כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
איפה אתם ממליצים לקנות מחשב (ייעוד בעיקרו למשחקים), בנתניה או בסביבתה הקרובה. כיוון שאני גר בנתניה, אני לא מעוניין להתחיל ליסוע רחוק. אני מחפש חנות עם שירות אדיב, מקצועי ושעומדת מאחורי האחריות שהיא נותנת. בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תראום קניתי מחשב בKSP עכשיו יש 200 שקל של הרכבה לקחתי את הלוח אם Asus A8N-SLI עכשיו תכלס אני יכול לקחת את ה200 שקל האלה ולהשקיע אותם בלוח אם ולקחת Asus A8N-SLI Premium אני מתלבט.. תכלס יש לי רקע במחשבים אני יודע שאני אצליח להרכיב אותו העיניין הוא שיש את כל ההשארות מה קורה אם.. ולך תדע יביאו לך רכיב דפוק וכל זה.. חוץ מזה שאני נורא רוצה להרכיב אותו לבד.. מה אתם אומרים? להרכיב לבד ולקחת את ה"סיכון" כביכול... או לתת להם להרכיב מעבר לזה אני גם לא סומך אל אף ביטצ' בקטעים של חנויות מחשבים וזה.. כולם חולרות! וזה לא שאני מקבל אחריות לכל החיים או משהו פשוט אם אני מרכיב ויש בעיה ואני לא יודע לזהות את הרכיב הבעיייתי הם כאילו יקחו לי כסף על תיקון של המחשב וזה נסיעות וכל זה.. ואני לא א…
-
- 43 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בעיקרון אני יכול אבל זה יקח לי זמן שכרגע אין לי אותו.. מדובר בלוח P35C ,מארז סונטה 3. מערך רייד 0 . יש פה מישהו שיודע להרכיב מחשב ורוצה לעשות כמה גרושים? מצאתי, תודה.
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שאלה: איזה דברים צריכים להיות לי כדי להרכיב מחשב מרכיבים שקניתי? האם הרכיבים עצמם מכילים את כל הכבלים והברגים הדרושים? תודה
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום. ראיתי באחד האשכולות שאין מכס על מוצרי מחשבים, כגון כרטיסי מסך,מעבדים וכו'. הרעיון קסם לי, משום שבקרוב אני אהיה בארצות הברית, ואני גם צריך מחשב, אז חשבתי להרכיב לי מפרט בחו"ל ולהביא אותו ארצה. חשבתי לקנות הכל בחו"ל, חוץ ממארז, שיהיה קצת קשה להביא. הכנתי כמה שאלות, אשמח אם תוכלו לעזור לי: 1. האם אכן אין שום מכס ו/או מע"מ על חומרה מחו"ל? 2. כדאי להביא חומרה משם? קצת קשה יהיה לנצל אחריות 3. מה כדאי להביא מחו"ל? איך המחירים של Newegg לעומת הארץ? (אני יודע שיותר זולים, אבל האם הם מספיק כדאיים כדי לרכוש משם) 4. כדאי להביא HDDים במטוס? זה לא ינזק מכל הדרך? 5. הספק שם מותאם לארצות הברית? או שכל הספקים אותו הדבר? תודה רבה, דורון
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך להרכיב שנאי שמעביר 110 וולט ל220, של זרם של 4.2 אמפר. הקיצר, שנאי של 600-1000 ואט. אני בספק אם דבר כזה נמכר בחנויות כי בדקתי, ודבר כזה יעלה לפחות 500 ש"ח, שזה לא משתלם בשבילי בשביל מה שאני צריך. מה יעלה להרכיב שנאי כזה?
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
רוצה להוסיף לתקית מוזיקה שלי יותר מוזיקה איכותית, חרשתי כבר על מה שיש לי. מבקש שתמליצו לי על להקות רציניות, סגנונות המבוקשים : ג'ז, רוק. מעדיף ג'ז עם שילוב רוק, לא ג'ז כבד אני לא מתלהב מאילתורים קצת מעמיס. הייתי מאוד רוצה למצוא להקה המשתווה לINCUBUS הם מדהימים סגנון של TOSCA או K&D הייתי גם הולך על מוזיקה אירית או ים תיכונית הקיצר אין מה למרוח תמליצו בבקשה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אז ככה יום בהיר אחד החלטתי להגשים לי תחלום וליבנות מערכת סאונד באופניים שלי. הרכבתי שני רמקולים ושני טווטרים והכל תוצרת בית הרכבה עצמית וכל הרמקולים(4 סך הכל) יושבים על ההגה. בקיצור הכל מיתחבר לנגן IAUDIO U3 החזק והאמת שומעים מצויין וכיאלו זה משהו מיוחד ליראות שיש לך על האופניים מערכת זה פשוט תענוג! עכשיו יש קול בינוני לא חזק חזק עכשיו אני רוצה לישמוע בווליום גבוהה ובשביל זה צריך לחזק תרמקולים בכך שניתן לו כח ממקור חשמלי כל שהוא אבל הבעיה אין משהו שעולה בדעתי איך להגביר. אז מה שרציתי לעשות זה להכין מין מגבר כזה שיוכל להעלות תעוצמה למקסימום. בבקשה מימכם עם אתם מבינים בנושא הזה איך להכין דבר כזה נידמה לי אפשר להכין דבר כזה מחוטים וסלילים וכל מיני דברים שקשורים לאלקטר…
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום הזמנתי לי את הtvBgone. שזה ללא ספק אחד מהגאדג'טים היותר מגניבים שראיתי. בעקרון זה שלט שמכבה/מדליק את כל הטלוויזיות! נכון שזה נשמע דיי מיותר, אבל באמת, אפשר סתם לעצבן אנשים עם זה, או (לדעתי) השימוש הכי איכותי במכשיר הוא ללכת לחנות שמוכרת טלווזיות (ושמה טלווזיות שפועלות בתצוגה, ואז ללחוץ על הכפתור הקטן, ולראות איך כל הטלווזיות נכבות אחת-אחר-השניה, כמו איזה סרט מתח/אימה. הגירסא האירופאית של המכשיר (שעובדת על הטלוויזיות בישראל) עולה 35$ כולל משלוח, ולדעתי זה פשוט שווה את זה, אתם יכולים לחשוב אחרת, אבל אז אני יבוא ויכבה לכם את הטלוויזיה :2gunsfiring: tvbgone.com
-
- 7 תגובות
- 748 צפיות
-
-
http://blog.moovweb.com/2013/02/happy-valentines-day-internet-behold-the-harlem-shake-bookmarklet/ על חלק מהאתרים עובד ממש יפה על חלק בכלל לא אגב - לא מובן לי כל ההרלם שייק הזה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מתמיין לגאמ''א ובקרוב יש לי מבחנים ראשוניים. רשום בכל כך הרבה מקומות שהרמה שדרושה לגאמ''א היא מאוד גבוהה, אבל אף אחד לא נותן פירוט.. אני יודע מדעי המחשב ברמה שהיא קצת מעבר לידע התיכוני, אבל אין לי מושג אם זה מספיק: C++ אני יודע OOP (תורשה פולימורפיזם), פוינטרים והקצאות דינאמיות וכל שאר החומר שיש בבגרות של 5 יח' בC# (אין לי ידע בגרוש באבטחה/רשתות/מערכות הפעלה) בקיצור, יש לי זמן עד שאני אגיע לראיונות שבהם יבחנו את הידע שלי לעומק, ואני חושב שאני יכול להספיק ללמוד דברים חדשים עד אז ולהגדיל את הסיכויים שלי. הבעיה היא שאני לא יודע לאן להמשיך, חלק אומרים לי להתקדם בC# וללמוד דברים חדשים, חלק אומרים לי להתחיל ללמוד רשתות, חלק אומרים לי ללמוד לתכנת בצורה יעילה, לפתח…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=JNEgr6ua6VQ
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
שבוע הבא יש לי יומלת ואני רוצה לעשות מסיבה במקום כלשהו בחיפה אני צריך מקום דיי מרכזי אבל שלא יסגרו לי אותו ב12 .. אמרו לי יערות הכרמל אבל זה בעייתי כי קצת רחוק וגם שמעתי ששם סוגרים מסיבות גם.. אני רוצה לעשות משהו קטן .. לא יותר מ50 איש .. יש לי כבר פלטה רמקולים וגנרטור.. אני צריך רק מקום .. חשבתי על מי שמכיר כשניכנסים לשכונת ורדיה ממש בכניסה יש מצד שמאל יער אולי אפשר להכנס לשם אחרי דיבור עם השכנים הקרובים (אני מכיר את אחד הדיירים) מצד שני לא בטוח שכולם יסכימו וזה.. אמרו לי אולי בים אבל זה בעייתי כי אולי צריך להשכיר שם וגם אם לא זה בעיה כי זה חול והציוד יתלכלך.. יש לכם רעיונות אולי ?
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
-
שלום,אני בן 17 ואחי קנה משקולות עכשיו אני רוצה לדעת אם זה עוצר את הגובה או שזה סתם סטיגמה כי יש כאלה שאומרים שכן ויש כאלה שאורמים שזה לא עוצר ואני כבר משתגע אני גם ככה נמוך (1.60 בערך :'() ואני רוצה עוד לגדול קצת..אז בחייאת מי שבאמת יודע שיענה תודה מראש
-
- 62 תגובות
- 11.7k צפיות
-
-
-
אתמול התחילה לי חופשת מתכונת בלשון קיבלתי יומיים כדי שאני יוכל ללמוד (כן בטח...) בכל מקרה חשבתי איזה כיף אני יקבל את הבית לעצמי יהיה לי קצת שקט ויהיה סבבה אבל לא גם הכריזו היום שביתה אז גם אחי הקטן בבית ויותר גרוע בבית ספר של אחי הקטן יותר גילו שלהרבה ילדים יש כינים אז גם הוא בבית היום ומחר מה אני יעשה עכשיו רק אני הייתי אמור להיות בחופש לא כל העולם זה דווקא אני אומר לכם דווקא
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
היי. כולם מכירים את כל קלפי הסופרגול וכול האלבומי קלפי מדבקות. אז אני חשבתי מה דעתכם על אלבום איסוף של קלפים בנושא כל מה שקשור למחשב חומרה\תוכנה.? כל מי שיודע לערוך תמונות יכול להכין לי דוגמא של קלף הומוריסטי (דוגמא AM486 #56 )
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
ראיתי שהנושא צץ מפעם לפעם, ורציתי לחלוק את הנסיון שלי בנושא: לאחר הגיוס אובחנה אצלי מחלה קשה שהסיבוכים שלה הם דלקות פרקים קשות. לפני כחודש החלו אצלי כאבים איומים בברכיים ובאגן, לאחר ביקור במרפאה קיבלתי הפניה לאורתופד. כמה ימים לאחר מכן התחלתי להרגיש רגישות בגב, ועם הזמן המצב החמיר עד למצב שאני לא יכול להתכופף לשרוך שרוכים, הגעתי שוב לרופאה והיא אמרה שזה נראה סיבוך של המחלה שיש לי, ושאציין לאורתופד בעל פה את כאבי הגב שלי הגיע יום הביקור שלי אצל האורתופד סוף סוף, ומה אני אגיד לכם. בזלזול כזה בחיים שלי לא נתקלתי. הרופא נראה כמו קבצן שאספו מהרחוב, דיבר איתי בזלזול שלא נתקלתי בן מימיי; עשה בדיקה שטחית על הברכים, וכשאמרתי לו לגבי הגב, הוא אמר לי ״לא רשום את זה בהפניה״- אמרתי לו…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חוץ מזובירקס שמעלים לתקופת זמן מסויימת... יש לזה תרופה שמעלימה את זה לגמרי?
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה, עוד חצי שנה אני יהיה חייל משוחרר וקורה שיוצא לחשוב מה לעשות אם עצמך אחרי שיחרור, אני החלטתי משהו שנשמע ונראה כבלתי מציאותי... אז ככה: שאני ישתחחר אני יחסוך כסף מעבודות זמינות למשל כחצי שנה עד שנה ואז אני יגשים את החלום שלי - הרפתקאה בלב ים - מה זה אומר??? אז ככה, אני אחפש שותף או שותפה שיודעים לנווט על יאכטה ויודעים את השפה האנגלית ברמה טובה, במקה ואני ימצא אדם כזה, אנחנו נלך למרינה באשדוד או בהרצליה, ונבקש טרמפ... כן טרמפ וכל בעל יאטכה, אל כל יעד שהוא שט (יוון,קפריסין,איטליה לא כל כך משנה....) נעגון בחוף של אותה מדינה, נבלה קצת באותה ארץ, נעבוד קצת שמה ואז נכיר בעל יאכטה אחרת ונשוט איתו ליעד הבא,ככה עד שנמצא בעל יאכטה ששט לישראל... אני יציע את עצמי כרוצה לעבוד…
-
- 37 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שאלה למביני חברות סלולריות. הייתי מנוי בסלקום תקופת החיובים החודשית היא מ 27 לחודש עד ה-26 בחודש אחריו. עברתי בחודש שעבר לגולן, ניוד מספר. המעבר בוצע ב-26/7. קיבלתי SMS למכשיר מסלקום על הניתוק באותו היום. כרגע קיבלתי חשבונית מסלקום על התקופה 27/7 - 26/8 בסך 148.84 המורכב מ מסרון אחד ו 9.706Mb שימוש באינטרנט בסך של....... 148.84 ש"ח. החשבונית שלי בזמן הפעילות בסלקום הית 104 ש"ח לא יצרתי קשר איתם עדיין כי לא היה לי זמן היום להמתין לשירות הלקוחות שלהם. מה אתם אומרים? יש נסיון? דרכי פעולה מומלצות.
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכם, כאשר הייתי סטודנט בטכניון מאוד נהינתי לראות הרצאות בספריית הוידאו. ראיתי שהעלו אותם לאתר http://video.technion.ac.il/main.html ולצערי אני חושב שהכניסה חסומה למי שהוא לא סטודנט. האם מישהו מכיר שיטה לעקוף את ההגבלה? אני מכיר את האתר של MIT http://watch.mit.edu/ ומסתובב בו שעות (במיוחדOCW) אבל אני קצת מתגעגע להרצאות בעיברית וגם הייתי רוצה מקום שאוכל להמליץ לחבריי שלא שולטים בצורה טובה בשפה האנגלית. אם אתם מכירים אתר נוסף\שיטה לצפות אשמח אם תוכלו לשתף גם אותי. תודה, יגאל
-
- 25 תגובות
- 18.5k צפיות
-
-
בס"ד יש כאן אולי חברה שלומדים בטכניון ויכולים להעלות את ההרצאות האלו לאינטרנט ולשלוח קישור? -מבני נתונים - הגנה במערכות מתוכנתות http://video.technion.ac.il/Courses/
-
- 10 תגובות
- 3.3k צפיות
-