כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש תוכנה או איזה אתר שיתן לי לצפות בהערוץ הספורט הסיני cctv5 אני ממש צריך את זה ליום שישי ועד יום ראשון... ועוד מה שהוא קטן מחפש תוכנה שתקליט את זה למחשב עם זה לא מתאים לפה תעבירו לתוכנות
-
*כותרת* מה אתם חושבים על החנות הזאת אתם חושבים שיש חנות יותר טובה? וכל זה זה די דחוף אז תודה רבה לכל מי שמגיב.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, בחיפושים חוזרים ונשנים במשך הזמן למשקה האנרגייה הזול ביותר עלי האדמות הגעתי היום למשקה יחסית חדש : XI ..משקה המיוצר בהולנד ומשווק בארץ על ידי טמפו .. עד היום ניסיתי די הרבה משקאות אנרגייה בינהם כמובן ה RED-BULL המקורי (בערך 7.00 ש"ח בסופרמרקט הקרוב לביתכם) ה XL שנכנס יחסית חזק לשוק (נמכר סביב ה 3 ב 10ש"ח ) אפילו PIT-BULL וקוברה שתיתי מספר פעמים לא מבוטל ( נמכר סביב ה 4 ב 11ש"ח).. אבל היום כמו שכבר כתבתי כמה שורות קודם שתיתי את המשקה החדש XI מבית טמפו במחיר מצחיק וחסר תחרות : ארגז של 24 פחיות ב 50 ש"ח !! שזה יוצא מספר אגורות מעל לשני שקל !! המהפך בטח בדרך לפאבים ולמועדונים הקרובים אליכם !! איך הטעם ?! - סביר ביותר. לי אישית היה יותר טעים מה XL.. פתרון זול למסיב…
-
- 42 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מישהו יודע אולי איפה ניתן להשיג את המסכה והגלימה כמו שבסרט "הצעקה"? חיפשתי אבל מצאתי רק חיקויים.. יותר נכון אפילו לא דומה לדבר האמיתי. קשה לי להאמין שיש את זה בארץ . אבל אם למישהו יש מידע היכן ניתן להשיג ...
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך להחליף גומי של הדלת של המקרר? מקרר דגם ki688ev סמסונג אין ברגים מתחת לגומי אשמח לקבל עזרה
-
- 2 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
בכותרת.....בבקשה! זה שהיה בארץ נהדרת...... תודה ענקית מראש! איתן
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני בבנק הפועלים ובא לי לסגור איזה סכום קטן לשנים הבאות, משהו שאפשר לשים בצד ולשכוח ממנו להרבה הרבה זמן. ראיתי לפני כמה חודשים את הפרסומת שלהם על דן חסכן, אם אני לא טועה הם אמרו שתוך 10 שנים עשרה שקלים הגיעו למשהו כמו 30000. למרות שזה 10 שנים, עדיין זה נשמע קצת מוגזם. בכל מקרה הסיבה שאני מתייעץ פה היא שהבנקאים מילאו לי את הראש בהרבה בלבולי מח, הם מנסים לעזור אבל עם הרבה דברים לא רלוונטים מהצד. מישהו פה מכיר את התחום? מאיזה אחוז אפשר להגיד שהריבית היא נורמלית?
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.kcshop.com/imagegallery/ דבר מגניב תבחרו מדינה ותראו...
-
-
היי אני צריך להיות מחר בחר"פ צריפין(אמור להיות ליד שער ירושלים) ב-11 כל הקווים שאני מוצא עובדים רק מוקדם בבוקר- 7:30-8:30..יש מצב שמישהו מכיר אלטרניטיבה ? אני מגיע מפתח תקווה
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש איזה קטע בשיר חדש שאני שומע ומזכיר לי שיר ישן יפה שאהבתי. עליה כזו, תקשיבו. איזה שיר זה???
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
כמו שרשום בטופיק, אני צריך רכב... בלי להכנס לפרטים, אני עובד במקום שבו הגישה בעזרת תחבורה ציבורית נוחה מאוד בשעות היום, אבל יהיו ימים שבהם אני אאלץ לחזור הביתה בסביבות 10 בערב. ולכן, ההיגיון אומר, שאני צריך רכב: הרכב צריך להיות יד ראשונה בלבד (אל תדאגו בקשר להוצאות הראשוניות, אבל אל תגזימו גם). הרכב צריך להיות בעל גיר אוטומטי. לא צריך משאית, רק מכונית קטנה שנוסעת מ A ל B... הרכב צריך להיות חסכן. כלומר, שיוכל לנסוע כמה שיותר זמן בין תידלוק לתידלוק, ככה שמחיר הדלק יהיה זול כמה שיותר. אנא מכם, לא כל הגברים מבינים ברכבים. עזרו לי, ובמידת האפשר פרטו כמה שיותר על המכונית שאתם מציעים, והביאו לינקים אם אפשר...
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
http://forum.bgu.co.il/index.php?showforum=26 או ישירות ל http://www.tomshardware.com/news/virus-trojan-spyware-malware-worm,7129.html
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
כנסו ועשו את עצמכם כדמות בסאותפארק ותעלו את זה (כסקרין שוט)
-
- 7 תגובות
- 834 צפיות
-
-
לא רק על התוכנית אלא במיוחד השחקנית , שחרנית מעולה וגם ג'ון שם מעולה. [סתם לידיעתכם ככה]
-
- 54 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
עברתי את שלב א' (המיון הראשוני) בעתודה, וכעת אני אמור להרשם למוסדות הלימוד. השאלה שלי היא - האם אני חייב להרשם לכל המוסדות שרשמתי בהרשמה, או שאני יכול להרשם רק לחלקם?
-
- 9 תגובות
- 927 צפיות
-
-
-
-
http://www.hitachigst.com/hdd/research/recording_head/pr/PerpendicularAnimation.html תודות ל Alsal על הקישור
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , הלכה לי המכונת תספורת ונאס לי לקנות צעצועים , הבנתי שרק מכונה של MOSER באה בחשבון. הבעיה היא התקציב. בכל מקרה , ראיתי 2 מכונות שמעניינות לי את העין והייתי שמח לדעות , תגובות , ייעוץ או כל דבר. 2 המכונות הם : 1. Moser 1881 2. Moser 1873 מה שחשוב לי שיהיה ראשים עם מספר גבוה. עוד דבר לא ברור בכל המכונות - כתוב שהראש של המכונה הוא מגובהה 0.7 ויש ראשים של 3,6,9,12,18,25 מ"מ. שאלתי היא האם אפשר לשחק ביניהם? כלומר האם יכולת לכוון ל-7? ומ-0.7 עד 3 אין כלום? תודה , רועי.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב האיש הזה התערב עם אחת שהוא יבנה אתר ואם יכנסו בו מעל 5 מליון איש עד גמר המונדיאל היא תתפשט ותרוץ בגמר המונדיאל מול הטלזוויות הנה תמונות שלה הנה האתר יש בנתיים מעל מליון כניסות יאלה להכנס! רק לא לזייף כי פעם שעברה זייפו והוא נאלץ לעשות ריסט למונה אז בבקשה לא לזייף! http://www.sonjaswette.com/index_en.html
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לכם 49,102 ש"ח ובמקום לנהוג על מזדה 3 אתם מעדיפים לחרוש על HP Officejet 6500 זו החנות בשבילכם
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צרפת - איטליה, יום ראשון ערוץ 10, בשעה 21:00. הגמר הגיע כ"כ מהר, בדרך הנבחרות שהרבה רצו שיעלו לגמר עפו, כמו ארגנטינה, ברזיל, גרמניה, פורטוגל, הולנד, ספרד וכו'... צרפת הפתיעה בגדול, כאשר לקחה את ברזיל, אף אחד לא חשב לרגע שברזיל תפסיד לצרפת הפסד שכזה, מביך. זידאן התעורר לחיים, והנהיג את צרפת והחזיר אותה למסלול, בלעדיו - הם לא היו עוברים את הבתים. נגד פורטוגל זה נראה קצת אחרת, פורטוגל שיחקה מעולה נגד צרפת אילו הצרפתים שיחקו די גרוע לעומת המשחק מול ברזיל, אבל עדיין בזכות פנדל שלרוב הדעות לא היה, הם לקחו. איטליה וגרמניה זה היה משחק מעולם אחר, משחק שאף אחד לא היה אפילו יכול לדעת ולתת את ההימור שלו במאה אחוז מי תקח, ולעומת זאת.. גרמניה שהרבה ציפו ממנה שתעבור את איטלי…
-
- 173 תגובות
- 12.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אני לא לבד בעסק הזה....אז אם מישהו קיבל זימון למחר ב9 בשלישות ברמת גן, מוזמן להזדהות איתי... ואולי ניפגש שם. (;
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-