עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Mesatla,

פותח חשבון בנק - באיזה בנק לפתוח? אני רוצה להיות עם הבנק הכי פחות ASSHOLIE שיש.. יש הצעות?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. בתומי, לפני כשעה הרמתי את השפורפרת ונשאלתי לגבי סקר קטן למשתמשים במחשב ובאינטרנט. לאחר מספר שאלות כמו: כמה אתה גולש באינטרנט? גיל...בלה בלה.. הם שאלו שאלות לגבי : "האם לדעתך אתר לקניה/מכירה של משחקים ישנים או יד שניה יעניין אותך ואם תרכוש בו משחקים? " "כמה משחקים/ DVD/ Playstation / מוסיקה - דיסקים מקוריים יש לך שתרצה למכור " , "האם תפרסם באתר הנ"ל ? " (לא הוזכר שם) "כמה אחוז לדעתך צריך המחיר לרדת למדיה (משחק/סרט/מוסיקה) משומשת - במצב של "כמו חדש" ? " כל מיני שאלות כאלו, נשמע כמו פרוייקט מעניין. מישהו קיבל טלפון לגבי הנושא הנ"ל עם שאלות דומות ? ??? 8)

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by GRiM,

1 מתוך 5 ימות מהתקף לב, לעומת זאת רק 1 מתוך 84 ימות מתאונת דרכים, אבל בסוף כולם ימותו בכל מקרה.

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Chevy,

עיצוב חדש 8)

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Nahum2,

דרוש לי STRING עם כל ה אותיות והספרות בשפה הערבית שנהוגה בארץ האם מישהו יכול לעזור לי ליצור אחד?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. מה המצב ? איך אני יכול לחסום מספר ספיציפי שמתקשר אלי ?? יש לי NOKIA N8 , ואני רוצה לחסום מספר מסויים שלא יתקשר אלי . יש תוכנה שעושה את זה ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. פרופיל 72 חיל שריון חיל התותחנים לוחם איסוף לוחם במערך הנ"מ לוחם חילוץ והצלה ספינות טילים - מיונים מה כדאי לבחור פה?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Kidney_stonE,

משמיעה ראשונה היום בערב, הוא טוב עד טוב מאוד לדעתי (בניגוד לקודמו..) את הסקירה המלאה אני אשאיר לאחרים, אני רק באתי ליידע... Systematic Chaos

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by אמיר יצחקי,

אתם יכולים בבקשה לכתוב לי ברוסית את הדבר הבא? סשה אני אוהב אותך. תודה רבה

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by drade,

קשית השתייה קשית השתייה היא מכשיר המשמש למציצת נוזל, בדרך כלל לצורך שתייה. הקשית היא צינור צר עשוי מפלסטיק או חומר אחד, ישר או בעל ציר אקורדיוני. אופן השימוש בקשית הוא על ידי טבילתה מצד אחד במשקה, בשעה שהצד השני בפה המשתמש. באמצאות מציצה שרירי הפה של המשתמש מורידים את לחץ האוויר שבפה, ומכריחים את המשקה לעלות בקשית. הקשיות הראשונות היו שייכות לשומרים שהשתמשו בהם בכדי לשתות בירה (ולהימנע מהקצף שנוצר עקב תסיסה). הקשית המודרנית הפכה לפטנט ב-1888. שתייה באמצעות קשית הייתה ידועה גם בעולם העתיק, ואף השימוש בקשית לילדים מוזכר כבר בפירושו של רש"י לתלמוד. ב-1888 מרווין סטון רשם פטנט על תהליך של כריכה ספיראלית לשם יצור קשיות נייר. סטון כבר ייצר באותם ימים מחזיק סיגריה מנייר, ורעיונ…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום חברים. ברצוני לספר לכם מה קרה לי השובע שקניתי לוח אם מדגם Gigabyte GAEP43DS3L לאחר שהרכבתי אותו בבית לא קיבלתי תמונה על המסך ולאחר שבדקתי את הכרטיס מסך במחשב אחר אצלי ראיתי שיש תמונה וישר הסקתי שזה הלוח - אם. התקשרתי מיד לחנות אמרו לי... 1."אין מה לעשות אנחנו חייבים לבדוק במידה ולא תקין נחכה עד שיגיע מחול כי זה לוח "מיוחד" :bash:" אמרתי אוקי. כי הייתי די בטוח שהוא דפוק. הלוח היה תקין לחלוטין פשוט הספק כח שהיה במחשב היה מעעעפן בשקל וחצי כנראה שזאת הייתה הבעיה ... קניתי בנוסף ספק כח באותה חנות לקחתי את הלוח שהיה סגור באריזה - אותו אריזה כמובן ! - לא לוח חדש ברוב טיפשותי השארתי את הלוח מיום חמישי על השולחן בסלון בבית כי אמרתי שאני אתעסק בזה בסוף שבוע ככה בכ…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Avi Levin,

