כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,653 דיונים בפורום זה
-
מבין השרתים הנתקפים הינם של חברת UPress. https://www.bhol.co.il/news/1102449 מציע לא להיכנס כרגע לאתרים הנתקפים, יש סקריפטים זדוניים שתולים.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הזמנתי טיסה לחודש הבא מתל אביב ללוטון(אנגליה) ויש לי כמה שאלות. מה צריך להביא איתי לשדה מלבד הדרכון שלי? ההזמנה הרי נעשת באינטרנט ולא מקבלים כרטיסים או כול דבר אחר. כשנוחתים בלוטון הבנתי שהדרך הטובה והזולה ביותר היא להשתמש בקווי האוטובוס של איזי ג'ט(שעוצרים גם בתחנה שקרובה מאוד למלון שלי). למי שיש ניסיון עם הקווים האלה האם כדאי להזמין כרטיס מראש או שאין בעיה לנחות ולתפוס אוטובוס? אני נוחת בערך ב12 בלילה. תודה רבה לעונים.
-
- 9 תגובות
- 899 צפיות
-
-
http://www.dailymotion.com/video/x5e8q_alphajet-et-mirage-2000_events מישהו במקרה יודע איך קוראים לשיר בתחילת הסירטון? הוא ממש יפה.
-
- 9 תגובות
- 873 צפיות
-
-
-
תגידו לי! מי תקע אותנו עם ג.יפית?!@# האישה הכי שקרנית בעולם קבעה שיאי גינס עלק אישה ישרה ישרה כמו הבולבול של אפי איתן ( ) מי שונא אותה כמוני?
-
- 9 תגובות
- 870 צפיות
-
-
לידיעת הדיבור או החברים נישמע כמו יחצן חח
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות בקשר לסטודנטים למחשבים שרוצים לעבוד בזמן התואר כדי לצבור הניסיון. 1. מה השכר המקובל לסטודנט שהולך לעבוד בסטרטאפ? משלמים לפי שעה או במניות של החברה? 2. הידע שלהם מספק בשביל להתמודד עם תכנות אפליקציות ברמה גבוהה? או שהם נדרשים לעבור השלמות של החומר? 3. יש הבדל משמעותי בין סטודנטים לתואר ראשון וסטודנטים לתואר שני? 4. יש פה אנשים שמכירים שעסקו בעבודה כזאת ויכולים לספר מה היה השכר שלהם ואיפה הם עבדו?
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני בבית כי לא היה לי כוח ללכת חוץ מזה שזה יום קצר וחוץ מזה שיש לי מחר טיול שנתי
-
- 9 תגובות
- 891 צפיות
-
-
צריך המלצה לטוען סוללות AA רגילות . 200 שקל זה התקציב. מספיק? :-\
-
- 9 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני מחפש תמונה גדולה ומיוחדת לעשות ממנה פוסטר גדול צריך תמונה עם איכת גבוהה מאוד למי שיש תודה לכולם!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בהמשך לגל הת'ראדים חסרי המשמעות- כמה שתיתם בקריסמס? אני: חצי ג'ינס+ 3 שוטים וויסקי+ חצי שוט וודקה+ 1.5 ייגר. ושנה טובה לכווווולם
-
- 9 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אז ככה לאחרונה אני מקבל שיחות טלפון מוקלטות לבית מחברת "גולדן דיל" מדבר אחת בשם מיכאל ואומר שזכיתי במתנה בגלל שהיינו לקוחות אבל אין לי שמץ מה זאת החברה הזאת! (אני תמיד מנתק באמצע לא שומע עד הסוף) וזה האתר שמצאתי עליהם (ונראה די מפוקפק) זה נראה לי יותר מידי כמו ניסיון עוקץ מישהו כאן מכיר תחברה שיכול לאמת את השערה שלי? http://www.goldendeal.co.il/
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש אתר שרשום שם את כל הסרטים החדשים שנמצאים בקלונוע בעולם? וגם סרטים שיצאו לDVD ? בכלל אתר שכולו עוסק רק בסרטים חדשים שיצאו לDVD או לקולנוע? ועל איזה סרט אתם ממליצים לי ? כי ממזמן לא ראיתי סרטים ואני מחפש איזה סרט טוב לראות בנתיים =] תודה על העזרה, טימור =]
-
- 9 תגובות
- 896 צפיות
-
-
http://www.pistolwimp.com/media/48046 היה מדהימה לא להאמין שהיא בת 11
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז אני רוצה לשדרג את ה אינטרני ל1.5 ומבחינת בזק ומבחינת המחיר החדש שיהיה הכל סבבה ואבא שלי מסכים, פשוט אני עכשיו בהתחייבות לשנה של 750 שאבא שלי יזם בלי לשאול אותי לפני.... ורציתי לדעת אם מישהו יודע מה הקנס שנותנים שמתנקים? כמובן שזה המקרה הכי גרוע והמקרה הטוב זה שלא יקנסו אבל לדעת מעכשיו שממחר העסק יתחיל לרוץ.
