כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
-
המון המון תודה, זה חשוב!!!
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אמנם בשביל להטיס מטוס כבד יש בית ספר לטייס, אבל חברות תעופה מקבלות אנשים בעלי תואר ראשון בקלות בניגוד לאנשים ללא תואר כלל. בכל מקרה, על איזה תואר ראשון אתם ממליצים בכדי שאני אהיה מועמד שקשה להתעלם ממנו? האם אתם חושבים שיש לחברות התעופה בכלל עדיפות לבעלי תואר X או Y, או רק חשוב שיהיו בעלי השכלה גבוהה כלשהי?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, הגיע הזמן להחליף את ה- G-Shock הישן במשהו קצת יותר אלגנטי, במיוחד אחרי שאתמול הים לקח לי אותו. ראיתי שב- Ebay אפשר למצוא שעונים מעניינים, אבל אני קצת חושש מזה שבלי לראות אותם בעיניים או על היד שלי אני לא יכול להיות בטוח שזו קניה טובה, וגם עניין האחריות מדאיג אותי. משום מה התדמית של חנויות השעונים בארץ בעיני היא של חנויות יקרות מדי, שאת אותם שעונים שהם מוכרים אפשר לקנות באינטרנט במחיר הרבה יותר זול. אני מחפש חנות שעונים טובה באזור המרכז (בעדיפות לתל-אביב/רמת-גן וכו..) שלא יקרה יותר מדי. ואם למישהו יש המלצות לשעונים אלגנטיים וסולידים, אני אשמח!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
רשת ABC האמריקאית הוציא היום אתר חדש שמציא את הסדרות החדשות של החברה דרך streaming, רק יום אחרי שידורם. האיכות מדהימה, אפילו יכסית ל"הורדות". ובכל פרק יש בערך פחות מ-2 דקות של פרסומות הסדרות הם LOST, Desperate Housewives, Commander in Chief, ו-Alias כרגע האתר בנסיון, והוא יהיה כך לפחות לחודשיים. הבעיה היא שאנשים מחוץ לארה"ב לא יכולים להכנס לאתר, אבל כבר מצאו דרך לעקוף את זה. http://www.ghacks.net/2006/05/01/howto-watch-abc-tv-streams-outside-the-usa/ והאתר http://dynamic.abc.go.com/streamin
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.vidi.co.il/view_video.php?viewkey=b2fe2ae2e26d917b6477&page=&viewtype=&category ;D
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
i would like to send a package of some electronic is there any way to send it with out getting it checked in the meches or a way to pass the mesches ? the package is an xbox with 20 games
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אילו עוד פורומים ישראלים טובים עם הרבה חברים שלא מתמקדים דפקה במחשבים אלה יותר כללים אתם מכירים ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רכשתי מחשב דרך האינטרנט לפני כשנה וחצי. אך לפני מספר חודשים לוח האם שלי הושבט ,לוח אם של חברת גיגה ביט ,ידוע לי שגיגה ביט נותנת 3 שנים אחריות על הלוח אם, שלחתי את הלוח אם לחנות שרכשתי את המחשב בתל אביב ,ללוח אם לא היה שבור ולא היה חלקאחד שרוף הוא רק היה מלוכלך באבק ,החנות אמרה לי שהם לא מוכנים לקבל את הלוח מכוון שהוא מלוכלך באבק, בעל החנות אמר לי לשלם 75 ש"ח עבור נקיון הלוח, אמרתי לו שאני מוכן לשלם 75 ש"ח בנתאי שיחליפו לי את הלוח, אחרי שהם ניקו את הלוח הם לא היום מוכנים לקבל אותו, אני שמעתי משני מקורות בכירים בבאר שבע שהיבואן הזה לא נותן אחריות לחלקים שוא מוכר, יש לו אומנם 99% חלקים במלאי איך הוא לא נותן אחריות, לאחר שבועיים התקשרתי שוב לחנות בת"א הם אמרו לי שלאחר צע…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למה אין לאתר צ'אט? יש פורום יש חדשות כתבות ובקיצור יש הכל רק צאט חסר יש עוד מישהו שחושב שצריך פה איזה צ'אט? יש הרבה משועממים בלילה (ראו תמונה) וצ'אט היה יכול לעזור פה בכיף [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כבוד, הרבה כבוד. לכל מי שלא ראה: פרוייקט יצירתי ביותר.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מדובר במשטח קירור לנייד. הרכישה התבצעה כבר לפני חצי שנה כמעט, בחודש אפריל. שמתי לב לעניין רק היום אחרי שראיתי שמשטח שאנחנו מוכרים בחנות בה אני עובד הלוגו כן קיים במרכז המשטח, וגם בתמונות באינטרנט יש את הלוגו של CM במרכז המשטח. אצלי יש מעין שקע שהוא כאילו הכנה לשים את הלוגו. חשוב לציין שמבחינת האיכות של המשטח הוא נראה מקורי וגם הוא מתפקד טוב מאוד. יש לוגו של CM בתחתית המשטח. האם זהו זיוף טוב מאוד או בסה"כ סדרת יצור שמשום מה לא שמו את האייקון של CM? דף המוצר באתר של CM: http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6610 מה דעתכם? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
"חברת סטארט אפ ישראלית הציגה לאחרונה מעבד חדש מהיר מאוד אשר אמור להיות משומש לגורמים אזרחים וצבאים כאחד. החברה ההרצליאנית Lenslet שמה אותנו על המפה העולמית. המעבד החדש יעבד נתונים בצורה אופטית ולא כפי שנהוג בעזרת סיליקון. הוא אמור להיות מיועד לתחומים שונים בינהם למערכות צבאיות בה שידאגו לביטחון הלאומי של המדינה , ותמיכה ב מערכת של לוחמה האלקטרונית מתקדמת בשלב זה הוצג פרוטוטיפ (דגם ראשוני) של ה EnLight היכול לחשב כ8 טריליון תהליכים ביצועים לשניה וניכן ביכולות ש שוות אותו למחשב על (SUPER COMPUTER) . הוא מהיר פי 1000 ממעבד סנדרטי רגיל עם 256 לייזרים שונים אשר נותנים לו את "מהירות האור" שלו ,כפי שמכנים זאת אנשי Lenslet." לכתבה המקורית: http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
זו ההודעה הראשונה שלי באתר המצויין הזה, כך שאם הנושא דובר בעבר או נשמע נדוש לאנשים מסוימים - איתכם הסליחה... מכיוון שאני עובד בתחום של מכירת מוצרי חשמל והחברה בה אני עובד נעזרת הרבה בשירותים של אתר זאפ, עיניין אותי לברר אם המצב דומה גם בתחום של מוצרי המחשב, בכל מקרה אם מישהו מכיר את התחום ומוכן לספק אינפורמציה מוזמן לשלוח לי מסר אישי ל anguru@gmail.com ואני מתחייב לפרסם את התוצאות והמסקנות. כמו כן ערכתי כאן חיפוש באתר תחת הכותרת של השוואת מחירים ופשוט קיבלתי יותר מדי תוצאות, כך ששוב, אם זה נושא שדנו בו יותר מדי... תזרמו הלאה, בכל אופן נראה לי שזה סקר חשוב, לדוגמא אלו התוצאות של מחירי הDOU CORE: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=454853 כיצד אני כלקוח יכול לדעת מה עומ…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כידוע לכם דואר ישראל גובה כעת עמלה של מינימום 35 שח על זה ששלחו לכם חבילה מחול וזאת פשוט חוצפה אנא כנסו ללינק המצורף וחיתמו פעם אחת בלבד http://www.atzuma.co.il/petition/amazoni11/1/1000/
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברת החומרה והציוד ההיקפי הפופולרית משיקה סוף כל סוף מוצרי קירור מים להרכבה עצמית לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא חושב שיש פורום מתאים לזה אז זה ילך לפה, מקסימום יעבירו... יש לי תרגיל שבו אני צריך לפשט ביטוי בוליאני ואני פשוט לא מצליח אני צריך להגיע מזה : ___ _____ A+B * C(B+A) לזה ___ A+B ויש פה עוד מישהו שיש לו מתכונת ביום שני ?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הגדולים מכולם, מתי מתחילה עונה חמישית??
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
כרגע אני סטודנט שנה א' סמסטר א' באוניברסיטת בן גוריון במחלקה להנדסה גרעינית,עקב חוסר עבודה במקצוע וקושי תקציבי למחייה מחוץ לבית (אזור חדרה) אני מפסיק את לימודיי. חשבתי על כמה אופציות: 1) ללמוד באוניברסיטה הפתוחה הנדסת תעשייה וניהול שזה עלול לקחת כ-4 וחצי שנים ואף יותר. 2) האופציה הקלה והמהירה יותר היא ללמוד באוניברסיטה הפתוחה תואר הנדסאי מכונות או אלקטרוניקה שיקח שנתיים,אך אני חושש שתהיה בעיה בלמצוא עבודה. לימוד עצמי עבורי אינה בעיה. תודה מראש על העצות.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
במקום שאני עובד, נכנס שותף חדש והוא החליט לשנות את כככללל הסדרי השעות וכל הסדרי התשלומים. בהתחלה הייתיי עובד מ 10 בבוקר עד 8 בערב ועכשיו אני עובד מ8 עד 8 (12 שעות!!!) ובזמן האחרון קשה לי להתעורר מוקדם כי אני לא רגיל (אני לפני צבא) לקום מוקדם אז יוצא שאני מאחר רבע שעה ביום או חצי שעה ולעיתים רחוקות שעה... עכשיו ככה, לפני שהשותף החדש הזה הגיע היה לבוס הקודם שלי 1925 שקל לשלם לי, וכשהשותף של הבוס שלי הגיע הוא שילם לי 1000 שקל ואמר לי שזה בינתיים ושהוא ימשיך לשלם לי על זה בעוד שבועיים או בעשירי לחודש (תאריך קבלת המשכורת)בינתיים הזמן עבר והגיע העשירי לחודש והשותף החדש שהוא אחראי על הכספים מהיום, וחשוב להזכיר שהכל אצלו "לפי הספר" שילם לי רק על החודש הראשון שעבדתי איתו ולא שיל…
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בצילינדר של הדלת צד אחד עובד וצד שני לא , עכשוו זואת דלת רב בריח ורציתי לדעת אם אני יכול להחליף עצמאית את הצילידנדר אם כן כיצד אני עושה זואת ואם לא אני צריך לקרוא למנועלן יואב
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-