עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אורח RnGKay

פשוט קורע!

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by NuXeR,

את התארד הקודם נעלו בגלל שאנשים פה התחילו להתעסק בשטויות...אז בבקשה...הפעם בלי. עניין החרקים היה רציני ? כי אני גר במקום עם הרבה כאלו...זה חור נידח שנקרא "מושב".... אבל אם אני מדליק נגיד לפעמים קצת ממש איזה 5-10 דקות...זה לא רציני...נכון ?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום רב האם יש למישהו במקרה שלט למגאסון למכירה באיזור הצפון? מי שלא יודע מה זה זהו משחק טלוויזיה ישן שיצא באמצע שנות ה- 90. הצלחתי לתקן את המכשיר עצמו ע"י כמה הלחמות אבל השלט מת. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  4. אהלן אני מחפש תיקי גב של SWISSGEAR או NORTH FACE או משהו נחמד בסגנון עד 300 ש"ח עם סלוט למחשב נייד. מישהו יודע אם קיימים כרגע בקרביץ או אופיס דיפו תיקים כאלה במחירים הנ"ל ? החנות מאוד רחוקה ממני ובאתר אין כלום, אז תסלחו לי אם אני נשמע עצלן. THANK YOU

• 20 תגובות
    • 6.7k צפיות
  5. Started by klayton,

5:30

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  6. אני במצב נואש שכחתי איך למצוא אורך של קו כל שהוא. נניח שהקו שלי הוא קו סופי עם קצוות x1, y1 x2, y1 איך אני מוצא את האורך של הקו הזה? יש לציין x1 != x2 וגם y1 != y2 תודה רבה מראש

• 7 תגובות
    • 983 צפיות
  7. Started by J0HNiE,

http://www.youtube.com/user/AxeInsider?feature=pyv&ad=5005222991&kw=music#p/u/0/F0AlcVU-de4 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :lol:

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. היבואן שלח אותה לחו"ל לתיקון (החלפת CCD) והיא חזרה 6 שבועות אחרי באותו מצב ששלחתי - עם נקודה ורודה ענקית (300 פיקסלים) ומעצבנת תקועה בתמונה. מה לדעתכם אני צריך לעשות?

• 7 תגובות
    • 873 צפיות
  9. http://www.youtube.com/watch?v=tQ7bJQGlfJY&search=natalie%20rap

• 42 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. יש לו חיבור רשת וUSB חשבתי אולי לחבר לרשת לנסות אבל אני לא יודע איך להתחבר ניסיתי לעשות פינג לפי הכתובת MAC שרשום מאחורה (לפחות זה נראה ככה )

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by fungiman,

אני יודע שזה לא הפורום המתאים ביותר לשאלות על כלי נגינה, אבל אני מעדיף להתחיל מפורום שאני מכיר ומוכר בו. הילד התחיל לנגן על פסנתר, בנתיים הוא מנגן בבית על אורגנית יד שניה (ימאהה PSR-520), אבל המורה כבר מתחילה להציק שהוא חייב פסנתר "אמיתי" בבית ומרגישים שהוא מתאמן עם קלידים קלים מדי. החלטנו, אני ואשתי, שאם הילד מפגין יכולות התמדה אנחנו נקנה לו פסנתר בעוד חודשיים-שלושה בתקציב של 2000-4000 ש"ח. מפאת התקציב, המקום בבית והזיופים, ההחלטה היא ללכת על פסנתר חשמלי. בגלל שאני גם שוקל יד שניה, אני מתחיל את המחקר והחיפוש כבר עכשיו. למרבה הצער אני לא מבין כל-כך בנגינה וכך גם אשתי ומעגל החברים הקרוב שלנו, כך שאני לא ממש יודע באיזה כיוון כדאי להתחיל לחפש. תכונות שאני מחשיב כקריטיות הן -…

• 10 תגובות
    • 8k צפיות
  12. Started by i.k,

טוב יש לי שאלה בקשר לחלק של השוואות ביצועים עם כול מיני מחשבים באתר של 3dmark אני לא מוצא איפה אני יכול ליראות תוצאות עם התוכנה מי שיודע שישלח לי לינק

• 8 תגובות
    • 799 צפיות
  13. נתון מיכל בעל צורה לא אחידה.... נפח של 1 ליטר מלא במים צריך לשפוך ממנו חצי ליטר בדיוק אסור להשתמש בכלי מדידה כלשהו או במיכל נוסף זהו זאת החידה...... אני כבר יומיים מנסה לפתור ולא מצליח אולי יש פה מישהו שיכול לעזור נתנו לי רמז-מותר להשתמש בעיפרון....

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. http://www.youtube.com/watch?v=WfoQGGn0IWg+ ;D

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום לכולם.. משהו מעצבן קרה לי בזמן האחרון במקלדת. יש לי סט מקלדת ועכבר של מייקרוסופט פשוטים ולא אלחוטיים,זה שלמקלדת יש למעלה את המקשי קיצור לתוכנות ולמדייה פלייר (כל אחד בעולם מכיר את הסט הזה).. עד לפני כמה זמן הייתי יכול לשמוע מוסיקה ברקע במדייה פלייר ולעשות דברים אחרים במקביל כמו גלישה באינטרנט וכו' וכשהייתי רוצה להעביר שירים או לעשות PAUSE הייתי משתמש בקיצורים במקלדת למעלה מבלי להכנס למדייה פלייר (עד כאן הכל סטנדרטי ופשוט נכון?) אז זהו.. שמלפני כמה ימים המחשב שלי החליט שהמקשים האלה לא עושים כלום אלא אם כן אני נמצא במדייה פלייר!! משמע - הם לא עוזרים ולא מועילים בכלל!! כלומר = עכשיו אני צריך בכל פעם שאני רוצה להעביר שיר קדימה או אחורה להכנס למדייה פלייר ורק אז ללחוץ על …

• 9 תגובות
    • 735 צפיות
  16. Started by UNDERDOG,

http://mars.nana.co.il/taki/taki.aspx טאקי מול מחשב או מול אנשים אחרים

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. הקונסולה החדשה של נינטנדו עשויה להיחשף בעוד פחות משבועיים, עם שדרוגי ביצועים משמעותיים ושינויים בעיצובלכתבה

18. Started by gil_elichai,

ראיתי מן דבר כזה באינטרנט , אם אני לא טועה דרך אתר "נענע" שזה כמו מונה כזה וזה סופר את הימים שנשאר למלווה או סתם סופר ימים לאחור .. (במקרה אני צריך את זה למלווה).. ואני מחפש את זה בנרות. אם מישהו בבקשה יודע על מה אני מדבר ויכול לתתת איהשהו לינק או משהו אני אשמח מאוד.. תודה מראש .

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  19. ותזכרו אם אתם מסמנים גיל בוגר יותר... הזין שלכם לא גדל מזה... ולא רימיתם אפחד חוץ מכם...

• 44 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. Started by vinipyx,

שלום לכולם אני רוצה להביאה רכב לארץ(מארצות הברית),השאלה היא כזאת: כמה אחוזים מהמחיר של האוטו אני צריך לשלם למכ"ס ולמע"מ? תודה לכולם...

• 6 תגובות
    • 3.6k צפיות
  21. אחד המשחקים הגדולים השנה הושק הלילה ולהפתעת רבים הוא מגיע ללא תמיכה כלל בכרטיסי המסך של אינטל לרבות ליבות גרפיות וכרטיסי מסך מסדרות Arc. התגובה? בקשו החזר כספי על רכישת המשחקלכתבה

22. Started by Nosh,

שנה חדשה טובה לכולם :ylsuper: אני מאחל לכולם שב2009 יגמרו במלחמות/ירי טילים על ישראל וסוף למשבר הכלכלי העולמי והרבה הצלחה

• 9 תגובות
    • 988 צפיות

דיונים חדשים בפורומים