כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,564 דיונים בפורום זה
-
אני משתדל לעשות לפני כל ארוחה אימון קצר, האימון הוא בנוי משלוש חזרות של: סט שכיבות סמיכה דקה תרגילי בטן (בכל חזרה תרגיל אחר) וסט סקוואט אני עושה את התרגילים בחזרות בלי הפסקה ביניהם, זאת אומרת שברגע שאני גומר לעשות שכיבות סמיכה אני עובר לתרגיל בטן ומיד אחריו סקוואט וחוזר על זה. האם אני עושה טוב או שזה יכול להזיק? איזה עוד תרגילים אפשר לעשות לבטן חזה וידיים? (חשוב לציין שחדר כושר ומכשירים כאלה או אחרים זה לא אופציה כרגע) אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.
-
- 10 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
שלום... יש לי (יותר נכון לאבא שלי ואני מתחזק ובודק בשבילו) חנות בנושא ציוד לגני ילדים ובתי ספר. האתר הנוכחי שלו הוא www.gan-li.co.il האתר בנויי בצורה הזויה ללא דף ייחודי לכל מוצר, ללא התאמה לפיירפוקס ובכלל-עלה המון כסף ונותן כלום תועלת. באמת שלא ראיתי עבודה כזו לא מקצועית הרבה זמן (לא להתקרב לYBAY) בכל מקרה אני לא רוצה להשאר עם המצב הקיים ופניתי לכמה חברות שונות בשביל לקבל הצעת מחיר לאתר שיכבד אותי.(אני מוחק את האתר הקודם) החלטתי ללכת על אתר מוכר הפעם.סיננתי את הרשימה שלי ל-2 חברות ופה אני צריך אתכם שתעזו לי להתייעץ מה לבחור=חשוב מאוד המחיר אבל לא פחות מזה גם האיכות.חשובה מאוד גם האיכות לא רוצה להדפק שוב. אז ככה החברות נקראות B-SHOP ו-LIVESHOP (שלLIVENDS) ההצעות שקיבלתי ב…
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש חנות טובה באיזור נתניה/השרון/צפון ת"א, כדי לקנות מחשב (אני די סגור על מפרט ורוצה שירכיבו אותו בחנות). המפרט בנוי סביב המארז NSK 2480 של Antec, אז הכנתי רשימה של חנויות שיש להן אותו (לפי חיפוש בזאפ ובגוגל). אלה החנויות שנראות לי הכי מתאימות: TMS, Plonter, RSM, LogicPC ל-RSM יש היצע לא רע בכלל של חלקים, לשאר יש היצע סביר. TMS מאוד מאוד קרובה אלי. יש גם את CobraPC ו-SkyPC, אבל אני מעדיף להימנע כי הן די רחוקות ממני (אלא אם הן הרבה יותר טובות מהחנויות הנ"ל). את Tronics ו-7PC פסלתי כי יש להן היצע מוגבל מאוד. והשאר נפסלו כי הן בצפון. בקיצור, אם יש למישהו תובנות לגבי החנויות הנ"ל, או אולי על חנויות אחרות שפיספסתי - אשמח לשמוע. תודה!
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בן 16, ועד עכשיו היה לי חשבון בנק של פועלים. לפני חצי שנה פתחתי אותו. הבעיה היא שהכרטיס אשראי הוא של ישראכרט, ואני צריך כרטיס של ויזה כדי לקנות דברים באינטרנט... אני רוצה כרטיס של ויזה שעם ויזה מקומי אפשר לארגן קניות וכו'. רציתי לדעת איזה בנק מעניק חשבון שנותן כרטיס ויזה, כמובן שהחשבון צריך להיות חינם בלי עמלות בלי כלום אותם תנאים שבנק הפועלים מעניק עד גיל 18. יש כזה דבר?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני שבוע ויומיים נסעתי לכנרת לשלושה ימים. הייתי בשמש -המון- (במצטבר לפחות 10 שעות, והשמש הייתה חזקה מאוד ב10 שעות האלה). נוסף על כך אני לבן בטירוף, ולא נמרחתי כמו שצריך עם קרם הגנה. מהשלושה האלה לא קשה לצפות את התוצאה. כל הפנים שלי בערך נשרפו, וכל הפנים שלי התקלפו לאחר 3-4 ימים (כאשר בשלב הזה כבר העור בפנים שלי היה פיקס). בערך כשהפנים שלי סיימו להתקלף, התחלתי להתקלף מהאמצע של הגב בערך ועד הכתפיים. היום שוב כמה חברים שלי נוסעים לכנרת ואני מתלבט אם ללכת מאוד. נהנתי מאוד ואני רוצה ללכת, רק שאני חושש מאוד לעבור שוב את הדבר הלא נעים הזה. אנחנו נוסעים היום וחוזרים בשבת, ומה שטיפה מדאיג אותי זה שאני מתגייס לתותחנים ביום שלישי הקרוב. אני לא יודע עד כמה באמת אני אצליח למנוע את …
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי קראתי פה בפורום המלצה על שני טלפונים. אחד של פנסוניק http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=786178 ואחד של UNIDEN http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=812264 על איזה הייתם הולכים? בנוסף מה זה אומר שלוחה נוספת? שמקבלים שני מכשירים? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלשום מצאתי שטר של שקל משנת 78 עכשיו אני רוצה לדעת בכמה אני יוכל למכור אותו תודה לעוזרים..
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
[table][tr][td] <blockquote>היי מה קורה שמי דוד ואני סטודנט במכללה להנדסת חשמל ואלקטרוניקה וסיימתי כבר שנתיים מהלימודים. אני גר במרכז. הלכתי ללמוד במכללה מלכתחילה מכיוון שלא התקבלתי למגמת הנדסת אלקטרוניקה באוני' ת"א על סמך בגרות ופסיכומטרי. איני מרוצה מרמת הלימוד במכללה ואני מרגיש שאיני ממצה את הפוטנציאל שלי במלואו. תמיד הייתה לי בלב התלבטות לגבי הבחירה שלי ואני מרגיש לא שלם עם עצמי. אני לא אוהב את החבר'ה במכללה יותר מדי. מרגיש לי שרובם באו לעשות שכונה במקום ללמוד . אני גר עם אימי והמצב הכלכלי שלנו ממש לא טוב ואני עובד ולומד. העניין הוא שבמכללה הספציפית הזאת אני מקבל מלגה על סך חצי שכר הלימוד בערך, מטעמי מצב פיננסי וציונים גבוהים. הייתי רוצה לדעת האם ישנה דרך כלשהי…
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
