עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. http://www.youtube.com/watch?v=JNEgr6ua6VQ

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  2. Started by Iko89,

שבוע הבא יש לי יומלת ואני רוצה לעשות מסיבה במקום כלשהו בחיפה אני צריך מקום דיי מרכזי אבל שלא יסגרו לי אותו ב12 .. אמרו לי יערות הכרמל אבל זה בעייתי כי קצת רחוק וגם שמעתי ששם סוגרים מסיבות גם.. אני רוצה לעשות משהו קטן .. לא יותר מ50 איש .. יש לי כבר פלטה רמקולים וגנרטור.. אני צריך רק מקום .. חשבתי על מי שמכיר כשניכנסים לשכונת ורדיה ממש בכניסה יש מצד שמאל יער אולי אפשר להכנס לשם אחרי דיבור עם השכנים הקרובים (אני מכיר את אחד הדיירים) מצד שני לא בטוח שכולם יסכימו וזה.. אמרו לי אולי בים אבל זה בעייתי כי אולי צריך להשכיר שם וגם אם לא זה בעיה כי זה חול והציוד יתלכלך.. יש לכם רעיונות אולי ?

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  3. Started by Zaks Sharon,

כל אחד אומר לי משהו אחר... יש מצב מישהו יביא לי הוכחה הגיונית לכך שמשקולות אכן לא משפיעות על הגדילה (גם אם מתאמנים במשקולות חופשיות, וגם אם עושים ממש גרוע!!!)?? תודה!

• 132 תגובות
    • 10.7k צפיות
  4. שלום,אני בן 17 ואחי קנה משקולות עכשיו אני רוצה לדעת אם זה עוצר את הגובה או שזה סתם סטיגמה כי יש כאלה שאומרים שכן ויש כאלה שאורמים שזה לא עוצר ואני כבר משתגע אני גם ככה נמוך (1.60 בערך :'() ואני רוצה עוד לגדול קצת..אז בחייאת מי שבאמת יודע שיענה תודה מראש

• 62 תגובות
    • 11.5k צפיות
  5. יש לי קעקוע בערך בגודל 10x10 ס''מ על יד ימין והרס''ר שלי אתמול החליט שאסור לי לקפל שרוולים וללכת עם קצר בגלל הקעקוע. האם מותר לו לעשות את זה ? זו לא אפליה?

• 62 תגובות
    • 8.9k צפיות
  6. Started by N N C,

אתמול התחילה לי חופשת מתכונת בלשון קיבלתי יומיים כדי שאני יוכל ללמוד (כן בטח...) בכל מקרה חשבתי איזה כיף אני יקבל את הבית לעצמי יהיה לי קצת שקט ויהיה סבבה אבל לא גם הכריזו היום שביתה אז גם אחי הקטן בבית ויותר גרוע בבית ספר של אחי הקטן יותר גילו שלהרבה ילדים יש כינים אז גם הוא בבית היום ומחר מה אני יעשה עכשיו רק אני הייתי אמור להיות בחופש לא כל העולם זה דווקא אני אומר לכם דווקא

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  7. Started by roniok,

היי. כולם מכירים את כל קלפי הסופרגול וכול האלבומי קלפי מדבקות. אז אני חשבתי מה דעתכם על אלבום איסוף של קלפים בנושא כל מה שקשור למחשב חומרה\תוכנה.? כל מי שיודע לערוך תמונות יכול להכין לי דוגמא של קלף הומוריסטי (דוגמא AM486 #56 )

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Yair Tz,

אחרי כשבוע אצל המשפחה של אחי, אני חייב לאמר שבכי וצעקות של תינוק זה הדבר הכי מעצבן וחופר שקיים בעולם. בחיי שאם עוד פעם אשמע את זה ארה לעצמי בראש. מה בשבילכת הרעש הכי מעצבן\חופר?

• 93 תגובות
    • 6k צפיות
  9. Started by YTZ,

ראיתי שהנושא צץ מפעם לפעם, ורציתי לחלוק את הנסיון שלי בנושא: לאחר הגיוס אובחנה אצלי מחלה קשה שהסיבוכים שלה הם דלקות פרקים קשות. לפני כחודש החלו אצלי כאבים איומים בברכיים ובאגן, לאחר ביקור במרפאה קיבלתי הפניה לאורתופד. כמה ימים לאחר מכן התחלתי להרגיש רגישות בגב, ועם הזמן המצב החמיר עד למצב שאני לא יכול להתכופף לשרוך שרוכים, הגעתי שוב לרופאה והיא אמרה שזה נראה סיבוך של המחלה שיש לי, ושאציין לאורתופד בעל פה את כאבי הגב שלי הגיע יום הביקור שלי אצל האורתופד סוף סוף, ומה אני אגיד לכם. בזלזול כזה בחיים שלי לא נתקלתי. הרופא נראה כמו קבצן שאספו מהרחוב, דיבר איתי בזלזול שלא נתקלתי בן מימיי; עשה בדיקה שטחית על הברכים, וכשאמרתי לו לגבי הגב, הוא אמר לי ״לא רשום את זה בהפניה״- אמרתי לו…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by n9555,

חוץ מזובירקס שמעלים לתקופת זמן מסויימת... יש לזה תרופה שמעלימה את זה לגמרי?

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by MasterGal,

היי חבר'ה, עוד חצי שנה אני יהיה חייל משוחרר וקורה שיוצא לחשוב מה לעשות אם עצמך אחרי שיחרור, אני החלטתי משהו שנשמע ונראה כבלתי מציאותי... אז ככה: שאני ישתחחר אני יחסוך כסף מעבודות זמינות למשל כחצי שנה עד שנה ואז אני יגשים את החלום שלי - הרפתקאה בלב ים - מה זה אומר??? אז ככה, אני אחפש שותף או שותפה שיודעים לנווט על יאכטה ויודעים את השפה האנגלית ברמה טובה, במקה ואני ימצא אדם כזה, אנחנו נלך למרינה באשדוד או בהרצליה, ונבקש טרמפ... כן טרמפ וכל בעל יאטכה, אל כל יעד שהוא שט (יוון,קפריסין,איטליה לא כל כך משנה....) נעגון בחוף של אותה מדינה, נבלה קצת באותה ארץ, נעבוד קצת שמה ואז נכיר בעל יאכטה אחרת ונשוט איתו ליעד הבא,ככה עד שנמצא בעל יאכטה ששט לישראל... אני יציע את עצמי כרוצה לעבוד…

• 37 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by shlomom,

שאלה למביני חברות סלולריות. הייתי מנוי בסלקום תקופת החיובים החודשית היא מ 27 לחודש עד ה-26 בחודש אחריו. עברתי בחודש שעבר לגולן, ניוד מספר. המעבר בוצע ב-26/7. קיבלתי SMS למכשיר מסלקום על הניתוק באותו היום. כרגע קיבלתי חשבונית מסלקום על התקופה 27/7 - 26/8 בסך 148.84 המורכב מ מסרון אחד ו 9.706Mb שימוש באינטרנט בסך של....... 148.84 ש"ח. החשבונית שלי בזמן הפעילות בסלקום הית 104 ש"ח לא יצרתי קשר איתם עדיין כי לא היה לי זמן היום להמתין לשירות הלקוחות שלהם. מה אתם אומרים? יש נסיון? דרכי פעולה מומלצות.

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  13. Started by yigael_o,

שלום לכם, כאשר הייתי סטודנט בטכניון מאוד נהינתי לראות הרצאות בספריית הוידאו. ראיתי שהעלו אותם לאתר http://video.technion.ac.il/main.html ולצערי אני חושב שהכניסה חסומה למי שהוא לא סטודנט. האם מישהו מכיר שיטה לעקוף את ההגבלה? אני מכיר את האתר של MIT http://watch.mit.edu/ ומסתובב בו שעות (במיוחדOCW) אבל אני קצת מתגעגע להרצאות בעיברית וגם הייתי רוצה מקום שאוכל להמליץ לחבריי שלא שולטים בצורה טובה בשפה האנגלית. אם אתם מכירים אתר נוסף\שיטה לצפות אשמח אם תוכלו לשתף גם אותי. תודה, יגאל

• 25 תגובות
    • 18.4k צפיות
  14. Started by 8200,

בס"ד יש כאן אולי חברה שלומדים בטכניון ויכולים להעלות את ההרצאות האלו לאינטרנט ולשלוח קישור? -מבני נתונים - הגנה במערכות מתוכנתות http://video.technion.ac.il/Courses/

• 10 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. Started by RUONXHEV50,

ממצב?

