עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by שניצל,

אני חוזר עכשיו קצת על חדו"א ונתקלתי בתרגיל שמשגע אותי. אם למישהו יש מושג איך פותרים את זה אני אשמח לעזרה... [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 17k צפיות
  2. Started by LivingDead,

אחרי פגרה של 7 חודשים בערך,שהם לא עשו פרקים חדשים,הם חוזרים שוב....פרק 8 עונה שמינית יצא היום! http://www.tvtome.com/tvtome/servlet/GuidePageServlet/showid-344/epid-372423/

3. Started by IG,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך (R9800P או משהו אחר בסביבות ה800 ש"ח... אגב, מתי המחירים של הרדיאונים יורדים?) וספק שיתאים למערכת שמפורטת בחתימה (משהו סביר... חשבתי על HEC 420W או אפילו 480W שיחזיק לי גם מערכת שאני אקנה בעתיד) אני רוצה להזמין את הרכיבים בחנות אמינה, זולה ושעושה משלוחים (אני גר בטבריה... אין שום חנויות טובות באיזור ). רצוי שבחנות יהייו גם מוצרי מודינג... (אני כבר 3 חודשים מחפש ניאון אדום למארז ) תודה לעוזרים נ.ב: דוד שלי מגיע מאמריקה בעוד כמה שבועות. כדאי לי לבקש ממנו שיקנה משהו מהנ"ל או שעדיף לקנות בארץ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ag43,

אני מחפש אולר שישמש יותר ככלי עבודה זמין כמברג וכו' מאשר אולר סטנדרטי. הדרישות ממנו הן: א. הדגש של העבודה הוא על המברגים וכדו', אני לא רוצה אולר שהמברגים בו לא נוחים לשימוש. כ"כ לחלק מהלדרמנים יש ראשי מברג מתנתקים שהולכים לאיבוד בקלות, אני לא מעוניין בזה. כ"כ ראשי מברגים מגנטיים. ב. פנס לד מובנה. ג. נרתיק טוב לחגורה, אם אפשר עם קליפס ש"מתלבש" על החגורה ולא צריך להשחיל אותו. זה מה שאני זוכר כרגע. המטרה היא בעיקר שכשאני צריך מברג אני שולף את האולר מהחגורה ומבריג, פחות אכפת לי ממצפן, מסור וכדו'. אם יש עוד ראשים שיכולים לעזור לעבודה יומיומית אשמח לשמוע. אין שום בעיה להזמין מחו"ל אם זה יוזיל את העלויות. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. תום קיידר, AKA alianyn (או Suture Hand או Hypnotic Eyes) ! ;D מזל טוב אחי ויומולדת 27 שמייח! ליומולדת אני מאחל לך שנת לימודים (סטודנט לרפואה שנה כמעט רביעית... רייט? ;D) קלה ומוצלחת, מקווה שישאירו אותך שם למרות הבעיות שאתה עושה כמו כן אני עוד מחכה לראות מה נסגר עם פרוייקט ספיידי שלך (לבנאדם יש כישרון) ועם שאר הדברים שתיכננת לעצמך ולאחרים כמוני וכמו עוד כמה פה בפורום :-X ולסיום איך לא - שממנים ושאר מיני דברים צבעוניים מקפצים פה! :clapper: :cwm39: :smiliedisco1: :walksmil: :auto: :dazzler1: :jester: :evilking: :clown: :inlove: :tomato: :gorgeous: :ylsuper: :dance: :anim-jjd: :funn: :funn: :funn: :funn: *כמה שאני גרוע בברכות...

• 9 תגובות
    • 753 צפיות
  6. Started by redead,

יש לי מצלמה מחוברת למחשב באיכות טובה וגם מדפסת באיכות טובה.. יש איזה תוכנה על מנת לצלם והלדפיס בגודל המתאים לתמונת פספורט?

• 9 תגובות
    • 11.3k צפיות
  7. Started by ad112,

מה נשמע חבר'ה? קיצר אני לפני גיוס, התאריך גיוס הוא במרץ, אבל יש לי בנובמבר גיבוש, במידה ואצליח בגיבוש ואתקבל לאן שארצה אני מתגייס שבועעים לאחר מכן. אז ככה, אני מתכנן נסיעה עם חברה שלי לחו''ל, אם הגיוס הוא במרץ, אז כנראה בדצמבר נטוס לאירופה. אני עושה נסיעה עם אבא ועוד נסיעה עם כל המשפחה, ומתוכנן עוד נסיעה עם חברים ככה בספינה לטורקיה\יוון. אז ככה, אני חולה קולנוע ביתי, כרגע עם עם מסך של Dell 2407WFP ורמקולים של לוגי'טק Z-640. כל הזמן אני מתכנן לקנות ולקנות ולקנות, כרגע יש לי 2K, ובסוף הקיץ יהיה לי עוד 2.5K (עבודה) ז''א סוף אוגוסט יכול להיות לי 4500 ש''ח + - ומספטמבר אני יעבוד במקום אחר ולא יקרע את עצמי כי אני אכנס לתקופת אימונים אינטנסיביים, אז אני אצליח לעשות עוד אי…

• 9 תגובות
    • 974 צפיות
  8. Started by ronitav,

למי שמבין כמובן בנושא מה עדיף? בבית של חמישה חדרים מיני מרכזי שעלותו גבוהה מאוד, כולל עבודות גבס וכל מה שצריך או לשים מזגן קטן בכל חדר ואחד גדול בסלון ובמטבח יתרונות וחסרונות בבקשה תודה

• 9 תגובות
    • 10.1k צפיות
  9. בזמן האחרון התחלתי לקבל ספאם סלולרי, לעיתים רחוקות - אחת ל 2 שבועות בממוצע. ההודעה היא בדרך כלל "זקוקים להלוואה עד 10000...... להסרת מספרכם מהמערכת הקישו 1. לנציג הקישו 2", אבל פעם אחת גם היתה הודעה של ברכה על קבר של איזה קדוש השיחות ממספר חסוי להסרת מספרכם מהמערכת --> ניתוק השיחה, אבל השיחות ממשיכות ניסית את האפשרות של נציג שירות --> נא הקישו מספר טלפון וסולמית --> הקשת מספר טלפון --> נציג שירות יחזור אליכם (לא חזר עדיין) - התפריט מגן בצורה מוחלטת על זהות החברה, ננסה להוציא את זה מהנציג איך ניתן להפסיק אותם, ורצוי גם להוציא מהם כסף (הטרדה) על הדרך ? (בתור התחלה, אם נניח שהנציג גם לא יחזור, איך מוצאים את מי בכלל צריך לתבוע ?)

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Cereal Killer,

זה רק אני או ש DX התמסחרו והתחילו לזרוק זין? כבר פעם שנמיה או שלישית אני מחכה יותר מ 10 ימים שהמשלוח יצא בכלל, שירות הלקוחות לא עונים, מה נהיה? פעם זאת הייתה חנות מתקתקת וטובה, הדרדרו חזק...

11. Started by Funkyzord,

http://koti.mbnet.fi/~taleppin/musat/Counterstrike.mpga

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Idanbs,

לא היה לי מושג איפה לפתוח הודעה כזאת אז פתחתי כאן בטוח יש פה בפורום אנשים שקונים מחו"ל.. איזה חנות אתם ממליצים ששולחת בלי בעיה לארץ? * נא לא לתת אתרים שלא שולחים לארץ ולהגיד "אם אתה נוסע הרבה לחו"ל" או דברים כאלה בבקשה.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by shai2009,

רציתי לברר אם החנות SkyPC בכלל אמינה.. מישהו מפה בכלל הזמין ממנה משהו פעם? החלקים מגיעים באריזה המקורית? החלקים באים חדשים וללא נזקים? איך שירות התשלום לשליח הולך בדיוק? ועוד שאלה קטנה, כשקונים כרטיס מסך צריך רק לחבר אותו לחריץ?(אני יודע לאיזה הוא מתאים). *אם לא מתאים לפה בבקשה להעביר.

• 9 תגובות
    • 983 צפיות
  14. :lol: (התמונה מפורום Orphaned land)

• 9 תגובות
    • 860 צפיות
  15. לאחרונה הזמנתי לי מאתר פומביות מפורסם מסך סמסונג 721s, אך הזמן חולף ועובר והמסך לא מסופק לי. הספק חב' בת של היבואן הרשמי. החברה הנ"ל, כשפונים אליה, טוענת שאין לה במלאי מסכים כאלה ועל הלקוחות להמתין "עד שיהיה" ואז פשוט הם לא חוזרים אליך. המלצותי: 1. אם קונים מסך של סמסונג - לשלם ולקחת, אל תזמינו אם האספקה לא במקום. 2. במידת האפשר, לא לקנות מוצרים של הספק/יבואן הזה. 3. תתפללו שלא תצתרכו את שירות האחריות שלהם (בהנחה שאת המוצר כבר קיבלתם) - מעניין איך הוא .... ההודעה נערכה - הוסרו שמות החברות...

• 9 תגובות
    • 831 צפיות
  16. Started by Djx,

http://i.euniverse.com/funpages/cms_content/4232/freddie3.swf שבת שלום לכולם

• 9 תגובות
    • 917 צפיות
  17. Started by Aviv C,

מישהו יודע כמה בחינות צריך לעבור כדי לקבל הסמכת +A? אני יודע שיש שתי בחינות: 220-301, 220-302 אבל האם צריך לעשות את שתיהן?

• 9 תגובות
    • 899 צפיות
  18. Started by darkman,

טוב זה קצת ישן אבל עדין איזה פאשלה. אני לא ראיתי שום פרק, אבל חבר שלי בא ורצה לראות את הסוף בקיצור הייתה להם כזאתי פשלה למי שלא שם לב הם החזיקו מדלית ערד אחת שתי כסופות ואחת זהב בקיצור הגיעו שלושה לגמר שני אנשים, אחד אחד וזוג אחד אז כאשר החריזו מי השלישי ידעו מי לקח מקום ראשון ושני איזה בושה. (לפי המדליות)

• 9 תגובות
    • 799 צפיות
  19. Started by aviad91,

להיות בים בלילה עם הרבה אנשים בחושך זה מבאס תאורה ממש יכולה לעזור..מישהו יכול להמליץ לי על איזה תאורה ניידת? משהו שיחזיק כמה שעות.. עדיף שיהיה זול

• 9 תגובות
    • 820 צפיות
  20. http://www.bolenat.com/default.asp מה נסגררררררררררררררררררררררר? זה חוקי כל זה? בהזדמנות זו אבקש שתכנסו שנייה גם לדיון השני שלי שפתחתי פה בכללי בשם "זיופים". :-) :-*

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. בעיות משתמשי מחשבים למחלקת תמיכה תומך: איזה מחשב יש לך? > לקוח: לבן... > ----------------------------------------------- > תומך: תלחץ בבקשה על אייקון 'המחשב שלי' בצד שמאל של המסך. > לקוח: שמאל שלי או שלך? > ----------------------------------------------- > תומך: שלום, במה אפשר לעזור לך? > לקוח: שלום, אני לא מצליח להדפיס. > תומך: אוקיי, תלחץ בבקשה על 'START'... > לקוח: תשמע חבוב - אל תתחיל איתי עם שפה טכנית - אני לא ביל גייטס!!! > ----------------------------------------------- > שלום, אני לא מצליח להדפיס. כל פעם שאני מנסה אני מקבל הודעה 'לא מוצא את > המדפסת'. אני אפילו כבר שמתי את המדפסת מול המסך אבל הוא עדיין אומר שהוא לא…

• 9 תגובות
    • 855 צפיות
  22. Started by imac,

רציתי לדעת באיזה קהילות בחו"ל אתם חברים .. אני פעם הייתי חבר פעיל ב xbitlabs פעם ב guru3d . אני לא ממש נשאר בקהילה אחת .. באיזה קהילות חומרה/מחשבים אתם חברים ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אחד המצחיקים חחחחחח http://www.heep.co.il/45-he/Heep.aspx?UserID=399 אם אהבתם אז תצביעו

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. טוב אז ככה בזמן האחרון יצא לי ליצפות בכל מיני פרסומות ישנות שחלקן מצחיקות היום (לפחות אותי ) לדוגמה שנינטנדו הוציאו את הNES בארצות הברית שוק הקונסולות היה מת אז -אז תיראו מה הכניסו לבנדל למשוך קונים -ותירו מאיזה משחקים התלהבו אז - בכל מקרה כמובן לא חיבים בתחום המשחקים תשלפו פרסומות בסגנון בשביל הצחוקים

25. Started by אמיר יצחקי,

סרט נחמד מאוד,מישהו יודע את השם של הבחורה הזאת שרה בסרט? ממש כוסית ;D

• 9 תגובות
    • 797 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.