עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום,רציתי לקבל רעיונות איך למחוק את הסמל של אורנג' מהפלאפון שלי,איך אפשר למחוק את זה בלי לשרוט\לגרום נזק לפלאפון?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אני עושה השנה פרוייקט בטכנולוגה(יותר במחשבים) ואני רוצה לעשות משהו מיוחד (לא בסיס נתונים משעמם..) רציתי להתייעץ איתכם בקשר לרעיון,אם יש לכם איזה רעיון מעניין שאתם יכולים לחלוק אותו איתי אז אני אשמח מאוד!! תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 991 צפיות
  3. תודה

• 9 תגובות
    • 904 צפיות
  4. Started by ymss69,

קיבלנו תרגיל בלימודים (תואר ראשון במינהל עסקים) ליצור דף בפייסבוק למוצר שהיה כושל מבחינת מכירות בארץ ולמתג אותו מחדש או למוצר שהוא פרי המצאתנו והציון נקבע לפי כמות הלייקים שאתה מקבל, עכשיו המוצר לא חייב להיות של חברה ספיציפית אלא לדוגמא יכול להיות SSD שזה מוצר שהרבה חברות שונות מיצרות, או לדוגמא סטארבאקס בארץ שגם כשלה. יש למישהו רעיונות למשהו שימשוך אנשים?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום, הזמנתי מכונת פופקורן מארה"ב שעובדת על מתח 110V והיא צורכת 300W. עכשיו, אני צריך לקנות בשבילה ממיר מתח. ראיתי מלא סוגים ואני נורא מבולבל. הכי זול ופשוט שמצאתי זה זה: http://cgi.ebay.com/50W-1875W-Step-Down-dual-voltage-Converter-220v-to110v-/130493747227?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1e6208901b והינה אחד שנראה הרבה יותר מקצועי ושוקל כבר 8 ק"ג! http://cgi.ebay.com/1000-w-Watts-Voltage-Converter-Step-Up-Down-Transformer-/330533026155?pt=Vintage_Electronics_R2&hash=item4cf54db96b לא אכפת לי גם לקנות בארץ, אני לא מבין בממירים האלה כלום, איזה אני צריך לקנות?

• 9 תגובות
    • 3.7k צפיות
  6. Started by Green,

היי אתם יודעים אם קיים ואיפה אפשר למצוא משהו שנכנס למצית באוטו ונותן לי תקע חשמל רגיל? אני פשוט הולך לגור באוטו כמה חודשים טובים (זה לטיול באוסטרליה לא הפסדתי בהיתערבות או משהו) ואני חייב שיהיה איתי תקע לחשמל בקיצור אתם יודעים אם יש דבר כזה תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אני עושה פרויקט בכריית נתונים, ואני צריך נתונים וכמה שיותר. הנתונים הם. כמות מים שנצרכת למשך חודש\חודשים(זה לא משנה אם זה אחד מהם),מספר נפשות בדירה(מתוכם כמה ילדים),סוג נכס(דירה,וילה, דירה עם גינה) והאם יש בריכה. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 851 צפיות
  8. Started by nisimm,

שלום אני רוצה ליצור כתובת אימייל טובה ואני לא מכיר ממש אתרים חוץ מgmail ועוד כמה מישהו יכול להמליץ לי על אימייל איכותי ואמין שהוא חינמי?

• 9 תגובות
    • 788 צפיות
  9. אוקי, הייתי חייבת לחלוק שיחה שהייתה לי ולאח היום עם נציג תמיכה של הוט שפשוט שעשעה אותי. כמה פרטים מקדימים להבנת הסיטואציה: יש לנו ראוטר טיפילינק שקיבלנו מהוט ועוד ראוטר פרטי שמשמש לצרכים שלנו. אחי התקשר לנציג התמיכה של הוט מפני שהראוטר של טיפילינק החליט שהוא לא מקבל אייפי ולא משדר יותר. הנציג תמיכה טכנית בתור התחלה, לא הבין למה הוא לא מצליח להשתלט לנו על הראוטר מרחוק.>< אחרי שהסברנו בנימוס את המדיניות שלנו באבטחה, זה התקדם לזה שהוא רצה שנפנה לספק האינטרנט שלנו, אחרי שהסברנו לו 6 פעמים שפנינו לספק ושכבר חיברנו מודם ישירות עם שם משתמש וסיסמא בחייגן וזה גולש באופן מושלם במודם ישירות ומקבל אייפי 172 (לא ציינו שעם הראוטר החלופי שלנו זה גם גולש יופי.. אחרת איך הייתי …

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by Mortar,

אני רואה שני דברים אפשריים, 1) מפרשים של ספינה, 2) לחמים קופצים מטוסטר. יש רעיונות ? ;D

• 9 תגובות
    • 878 צפיות
  11. היום הייתי בקניון והסתפרתי פתאום נכנס איזה אחד חבר של הספר וסיפר לו על איזה סרטון שהוא ראה של הצונאמי שצולם במקרה מלווין. בסירטון רואים מישהו עושה ג'ט סקי במים ובא הגל ולוקח אותו עם עוד כול מיני דברים בבקשה למי שמכיר שיתן לינק.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. זה היה בבגרות של שנה שעברה וכבר שכחתי את זה.. אבל אולי אני יצטרך את זה גם לבגרות של השנה.. אם מביאים לי מספר ולא אומרים לי מה האורך שלו.. איך אני מוצא את המאות שלו איך אני מוצא את העשרות שלו ואיך את היחידות? כדרך אגב מה עוד יכולים להכניס div וMod חוץ מלמצוא יחידות עשרות ומאות.. אני זוכר שהיה שאלות שהיה צריך נגיד למצוא זוגי/אי זוגי והיו גם משתמשים בזה.. יש עוד דברים שבדרך כלל שואלים על זה?

• 9 תגובות
    • 984 צפיות
  13. Started by pumbatal,

קבלו את זה http://www.kwinkies.com/index.php?mode=blog&id=3555 תהנו עריכה: יכול להיות שהתמונות מזוייפות

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by manix,

אני לא יודע אם זה המקום לשאול על כך ועל כן אני מתנצל מראש אך אנא עיזרו לי. אז ככה השאלה שלי היא מאוד פשוטה אך מתסכלת אותי. השאלה היא מדוע כאשר אני מעביר את הממיר הדיגטלי ליציאת אנטנה בחדר אחר אני לא מסוגל לראות שידור דיגיטלי על גבי הטלוויזיה אלא רק את האנלוגי (אזי היפרבנד) אשמח אם מישהו יוכל לייעץ לי בנושא ומה עליי לעשות? תודה מראש ושוב מתנצאל אם לא זהו המקום.

15. Started by Holography,

וכזה שאפשר לקנות בחנות המוזיקה הקרובה לביתך, להקות שכוחות אל שאי אפשר להשיג בשום מקום זה לא להיט. רב תודות

16. לא לנסות בבית,ואני רציני והייתי אומר שחבר שלי קצת נסחף עם הרובה. http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2037172

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. בתאריך 25.4.03 איליה התכתב לאחרונה איתי ומאז נעלמו עקבותיו. אם מישהו יודע על מקום הימצאו שיודיע לי. :smoke: הוא נהג להתכתב בICQ כל יום. בנוסף הוא לא הגיב כאן מס' חודשים טובים.

• 9 תגובות
    • 876 צפיות
  18. למה הם עושים את זה?? מה כבר יהיה לאנשים לגנוב\להרוס\לשבור??

• 9 תגובות
    • 871 צפיות
  19. Started by pure perfection,

יש דבר כזה מצלמה נסתרת בתוך משקפיים ?? ראיתי דברים כאלה אבל זה מתחבר עם כאבל למכשיר בכיס .. אני מתכוון למשהו שאפשר לראות ב LIVE למשל .. אני מסתכל על משהו וחבר יכול לראות את זה מהבית .. יש דבר כזה??

20. = טוב חברה אני התייאשתי אני פורש מהאתר כנראה לצמיתות היה נעים להכיר את כולכם יש כאן הרבה אנשים שהם באמת אחלה אז להתראות לכולם ושנתראה בשמחות ! ;D יצא לי למצוא כאן כמה חברים שאני ישאר איתם בקשר וגם המקום נהיה לאחרונה כמו איזה בית סוהר וכול ציטוט אפילו הומורסטי נחשב להתרדה מינית במקרה הרע או ספאםבעייני ההנהלה אז אתם מחלקים אזהרות אני כבר יצא לי כול הרוח מהמפרשים אני כנראה אלך לחפש בית אחר :'( אז זהו המכתב שלי הגיע לסופו :-X

• 9 תגובות
    • 783 צפיות
  21. Started by sniper434,

הזמנתי לפני 3 שבועות פריט מאייבי בשווי 62 דולר,במשלוח USPS כולל מספר מעקב,ועדיין לא קבלתי את הפריט. המוכר רשם לי שהמשלוח עלול להתעקב בגלל החגים,אבל אני לא סומך על זה. המספר מעקב מראה לי שהחבילה נשלחה בסניף דואר בUSA ע"י המוכר. הבנתי שבמשלוחים שמעל 50 דולר,חייבים לשלם מע"מ במכס.. יש מצב שהפריט נמצא במכס והם פשוט מתעצלים לשלוח לי מכתב ? איך אני מברר אם המשלוח תקוע במכס ? תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by אמיר יצחקי,

בלתי נסבל בזמן האחרון. סרטון של 40 שניות לוקח כמעט רבע שעה

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  23. שלום לכולם שמתי לב שלאחרונה יש הרבה בעיות עם חנויות מחשבים, לדוגמה :TMS, שיש פה דיון על שירות גרוע וכד'. ראיתי שלא נוהגים להמליץ פה על חנויות כמו KSP, פנדה ושאין בכלל מה לדבר על אייבורי. היום אני לפני קניית מספר חלקים (כמעט מחשב), רציתי לשמוע דעות בקשר לחנויות. מאיפה לדעתכם כדאי לקנות מחשב? כרגע באזור פולג, יש חנויות כמו א.א מחשבים, KSP, TMS שנוח לי להגיע לשם ולקנות משם (בהתחשב בעובדה שאני באזור כל יום). כרגע TMS מציעים את המבחר חלקים והמחירים הכי נוחים, אבל לאחר הדיון אני לא יודע אם באמת כדאי לקנות משם. אז אשמח לשמוע מה דעתכם ולקבל עצות.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אורח McCartney
    Started by אורח McCartney,

אני גר באשדוד בווילה גדולה ואנחנו צריכים עובד בשביל שיעבוד בגינה ובכל הדברים האלה שקשורים לצמחים ולדשא , העובד יוכל לעבוד 2 שעות מ 8 בבוקר עד 10 בבוקר ותהיה לו הסעה לבית וגם יקחו אותו מהבית הוא יעבוד פעמיים בשבוע על שתיים הוא יקבל 500 ש"ח למעוניינים אנה השאירו הודעה וטלפון ונתקשר אליכם ותוכלו להתחיל לעבוד

• 9 תגובות
    • 758 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.