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  16. עשיתי בדיקה על 3 קטעים שם.. על הגדרות Settings: Demo(Ranch Small), 1680x1050 (60Hz), D3D9, Fixed Time Step(Yes), Disable Artificial Intelligence(No), Full Screen, Anti-Aliasing(None), VSync(No), Overall Quality(Ultra High), Vegetation(Very High), Shading(Ultra High), Terrain(Ultra High), Geometry(Ultra High), Post FX(High), Texture(Ultra High), Shadow(Ultra High), Ambient(High), Hdr(Yes), Bloom(Yes), Fire(Very High), Physics(Very High), RealTrees(Very High) החשב אינטל Q9550 4 ג'יגה זיכרון ראם ראדיון 4870 512 מ"ב לוח אם P5QE-L http://img529.imageshack.us/my.php?image=75299967zy5.jpg http://img392.imageshack.us/my.php?image=18981484me1.jpg האם זה נמוך הפריים? או שאפשר אולי …

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  17. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

משהו מדהים! http://www.digitalblasphemy.com/dbgallery/2/thetismoon.shtml

• 30 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. היה קקקקלללללל!!!!!

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  19. תודה רבה לכל המשתתפים. הרשימה סגורה. המכירה נגמרה! ---------------------------------------------------------------------------------- ברוכים הבאים להזמנה הקבוצתית המקוונת הראשונה של פורום המחשבים HWzone ---------------------------------------------------------------------------------- בשונה ממכירות קודמות אנו מנסים להריץ מכירה קבוצתית מסודרת באמצעות טופס הרשמה על מנת לשפר הן את אופן הרישום והן את פרטי המשוב מכם. סליחה מראש לכל אלו שכבר נרשמו באמצעות שליחת הודעה פרטית אלי. הרשימות יתחילו מההתחלה ואני מאמין שלא תהיה לכם בעיה להרשם בשנית. בהצלחה לכולנו בהמשך להצלחה חסרת התקדים של הההזמנה הקבוצתית הזולה בעולם מגיע משחק ההמשך והכל כך מצופה של השנה ואיתו …

• 238 תגובות
    • 40k צפיות
  20. Started by darkman,

כל פעם שאני מנסה להירשם למרות הם פותחים "מקומות חדשים" אני לא מצליח להירשם בגלל חוסר מקום או שיש מיליון ואחד איש שלפני שאני נרשם 2000 מקומות נתפסים תוך כמה שעות או שצריכים הזמנה? http://www.torrentbits2.org/

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  21. שלום חברים! אני מאוד רוצה להתחיל ללמוד הנדסת מחשבים בשנת הלימודים הקרובה באוניברסיטה העברית. כבר נרשמתי לאוניברסיטה. כרגע יש בעייה אחת, אני נמצא במצב "המתנה" במרחק של 10 נקודות בפסיכומטרי (בשקלול עם הבגרות) מקבלה ישירה. אני נורא מבולבל וחייב את עצתכם בנושא. האם לגשת שוב לפסיכומטרי? האם לחכות ל"רגע האחרון" דבר שאני אעדיף שלא לעשות-ולגשת לוועדת ערעורים? אני מעוניין להתחיל ללמוד השנה. מה אתם מציעים? חג שמח!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by intel suck,

שלום אני לומד בכיתה ט בקבוצת מתמטיקה א2 כשאני הולך להירשם לתיכון איך מתייחסים לזה כאל קבוצה ב? ואני אלך רק ל-4 יחידות?

• 7 תגובות
    • 678 צפיות
  23. Started by PhP dUdE,

שלום חבובים.. אני לא הולך לשעמם אותכם במגילה אז אני אנסה לקצר. אוקי אני מגיע לתחנה יורד הולך לרחוב ז'בוטנסקי כמו שאמרו לי מה אני רואה בית פרטי.. הסתובבתי שעה הגעתי עד לאזור התעשיה שלהם נראה לי:\ ואז התקשרתי לKSP קיצור זה בכלל מתחת לעזריאלי.. טוב הזמנתי הכול טוב ויפה אני אמור להגיע לקחת את זה מחר:> דרך אגב תגידו לי להתחדש:>> אוקי אבל דבר אחד אני לא מבין מאיפה יש לבורגר ראנץ את החוצפה שלהם?! אני בא מגיע איזו פרחה אחת מסתובבת במקום במקום לקבל את ההזמנה שלי,אני אומר סילחה אולי תקבלי את ההזמנה היא אומרת רגע בסדר אני מחכה ומה היא עושה?!?!!??!מסדרת את השער ליד סלון יופי ומסתובבת ליד החיילים כאילו שהם שמים ז*ן עליה. קיצור קיבלתי את ההזמנה מה אני אגיד הצ'יפס היה מגעיל הבו…

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  24. Started by SeaMonster,

האם זה בסדר להרתיח מים מינרליים (נביעות,מי עדן , אקווה נובה וכו'...) ולישתות אותם?

• 19 תגובות
    • 13.1k צפיות
  25. Started by yayona,

hfdj

• 1 תגובה
    • 561 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.