כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,564 דיונים בפורום זה
-
צהריים טובים אנשים ! ברשותי 2 יחידות היסטוריה בציון של 83. בכוונתי לעשות 3 נוספות בציון 90 מינימום בשביל האוניברסיטה . לצערי אני לא מכיר מורים או אנשים שניגשו לזה בכלל ואין לי מושג מה רמת הקושי ואיזה ספרים מומלצים ללמידה עצמית , גם לא הצלחתי למצוא תשובות עדכניות ברשת . אם מישהו יוכל לתת לי מעט ייעוץ אשמח , תודה רבה .
-
- 6 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון בזה? אני בוגר 12 שנות לימוד בבית ספר רגיל (אינטרני) רק לא עשיתי את כל הבגרויות.. אני מעוניין לעשות מחדש אבל בלי הציון של הבית ספר, שרק הבחינה עצמה תקבע את ציון הבגרות. נכנסתי לאתר של משרד החינוך יש שם כל כך הרבה חוקים שכבר הלכתי לאיבוד..
-
- 7 תגובות
- 964 צפיות
-
-
תכננתי לעשות השבוע בגרות בספרות ומתמטיקה, כשבסוף התוכניות השתנו בגלל שהלימודים אליהם התנגשו לי עם הפסיכומטרי (נהיה לי פיגור ענקי בקורס, וממש לא בא לי לעשות אותו שוב עוד חצי שנה). אז את הבגרויות דחיתי לקיץ וחורף הבא. השאלה שלי היא, אם אצטרך קורסים למקצועות הספציפיים האלה או לא? מתמטיקה 4 יחידות. תנ"ך 2 יחידות. ספרות 2 יחידות. לשון 1 יחידות. מבחינת מתמטיקה, אין ספק שאקח קורס בגלל שמדובר ב-4 יחי'. מבחינת ספרות, לא השקעתי יותר מדי, אבל ממה שהספקתי ללמוד השבוע הזה, הכל סינית מבחינתי. תנ"ך ולשון אין לי מושג. אף פעם לא למדתי למקצועות האלה, לא הייתי עושה מבחנים או מקשיב בכיתה, סתם ניגשתי על עיוור והוצאתי 55 בכל אחד מהם.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב לכולם. אני עשתי עכשיו מועד חורף במתמטיקה. אם אני אעשה מועד קיץ א' וגם מועד ב' אם צריך אז איזה ציון, כלומר איזה מועד יחשיבו בתנאי קבלה ? תודה רבה מראש.[br]פורסם בתאריך: 14.04.2010 בשעה 13:33:10 משיהו ??
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
אוקיי אז לבינתיים אני עמוק בבוץ יש לי בגרות במתמטיקה 005 ובפסקל ואני לא בטוח שיגישו אותי בכלל בשניהן. עכשיו נגיד ויש לי כמה בגרויות שלא הגישו אותי ואני רוצה להשלים אקסטרני אחרי י"ב אבל איין לי ממש זמן בגלל הצבא, יהיה לי בערך 4 חודש הפרש. אז יש אפשרות שמבקשים מהצבא לדחות את הגיוס ואז אני משלים את כל הבגרויות שלי ומתגייס ?
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום רב ! בבית ספרי עשיתי בגרות 4 יחידות. עכשיו הייתי רוצה להשלים את 006 ו007 כדי לקבל 5 יחידות. כמה יעלה קורס להשלמת שני השאלונים האלה ? ושאלה נוספת האם אפשרי להשלים אותם בעצמי, כלומר ללמוד אם ספרים ?
-
- 11 תגובות
- 7k צפיות
-
-
בוקר טוב! מישהו יודע אם אוניברסיטת תל אביב נותנת את האפשרות לבצע השלמה מהנדסאי למהנדס (אלקטרוניקה) ? חיפשתי באתר שלהם ולא מצאתי שום מידע רלוונטי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אתם מכירים אולי אתב שאפשר להשלים ממנו חומר בפיזיקה? פיספסתי את הנושאים הבאים: מגנטיות חשמל (זרמיםת מתחים וכו, לא זוכר איך זה נקרא) אני לומד בטכני (כיתה י) ופיזיקה זה חשוב תודה לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 830 צפיות
-
-
בתיכון לא למדתי טוב, ואני אחרי צבא משפר בגרויות. (תלמדו אל תהיו כמוני טיפש ) לא היה לי מקצוע מורחב, עכשיו אמרו לי שהכי קל זה לעשות גיאוגראפיה וזהו לגמור עם זה. חשבתי דווקא בגלל שאני רוצה ללכת ללמוד תואר ראשון במחשבים (מדעי המחשב) יהיה לי כדאי ללמוד פיזיקה ברמה של 5 יח'. האם שווה להתאמץ ולקחת קורס ביואב גבע(נגיד) של פיזיקה 5 יח'?, או שזה לא משנה לקבלה לאוניברסיטה וצריך רק פסיכו גבוה וממוצע גבוה בבגרויות...?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחד השמות היותר מבלבלים לפי דעתי שנבחרו לקונסולה כלשהי בעולם, במיוחד כשהשם הקודם REVOLUTION נראה כמתאים כל כך למכשיר.. ללא ספק דיי תמוהה לפי דעתי הבחירה בשם הלא ברור הזה ששמו אמור להעביר מסר של "WE" שמשמעותה כידוע היא אנחנו/ביחד.. נינטנדו טוענים שבחרו את השם והלוגו כדי להעביר מסר של משחק משותף וגם כי שתי ה "ii" נראות כמו שני שלטים.. בנתיים, הדעות ברחבי הרשת (IGN, GAMESPOT וכו'..) דיי קטלו את השם החדש וממש לא התחברו אליו.. אתם מוזמנים להוסיף דעות.. סופ"ש נעים.. http://revolution.nintendo.com/
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
-
איך קוראים לשיר מהפרסומת של TNT ???????????? בתודה עידו
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
-
http://news.msn.co.il/news/StatePoliticalMilitary/Military/200607/2006071320314.htm גם באמצע המלחמה צריך לגרש אותם ללבנון
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סרט תיעודי, אמין ומדוייק, בן 45 דקות, אודות הרקע, השיקולים, והביצוע של השמדת הכור העראקי. האופציה היחידה שנותרה בטרם יהיה הכור "חם". החבר'ה גלשו נמוך, בהפתעה רבתית, מגלחים את מדבריות ירדן, סעודיה ועראק, עד בגדאד. אף טיל נ"מ עראקי לא שוגר נגדם. אף מטוס עראקי לא המריא לקרב אויר איתם. הם פשוט ריסקו את הכור עד יסוד ושבו כולם הביתה, בריאים ושלמים. האמריקאים שמחו, מי בגלוי ומי בסתר ליבו, פרט לג'ים בייקר (מזכיר המדינה) וג'ורג' בוש האב (סגנו של הנשיא רייגן). אירופה רגזה והעולם הערבי צרח, אך שנים לאחר מכן, לקראת שתי המערכות שניהלה ארה"ב נגד עראק, הודו כולם לישראל שאיפשרה ניהול מערכות אלו ללא איום גרעיני עראקי. http://video.google.com/videoplay?docid=2295792449224502914
-
- 186 תגובות
- 13.1k צפיות
-
-
יש לי נגיד את המטריצה המשולשת הבאה 0.2 0.1- 0 0.2 0 0.2 0 0.1 0.3- איך אני מחשב נורמה מסוג 1 נורמה מסוג 2 ונורמה אינסוף ? תודה רבה לעוזרים..
-
- 4 תגובות
- 17k צפיות
-
-
-
-
http://www.kctv.com/Global/story.asp?S=3228059
-
- 61 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי שניי רמקולים קדמיים וטלויזיה LCD 32" רציתי לדעת אם יש רגישות כלשהי של הטלויזיה לרמקולים , הכוונה אם המגנטיות שלהם משפיעה עליה. אני יודע שבבירור אם היו שמים רמקולים כאלו (גם בדקתי) לייד טלויזיה CRT אז היה מגנוט והיו רואים ירוק בצדדים של הטלויזיה , בLCD אין אבל אני רוצה להיות בטוח בזה. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רעב ואין אוכל (אכיל) בבית... מה כבר אפשר להכין? משהו פשוט והמיר... כל מתכון טעים שאפשר להכין בחמש דקות יתקבל בברכה... כמובן שכל החומרים צריכים להיות מחומרים שיש לכל אחד בבית...
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
איך הוא נראה לכם? בתמונה הוא יצא לא משהו, וצילמתי אותו בטעות הפוך. http://img316.imageshack.us/img316/2974/dscf06269pb.jpg
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
-
משעמם אה? ;D עריכה- מצטער לא ראיתי שפירסמו כבר... למנהלים..תמחקו בבקשה..
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום (ערב טוב) רצה הגורל ואני ב3 יחידות אנגלית,חושב שאולי אני מתאים ל4 אבל אתם יודעים מורות (מילה שעדיין לה פירוש מדויק) אז לעניין רציתי לדעת אם אפשרי לשפר תאנגלית שלי באופן משמעותי בדרך כלשהי במחשב\טלויזיה ניסיתי כמה פעמים להכנס לאתרים שמעניינים אותי באנגלית לתרגם תמילים אני יכול אבל איך אני יכול ללמוד גם לרשום....
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-