עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by בייגל טוסט,

נא לקרוא עד הסוף, זה שווה את זה ;D

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by blabla2002,

אולי לא כולם מכירים אותו, אבל איתי הוא האיש קשר של HWzone לחול. זהו מי שמביא לכם את המוצרים מספר אחד, בזמן המהיר ביותר לביקורות ושמור על קשר חם עם יצרניות החומרה. אז מזל טוב עד 120

• 32 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by QQQ,

התרגיל: משתי ערים A ו-B שהמרחק ביניהן 30 ק"מ, יוצאים בו-זמנית שני רוכבי אופניים ונסעו לכיוון C במהירות של 12 ק"מ (שניהם). הרוכב שיצא מ-B המשיך לרכב כל הדרך באותה מהירות, ואילו הרוכב שיצא מA עבר בשעה הראשונה 12 ק"מ ועבור כל שעה הגדיל את מהירותו ב-2 ק"מ. א. כעבור כמה שעות מרגע יציאתם נפגשו שני הרוכבים? ב. כמה קילומטרים עבר הרוכב מ-A בשעה האחרונה לפני המפגש? צירפתי שרטוט קטן לצורך המחשה תודה [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. צלם אמריקאי בשם אריק פיקרסגיל שם לב שהפכנו למכורים לטכנולוגיה בכלל, ולסמארטפון בעיקר. בפרויקט מיוחד הוא החליט להראות לנו עד כמה הצלם האמריקאי אריק פיקרסגיל לקח את התמונות מחיי היום יום שלו, והסיר להן את הטלפונים החכמים. הוא קרא לפרויקט "Removed", כאשר המטרה שלו היתה להציג את ההתמכרות שלנו – וגם שלו עצמו – לטכנולוגיה ולקישוריות הבלתי נגמרת. את ההשראה לפרוייקט הוא קיבל במקרה בבית קפה בניו-יורק. לטענתו, הוא ישב שם לצד משפחה שכללה הורים ושתי בנות. האב והבנות ישבו כל אחד עם הטלפון שלו, והאם העדיפה להסתכל החוצה מעבר לחלון – בודדה ועצובה – לצד המשפחה שלה אך ממש לא איתם. בניגוד למה שאולי אפשר לחשוב ברגע הראשון, את האפקט בתמונות הוא לא השיג באמצעות עריכת התמונות במח…

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  5. Started by pC gUy,

נשקים כוללים : tanks/subs/etc אני אישית בוחר ב RUSSIA T-34 tank...PPSH-42...AK-47...Dragunov rifle...RPG-7...Hind...T-72...T-90...MiGs...etc..

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  6. היי, שלום לכולם. אתמול עלה לאוויר The Sketch. פרוייקט קטן שתיכננתי לעשות כבר זמן מה. אתם מוזמנים להציץ. תכלס, מה אכפת לכם? http://mrsegev.blogspot.com יום טוב. יוסי. נ.ב: The Sketch איננו למטרות רווח ולכן הרשתי לעצמי לחלוק אותו עימכם. במידה והפרתי חוק כלשהו קבלו את התנצלותי הכנה.

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  7. שלום. אני מחפשת תוכנה שמאפשרת העברת טקסט בעברית מ-PDF ל-WORD. ניסיתי הרבה תוכנות דרך גוגל שלא עבדו בעברית. מישהו מכיר או יודע? תודה!!

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  8. מדובר על לימודי שאינם הכשרה מקצועית מוכרת לקצבה בביטוח לאומי. מי שאינו פנוי לעבודה בשעות הבוקר בימים א-ה, אינו זכאי לקצבת הבטחת הכנסה, או לקצבת השלמת הכנסה. זה אומר שאסור ללמוד בבוקר אפילו יום אחד בשבוע, חוץ מימי שישי. ברגע שאינכם פנויים למשרה מלאה בכל בוקר, נשללת מכם הזכות. כתוצאה מכך, גם חלה החובה בתשלום דמי ביטוח בגובה של מעל 150 ש"ח בחודש אם אינכם עובדים. לא יודע למה ציפיתי להיגיון במדינה... שביב של נאיביות שצץ מדי פעם. אם זה לא מוצא חן בעיניכם אל תלמדו, זה מה יש! מוגש כשירות לציבור. ביטוח לאומי, הבטחון האישי שלך ושלי.

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  9. http://antimult.ru/antimults/antitoons/001smokekills/view.htm

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  10. Started by sapartil,

מדף במייל לקובץ pdf מה הדרך לבצע את זה ?

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  11. Started by DOGMA,

http://www.youtube.com/watch?v=LqiJJN2r_bc הקטע המצחיק ביותר מכל סרט אי פעם, כמובן שמ-Four Lions האגדי...

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  12. טוב אז ככה: פעם ראיתי בערוץ 2 סרט קומי מצחיק ובדיוני על יצורים קטנים ושעירים כאלה שדומים לפרבי ואם אני לא טועה נקראים גובלינים (אבל אני לא בטוח), אני זוכר שלסרט הזה יש גם סרט המשך אבל אני לא זוכר שחקנים ושמותיהם או את שם הסרט אם מישהו יכול לכתוב את שם הסרט או להביא לינק אליו מ imdb.com אני אודה לו מאוד.

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by Born2Kill,

אז ככה, זוהי תוכנית של גיא מרוז (מ"בולדוזר") שבאה ללמד אותכם איך להיות משקיעים סולדים (נבונים). הנה תקציר על מה התוכנית, היה היום כבר את הפרק הראשון אבל לא נורא נשאר עוד 3 פרקים: http://www.keshet-tv.com/Program.aspx?ProgID=3921 בתוכנית הזאת תלמדו איך להשקיע את הכסף בכל מיני דרכים על מנת להכפיל/לשלש את הכסף שלכם. אז מה זאת בעצם מנייה? בקישור שלפניכם נותנים לכם מידע על "מה היא מניה?", "איך להרוויח?" וכו'.... http://www.bursa4u.com/index.php?tutorial=page06&group=how_to_start תלמדו טוב טוב ותפנימו, אנשים לומדים ומצליחים לעשות כסף, אל תשקיעו הכל, תשקיעו רק חלק לפחות... אבא שלי השקיע במניה מסויימת והרוויח הרבה, בחצי שנה עלייה של 109%. זאת אומרת כל חצי שנה מוכפלת לכם הסכום…

• 25 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. דבר ראשון מעין גילוי נאות - אני לא מגיב הרבה בפורום המפרטים מפני שאני לא מחשיב את עצמי כמומחה לתחום, וכשאני צריך מפרט כיום אני פונה לפורום ולא בונה אותו בעצמי. לפני כמה שנים הייתי קורא ביקורות ומאמרים באתרי חומרה ובונה מפרטים לכל המכרים שלי אבל כבר תקופה ארוכה שאני לא משקיע את הזמן ולכן הידע שלי בתחום כבר לא רלוונטי. מצד שני אני כן נכנס להרבה הודעות לראות את המפרטים שמציעים אנשים אחרים ושמתי לב שבזמן האחרון יש פה בפורום מומחים מטעם עצמם שמציעים מפרטים (במיוחד כאשר מדובר במפרטים בתקציב גבוה) שהדרך היחידה שלי להגדיר אותם הם כמביכים. אז נכון שיש גם את המפרטים היותר שפויים והיותר מקצועיים. אבל אותו אחד שביקש מפרט בפורום ייראה קבוצה של אנשים שמתנגחים אחד בשני ומציעים מפרטים סו…

• 34 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. אהלן אהלן , אני בוגר כיתה י' ולפני כחודשיים + עשיתי את הבגרות שלי בשיווק עכשיו שאלתי היא כיצד אני בודק את הציון היות ובאתר המהולל של הבחינות בגרות אפשר לבדוק רק אנגלית ומתמתיקה תודה

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  16. Started by Invisible person,

נראה לכם שאנחנו אחרי השיא ושעכשיו יש תקופת התאוששות? אני מחפש עבודה כבר כמה ימים, ולא מוצא כלום

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  17. Started by ToMeRv32,

אחלה פרס אני לא מצליח לפתור כלום אבל השבוע עוד ארוך.. יש לי התחלות של רעיונות *זהו אני כבר מתחיל להכנס לזה, יש לי 1 וניחושים..*

• 48 תגובות
    • 4.3k צפיות
  18. Started by Ran B,

שלום לכולם. אתמול(ה26) עברתי ססט, היום המורה שלי הביא לי את הרישיון והלכתי לדואר לשלם 131 שקל אגרה על הרישיון. אמרתי אתמול לאבא שלי שיסדר את הביטוח על האוטו של אחותי. הוא התקשר ואמר לי שהביטוח מסודר, והחל ממחר (כלומר היום, ה27) הביטוח תקף. אבל הוא לא פיקסס לי שום דף. אחותי בת 23, הביטוח צעיר שלה נגמר בגיל 21. התקשרתי אליו היום והוא אמר שהביטוח מסודר ואפשר לנסוע על האוטו ולא צריך שום דף / העתק ביטוח של נהג חדש. חבר שלי אמר לי שהוא הוציא רישיון ההורים שלו עשו לו ביטוח והחברת ביטוח שלחה לו העתק של הביטוח ואחרי שבוע שלחה לו את המקור. השאלה שלי האם צריך איזשהו דף ש"מוכיח" שהאוטו מבוטח עם ביטוח נהג חדש / צעיר. תודה, רן.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by id3232,

שלום אני כרגע משרת בצבא ונותר לי עוד שנתיים לאחר הצבא בעז"ה אני אהיה מעוניין לעבור לארה"ב בשביל לימודים גבוהים בשאיפה למוסדות היוקרתיים. ברצוני לקבל עצות מכם בעניין תנאי הקבלהתמבחנים שיש לעשות וכיצד ניתן להתכונן אליהם. שמעתי על SAT וSAT 2 וקצת סדר בראש יעזור לי מאוד. תודה ויום טוב נ"ב ברשותי אזרחות אמריקאית.

• 124 תגובות
    • 9.9k צפיות
  20. אני ג'ובניק ואני משתחרר בעוד חודשיים, והיום קבעו לי שבוע אבט"ש חודש לפני השחרור. זה קטע מסריח, אבל מעבר לזה רציתי לדעת אם אולי זה לא חוקי, או לחילופין מה תהיה הדרך הכי קלה לבטל את זה. זה ברור שאני לא הולך לעשות אותו לא משנה מה (במיוחד שאין סיבה שאני אעשה את זה אם יש כל כך הרבה צעירים), השאלה היא אם יש דרך פשוטה לבטל את זה?(כמו חוק צבאי) תודה!

21. http://img239.imageshack.us/img239/7050/img0569kb4.jpg תודה מראש

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Vidati,

^^^השאלה בכותרת... לאוטו...

• 3 תגובות
    • 486 צפיות
  23. Started by yot,

נמאס מהפקקים. חלאס. לא הגיוני לעמוד שעה ורבע מצומת לב המפרץ לצומת קרית אתא. התחלתי שבוע שעבר לקחת שיעורי אופנוע (A1 עד 500 סמ"ק / 33 כ"ס) ואני מתכנן לקנות אחד בקרוב. מה אני צריך לדעת? איזה דגמים מומלצים? איזה ציוד הוא חובה? אני מניח שיש כאן חבר'ה שיוכלו לענות על השאלות הללו. אז יאללה, תנו בראש, ואולי יהייה לנו דיון אופנועים מגניב 8)

• 74 תגובות
    • 14.4k צפיות
  24. Started by DimaX,

המלצה לעוד סידרה, הפעם מתח\אקשן: The Kill Point קצת הייתי עצלן כדי לצפות בפרק הראשון והשני שבאים ביחד, כי זה שעה וחצי ביחד. היום היה לי זמן וקצת משעמם אז החלטתי לראות. אני ממש לא מצטער על כך. סידרה ממש טובה ויש לה עתיד! תזכרו מי המליץ לכם לראשונה על יריחו וגיבורים אחרי הפרק הראשון והשני שלהן לפני שנה. כדאי לכם לראות את The Kill Point. הסידרה היא "מיני סידרה" - 9 פרקים בלבד. http://www.imdb.com/title/tt0862593/ http://tv.yahoo.com/the-kill-point/show/39302 5/5 כוכבים, ע"פ 102 מדרגים. A group of Iraq war veterans conduct a bank robbery where everything goes terribly wrong, leading to a hostage crisis that plays out over the course of the series.

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים