עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Shmoolik,

אממ... למי שמבין בזה : אני רוצה לדעת אם תרגמתי טוב את המספרים. כי מישהו הסביר לי איך להפוך בינארי למספרים אבל זה היה הסבר קצר מאוד ולא יודע אם ממש הבנתי.. אז הוא הסביר לי ככה: ( ואני לא יודע איך עושים חזקה במחשב חוץ מ 2 ו 3 ואז אני ישתמש ב _ ) יש לי נגיד 01 ולפי מה שהבנתי אני מתחיל מימין.. אז 1X2_0 + 0X2_1 שיוצא : 1 עוד דוגמא - 1011 אז 1X2_0 + 1X2_1 + 0X2_2 + 1X2_3 שיוצא : 11 ----- אז אם הבנתי נכון אז יופי ואם לא תקנו אותי... וגם הייתי רוצה לדעת אחרי שנגיד אני הופך את זה למספרים , אז איך אני מתרגם לאותיות ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. היי... אני מחפש גירסה גדולה יותר של התמונה הזאת: הגירסה בגודל המלא נעשתה על התמונה המקורית הזו (כך שזה אמור להיות הגודל שלה פחות או יותר): את התמונה הזאת ראיתי לראשונה בהודעה של דריה (ותתפלאו או לא, אבל עשיתי חיפוש בפורום ומצאתי אותה: כאן, אבל הקישור של התמונה שם כבר לא עובד... כל עזרה תתקבל בברכה..

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום הנה המפרט שלי E6750 GA-p35-ds3l 2gb ram g skill value liberty 400w 8800gt EVGA superclocked שווה למכור את המחשב? רוצים אותו ב3.5 כדאי? וקונה מחשב חדש ב1800 ש"ח

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. מה דעתכם? http://www.baboom.co.il/Uploads/5841-631924975893593750-gt.htm Part type Part name ¤ Price Qty CPU : Intel Pentium IV 3.0C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 2612.9 ] 1 Motherboards for Intel : Asus P4C800 Deluxe/GBL Intel 875P Motherboard (HT,FSB800,S-ATA,RAID,1394,5.1 Sound,3Com G-LAN,USB 2) [ ¤ 1199.75 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 Memory [ ¤ 498.84 ] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 549.94 ] 1 Video Cards : Leadtek Winfast Geforce FX 5900 Ultra TDH MyVIVO 256MB DDR Retail Video Card [ ¤ 2999.37 ] 1 Sound Cards : Creative Audigy 2 Bulk Sound Card [ ¤ 488.92 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Djx,

למה אין לאתר צ'אט? יש פורום יש חדשות כתבות ובקיצור יש הכל רק צאט חסר יש עוד מישהו שחושב שצריך פה איזה צ'אט? יש הרבה משועממים בלילה (ראו תמונה) וצ'אט היה יכול לעזור פה בכיף [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by amir85,

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. נלקח מרוזנפלד ה**** נתונה הפונקציה א. כמה אסימפטוטות מקבילות לצירים יכולות להיות לפונקציה הנתונה? ב. כמה נקודות חיתוך עם ציר ה-X יכולות להיות לפונקציה fx במקרה שיש לה נקודת אי רציפות סליקה אחת ? ג. נתון כי גרף הפונ' FX מקיים את התנאים הבאים: 1. חותך את ציר הX בשתי נקודות שונות 2. אינו חותך את הישר y=a 3. יש לפונ' בדיוק אסימפטוטה אחת המקבילה לציר ה-Y 1.חשב את C 2.מצא את התחום בו נמצאים הערכים של a (פה נתקעתי .. איך עושים את זה?!) ד. המשיק לגרף הפונ' בנקודת החיתוך של עם ציר ה-y יותר עם הקרן החיובית של כל אחד מן הצירים משולש ששתחו 2.25 יח"ר. מצא את a ו b ה. מצא את האסימפטוטות של הפונקציה המקיבלות לצירים , את נקודות החיתוך של גרף הפונ' עם הצירים ואת תחו…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. Started by dovik,

שלום לכולם החלטתי לצ'פר את עצמי בשולחן מחשב חדש. לצערי, כל מה שראיתי בחנויות לא מצא חן בעיניי, אז החלטתי לתכנן את זה בעצמי. עכשיו אני יודע איך זה אמור להראות, יש לי את המידות,נשאר רק להזמין. וכאן יש שאלות. האם כדאי להתעייץ במסגריה עצמה? הרי הם מעוניינים למכור מה שהכי יקר.. מאיזה חומר עדיף לבנות שולחן מחשב? זה אמור להחזיק הרבה דברים כיוון שזה יהיה גבוה, יהיו שם מדף או שניים לספרים, יהיו מגרות, מקום למדפסת משולבת ומקום לכתיבה.. האם מישהו עסק בזה? מה תמליצו? אם אני אכתוב מידות ושאר פרטים (מוכן אפילו לצייר), האם תוכלו לשער כמה זה יעלה לי? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. Started by GRiM,

1 מתוך 5 ימות מהתקף לב, לעומת זאת רק 1 מתוך 84 ימות מתאונת דרכים, אבל בסוף כולם ימותו בכל מקרה.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by bluemail,