בתור מתאמן רציני תמיד עניין אותי העניין. בעת אימון משקולות, מס' תאי השריר לא משתנה, אלא הגודל שלהם. דבר זה טוב אם אתה רוצה להראות גדול ומנופח, אבל לא תמיד מוסיף לכוח וסיבולת. ראיתי תוכנית בערוץ NATIONAL GEOGRAPHIC שדיברה על הנושא וברצוני לדעת עוד פרטים. האם יש דרך להגיע למצב של היפרפלסית שריר בדרך נטורלית? (ללא סטרואידים והורמונים למניהם)

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. :

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by bluemail,

מעניין אותי לדעת

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. קרב (וירטואלי) אלים במיוחד עם דוב הצליח לעשות את מה שדמויות אקסצנטריות של מיליונרים לא, והעניק לשחקן את הפסלון המוזהב הראשון בקריירה שלו בטקס ה-88 של פרסי האקדמיה שיחת השבוע ברשת האינטרנט הגיעה לסיומה יחד עם טקס פרסי האוסקר לשנת 2016 – והבשורה הגדולה היא שלאונרדו דיקפריו זכה סוף כל סוף בפרס שהיה חסר לו ובפרס שרבים האמינו כי היה זכאי ואמור לקבל כבר מזמן. כצפוי, תפקידו הראשי בלהיט הקולנועי 'האיש שנולד מחדש' (The Revenant) זיכה אותו בפרס היוקרתי ביותר של התעשייה, כאשר גם במאי הסרט אלחנדו גונזלס איניאריטו זכה בפרס הבמאי הטוב ביותר ושיחזר הישג היסטורי משנות הארבעים של המאה הקודמת, כשזכה פעמיים ברצף בתואר הנכסף. סרט הדרמה-פעולה שכבר גרף מעל ל-400 מיליון דולר בקופות (ו…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by t d,

www.dorimani.up.co.il אני ממליץ לכל אחד שמעוניין לצחוק... ;D אני נקרע שם כל פעם מחדש. ליוצר של האתר קוראים אמיר דורימני, יש גם יצירות של יוצרים אחרים באתר , אבל הרב שלו, הטובים שלו, מומלץ ללכת ל אנימציות>אמיר דורימני

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by H3zi,

אהלן חברה בשעה טובה עברתי שבוע שעבר טסט (ראשון) ביררתי לגבי הביטוח בחברה שאחותי מבוטחת בה וגם שאר המשפחה (אני נוסע באוטו של אחותי, פיאט פונטו 2001) עכשיו המחיר שהציעו לי הוא אחד השערוריות הגדולות ביותר צריך לציין שלאחותי יש ביטוח חובה(דהה) + ביטוח מקיף המחיר שהציעו לי הוא להוסיף805 לביטוח החובה + 2550 להוסיף לביטוח המקיף חברים שיש להם רישיון ויודעים כמה הם משלמים לביטוח אנא מכם תעזרו לי!! ותגידלו לי שזה לא הגיוני

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. לאחרונה שידרגתי מ1.5 מגה ל-12 מגה, בתוספת מחיר והתחייבויות. תשתית - הוט ספק - בזק בינלאומי הרגשתי שיפור בעיקר באתרים ישראלים, ולא בכולם. אתרים מחו"ל עדיין פועלים איטי. הכי מציק לי שאין שיפור בצפייה ישירה - במקרים מסוימים אפילו נדמה לי שזה פועל לאט יותר. כל הזמן באפרינג... אפילו יוטיוב שפעם פעל במהירות סבירה, בכל הסרטונים, כעת פועל בסרטונים מסוימים במהירות איטית מדי לצפייה, ובסרטונים אחרים במהירות שיא. מה ניתן לעשות?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. לפני כחודש הזמנתי ארנק, זאת הייתה הרכישה הראשונה שלי. מחיר המשלוח לא היה מפורט, והוא הביא לי אותו במייל, אבל בזמן הרכישה שכחתי להכניס אותו, אז אמרתי לו והוא אמר לי לשלוח לו את זה דרך פייפל, שלחתי, והוא אמר שהוא ישלח לי את החבילה עוד באותו יום. לאחר כ3 שבועות שלחתי לו מייל ששואל מה עם החבילה, ואם יש לו מס' סידורי שלה שאפשר לעקוב אחריה, הוא שלח לי בתגובה שהוא לא שלח לי בכלל את החבילה כי לא שילמתי על המשלוח, התעצבני, ושלחתי לו צילומים של הקבלות בPayPal, והוא אמר שהוא יעבור על זה, עברו כשבועיים והוא לא עונה לשני מיילים ששלחתי מאז... חיפשתי טלפון שלו ולא מצאתי בעמוד של Ebay. מה אפשר לעשות? אפשר לדווח לEbay/Paypal ולקבל את הכסף חזרה? :-\

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. התחלתי בזמן האחרון לחפש לי פלאפון חדש וכחלק ממסע החיפוש לפלאפון והמחיר המושלם סיירתי בפרומים של פוקט כשהגעתי פתאום לסרטון הבא הסרטון לכעורה בה לבדוק את את חוזקו של המוטורולה e1000, הניסוי המדעי מתרחש כניראה באיזה ב"ס בארץ כאשר שני סטלנים זורקים את הפלאפון ממרומי הקומה השלישית למטה לריצפה... אל עבר מתוקי (!! !!!) , לאחר הפעם השלישית שהם קוראים לסטלן הזה מלמטה מתוקי התחלתי כבר לתהות על מהות הכינוי הזה שהוא קיבל... לא לקח הרבה זמן עד שהבנתי כמה השם הזה תפור עליו ! פשוט נשפכתי על הריצפה מאיך שהוא מדבר ממש כאילו הוא לקוח מאיזה סדרת מצויירת מדובבת ... אם אני יצליח להזכר בכל התוכניות שראיתי כשהיתי קטן אולי גם אני יזכר של איזה דמות הקול הזה דומה...אני בטוח שהקול הזה מוכר לי…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by omrij,

מישהו (משועמם) התחיל מWINDOWS 1.0 ועבר דרך (כמעט) כל הגרסאות של WINDOWS עד ל7 http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4041679,00.html

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. :lol: חבר שלי שלח לי לינק לזה ולפי הדיווחים הדבר הזה באמת קיים http://www.facebook.com/pages/tl-byb/wdd-hmnh/320402071651?ref=nf אני עוד לא ניסיתי אבל אם מישהו כאן ניסה מוזמן לשתף חווית

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. הגיוני שאין מענה אנושי בשעה 6 בערב ? או שרק בגלל שיש לי כרטיס פשוט אצלם המערכת המנתבת שיחות אומרת לי את זה ?

24. אני מעלה גירסה מוגמרת (אך באיכות ירודה) של קטע אמביינט חדש, אשר ישבתי עליו במשך יומיים... לא יותר מדי מסובך, אבל מה שדרש הכי הרבה עבודה זה המקצב, תיכף תשמעו... בהחלט לא אחד המשוגעים שלי, אבל יצא די חביב. כרגיל, אשמח לשמוע את דעתכם. :-* http://s20.yousendit.com/d.aspx?id=354SGVK7ENFEF2UOJK6TX82YOY

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. אני כבר תקופה של כמה שנים עם מקלדת ללא עברית, אבל משום מה אני לא מצליח להגיע לרמה סבירה של הקלדה עיוורת (אני גם לא מקליד יותר מידי, אולי זו הסיבה). מי יודע הקלדה עיוורת, ויכול להמליץ על שיטת למידה מוצלחת או תוכנה טובה כדי שאוכל לסגור את הפינה הזו ? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים