עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Judas Iscariot,

שלום, אני מעוניין להתחיל ללמוד לנהוג על אופנוע. אני בן 17.9(יש לי 18 ב21 לספטמבר), ויש לי רשיון רכב פרטי(דרגה B) מאז ה11/4/08. אני גר בת"א. השאלות שלי הן כדלקמן: 1. עשיתי כבר תאוריה והוצאתי טופס ירוק בשביל הרשיון הנוכחי, האם אני צריך לעשות מבחן עיוני שוב? 2. אפשר דוגמא לאופנוע שהוא "עד 125 סמ"ק" ומה המגבלות שלו(דרגה A2)? 3. מה ההבדל בין "עד 125 סמ"ק" ל"עד 33 כ"ס"(דרגה A1)? למה פה מודדים בסמ"ק ופה בכוח סוס? 4. האם בשביל לעשות רשיון לדרגה A1 צריך לעשות קודם רשיון לדרגה A2? כנ"ל לגבי A וA1 5. כמה שיעורי מינימום צריך בשביל לגשת לטסט על אופנוע?(על רכב פרטי דרגה B זה 28) 6. האם לאחר מעבר הטסט ישנן מגבלות כלשהן על הרוכב?(מלווה בטוח אין, בהתחשב בכלי רכב... יש אולי איסור…

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by avivlyaviv,

לי ולחברה שלי יש עוד מעט 3 חודשים.... מה אפשר לעשות משהו מעניין ביחד ולא סתם מסעדה סרט...... ואם יש לך באותה הזמנות לאיזה מתנה "צנועה", משהו שיכל להתאים.... לא סתם דובי TNX

• 53 תגובות
    • 6.4k צפיות
  3. Started by fuck off,

יש כזה בכלל? ואם לא, אז זה אחלה רעיון :]

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by nnfyrbsnss,

מישהו צריך להעביר לי 10$ לpaypal שלי (הרגע יצרתי), אני חדש בזה ואין לי מושג איזה פרטים למסור לו.. תודה.

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  5. Started by rroonnii,

כאלה ? משהו בסגנון הזה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by drorhazan,

יש לי המון שאלות לשאול, כי אני מסיים את הקורס בג'ון ברייס אוטוטו. אני צריך לעשות רק את שני המבחנים של מייקרוסופט וגמרנו. אני עושה את שאלון 271 ו-272 שמדברים על תמיכת משתמשים ב- XP. אני אדבר על זה בת'רד אחר, אבל רציתי לשאול משהו בקשר לחבר'ה בבאג. אני מת לעבוד שם כבר כמה שנים טובות, ואני מכיר הרבה חבר'ה שם, חלקם נחמדים אליי וחלקם פחות. יש לי ידע נוסף מהקורס בג'ון ברייס, למרות שאת רוב הדברים שעשינו שם (למדנו על רכיבי חומרה, פירוק והרכבה, פירמוט וכו') אני יודע לעשות ממזמן. הקטע הוא שבבאג יש חבר'ה ושאוהבים אותי יותר ויש חבר'ה שפחות, אבל אף פעם לא ידעתי האם כשאחד ממנהלי הסניף/מנהלים לשעבר אומר לי שהוא היה לוקח אותי אם היה תקן, אם הוא מתכוון לזה באמת (עם כל הכוונה ועם יד על הלב…

• 29 תגובות
    • 4.2k צפיות
  7. Started by Nyromith,

http://www.youtube.com/watch?v=11ryeXDAPlo זוחלת על נייר A4. האם מישהו יודע מה מתפתח ממנה והאם זה מסוכן? אני יודע שזה ממש לא קשור לפורום, אבל אני מפחד מתולעים, ואני מעדיף להראות את זה.

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  8. מעניין לדעת אם יהיה שם מישהו מפה. 8)

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אם מישהו במקרה יודע עיבוד תמונה - איך מדרגים טשטוש בתמונה? יש לי מבחן ב4:30, אני יודע את רוב החומר ;D רק זה חסר לי ואני לא מוצא מידע תודה מראש

10. Started by Barni,

חיפשתי איפה אפשר לפרסם את זה, כנראה פה, קניתי את זה: מעבד: AMD Athlon 64bit 5200X2 לוח אם: Asus M3A78-EMH HDMI קירור למעבד: Heatpipe OCZ צורב: LG GH22NP20 DVDX22 DL ספק כוח: ג'נרי כנראה, 300W זכרון: Black Dragon 2G KIT DDR2 800MHz Geil דיסק קשיח: 320GB 16MG SATA2 HITACHI כ. מסך: Sapphire X3450 DDR2 512MB PCIE מארז: SilverStone PS01B כ. רשת USB: TP-Link USB 54MB מחיר סופי: 2,315 ש"ח מה אתם אומרים חברה?

• 8 תגובות
    • 799 צפיות
  11. Started by fuck off,

הבאתי ממיר של יס, חיברתי אותו לצלחת שלנו (לא של יס) וזה אומר שאני צריך לבדוק אם יש לי חשמל בחדר מדרגות. (WTF?!) יש למישהו מושג מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by J0n1,

אני עומד להזמין בשעות הקרובות מצלמה מאחד האתרים הנ"ל, ואני לא יודע איזה. שני האתרים נחשבים אמינים, וכל מה שהם מציעים הוא זהה. למישהו יש נסיון עם אחת החנויות? אני רוצה לרכוש באשראי וללכת לקחת את המצלמה, כמה זמן זה יקח לדעתכם עד שהם יאשרו לי ללכת לקחת? (לקחת מהמחסנים של קרט ולא מהאתר עצמו, כך שאני משער שלקרט כבר יש את זה במלאי) תודה עריכה: WTF?! זה אותו אתר? ??? ???

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by redead,

יש להם את המסלולי 0 אגורות שלהם ויש שם מסלול משפחה וחברים של 5 יעדים ותכלס אין לי יותר מ5 יעדים שאני מדבר איתם.. עכשיו מה שאני לא מצליח להבין זה שאני משלם להם 12.90 תמורת 200 דקות חינם, כמה בתכלס עולים לי 200 דקות רגילות שאני מדבר?? מישהו יודע אם אחרי ה200 דקות אני משלם תעריף רגיל או תעריך "מיוחד".. נראה לי פשוט כעבודה בעיניים..

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  14. "TSAR" זאת פצצת האטום החזקה בעולם. שעוצמת הפיצוץ שלה מישתווה ל57,000,000 פצצות דינמיט מפחיד לחשוב אפילו עם דבר כזה נופל קרוב לישראל. הפצצה לפי מה שהמדענים טוענים יותר חזקה פי 4,000 מי הפצצה שנפלה על "ירושימה" בקיצור אינה לכם 2 סירטונים שיתארו לכם איך זה ניראה 1 2 http://www.youtube.com/watch?v=FfoQsZa8F1c תהנו.

• 30 תגובות
    • 12k צפיות
  15. Started by אור כהן,

אימלא!!! בהמשך לדיון הקודם- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=359421.0 אז היום תפסתי אותה וביקשתי לצאת איתה. אז היא אמרה שנקבע מקום בטלפון, וניפגש בערב. עכשיו, מי מו מה מתי למה איך? אני חושב שהיא קיבלה את זה בשוק. אני חושב שאני אלך איתה לקניון לראות סרט או משהו. יש סרט מומלץ? מה מותר ואסור לעשות בפגישה ראשונה? האם אני צריך לשלם עליה? לאסוף אותה? מה נהוג? עזרה!!! ------------------------------------------------------------------------------------------------------- -חזרתי מהדייט- שלום לכולם תפסתי היום בייצים והצעתי לה דייט בבית ספר (אחרי שחבר שלי איים עליי שאם לא אספר הוא יספר) מילאתי את המחברת במילה לחץלחץלחץלחץלחץלחץ....... הצעתי לה, היא קי…

• 69 תגובות
    • 8.8k צפיות
  16. כמו רבים אחרים החלטתי שאני רוצה לתרום קצת מהמחשב שלי כדי לעזור לאחרים ולקבל הרגשה טובה בלב, יש לי כמה שאלות: התוכנה משתמשת בהרבה רוחב פס? כי ה1.5MBIT פה בקושי מספיק לי להורדת סרטים בFHD. היא משתמשת בהרבה כוח עיבוד יחסית (גם של הכ. מסך וראם.. בקיצור הכל)? כי בד"כ כשאני הולך לישון המחשב מקודד סרטים עם כתוביות. מה לגבי שימוש בהארד דיסק, הכל קבצים זמניים? אם לא הבנתם על מה אני מדבר: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=307044.0 אם היא משתמש בהרבה רוחב פס וכוח עיבוד אני אוכל לתת לה לעבוד ל3-4 שעות ביום מקסימום, מה אתם אומרים, כדאי? דרך אגב, אם צריך זה המפרט שלי E6550 @2.3GHZ 4MB CHACE 2X1 667MHZ DDR2 Samsung 1GB Gigabyte gap35ds3l gainward 9600GT WD 320GB (אם זה משנה)…

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  17. Started by greenich,

קניתי מגבר marshall valvestate 8040,לא במצב הכי טוב אבל אני מרוצה. הבעיה היא-אין בו יותר מדי אופציות.אז ככה שאני צריך אפקט. שמעתי את ה-grunge והתלהבתי,אבל אחרי שנכוויתי מקנייה בלי בירור מוקדם של המגבר(2000 במקום 1200!!)אני בקטע של לברר לגבי כל מה שזז בשביל לוודא שאני אהנה מהקנייה ולהיות בטוח שזאת לא סתם קנייה כי התלהבתי מהצליל. אני מחפש סוגים של אפקטים שיש בהם: א.צליל קר וגראנג'י,כמו של alice in chains,רק בשביל לדעת אם יש אפקטים של גראנג' שהצליל שלהם יותר קר ומטאלי. ב.צליל חם,יותר דומה לרוק,שיחקה דברים שג'ימי הנדריקס מנגן.זאת אומרת צליל מאוד מאוד חם וג'אזי. ג.מטאל קשה,קר,כבד,חזק,מה שתרצו,סטייל מטאליקה או symphony X. דברו אלי,אני צריך את זה באופן נואש.

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  18. Started by daniel0089,

היי, בעקבות הדיון האחרון שמישהו העלה לפרום כללי בקשר לזה שהוא קנה מחשב חדש הביא לי רעיון... למה שלא יהיה פורום שרק בו יהיה ניתן להעלות תמונות ולספר מה קניתם, מרוצים או לא וכו'... מה אתם אומרים? אשמח לתשובה ממנהל שיכתוב לי למה עד עכשיו לא היה פורום כזה והאם קיימת בעיה לפתוח אחד עכשיו... תודה.

19. Started by DeaglinG,

מישהו יודע איפה אפשר למצוא אתרים של מוצרי יוקרה? או טכנולוגיות High-End במוצרי בית בסיסיים? לדוגמא, מקלחת עם מסך מגע ששולט במים וכל מיני שטויות כאלה מקרר שמראה לך מה יש בפנים על מסך בדלת וכל מיני מוצרי בית "משופרים" תודה!

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  20. Started by y_a_n_i_k,

השוואתי קצת מחירים מול חנויות, ושמתי לב שהמחירים ברשת זולים משמעותית מול החנויות, השאלה היא האם יש סיכוי שזה בשמים מזוייפים או אפילו מדוללים?? לדוגמא: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=385860 הבושם הזה עכשיו ב"מבצע" בסופר פארם והוא עולה 200 שקל, כשפה הוא עולה רק 150.

21. Started by stone cold,

טוב כרגיל אין לי טעם לפתוח טלוויזיה אז החלטתי לפתוח דיון על סרטונים מצחיקים שכל אחד ישלוף את שלו הראשון שלי זה סרטון של Whose Line is it Anyway http://www.youtube.com/watch?v=zvpo24-Nzl4&feature=related

• 21 תגובות
    • 7.6k צפיות
  22. שלומות, ביום שני(הראשון בספטמבר) יש לי זימון ל: "מבחני התאמה לאשכול: קצונה יעודית בחיל התקשוב - קצין קשר גדודי". לפני כמה ימים הגיע עד אליי בחור חביב בשם ברק אשר סיפר לי על החיל, בנסיון(די עלוב האמתי) לשווק אותו ואת התפקיד. מישהו יכול לשפוך קצת אור על התפקיד? החיל? חפרו חופשי. כמו כן, במכתב הזימון כתוב שיש להביא את הדברים הבאים: א. הזמנה זו ב. תעודת זהות ג. כלי כתיבה ד. אישור רפואי חתום ע"י רופא המשפחה ה. בגדי ספורט ונעלי ספורט ו. ציוד לינה אז השאלה שלי בנוגע לציוד היא כזאת: מה זה בגדי ספורט ונעלי ספורט ומה זה ציוד לינה? מישהו יודע כמה זמן זה המיונים? אם יש להביא ציוד לינה אני מניח שזה כולל גם לינה במקום, השאלה היא כמה זמן אחרי זה זה גם נמשך... תודה מראש!

• 23 תגובות
    • 9.2k צפיות
  23. אז ככה ...אני רוצה ללמוד מדעי המחשב ,עכשיו הבגרות שלי לא משהו אז אני יצתרך לעשות מכינה באוניברסיטת חיפה ,ועוד פסיכו ,למה כי הציון שקיבלתי פעם קודמת לא מספיק ,או שללכת לפתוחה וללמוד ,צריך המלצות מה יותר כדאי וכו תודה .

• 43 תגובות
    • 5.3k צפיות
  24. לא הצלחתי לחשוב על שום פורום אחר פה שמתאים לזה, אז נעשה את זה פה אז סופסוף קניתי. המפרט הוא כזה (למי שעצלן מכדי להקליק): מעבד: QuadCore Intel Core 2 Quad Q9550, 2833 MHz (8.5 x 333) לוח: MSI P7N SLI Platinum/Zilent (MS-7380) זיכרון: 4GB Kit Corsair XMS2 DHX CM2X2048-6400C4DHX כרטיס מסך: ATI Radeon HD 4870 X2 צורב: רגיל של LG דיסק: Seagate 500GB 32MB buffer מארז: Thermaltake Armor Plus קירור מעבד: Thermaltake Blue Orb FX ספק: Thermaltake Tough Power 750W ולזה הוספתי מסך Viewsonic VX2262WM. ואני חייב להגיד שאני דיי מרוצה. קריסיס רץ חלק על Very High עם AAx4 יצא לי בסוף קצת פחות מ6500 להכל. למרות שלסדר את כל הכבלים מאחורי הלוח היה חתיכת כאב ראש. כמה תמונות של ה…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
    • 19 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים