתיבת הדיסק ושל כתיבת שם השיר ואין לו את החוברת של הרדיו דיסק מישהו יודע איך כותבים????

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים