עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום רב, עמדות לרשות המשפחה 3 דגמים שאפשר לבחור ביניהם: 1. פורד פוקוס טראנד החדשה 2. פורד פוקוס טראנד - טורר. 3. טויוטה קורולה סאן+ כולם רכיבים חדשים 2012. אשמח לעזרה בנושא.

• 60 תגובות
    • 7.8k צפיות
  2. Started by fire knight,

היי אני מדריך בבסמ"ח בצבא ואני צריך שתעזרו לי להחליט בין 2 מסלולים: מומחה System או תקשורת נתונים מה עדיף(לא מבחינת קושי כי שניהם קשים וזה בסדר מבחינתי) מה יותר יועיל לי? מה יותר נחשב? מאיפה אפשר יותר להתפתח? תודה רבה על העזרה

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  3. Started by lev-27,

.....

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אהלן, לפני שנה וחודשיים קניתי טלוויזית LG 55inch מדגם 55UK6100YVA. לצערי, במהלך צפייה השבוע, חצי המסך התחתון הפך לאפור מרצד. הזמנתי טכנאי שהסתכל אמר מיד שהפתרון הוא להחליף את הכרטיס מאחורה ושבגדול הטלוויזיה התקלקלה. ממש מתסכל שאחרי שנה וחודשיים טלוויזיה כזו, שהייתה שמורה בצורה טובה מאוד - מתקלקלת. רציתי לדעת האם אכן כדאי כבר לקנות טלוויזיה חדשה או שהחלפה של הכרטיס שלה זול (באופן משמעותי) מקנייה? בנוסף, האם יש המלצות לטלוויזיה / חברה שתוכל להחזיק לנו (כמובן שאין וודאות) יותר זמן? תודה רבה.

5. דבר ראשון אני יוצא עוד מעט אם תספיקו לייעץ לי אני אוכל להתחשב בזה אם לא אני אמתין לכם. אנ יחובב מחשבים די גדול ובשנים האחרונות אף התחלתי לתקן לכמה אנשים מחשבים ולעזור להם ברכיששה והרכבה והדרכה וכל מה שצריך ועד כה הקליינטים שלי מבסוטים ואין בעיה. אבל אני רוצה להרחיב את הידע שלי ללמוד עוד דברים וכו' וכו', ידוע לי שכל המידע נמצא באינטרנט אבל לצערי עקב בעיה נוירולוגית הרופאה שלי אסרה עליי לשבת מול מסך המחשב יותר ממספר מצומצם של שעות ולכן (גם בכלל אני מעדיף כך) לרכוש וללמוד מספרים. עכשיו, מצאתי כמה ספרים שדי יכולים לעזור רק תעיינו בפירוט תגידו מה כדאי ומה לא. 1) המדריך השלם לטכנאי Pc רשתות תקשורת http://www.steimatzky.co.il/NS_GetProdInfo.asp?prodid=11910296 2) טכנאי Pc חומרה …

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  6. יש לי דרך להביא לארץ נעליים יפות של מותגים מוכרים במחירים זולים. רציתי לדעת אם ישתלם לי לפתוח אתר אינטרנט ולמכור דרכו נעליים לאנשים בארץ. השאלה היא כמה אנשים כבר יקנו נעליים באינטרנט? המכס יעשו לי הרבה בעיות? זה לא בעייתי לשלוח להרבה אנשים בדואר נעליים? איך זה מתבצע בכלל? אני חייב רשיונות ייבוא?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by חן מ,

היי עכשיו אני בכיתה יב,לומד במגמת שיווק,ובנוסף אני לומד ניהול התיפעול הציונים שלי במקצוע הזה טובים מאוד,בבחינה האחרונה הוצאתי 89,מה שאומר אם אני רוצה אני יכול עכשיו,מציעים לנו מאורט חנה סנש בחיפה להמשיך לימודי המשך מה שאומר יג-יד לעשות תואר של הנדסאי תעשיה וניהול ולעסוק בתחום הזה בצבא אני לא יודע אם כדאי ללכת על זה,אין לי ניסיון עם זה ואני לא ידוע אם אני אפול בפח זה כדאי?זה לא יחסום לי בעתיד אם אני ארצה ללמוד תואר ראשון במשהו אחר ולאו דווקא בתחום הזה,אלא בתחום כמו תקשורת? חוץ מיזה לא צריך קצת שיחרור אחרי סיום התיכון? תנו דעות תודה

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  8. ב-19 במרץ שילמתי למוכר מהונג-קונג (בעסקה מחוץ לאייבי לאחר שהיה לי איתו נסיון טוב של 4 פעמים בתוך אייבי ועוד 3 מחוץ לו) בעבור 4 מוצרים (וכך מצויין גם בקבלה ובפירוט העסקה) אך קיבלתי רק 2 מהם (וגם חלקים שהיו צריכים להכלל לא נכללו). כל נסיונות ההתקשרות (כל כ-4\5 ימים שלחתי לו מייל בקשר לבעייה הזאת) עם המוכר לא העלו דבר, לא הגיב להודעות. לכן ב-22/4 פתחתי דספיוט בעבור מוצר שלא כמתואר (שכן העסקה בוצעה רק באופן חלקי) ואף הוספתי הוכחה, של תמונת האריזה שעליה היה רשום בפירוש ע"י המוכר את שם המוצר 2X יח' וחיכיתי לתגובה מצד המוכר שלא הגיעה לכן, לא נותרה לי ברירה אלא להחמיר לקליים וכך עשיתי,אתמול, אולם ישר לאחר פתיחת הקליים קיבלתי הודעה למייל שהם סימו את ה"חקירה" בנושא והם החליטו לסגור…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by intel suck,

היי אני לומד בכיתה י' במגמת טכ"ם (הנדסת תוכנה) כעיקרון עכשיו אנחנו לומדים c# היו לי עד עכשיו שלוש בחנים והיום מבחן בבוחן הראשון קיבלתי 83 בשני לא הלך לי עשיתי טעויות דביליות 56 :-X ובשני 61 מאותה סיבה :-\ היום היה לי מבחן למדתי אליו המון המון שעות תירגלתי המון תרגילים הודיעו לנו על המבחן ביום ראשון. מאז שקיבלתי תציון הקודם עד אתמול למדתי למבחן. ועדיין לא הלך לי ממש טוב במבחן לא צפוי ציון גבוה בקיצור אני שוקל אם להישאר במגמה בכלל ואני לא יודע מה עוד לעשות בשביל להשתפר בציונים אני מאוד רוצה להישאר במגמה כי זה מעניין אותי תודה

• 3 תגובות
    • 474 צפיות
  10. Started by Arik.G,

אני רוצה להחליף את הפלאפון שלי בזמן הקרוב וחשבתי על Samsung 932 אבל בפורום אחר אמרו לי שהוא לא מכשיר נוח והשימוש בו מסורבל. מה אתם יכולים להגיד בנדון ואולי מישהו יוכל להמליץ על מכשיר אחר (עדיף רשת סלקום) או שבכלל שווה לחכות קצת (חודש שתיים) ולראות מה יצא בקרוב. ???

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום, בעוד כחצי שנה אני מתגייס לצבא. אני מעוניין לשרת בתפקיד בתחום הטכנולוגי או מדעי, תפקיד שיקדם אותי כשאצא לאזרחות. יש לי פרופיל עורפי וקב"א די גבוהה. חוץ מפרויקט גאמא, לאן לשאוף להגיע ? הבנתי שאם אני נופל מכל המיונים של מודיעין אני יכול לבקש בעצמי להתמיין לפרויקטים או מסלולים שונים בצבא, אם זה באמת ככה אז לאן מומלץ ? ( חוץ מ-ממר"ם ) באותו הקשר, אם אני דוחה את השירות הצבאי, אני יכול לנסות להתמיין מחדש שנה לאחר מכן לכל המסלולים שלא הצלחתי לעבור? יש לי אופציה להרשם לעתודה אקדמאית (החודש זה תאריך אחרון להרשמה ) והוצעה לי גם עתודה טכנולוגית ( י"ג-י"ד ) שבסופה אקבל תואר הנדסאי. מה עדיף מביניהם ? עדיף להיות בעל תואר מהנדס או בעל תואר ראשון/ שני ? מה ההבדל בכלל בין מהנדס…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by eido300,

אני משתדל לעשות לפני כל ארוחה אימון קצר, האימון הוא בנוי משלוש חזרות של: סט שכיבות סמיכה דקה תרגילי בטן (בכל חזרה תרגיל אחר) וסט סקוואט אני עושה את התרגילים בחזרות בלי הפסקה ביניהם, זאת אומרת שברגע שאני גומר לעשות שכיבות סמיכה אני עובר לתרגיל בטן ומיד אחריו סקוואט וחוזר על זה. האם אני עושה טוב או שזה יכול להזיק? איזה עוד תרגילים אפשר לעשות לבטן חזה וידיים? (חשוב לציין שחדר כושר ומכשירים כאלה או אחרים זה לא אופציה כרגע) אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.

• 10 תגובות
    • 7.5k צפיות
  13. שלום... יש לי (יותר נכון לאבא שלי ואני מתחזק ובודק בשבילו) חנות בנושא ציוד לגני ילדים ובתי ספר. האתר הנוכחי שלו הוא www.gan-li.co.il האתר בנויי בצורה הזויה ללא דף ייחודי לכל מוצר, ללא התאמה לפיירפוקס ובכלל-עלה המון כסף ונותן כלום תועלת. באמת שלא ראיתי עבודה כזו לא מקצועית הרבה זמן (לא להתקרב לYBAY) בכל מקרה אני לא רוצה להשאר עם המצב הקיים ופניתי לכמה חברות שונות בשביל לקבל הצעת מחיר לאתר שיכבד אותי.(אני מוחק את האתר הקודם) החלטתי ללכת על אתר מוכר הפעם.סיננתי את הרשימה שלי ל-2 חברות ופה אני צריך אתכם שתעזו לי להתייעץ מה לבחור=חשוב מאוד המחיר אבל לא פחות מזה גם האיכות.חשובה מאוד גם האיכות לא רוצה להדפק שוב. אז ככה החברות נקראות B-SHOP ו-LIVESHOP (שלLIVENDS) ההצעות שקיבלתי ב…

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  14. Started by reshaleph,

אהלן. אני מחפש חנות טובה באיזור נתניה/השרון/צפון ת"א, כדי לקנות מחשב (אני די סגור על מפרט ורוצה שירכיבו אותו בחנות). המפרט בנוי סביב המארז NSK 2480 של Antec, אז הכנתי רשימה של חנויות שיש להן אותו (לפי חיפוש בזאפ ובגוגל). אלה החנויות שנראות לי הכי מתאימות: TMS, Plonter, RSM, LogicPC ל-RSM יש היצע לא רע בכלל של חלקים, לשאר יש היצע סביר. TMS מאוד מאוד קרובה אלי. יש גם את CobraPC ו-SkyPC, אבל אני מעדיף להימנע כי הן די רחוקות ממני (אלא אם הן הרבה יותר טובות מהחנויות הנ"ל). את Tronics ו-7PC פסלתי כי יש להן היצע מוגבל מאוד. והשאר נפסלו כי הן בצפון. בקיצור, אם יש למישהו תובנות לגבי החנויות הנ"ל, או אולי על חנויות אחרות שפיספסתי - אשמח לשמוע. תודה!

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  15. Started by lord69,

שלום לכולם, אני בן 16, ועד עכשיו היה לי חשבון בנק של פועלים. לפני חצי שנה פתחתי אותו. הבעיה היא שהכרטיס אשראי הוא של ישראכרט, ואני צריך כרטיס של ויזה כדי לקנות דברים באינטרנט... אני רוצה כרטיס של ויזה שעם ויזה מקומי אפשר לארגן קניות וכו'. רציתי לדעת איזה בנק מעניק חשבון שנותן כרטיס ויזה, כמובן שהחשבון צריך להיות חינם בלי עמלות בלי כלום אותם תנאים שבנק הפועלים מעניק עד גיל 18. יש כזה דבר?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by QQQ,

לפני שבוע ויומיים נסעתי לכנרת לשלושה ימים. הייתי בשמש -המון- (במצטבר לפחות 10 שעות, והשמש הייתה חזקה מאוד ב10 שעות האלה). נוסף על כך אני לבן בטירוף, ולא נמרחתי כמו שצריך עם קרם הגנה. מהשלושה האלה לא קשה לצפות את התוצאה. כל הפנים שלי בערך נשרפו, וכל הפנים שלי התקלפו לאחר 3-4 ימים (כאשר בשלב הזה כבר העור בפנים שלי היה פיקס). בערך כשהפנים שלי סיימו להתקלף, התחלתי להתקלף מהאמצע של הגב בערך ועד הכתפיים. היום שוב כמה חברים שלי נוסעים לכנרת ואני מתלבט אם ללכת מאוד. נהנתי מאוד ואני רוצה ללכת, רק שאני חושש מאוד לעבור שוב את הדבר הלא נעים הזה. אנחנו נוסעים היום וחוזרים בשבת, ומה שטיפה מדאיג אותי זה שאני מתגייס לתותחנים ביום שלישי הקרוב. אני לא יודע עד כמה באמת אני אצליח למנוע את …

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. היי קראתי פה בפורום המלצה על שני טלפונים. אחד של פנסוניק http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=786178 ואחד של UNIDEN http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=812264 על איזה הייתם הולכים? בנוסף מה זה אומר שלוחה נוספת? שמקבלים שני מכשירים? תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by galedri,

שלשום מצאתי שטר של שקל משנת 78 עכשיו אני רוצה לדעת בכמה אני יוכל למכור אותו תודה לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  19. [table][tr][td] <blockquote>היי מה קורה שמי דוד ואני סטודנט במכללה להנדסת חשמל ואלקטרוניקה וסיימתי כבר שנתיים מהלימודים. אני גר במרכז. הלכתי ללמוד במכללה מלכתחילה מכיוון שלא התקבלתי למגמת הנדסת אלקטרוניקה באוני' ת"א על סמך בגרות ופסיכומטרי. איני מרוצה מרמת הלימוד במכללה ואני מרגיש שאיני ממצה את הפוטנציאל שלי במלואו. תמיד הייתה לי בלב התלבטות לגבי הבחירה שלי ואני מרגיש לא שלם עם עצמי. אני לא אוהב את החבר'ה במכללה יותר מדי. מרגיש לי שרובם באו לעשות שכונה במקום ללמוד . אני גר עם אימי והמצב הכלכלי שלנו ממש לא טוב ואני עובד ולומד. העניין הוא שבמכללה הספציפית הזאת אני מקבל מלגה על סך חצי שכר הלימוד בערך, מטעמי מצב פיננסי וציונים גבוהים. הייתי רוצה לדעת האם ישנה דרך כלשהי…

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  20. היי יש לי כרגע ברכב פנל של LG די פשוט עם USB רמקולים קדמיים של בלופנק 6.5 אחוריים של פיוניר 6X9 סאב 15" בתיבה יעודית שבניתי ומגבר די זול 1000W עם 4 ערוצים (V12 או משהו כזה לא זוכר חברה) הכל היה ברכב חוץ מהסאב, השמיעה טובה אבל מבחינתי לא מספיק איכותית.. מצד אחד חשבתי להשקיע בקומפוננט קידמי, מצד שני אמרתי אולי להביא מגבר נוסף 2 ערוצים בגישור לסאב וככה לפצל את ההגברה, או לקנות דווקה מגבר לרמקולים שיתן יותר איכות? בקיצור אני אובד עצות, התקציב שלי לקומפוננט 500-600 שח או למגבר שאני מוכן להשקיע קצת יותר ל700-800שח כרגע יש לי תקציב לאחד מהם ובעתיד כמובן אקנה את השני ואולי עוד סאב נוסף תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. עליתי היום בלילה לשמירה- שלישית במספר במהלך אותו יום, כאשר נותנים לנו רק 3 שעות שינה. במהלך השמירה קיבלתי התקף מיגרנה ונשכבתי על הרצפה שמתחת למגדל השמירה. החייל ששמר ביחד איתי דיווח בקשר שנפלתי על הרצפה ושכנראה התעלפתי ושצריכים עזרה, אבל האנשים בקשר לא התייחסו ואמרו "שישתה מים ויישב" ובפעם השנייה שהוא פנה אליהם הם אמרו לו "אולי אח"כ נשלח מישהו להחליף אותו". יצא שבגלל הזלזול והמחדל הזה שכבתי דומם על החול במשך שעה וחצי ורק כשבאו המפקדים לפנות את השמירה הם התחילו לטפל בי ופינו אותי משם. מיותר לציין שגם לפני השמירה הלילית הזאת אמרתי למפקדים ולמ"מ שיש לי מגרנות ואני לא יכול לשמור בלילה והמ"מ ענתה לי בצורה גורפת: "אם אין לך פטור אתה שומר בלילה ולא מעניין אותי כלום, נקודה". עכש…

• 37 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by אמיר יצחקי,

שלום! אני מאוד רוצה לעלות במשקל אבל זה קשה לי מאוד. אני שוקל 63 גובה שלי: 1.79 ואני בן 17 וחצי ,זה לא מספיק אני צריך להיות 70 לפחות לא? תודה

• 10 תגובות
    • 690 צפיות
  23. Started by mulimen,

שמעו את האמת לגבי ספקיות האינטרנט העלובות מסיפורי האישי: ב4 השנים האחרונות הייתי מחובר לאינטרנט עם תשתית של הוט וספק של בזק בינלאומי. תאמינו או לא אבל בתשתית של הוט עמדתי על 12 מגה בעוד שבספק (בזקבינלאומי) הייתי על 2 וחצי מגה. נחשו על כמה הייתי מוריד? אז זהו שעצם היותי גולש בבזק על 2.5 מגה ,ממש לא הגביל את מהירות הגלישה של הוט ולמעשה הייתי מוריד מגה וחצי לשניה שזה בעצם ניצול מלא של מהירות ה-12 מגה . הייתי מוריד 5 גיגה תוך פחות משעה=מדהים!!! שבוע שעבר החוזה שלי הסתיים וכמו בכל שנה אמרתי לבזק בינלאומי שיחדשו אותו...אכן חידשו לי החוזה אך כנראה עקב העדכון,הגדרות כאלו ואחרות השתנו לי בפרופיל המשתמש אצלהם או שמישהו עלה על הגדרה שאינה מורשת כיביכול ביחס למה שאני משלם להם ובקיצור…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by iveco,

נציגת כח אדם אוואטסורסינג התקשרה אלי לגבי עבודה " טכנאי מחשבים " ובסוף אמרה לי " אני מעבירה את הקורות חיים שלך למנהל גיוס אם זה רלוונטי נחזור אלייך " זה חארטה נכון ? למה היא צריכה להעביר את הקורות חיים למנהל גיוס ? זה נשמע לי כמו " אתה לא מתאים אבל לא נעים להגיד לך את זה בפנים " , יש 2 אפשרויות : 1. שהיא עושה סינון ואם זה רלוונטי שולחת אותי באותה שיחה לחברה ( היא התקשרה ב 17:30 בערב ) 2 . או שהיא שולחת את הקורות חיים שלי לחברה שאני אמור לעבודה בה ואם זה רלוונטי הם חוזרים אלי , אפשרות 2 ניראת לי לא הגיונית הרי הכח אדם עושה סינון לא ? אם כח אדם אומר " שלחתי את הקורות חיים לחברה אם זה רלוונטי יחזרו אלייך " זה אמיתי או סתם כי לא נעים ? למישהו יש ניסיון בזה ?

• 21 תגובות
    • 3k צפיות
  25. אחרי בוקר של בדיקות וטלפונים עם פסיכומטרי שונים מצאתי שמבחינה כלכלית (אנקורי 4200 ו EZ WAY 5000 ) רק אלו מתאימים והשאר זה ששת אלפים ומעלה ואני לא מתכוון להוציא כל כך הרבה.. שעות וסימולציות שניהם די דומים (EZ נותן טיפה יותר) אבל ההתלבטות היא בגלל שבכלל לא מצאתי חוות דעת על EZ בשום מקום ואני מתכוון מחר כבר להירשם ואני עדיין לא סגור בין ה 2 אז מבקש ייעוץ ...

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.