עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by deyv,

בהתחשב שזה מקצוע של 9 יחידות והוא בא על חשבון פיסיקה?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. השנה אני מסיים י"ב במגמת אלקטרניקה בטכני. אני משאר שיש פה די הרבה אנשים שהיו במצב שלי, ואני בטוח שהשאלה נשאלה כאן אלפי פעמים (חיפוש בפורום הניב תוצאות עם מידע סוטר, לא שלם ומבולגן, בגלל זה פתיתי נושא חדש). איזה בחירה של קורסים יש למי שסיים י"ב במגמת אלקטרוניקה [ אם אפשר טיפה הסבר, מעבר לשמות ] ומה הם בעצם יתנו לי באזרחות. קראתי קצת על אבנט כחול, שזה קורס שלפי מה שהבנתי הוא מאוד נחשב ועוסק בעיקר בתקשורת, רשתות, נתבים וכו' [ נושא קרוב לליבי ] אבל הוא פתוח רק לתלמידים שעשו י"ג-י"ד. האם יש אפשרות להתקבל לקורס כחריג בלי להמשיך לי"ג-י"ד (יש לציין שלפי מה ששמעתי, הם עוברים שם קורס CCNA, שזה משהו שאני הולך לסיים עוד השנה עצמאית). ואם אי אפשר להתקבל בלי י"ג-י"ד, אז שווה להשא…

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. אני שולח משלוח רגיל אם אני עושה חבילה זה מינימום עד 500גרם 80 שקל ואם זה מכתב למשל זה 20שקל. השאלה האם המכתבים עוברים איפשהו שיגלו שיש מתכות בפנים ואז יהיה לי בעיה? אז האם חייב חבילה? כי אין לי בעיה אם אני עוטף את זה בפצפץ ובכל מיני דברים רכים אז לא יקרה לזה כלום מה אומרים? לא אכפת לי כמה שוקלים שני סטיקים של זיכרון וכל זה.. בטוח שזה לא עובד את החצי קילו. השאלה האם אפשר לשלוח את זה במכתב??

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by Cryptonite,

שלום,לדוד שלי יש בעייה:מזיקים פלשו לחדר בבית שלו הוא תיכנן לרסס בעצמו עם K300 כי הם עדיין לא התרבו,אבל הוא גם צריך שקיות מפלסטיק שאוטמות מוצרים ואני מדבר על שקיות שתופסות נפח של 50 ק"ג כי יש לו הרבה דברים בחדר והוא צריך לנקות אותם עוד משהו:כל החפצים שבחדר שלו הוא תכנן להכניס לבריכה חמה מאוד כדי שכל הביצים יימסו,אתם חושבים שזה רעיון טוב לחסוך זמן? ומישהו מכיר חברה או איפשו לקנות שקיות גדולות שאוטמות דברים וכמה זה עולה? ואם מישהו פה ניסה הדברה,תביא חוות דעת תודה יום טוב

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  5. Started by Born2Kill,

אני ועוד כמה חברים עושים אימוני מגרש, אז אנחנו צריכים קונוסים ולא סתם בקבוקים שהם חצי עומדים..... מישהו יודע איפה אפשר להשיג וכמה זה עולה?

• 16 תגובות
    • 3.6k צפיות
  6. Started by DOGMA,

מסתבר שלקרירין יש עדיין לאן לשאוף בחיים ההפקה הכי הזויה שראיתי בחיים שלי, יש שישה פרקים כרגע כל אחד יותר גאוני מהשני(וכן פרק 3 יכול להחשב לפורנו גרמני... ) http://www.atom.com/funny_videos/legend_of_neil_1/ http://www.atom.com/funny_videos/legend_of_neil_2/ http://www.atom.com/funny_videos/legend_of_neil_3/ http://www.atom.com/funny_videos/legend_of_neil_4/ http://www.atom.com/funny_videos/legend_of_neil_5/ http://www.atom.com/funny_videos/legend_of_neil_6/

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by gargoil,

האם משהוא יודע מה המצב עם התקלה ב 04. לפי מוקדן שירות של בזק משהוא קרע כבל אופטי ומאז אני לא מקבל adsl

8. (צולם ע"י ידידה טובה שלי רוכבת על Honda CBR600RR). ;D

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. בע"ה בנובמבר אני מתחיל ללמוד הנדסת מחשבים באונ' העברית. כפי שפעלתי בתיכון - תמיד ידעתי פרק או שניים יותר מכולם ולעומק. לכן אני רוצה לעבור על הנושאים שאותם אתחיל ללמוד, ולשם כך אני זקוק לספרים שמהם גם אלמד ואתרגל את כל הקורס. מתמטיקה: קורס הנקרא מתמטיקה שמושית 1 [ע"פ החומר הנלמד בו נראה שהוא כולל את חדו"א 1 ואת רוב חדו"א 2 של הטכניון] את מה שלומדים צטטתי מן השנתון: וקטורים במרחב אוקלידי, מכפלה פנימית, זווית, מכפלה וקטורית בשלושהמימדים, נפח של מקבילון, דטרמיננטות ,x2 3x32.מערכות קואורדינטות כוללקרטזית, קוטבית, גלילית, כדורית.דוגמאות של עקומים ומשטחים פשוטים.מספרים מרוכבים.פונקציות של משתנה אחד: גרף, רציפות, נגזרות, פונקציותאלמנטריות, פולינום טיילור, חקירת פונקציות ובעיות קי…

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. הכותרת אומרת הכל... אז בבקשה תעזרו לי... באזור: חולון,ראשון-לציון,רמת-גן והסביבה..

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  11. שלום יש לי פרופיל 97 ואיני מעוניין להתגייס למסלול צבאי,שלא תבינו אותי לא נכון אני מאוד אוהב את המדינה ורוצה לתרום וגם האחים הבוגרים היו במסלולים צבאיים. אבל אני מעוניין להתגייס למסלול טכנולוגי כלשהו,אני רוצה להתגייס למקום בסביבה של מחשוב וחומרה ותוכנה. אני לא בבית ספר למקצוע טכנולוגי כלשהו אבל אני בקיא בתחום המחשוב והחומרה,ואני לא מדבר על הרמה המקצועית שלי בלסיים Call Of Duty 4 ברמת הקושי הכי גבוהה. לאן מבקשים ללכת?

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  12. אני גר ביקנעם ואני צריך להגיע לרחוב הזה באתר אגד לא רשום רחוב הצורן מה אני צריך להכניס שם?

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by Yair Tz,

אני ועוד 2 חברים מעוניינים להשכיר דירה, שלושתינו בני 15 - כרגע אין שום בעיה כספית, ועוד בבאר שבע. לפי מה ששמעתי מההורים שלי, אסור לנו לפני גיל 18 להשכיר דירה, ולא לעבור למקום אחר - אבל מי לאזעזל מפקח על זה? ומה הבעיה אם זה קרוב לבית של ההורים? מה אתם אומרים? (בבקשה אל תהרסו את הדיון, זה דיון רציני)

• 92 תגובות
    • 8.1k צפיות
  14. שלום לכולם דווקא לפני שאני רוצה לקנות Z-5500 והמחיר היה +- 2100 בכל החנויות שבוע לפני המשכורת המחיר עולה ל2400. אז עניין אותי לדעת. מה יכולות להיות הסיבות של עליית מחירים של מוצרים כ"כ וותיקים בשוק? ושאלה לא קשורה האם בקרוב יצאו רמקולים יותר טובים ששווה לי לחכות? תודה

• 8 תגובות
    • 916 צפיות
  15. Started by gtabak_37,

שלום, אני מנוי ב-012 סמייל וברצוני לעבור לבזק בינלאומי. כמה אמורה לעלות לי החבילה אצלהם? נא לציין גם את המהירות. תודה רבה גל

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by SweeT_EviL,

קראתי עכשיו את אחד התרדים שמתחתי ועלתה לי שאלה מה הם צירי ההתפחות שיש לי באזרחות, כמובן שיש לי את הפן הניהולי יותר (שמתחיל מראש צוות , ראש מחלקה וכו'..), אבל מה שאר האופציות שיש לי ועד לאן אני יכול להגיע איתם.? עריכה: הכוונת היתה ציר התפתחות של תוכניתן באזרחות

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by iem,

שלחתי מייל למישהו אחר מחשבון הג'ימייל שלי לשלו (יש לו גי'מייל גם כן). אני חייב לאחזר את המייל במיידי ! האם ניתן ? אני רק יודע כי לא אני ולא הוא משתמשים באאוטלוק בשביל להשתמש בג'ימייל אלא רק דרך ה- HTTP הרגיל. אבקש התחשבות המנהלים בכותרת כי זה עניין מאוד רציני !! תודה !! :-[

18. Started by 125,

אין לי מזומן למחר , אתם חושבים אם אני יביא צ'יק זה בסדר? [300 שקל על הטסט]

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ccc,

מישהו יודע כמה בערך יעלה לי להדפיס EBOOK של 200-300 עמודים ? יש לי 2 ספרים להדפיס... אחד ספר מתכונים עם איזה 3 תמונות של עוף צבעוניות והשני ספר טקסט שקניתי שלא קיים בHARDCOVER... וזה סיוט על המחשב אם היה לי סימביאן על הפלאפון זה היה הכי טוב.. כל הספרים בכיס ! אבל אין קורא PDF ג'אווה רגיל נכון ? צריך להביא pocket pc.. לאן לפנות, כמה יעלה, כמה זמן יקח ? תודה ! ד"א האם יש חנות ספרים טובה שיש בה הכל ששולחת מהאיחוד האירופי ולא ארה"ב ? משלוח יקר...

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. Started by HaEsrimVeArba,

מישהו יודע מתי נקבל את הציונים של בחינות הגמר? י"ד נגמר לפני מלא זמן.. אני רוצה את הדיפלומה הארורה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Lupin,

אני מתלבט מה ללמוד מבין שני המקצועות הללו. איפה יש לדעתכם יותר ביקוש בשוק? בגדול, מה ההבדל בין המקצועות?

• 35 תגובות
    • 14k צפיות
  22. Started by HeaT-SinK,

הי חברה יש לי פלאפון מוטורולה K3 שנפל לכביש ונדרס. כל המערכות עובדות בצורה תקינה לחלוטין אך המסך מבחוץ נסדק בצורה קשה, לכן גם המצלמה החיצונית לא מצלמת היטב. האם מבחינת חברת הביטוח הפלאפון שלי מכוסה?

• 8 תגובות
    • 941 צפיות
  23. כמו שכתוב למעלה, אני רוצה להירשם לאתר מסויים ולשלם כסף אבל אני לא מצליח כי לא יודע מה שלושת המספרים הראשונים של ארצות הברית למשל או ביכלל מה המספרים אני בחברת אורנג' עם זה משנה עם אבנתם זה ה+ ואחריו שלושה מספרים ואז המספר של הפלאפון שלך או הטלפון בבקשה עזרה לא מבין מה המספרים תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אהלן, כמו שאתם רואים נשארו לי עוד פחות מ 3 חודשים לשחרור, אני רוצה לעשות קורס ברמנים כדי לעבוד בצורה נורמלית לאחר השחרור, או באילת או במרכז הארץ. לא מזמן התקשרו אלי מבר מאסטר והציעו לי קורס ב 3 אלף (אפשר על חשבון פיקדון) במשך חודש וחצי אם אני לא טועה, סירבתי כי לא ידעתי אם כדאי שם או במקום אחר. אני רוצה לדעת מאנשים שעשו קורס כזה, ומאיזור הדרום איפה כדאי (אני דימונאי, שמעתי המלצות על ללכת לקורס של הפורום אם אני לא טועה זמן אמיתי). תודה.

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by Epik_yozhik,

i would like to send a package of some electronic is there any way to send it with out getting it checked in the meches or a way to pass the mesches ? the package is an xbox with 20 games

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים