כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,689 דיונים בפורום זה
-
-
ישנן לא מעט יציאות שברובן חוזרות על עצמן במחשבים הניידים, והאמת אין לי מושג למה הם משמשות. אני אשמח אם אנשים כאן יסבירו לי לגבי היציאות הבאות: TV RF, RJ11, RJ45, S-Video, VGA, DVI, Firewire, HDMI (דוגמה להסבר: USB -אפשר לחבר לUSB עכבר,מקלדת,מצלמת אינטרנט, נגנים וכו') תודה מראש יגאל
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום איך קוראים לשיר בפרסומת של נולד לרקוד ?? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני מחפש את השיר שבפרסומת של פלאפון שנשמע כמו סטיבי וונדר BECAUSE I LOVE YOU זה המילים שהצלחתי לקלוט למישהו יש מושג?
-
- 6 תגובות
- 902 צפיות
-
-
http://www.mytempdir.com/709644 קוראים לו Il Divo Y Toni Braxton-The Times Of Our Lives לפי דעתי הוא ממש לא קשור למונדיאל
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
שלום איך קוראים לשיר הזה מהסרט של שרק2 שיש בו משהו LOVE LOVE. תודה
-
- 12 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אני מחפש את השיר שמשמיעים בפתיח של הליגה הספרדית של ערוץ הספורט. תודה.
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
לכל מי שיש yes יש את הפרומו של העונה החדשה של הבורגנים ואז מתחיל להתנגן שיר ממש יפה מישהו יודע מהו השיר ומיהו המבצע?
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
מנוגן שם ברקע שיר ישן משנות ה80 נראה לי. אשמח אם תוכלו להגיד לי איך קוראים לו. :xyxthumbs:
-
- 4 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו יודע במקרה מה השם של השיר שהיה בפרסומת החדשה של הוט..? אני חושב שהשיר הוא די מוכר.. אם מישהו מכיר.. תודה מראש, אבי.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו מכיר את השיר מהפרסומת החדשה (יש בMTV) של אדידס לנעלים החושבות הראשונות בעולם או משהו כזה, עם האיש שחולם שהוא הולך איתם.
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
בקשתי כמו שכתוב בהודעה זה השם של השיר. 8)
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
מישהו יודע מה השם של השיר מהפרסומת? חיפשתי כמה זמן בגוגל ולא מצאתי. זה הפרסומת שכולם מזמינים 2 דיאט קוקה קולה והמלצר עושה כזה: 2 דיאט קוקה קולה, סי, סי (באנגלית).
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
מישהו יודע איך קוראים לשיר מהפרסומת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
הנה הפרסומת http://www.pelephone.co.il/images/Mivzakim/office.mpg מישהו יודע מה שם השיר ? מאוד אהבתי.
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
מישהו יודע מהו? (כשהם שרים כולם ועידן אלתרמן אומר משהו במעין ג'יבריש)
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
-
למי יש או יכול להגיד לי מאיפה לעזאזל אני משיג את שיר הנושא של טיטנאניק בערבית?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כמה שבועות פתחי תרד בנושא איך השירות שם אף אחד לא ענה לי אז קניתי ואני חייב לומר לכם השירות שם מעולה המנהל אבי נחמד ביותר עונה על כל שאלה אם זה באיימייל ובטלפון הזמנתי מארז מהם הוא הגיע תוך יומיים שלם מסודר ומאורגן
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
חב' אורנג' החליטה שהשירות לתקלות מכשירי הסלולר יהיו עד השעה 21.00 ואחר מכן אין שירות לתקלות.
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום. חשוב מאוד רק מקרים שלכם ולא"דוד שלי קנה מחשב" וכו'. אשמח אם תוכלו לציין: שנת קניית המחשב: בעיה(במידה והיתה): כייצד טיפלו בכם: ואיך היה השירות: מחשבים של המשפחה שלי שנקנו באייבורי: שנת קניית המחשב: 2004 בעיה: לא הייתה מבעיה מלבד רעש לאחר שנתיים. כייצד טיפלו בכם: החליפו את המאווררים. איך היה השירות: השירות היה טוב-סביר כי הם טיפלו בבעיה יחסית לאט, שעה-שעה וחצי. שנת הקנייה: 2005 בעיה:לא הייתה כייצד טיפלו בכם: לא היה צורך איך היה השירות: מעולה (אין סיבה שלא) שנת הקנייה: 2005 בעיה: לאחר שנתיים וחצי הארד דיסק התקלקל. כייצד טיפלו בכם: באתי ויחסית מהר החליפו ונתנו לי ארד דיסק 160 במקום 120 כי לא היה להם (ההייתי מרוצה) איך היה השירות: השירות היה טוב ולא מעולה כי הם לא סיד…
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
לא קראתי את חוקי הפורום ולכן ההודעה שלי נמחקה וננעלה.
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
לא יאמן איזה "שירות" "מעולה" יש להוט. אני כרגע גולש ב ADSL שלי ומטפל בקו של אחי (יש לנו שני קוי אינטרנט בבית...) ובטלפון אני שומע את המערכת ניתוב של הוט במקום לקבל שירות איזה יופי !!!!!.העיקר שיש להם פירסומות יפות ומעצבנות.המודם של הוט התקלקל וצריך להחליף אותו אבל אני לא יכול לדווח על זה...כי אני לא מגיע לנציג שירות. אל תפלו לחבילות המפתות כי ברגע השירות אתם תתקלו ב"חומת אש" של מערכת ניתוב שיחות ולא לנציגי שירות שיעזרו לכם ברגע הבעיה. ביזיון של ממש. :pissed: :pissed:
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ברצוני להזהירכם מפני חנות מחשבים בשם זד מחשבים. ולהלן הסיפור: לפני כשנה וחצי רכשתי מחשב מחנות בשם זד מחשבים. לפני כחודש וחצי נהרס לי הרדיסק של סיגייט שעדיין באחריות. ניגשתי לחנות, שבינתים הספיקה לעבור דירה מרמת החייל לראשון לציון, וביקשתי להחליף את ההרדיסק. נאמר לי כי ההרדיסק נשלח לסיגייט בחו"ל ועליי להמתין עד 30 יום, אם הוא לא יחזור עד אז אוכל להגיע ולקבל חלופי. כעבור 30 יום שלא יצרו איתי קשר, הגעתי לחנות ולהפתעתי הראו לי "באותיות הקטנות" מה שנקרא, שבתקנון החברה כי הם מחוייבים לאספקת המוצר תוך 30 ימי עסקים!!! למה לא אמרתם בפעם הקודמת?! טוב, ידעתי שאכלתי אותה, אבל אין ברירה.. נאלצתי להמתין. יום לפני המועד יצרתי קשר עם החברה ושאלתי מה קורה. שוב נאמר לי שעליי להגיע למ…
-
- 23 תגובות
- 8.4k צפיות
-