מעניין אותי לדעת

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by MoRtZkInG,

בוקר טוב, בשבועיים האחרונים עניתי כבר ביותר מ5 תראדים על כל מיני סוגיות בנוגע להזמנות מגאב. ברור שHW הוא לא מקום פרסום לחנות מחו"ל, אבל עקב זה שהחנות הזאת זולה (גם ביחס לחניות אחרות בארה"ב ובאירופה) וגם עושה משלוחים לארץ החלטתי לפתוח את הנושא הזה ולרכז כאן פעם אחת את כל המידע שדרוש לדעתי... כמובן שכל מי שהזמין מהחנות מוזמן להוסיף מידע, מי שיש לו שאלות מוזמן לשאול ומי שיש לו המלצות לחנויות אחרות, זולות ששולחות לארץ מוצרים שאי אפשר להשיג כאן מוזמן לציין אותם. אז נתחיל: תוכן: מידע בסיסי סוגי משלוחים מיסים ההזמנה זמן הגעה ומידע קבלה קודם כל מהתחלה: החנות נמצאת באתר www.jab-tach.com . צריך להיכנס והדבר הראשון שיש לעשות (על מנת שלו תתלהבו יותר מידי מהמחירים הזולים)…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Shasoosh,

חתימה ראשונה שעשיתי, אשמח לקבל תגובות....

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלא שורץ בילדים בני 16 שטופי הורמונים. האם קיימת חיה כזו? רצוי בעברית.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by UNDERDOG,

http://www.soldout.co.il/site/Site_DynamicIndex.asp מישהו שמע או נכנס לאתר המטורף הזה אם מחירים מגוחכים מה שאני רוצה לדעת זה אם מישהו קנה שם וזה אמין?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by ot,

אוהב אותך

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by x-dude,

בחיפה ארלוזורוב,אמא איזה פחד רצחו מישהו נראה לי שהוא מת. מלא משטרות,אמבולנסים,זקא ובלאגנים...תרמילים של אקדח לאורך כל הרחוב. שמעתי את היריות ונראה לי זה חיסול חשבונות. :-\

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by imac,

ואישתו מצאה אותם כשעשתה שואב אבק (שהמשרתים לדיוק) :lol: :lol: (כול הזכויות שמורות לאיש הקורע CANNON OBRIAN)

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Milford Cubicle,

אוקיי תקשיבו טוב... מכירים את השיר על התיש עם הזקן ? אז התיש זאת בכלל המצאה חילונית! במקור זה בכלל שיר על רבי עם 4 תלמידים, שהוא מכה אותם במקל, בסרגל, מה שבא ליד.... http://tinyurl.com/yxy2ws :smile1:

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שווה ?! אנחנו מארגנים כמה חברים לחופש הגדול. חוות דעת על המקום יתקבלו בברכה.. כמו כן חוויות והמלצות ! תודה, ניאו.

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. תחשבו על זה, מה כבר יכול להיות? כמה חבר'ה שיש להם תחומי עניין משותפים נפגשים לקפה או ארוחת צהריים. נכיר, נפטפט, ננסה לספוג קצת ויטמין D כי אני בטוח שלהרבה כאן חסר את זה, יכול להיות כיף לא? אני רק מרחם על המלצר שיצטרך לתת שרות לחבר'ה מפורום "צרכנות".

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. לאור כל המהומה סביב אתרי השיתוף שהיתה כאן לאחרונה? כי משום מה הEMULE פשוט לא מוריד כלום אצלי ווממש כבר ניסיתי הכל(החלפתי גרסאות שונות וניסיתי כל מיני הגדרות) מקווה שהשאלה שלי היא בתחום ה"חוקי" ולא עברתי על אי אילו מחוקי הפורום...

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אני רכשתי מחשב דרך האינטרנט לפני כשנה וחצי. אך לפני מספר חודשים לוח האם שלי הושבט ,לוח אם של חברת גיגה ביט ,ידוע לי שגיגה ביט נותנת 3 שנים אחריות על הלוח אם, שלחתי את הלוח אם לחנות שרכשתי את המחשב בתל אביב ,ללוח אם לא היה שבור ולא היה חלקאחד שרוף הוא רק היה מלוכלך באבק ,החנות אמרה לי שהם לא מוכנים לקבל את הלוח מכוון שהוא מלוכלך באבק, בעל החנות אמר לי לשלם 75 ש"ח עבור נקיון הלוח, אמרתי לו שאני מוכן לשלם 75 ש"ח בנתאי שיחליפו לי את הלוח, אחרי שהם ניקו את הלוח הם לא היום מוכנים לקבל אותו, אני שמעתי משני מקורות בכירים בבאר שבע שהיבואן הזה לא נותן אחריות לחלקים שוא מוכר, יש לו אומנם 99% חלקים במלאי איך הוא לא נותן אחריות, לאחר שבועיים התקשרתי שוב לחנות בת"א הם אמרו לי שלאחר צע…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3683005,00.html

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. Started by LastForOne,

כן שמעתם נכון, איך אני הורס מחשב נייד? יש לי מחשב נטבוק 10" של חברה סינית מעצבנת ואני רוצה להרוס אותו בלי לפגוע באחריות, ככה שהטכנאי במעבדה לא ישים לב ויחליפו לי את המחשב לידע כללי... לחברה הזאת יש רק טכנאי אחד והוא עמוס בעבודה, ככה שלא יהיה לו הרבה זמן לחטט במחשב המטרה היא שהמחשב לא ידלק בכלל תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by ZigZag,

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים