כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
אהלן מישהו מחוץ לארץ רוצה לשלוח לי כסף והוא אמר לי לברר אם יש לנו בארץ ווסטרן יוניון אני לא מבין מה זה ואיך זה הולך לפי מה שהבנתי אני צריך לשאול משהו ברשות הדואר מישהו יכול להסביר לי איך זה פועל ואם יש לנו בארץ דבר כזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אולי תוכלו לעזור לי למצוא איפה אפשר לקנות את זה. אני צריך רפידות כמו בתמונה. גם ב ebay לא הצלחתי - יש כ"כ הרבה סוגים... ו\או אותו פריט אצל 1000 מוכרים.. תודה מראש! עריכה: מצאתי
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רוצים לדעת מה הקבלה חושבת על התאריך לידה שלכם??? לחצו כאן (איזה כיף הצלחתי לעשות קישור )
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם עוד כ-3 חודשים אני מתגייס ונותר לי זמן פנוי. חשבתי להתחיל לעבוד כפרילנסר והתחלתי לחפש באינטרנט מקומות שונים למצוא עבודות שאכן יתאימו לי. לאחר שמצאתי גיליתי שבכול האתרים השונים בשביל שאשלח קורות חיים אני צריך לשלם מנוי חודשי. באופן אישי אין לי שום בעיה לשלם מפני שאני עוד 3 חודשים מתגייס ולשלם למשל 44 שקלים בכדי לקבל תמורה גדולה יותר זה לא בדיוק הבעיה, אך לפני כן רציתי לשאול כמה שאלות כאן למנוסים. קצת עליי: מנוסה עם השפות הבאות: C#,VB .net, VB6, PHP, Javascript,CSS,HTML אציין כי בעבר הציעו לי עבודות פרילנס אך דחיתי אותן מפני שהייתי בתקופת בגרויות. 1. מה לגבי מס הכנסה (אני בן 18)? ומה עליי לבצע לפני כן? 2. איפה עליי לחפש ואיזה אתרים מומלץ? אישית אין לי …
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה שיר ששמים כל הזמן במסיבות.. הולך בערך ככה (לא באחריות): Ooh Ooh Ooh, Ah ah ah , put your hands up,put your hands up...
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יפה או לא זה מהמישחק של אינטר נגד מילאן זמן החזזים הכל כך יפים [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
;D לא יודע מאיזה משחק זה או איזה סרט אבל זה ממש מגניב http://www.gamewallpapers.com/widescreen/wallpaper_whiplash_1152x768_01.jpg
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מחפש חנות בארץ שמוכרת שעונים של Omega. בינתיים מצאתי רק אחת - eltime.co.il (אורלוגין), אבל המחירים שם פשוט מגוחכים; במחיר שהשעון שאני רוצה נמכר שם, אני יכול לטוס לארה"ב, לקנות אותו שם, לחזור - ועוד יישאר לי 1,500 ש"ח עודף. מישהו מכיר חנויות נוספות.. ?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים ,אז היום החלטתי לשתף אותכם באתר שמצאתי ,כולו אווטרים והנה אני ישים את אלה בענייני המחשבים: -זה שלי אז לא להעתיק! יש גם של משחקים אבל הם משהו בסביבות ה-1000 אווטרים,אז לא היה לי כח לשים את כולם. הנה האתר: לחצו כאן בכדי להכנס לאתר תהנו לכם.
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שמעתי שלכל אחד "יש זכות" להיכשל במקצוע אחד בבגרות. האם זה נכון?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חיפשתי כבר בכמה חנויות ולא מצאתי המעביר הוא ממקלדת בעלת USB (הזכר) ולחבר למחשב לחיבור הPS2 הסגול אני מחיפה ואולי אתם יודעים איפה אפשר לקנות כזה מתאם או אולי למישהו פה בפורום יש כזה שהוא לא צריך ומוכן לתרום אותו תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני עובד על איזהשהו פרויקט אישי בעל פוטנציאל רווח. סביבה אינטרקטיבית, ויפה הינה חיונית ביותר בעבורו, ולדעתי Flash יוכל לספק לי את זה. לכן, אני מעוניין לקנות רישיון Flash חוקי כדי למנוע סיבוכים משפטיים. ראיתי ש- Flash CS4 חדש עולה 700$ http://www.adobe.com/products/flash/ שזה מחיר יותר מדי יקר בעבורי. רציתי לדעת אם יש דרך זולה יותר להשיג רישיון חוקי. אני לא צריך את הגרסה הכי החדשה, וכל עוד זה חוקי אני אסתדר מצוין גם עם גרסה יד שניה. אשמח להצעות בנושא. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אין אבל ממש אין לי מושג מה ללכת ללמוד באוניברסיטה אז אני צריך עזרה של איזה מכון או פסיכולוג שיוכל לעזור לי עם זה כבר ניסיתי ללמוד שני דברים שהיו מאוד שונים זה מזה (פיסיקה ופסיכולוגיה) וממש לא אהבתי את שניהם מה אתם אומרים?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3252725,00.html#n
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש אתר שהזמנתי ממנו משהו אבל הם גם רוצים תמונה של הכרטיס אשראי שאיתו ביצעתי את ההזמנה - את החלק האחורי והקדמי שלו (מעלים את התמונה דרך האתר שלהם) וגם אח"כ לשלוח להם את זה בפקס. הינה האתר: http://www.bhphotovideo.com/ יש לציין שכבר הבאתי להם את המספרים של הכרטיס אשראי והם לא "חוגגים עליו", אבל אני בכל זאת רוצה להיות בטוח שלא ימצאו את התמונה איכשהו באתר שלהם. אז זה נראה לכם בטוח?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צריך ללכת למיונים ואין לי מושג איך אני מגיע לשם.. אני לוקח רכבת עד ת"א השלום ומשם מה אני עושה? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום באמת הקש שבר את גב הגמל, או שהנעליים הישנות שלי שברו לי את הגב בכל מקרה, יש לי נעלי ספורט מלפני איזה 3 שנים שלא עושות כלום חוץ מלתת לי להרגיש כאילו אני רץ על יהלומים שמעתי שסוקוני ונייקי הן בין הטובות, יש לי גם פלטפוס קל שמעורב בעניין ימח שמו חשבתי ללכת על נעליים של סוקוני שמוכרות כנעלי הריצה הטובות בעולם השאלה מה כדאי לקנות וכמה זה יעלה לי? אשמח לזול אבל אם משהו טוב יעלה 700 אז אין מה לעשות תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התאריך הוא היום, העליה לתורה ב-14 והמסיבה ב-16! וואי אני כל כך שמח ומתרגש
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אספר מקרה שקרה לי היום אתמול עם "הדקה ה-90". לכל מי שנוהג להזמין באתר כרטיסים בדרך קבע אולי זה נשמע מוכר (מי שאין לו שום עניין בצרכנות והדברים למטה נשמעים כמו חפירות מוזמן לעבור הלאה). מצאתי אצלהם באתר כרטיסים במחיר טוב ובצעתי הזמנה. הנציג שחזר אליי הודיע לי שהכרטיסים האלה כבר לא קיימים. בתשובה לשאלה "אם הם לא קיימים אז מדוע הם מפורסמים באתר?" הסביר כי היו ואזלו (מה שאמור לגרום להסרתם מהאתר או עדכון המחיר). אבל, למרבה הפלא, הסביר שיש לו כרטיסים *לאותם תאריכים ואותם שעות המראה ונחיתה* (כלומר אותה טיסה) אבל במחיר יקר יותר. אמרתי תודה ושאחשוב על זה, וכעבור שעה הזמנתי כרטיסים דומים במחיר דומה למחיר הראשוני באתר מתחרה. היום התקשר נציג אחר (שנשמע כמו אחראי על משהו) מהדקה …
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוכן יצאתי עם הכלב לטייל ו פתאום אני רואה מהקומה ה3 ששם זה החדר שלי מתחיל לצאת עשן אני רץ הביתה ומגלה עשן שחור מחדר מדרגות,אבא שלי ישר רץ לשם לכבות,ולאחר קמה דקות פרצו שוטרים והוציאו אותו משם,זה המחזה שהגלה לנו אחרי זה,אבל לפני כן קבלו תמונה איך החדר היה ניראה פעם:http://pic.hevre.co.il/UserPicPopup.asp?pid=13005080&alid=339474&uid=3134EC97319D4038B20A54D448493921&AlbumIsOpen= הזאת התמונה היחידה שיש לי. וזה מה קרה: http://pic.hevre.co.il/UserPicPopup.asp?pid=15119758&alid=339474&uid=3134EC97319D4038B20A54D448493921&AlbumIsOpen= המחשב הלך טוטלוס http://pic.hevre.co.il/UserPicPopup.asp?pid=15119761&alid=339474&uid=3134EC97319D4038B20A54…
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בוקר טוב, בשבועיים האחרונים עניתי כבר ביותר מ5 תראדים על כל מיני סוגיות בנוגע להזמנות מגאב. ברור שHW הוא לא מקום פרסום לחנות מחו"ל, אבל עקב זה שהחנות הזאת זולה (גם ביחס לחניות אחרות בארה"ב ובאירופה) וגם עושה משלוחים לארץ החלטתי לפתוח את הנושא הזה ולרכז כאן פעם אחת את כל המידע שדרוש לדעתי... כמובן שכל מי שהזמין מהחנות מוזמן להוסיף מידע, מי שיש לו שאלות מוזמן לשאול ומי שיש לו המלצות לחנויות אחרות, זולות ששולחות לארץ מוצרים שאי אפשר להשיג כאן מוזמן לציין אותם. אז נתחיל: תוכן: מידע בסיסי סוגי משלוחים מיסים ההזמנה זמן הגעה ומידע קבלה קודם כל מהתחלה: החנות נמצאת באתר www.jab-tach.com . צריך להיכנס והדבר הראשון שיש לעשות (על מנת שלו תתלהבו יותר מידי מהמחירים הזולים)…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז, כמו שהכותרת אומרת, אני צריך לדעת איפה הרופאים המומחים נמצאים, ספציפית ניורולוג אמרו לי להתייצב בראשון הקרוב אצל הניורולוג בצריפין, אבל אין לי מושג איפה זה בדיוק ואיך להגיע. אני מקווה שמישהו פה הלך לרופאים המומחים העבר או פשוט יודע איפה הם נמצאים או איך לברר. חיפשתי בגוגל אבל זה לא עזר במיוחד תודה, איל
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
? 3 פעמים שלחתי אף פעם לא מחזירים תשוובה אני רוצה לדעת אם יש SK7 ...
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-