היי יש לי כרגע ברכב פנל של LG די פשוט עם USB רמקולים קדמיים של בלופנק 6.5 אחוריים של פיוניר 6X9 סאב 15" בתיבה יעודית שבניתי ומגבר די זול 1000W עם 4 ערוצים (V12 או משהו כזה לא זוכר חברה) הכל היה ברכב חוץ מהסאב, השמיעה טובה אבל מבחינתי לא מספיק איכותית.. מצד אחד חשבתי להשקיע בקומפוננט קידמי, מצד שני אמרתי אולי להביא מגבר נוסף 2 ערוצים בגישור לסאב וככה לפצל את ההגברה, או לקנות דווקה מגבר לרמקולים שיתן יותר איכות? בקיצור אני אובד עצות, התקציב שלי לקומפוננט 500-600 שח או למגבר שאני מוכן להשקיע קצת יותר ל700-800שח כרגע יש לי תקציב לאחד מהם ובעתיד כמובן אקנה את השני ואולי עוד סאב נוסף תודה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עליתי היום בלילה לשמירה- שלישית במספר במהלך אותו יום, כאשר נותנים לנו רק 3 שעות שינה. במהלך השמירה קיבלתי התקף מיגרנה ונשכבתי על הרצפה שמתחת למגדל השמירה. החייל ששמר ביחד איתי דיווח בקשר שנפלתי על הרצפה ושכנראה התעלפתי ושצריכים עזרה, אבל האנשים בקשר לא התייחסו ואמרו "שישתה מים ויישב" ובפעם השנייה שהוא פנה אליהם הם אמרו לו "אולי אח"כ נשלח מישהו להחליף אותו". יצא שבגלל הזלזול והמחדל הזה שכבתי דומם על החול במשך שעה וחצי ורק כשבאו המפקדים לפנות את השמירה הם התחילו לטפל בי ופינו אותי משם. מיותר לציין שגם לפני השמירה הלילית הזאת אמרתי למפקדים ולמ"מ שיש לי מגרנות ואני לא יכול לשמור בלילה והמ"מ ענתה לי בצורה גורפת: "אם אין לך פטור אתה שומר בלילה ולא מעניין אותי כלום, נקודה". עכש…
-
- 37 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום! אני מאוד רוצה לעלות במשקל אבל זה קשה לי מאוד. אני שוקל 63 גובה שלי: 1.79 ואני בן 17 וחצי ,זה לא מספיק אני צריך להיות 70 לפחות לא? תודה
-
- 10 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שמעו את האמת לגבי ספקיות האינטרנט העלובות מסיפורי האישי: ב4 השנים האחרונות הייתי מחובר לאינטרנט עם תשתית של הוט וספק של בזק בינלאומי. תאמינו או לא אבל בתשתית של הוט עמדתי על 12 מגה בעוד שבספק (בזקבינלאומי) הייתי על 2 וחצי מגה. נחשו על כמה הייתי מוריד? אז זהו שעצם היותי גולש בבזק על 2.5 מגה ,ממש לא הגביל את מהירות הגלישה של הוט ולמעשה הייתי מוריד מגה וחצי לשניה שזה בעצם ניצול מלא של מהירות ה-12 מגה . הייתי מוריד 5 גיגה תוך פחות משעה=מדהים!!! שבוע שעבר החוזה שלי הסתיים וכמו בכל שנה אמרתי לבזק בינלאומי שיחדשו אותו...אכן חידשו לי החוזה אך כנראה עקב העדכון,הגדרות כאלו ואחרות השתנו לי בפרופיל המשתמש אצלהם או שמישהו עלה על הגדרה שאינה מורשת כיביכול ביחס למה שאני משלם להם ובקיצור…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נציגת כח אדם אוואטסורסינג התקשרה אלי לגבי עבודה " טכנאי מחשבים " ובסוף אמרה לי " אני מעבירה את הקורות חיים שלך למנהל גיוס אם זה רלוונטי נחזור אלייך " זה חארטה נכון ? למה היא צריכה להעביר את הקורות חיים למנהל גיוס ? זה נשמע לי כמו " אתה לא מתאים אבל לא נעים להגיד לך את זה בפנים " , יש 2 אפשרויות : 1. שהיא עושה סינון ואם זה רלוונטי שולחת אותי באותה שיחה לחברה ( היא התקשרה ב 17:30 בערב ) 2 . או שהיא שולחת את הקורות חיים שלי לחברה שאני אמור לעבודה בה ואם זה רלוונטי הם חוזרים אלי , אפשרות 2 ניראת לי לא הגיונית הרי הכח אדם עושה סינון לא ? אם כח אדם אומר " שלחתי את הקורות חיים לחברה אם זה רלוונטי יחזרו אלייך " זה אמיתי או סתם כי לא נעים ? למישהו יש ניסיון בזה ?
-
- 21 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אחרי בוקר של בדיקות וטלפונים עם פסיכומטרי שונים מצאתי שמבחינה כלכלית (אנקורי 4200 ו EZ WAY 5000 ) רק אלו מתאימים והשאר זה ששת אלפים ומעלה ואני לא מתכוון להוציא כל כך הרבה.. שעות וסימולציות שניהם די דומים (EZ נותן טיפה יותר) אבל ההתלבטות היא בגלל שבכלל לא מצאתי חוות דעת על EZ בשום מקום ואני מתכוון מחר כבר להירשם ואני עדיין לא סגור בין ה 2 אז מבקש ייעוץ ...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! ממש בימים אלה אני מסיים י"ב, ברוך השם... הגיוס שלי לא יהיה לפני ינואר (בעקבות מיונים שנדחו לי ליחידות מסויימות), והתחלתי לחשוב כיצד לנצל את הזמן המיותר שאני הולך לשרוף בבית. חשבתי על פסיכומטרי, זה נראה לי אחלה חלון הזדמנויות לגמור עם זה! מהאתר של יואל גבע הבנתי שיש מועדים באוקטובר ובדצמבר, ואם אני באמת עושה את זה אז זה יהיה באחד מהתאריכים האלה. קודם כל רציתי לשאול מה אתם חושבים, אם זה באמת רעיון טוב לעשות את זה לפני הצבא או שעדיף אחרי? בנוסף, זה משנה איפה אני עושה קורס לפני? יש את אנקורי, יואל גבע, לחמן... מה ההבדל בתכלס? אני גר בראשון לציון, אם זה משנה משהו. ומה לגבי עלויות? ודבר אחרון, הבנתי שזה חתיכת קריעת תחת ללמוד לפסיכומטרי. זה נכון ואפשרי לשלב עבודה תוך כ…
-
- 51 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
אז ככה, במהלך החודש האחרון חשבתי לקנות מחשב נייד שאמור לשמש אותי ללימודים. אני הולך למכינת בגרות (לשפר ממוצע וכו..) בכמה מיקצועות ואני פורס את זה לשנה (זה הסיבה העיקרית שאני חושב על מחשב נייד) עכשיו מבדיקה מול כמה אנשים אני חלוק בדעתי... מחשב נייד ללימודים מבחינתי זה שבזמן השיעורים אני יקליד הכל למחשב במקום לכתוב על דף... עד כמה זה פרקטי לדעתכם? (אני מקליד מספיק מהר כדי ש"יכתיבו" לי בעת הצורך) מה שגם יעזור לי מאוד בזמן למידת החומר לקרת מבחנים, במקום לחפש במאות הדפים שהצתברו, אני פשוט יבצע חיפוש בכל מסמכי הטקסט. האם יש עוד אנשים שעושים את זה וכמה זה נוח\יותר נוח מהשיטה הישנה והטובה? הבעיה היחידה שאני רואה עם זה, זה זמן סוללה... מה שדיי יחייב אותי למצוא מקום ישיבה עם שקע (ו…
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
אני מעוניין לעבור את הקורס הנ"ל לאחר פסח, אבל אני מאוד מבולבל מכמות המכללות שמציעות אותו. מבין כולם סיננתי לעצמי ארבעה מקומות שנראים לי נורמליים וכאן אני צריך את עזרתכם. 1. ג'ון ברייס - ת"א 2. IITC - "המרכז הישראלי לטכנולוגיה ותקשורת" - רמת גן 3. האקר U - רמת גן 4. מכללת רמת גן עוד אפשרות שיש זה מכללת Ness ברחובות. מה אתם ממליצים לי מניסיונכם האישי מבחינת: שם, מדריך, רמת לימוד, מחיר. תודה רבה..
-
- 156 תגובות
- 29.9k צפיות
-
-
יש פה מישו שמעודכן אולי במחירי החלקי חומרה ברוסיה ויודע אם הם זולים מאשר פה בארץ? ואם ההפרש משמעותי מספיק בשביל שיהיה כדי לקנות שם? אני רוצה להוסיף זיכרון 512 400MHZ(יש לי עכשיו 512 של טווינמוס) וכרטיס מסך ברמה של 6600 בערך(אני כרגע על 6100 מובנה) ניסיתי לחפש לבד אבל לא מצאתי שום אתר באנגלית תודה
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
אני מעוניין לטוס לברלין בין התאריך ה1.5 עד 4.5 וכבר קרוב לחודש שאני מחפש כרטיס טיסה שיהיה כמה שיותר זול, טיסה ישירה בלבד ומצאתי שטיסות לואקוסט כנראה מתאימות לי ולצרכיי .. הטיסה היחידה שכרגע מצאתי במחיר סביר היא של easy jet במחיר של 320 דולר, אבל השעות לא משהו בכלל והחזרה היא ב7 בבוקר ביום ראשון כלומר אני מפספס יום שלם מהטיול.. בקיצור השאלה שלי היא כזאת לכל בעליי הנסיון מבינכם, טיסות לואו קוסט מתרבות לקראת תאריך הדד ליין? והאם המחיר יורד או עולה ? לחכות לסוף או לא ? התאריך מאוד חשוב ולא גמיש המלצה לעוד דרכים לחפש כרטיס בזול ? אציין שכל התהיות האלה נובעות מהדילים שיוצא לי לראות על ברלין לגבי דילים של הרגע האחרון לדוגמא כרגע יש דיל בגרופון לחודש פב' ב800 שקל לטיסה שזה …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעתיד מתוכנן השידרוג ל IVY BRIGDE למקביל של I5 2500K. יש את לוח הזה כרגע במחיר מעולה- http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8913 לאור תחזית של עליית מחירים בלוחות האם, בנוסף לצמצום יצוא מתכות מסין. האם הלוח יתמוך בIVY? כדאי לי לקפוץ על המציאה עכשיו או לחכות שמעבדים החדשים יקנסו לשוק והלוחות Z77 H77 יעלו פחות? כמו כן האם הלוחות החדשים הנ"ל עם הצ'יפסט החדש יהיו יותר טובים מאשר זה שבקישור? ושאלה לגבי הזכרונות. נכון לעכשיו יש לי G.SKILL 8GB 1600 CL7. ECO אני חיפשתי עוד סטיק או שתיים של 4 בדיוק לפי הפרמטר של 1600 ו CL7 והכי קרוב היו את אלה CL8. עד כמה משמעותי העניין עם התיזמונים? מנהלים למה הדיון הועבר לכללי? פתחתי אותו במפרטים...
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני עומדת לקבל מחשב חדש. את המחשב הנוכחי שלי אשים בחדר אחר בבית ואת המחשב שנמצא כרגע בחדר השני אני מעוניינת לפרסם למכירה. להלן המפרט של המחשב המדובר. כפי שניתן לראות, החלפתי מעבד, כרטיס מסך וצורב מאז רכישת המחשב. כמה לדעתכם אפשר לקבל עליו? תודה מראש לעוזרים. לוח אם: ASUS A8N-SLI - 939 (nForce4) - ATX מעבד: AMD Athlon 64 (Socket 939) Dual Core 3800+ @ 2.0 GHz כרטיס מסך: Powercolor HD 4850 1gb זכרונות: Micron DDR PC3200/400 - Micron original (2 x 1gb) כונן דיסקטים: NEC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 צורב DVD: LG GSA-GH22N x22 SATA Black דיסקים קשיחים: Seagate 160GB NCQ 8MB 7200RPM S-ATA 2 x מארז: Thermaltake Xaser LANMOTO Aluminum - VA1000UWA – BLUE ספק כוח: Thermaltake -…
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום לכולם זה נושא רציני, אשמח לתגובות רציניות ובוגרות ובלי שטויות אם אפשר . לאחרונה התחלתי מסלול לימוד של יג' יד' במסגרת חייל האוויר. המסלול נקרא "מכטרוניקה" - הנדסת מכונות, חשמל ואלקטרוניקה. בסוף הקורס אני אמור לצאת עם תעודת "עתודאי", עם אפשרות לצאת ל"פרויקטנט" (ביצוע פרויקטים בחייל האוויר). נכון לעכשיו אני פשוט לא יודע מה הולך, הלימודים האלה לא בדיוק מהנים, הרוב שם פיזיקה ומתמטיקה. אחרי 12 שנה אני לא יודע אם מתאים לי להמשיך ללמוד בידיעה שיש מצב שאני פשוט יהיה איזה טכנאי מטוסים, שלא יצא לי מזה כלום באזרחות ולא בשום מקום אחר. לא נראה לי הגיוני להיות במסגרת צבאית כמעט 6 שנים רק כדי לקבל תעודה "עתודאי" ולהיות טכנאי מטוסים. כרגע יש לי עד סוף החודש לפרוש מהמסלול, בהנ…
-
- 15 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום אני מתחיל ללמוד הנדסאי תוכנה עוד חודשיים בבית הספר להנדסאים בטכניון סה"כ זה לימודים של שנתיים, כ- 4 סמיסטרים מה אתם ממליצים ממני ככאלו שסיימו את הלימודים בשנה הראשונה? איזה מקצועות ספציפיים אני הולך ללמוד בשנה הראשונה? ועל מה לשים דגש במיוחד ? יש לי עכשיו חודשיים חשבתי אולי לרכוש ספר או שתיים כדי להתחזק בבסיס לפחות לקראת שנת הלימודים אז איזה ספרים כדי לי לרכוש? נורא מעניין אותי ( שימו דגש על שנה ראשונה ולא על שנייה בבקשה )
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. בחיפושי אחרי כיסא "מנהל" למחשב נתקלתי בדגם שנקרא סאב, מישהו מכיר מישהו שמע? מצאתי אותו באחד האתרים ממש בזול בהשוואה לאתרים אחרים, הוא גם נראה נוח, את האמת אני אגיד לכם. זה הכי זול שמצאתי: http://www.meiad.co.il/index.php?id_det=1741 תוסיפו לזה 18% מע"מ(רשום לא כולל) יוצא סביבות 620 ש"ח הנה עוד אתרים אך בהפרש ענק: http://www.million-kisot.co.il/Product/44754/ http://www.shaioffice.co.il/index.php?productID=2674 http://www.million-kisot.co.il/Product/44754/ http://www.hakoach.com/Product.asp?productid=24&aff=Ret http://www.offixltd.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=1311 מה אני מפספס פה, למה ההפרש כזה, מה אתם חושבים על הכיסא? (לא לג…
-
- 21 תגובות
- 19.6k צפיות
-
-
מחר אני נוסע לחנות טרק-ישראל בגן שמואל לרכוש אופני הרים זנב קשיח. החלטתי ללכת על דגם 4500 או 6000. ההפרש ביניהם עומד על 400 שקלים, שזה ממש לא נורא, אבל אני מתלבט בקשר למפרט. המפרט של 4500: שלדה: ALPHA BLACK, אלומיניום; בולם קדמי: ROCK SHOX DART 2, מתכוונן עם נעילה וכיוון ריבאונד, מהלך 100 מ"מ; 27 הילוכים: SHIMANO DEORE; חישוקים כפולים: BONTRAGER CAMINO; מעצורי חישוק: AVID 3. צבעים: שחור-כסף, ירוק-שחור מחיר: 3,150 ש"ח. המפרט של 6000: שלדה: ALPHA BLACK, אלומיניום; בולם קדמי: ROCK SHOX DART 3, מתכוונן עם נעילה, מהלך 100 מ"מ; 27 הילוכים: SRAM X-5; חישוקים כפולים: BONTRAGER RANGER; מעצורי דיסק מכאנים: AVID BB-5; צבע: שחור, אדום-לבן. מחיר: 3,480 ש"ח. ל-6000 יש בולם יותר טו…
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-