-
- 9 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם לכול החברים בKSP מתי שהם מנשים להיכנס לאתר של "מעדון החברים" זה נותן להם רק לערוך את הפרופיל אני רוצה לדעת כי אם זה לא אז שאני יבדוק את זה עם KSP למה לי זה קוראה תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים ? אני לא רוצה לחטט , זה סתם משהו שמסקרן אותי לדעת , מה הגיל הממוצע פחות או יותר של המשתשים באתר ??? בכל אופן , אני ראשון
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרגע 2 מטרות שבגללן אני רוצה להתחיל לקחת כדורים קפאין וketone raspberry קפאין - אני מנסה לחזור לאימונים בכל מקרה אבל לקפאין יש סיבה יותר חשובה, תחליף לקולה/קפה וכו'... בלימודים אני חייב מנת סוכר וקפאין בשביל להיות פעיל בכלל ketone - זה יותר ניסוי קטן, החילוף חומרים שלי זוועתי (נבדק והוכח רפואית, אם אני לא מתאמן ומקפיד על זה הקצב נהיה דומה לשל צב) ומכמה מקומות שראיתי מדובר על תוסף תזונה לא רע שיכול להועיל לי (לכל הפחות לא יזיק) מה דעתכם בנושא?
-
- 9 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
רציתי כבר לקנות בקיי.אס.פי אבל הרצי חיפוש בפורום ואומרים שבשום אופן לא לקנות מהם ושהם מוכרים זבל וכו'...אז אני צריך ממכם המלצה לחנות טובה ואמינה ורצוי מאוד שתהיה רשת ובעיר שלי(פתח תקווה) אני לא רוצה לקנות מחנות בודדת כי המחשב הקודם שלי נקנה מכזאת והיום הוא בזבל והחנות איננה.. תודה!
-
- 9 תגובות
- 622 צפיות
-
-
ט"ו בשבט שמח לכל HWzone הפורום האהוב עלי ביותר אפשר לדבר פה על ט"ו בשבט, על כל דבר.
-
- 9 תגובות
- 813 צפיות
-
-
זה קצת מביך... אני צריך עזרה בחישוב אחוזים בדו"ח מעבדה. אז ככה: עשינו ניסוי ב-70 זבובים. מתוך 70 זבובים 59 הגיבו לסוכר בריכוזים שונים. מתוך 59 זבובים שהגיבו 20 זבובים הגיבו לתמיסת סוכר בריכוז 0.005M, 18 זבובים 0.01M עוד 10 הגיבו ל-0.05M ולסיום 11 זבובים הגיבו ל-0.1M. אני צריך לחשב את אחוז הזבובים שהגיב לכל ריכוז. כלומר X% הגיבו לי-0.005M וכך הלאה. תודה על העזרה.
-
- 9 תגובות
- 868 צפיות
-
-
חברים מישהו פה עבד או עובד כמלצר בקייטרינג ? אני מחפש עבודה עם גמישות מבחינת ימים ושעות. הבנתי שמקבלים את הכסף בסוף כל יום עבודה, איך השכר ? איך הטיפים יחסית לעבודת מלצרות במסעדה ?
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אישה אחת יצאה מפתח ביתה וראתה 3 גברים עם זקן לבן עומדים מול פתח יתה. היא לא הכירה אותם,היא פנתה אליהם ואמרה: "אני לא חושבת שאני מכירה אותכם, אבל אתם בטח רעבים בבקשה תיכנסו הביתה ואתן לכם משהו לאכול". האם בעלך בבית? - הם שאלו לא - היא ענתה, הוא בעבודה. אז אנחנו לא יכולים להיכנס - הם ענו. בערב כשבעלה חזר הביתה היא סיפרה לו מה שקרה. לכי אליהם עכשיו, תגידי להם שאני בבית ותזמיני אותם לאכול - אמר הבעל האישה יצאה החוצה והזמינה את הגברים להיכנס הביתה. אנחנו לא נכנסים לבית יחד, הם ענו. ולמה? היא שאלה. אחד מהגברים הסביר: שמו של זה הוא "אושר" כאשר הוא מצביע על אחד גברים, וזה קוראים לו "הצלחה" ואני קוראים לי "אהבה". עוד אמר והוסיף: עכשיו לכי לביתך, דוני עם בעלך מי מאיתנו היית רוצה שי…
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת... בתקרה עצמה יש 3 חוטים - 2 בצבע שחור ואחד בצבע כחול במנורה יש 3 כניסות - כחול שכתוב עליו את האות N באנגלית, כניסה אחת ריקה שיש עליה מן ציור מוזר כזה של סירת מפרס קטנה כזאת (משהו עם קווים) ועוד כניסה חומה שעליה יש את האות L באנגלית אין לי מושג איך להרכיב את זה, כל מה שניסיתי לעשות או שגרם לקצר בכל הבית או שפשוט המנורה לא נכבית בכלל אפילו שהמתג למטה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הרבה היסטוריה משעשעת, תסתכלו למשל על "המחשב הנישא הראשון": http://royal.pingdom.com/2008/11/28/the-history-of-pc-hardware-in-pictures/
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-