כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,653 דיונים בפורום זה
-
טוב אז למי שלא שמע/ראה את מטח הרקטות ששיגר עלינו חיזבאלה בשעה 08:15 היום (שבת 05 באוגוסט 2006) שכלל 11 נפילות באזור הקריות (ים , ביאליק ומוצקין) כרגע ידוע על הרוגה אחת (מדום לב עקב האזעקה) ועוד נפגעי קל מרסיסים ומהלם.. תמונות : תמונות ושיהיה לכולם שבת שלום.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שתיהיה תמונה בגודל בינוני ... אני ממש צריך את זה דחוף, ואני לא מוצא. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם זה 4 חודשים יש לי כלבה חדשה העניין הוא שאין לי מושג מאיזה זן היא הוטירינר אמר שהיא מעורבת וזה כמו שהבנתם ממש עזר לי אולי יש פה מישהו שמבין ויוכל לומר לי בוודאות מה הסוג של הכלבה??? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 867 צפיות
-
-
כל אחד אומר לי משהו אחר האם לכל מקצוע של 5 יחידות (אפילו אלקטרוניקה למשל) מגיע בונוס? יש איזה אתר שמאפשר חישוב של ציון תעודת בגרות? (לא מדבר על אתר של אוניברסיטה כלשהי, בכל אחד מהם זה שונה..) תודה!
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
משהו בדק את זה לעומק ויכול להגיד במאה אחוזים שהוא לא חוקי?
-
- 10 תגובות
- 828 צפיות
-
-
הוטלה עליי השנה משימה בבית הספר , פרוייקט הגמר - להכין סרט קצר באורך של עד 15 דקות. אני עושה את הסרט עם עוד 3 חברים כאשר אני העורך מביניהם..אך בכל זאת,לאף אחד מהם לא היה רעיון הגיוני לסרט נחמד. אשמח לקבל מכם הצעות לסרטים(תכתבו את הרעיון שלכם אפילו בשורה ,שתיים..אח"כ ננפח את זה ) לצערי אין לי מה להציע בתמורה לרעיונות שלכם חוץ מלאפשר בסופו של דבר להוגה הרעיון לראות את הסרט המוגמר. תודה רבה מראש
-
- 10 תגובות
- 38.1k צפיות
-
-
לא מצאתי שם יותר מתאים לנושא, מנהלים אתם יכולים לשנות את השם לשם מתאים יותר... http://www.impotentgod.com/help.php תצביעו ותעזרו ! תודה. :-\
-
- 10 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני קונה בקרוב כמה חלקים אז אני צריך שתביאו לי אתר בארה"ב שממנו אני יוכל לקנות את הדברים הבאים : מעבד - AMD 64 3500 939 זיכרון - Corsair TwinX PC4000 1GB לוח אם - ASUS A8V 939 כרטיס מסך - X800XT ASUS (אני מדגיש של ASUS )
-
- 10 תגובות
- 683 צפיות
-
-
http://www.mako.co.il/music-news/local/Article-af69f8e3d6ee921004.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=1080044444 בואו נקווה שכן ובאותו נושא, סקורפינוס גם באים לארץ להופעה אחרונה http://en.livegigs.co.il/event/1532404
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאלה בכותרת למי שרוצה לדעת למה אני שואל אז משחקים מ"ערוץ הקניות" של נינטנדו מתומחרים לפי נקודות WII £10.50 זה 1500 נקודות בחנות האירופית וזה המחיר הכי יקר כרגע למשחק אז רציתי לדעת כמה יוצא לי למשחק כרגע קניתי משחק ב1000 נקודות WII
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כבר כמה חודשים צופה בשטויות האלה ואני לא מפסיק לשאול את עצמי ''זה באמת החיים שלהם? זה לא מבוים?'' כי פשוט זה לא יאמן איזה חיים מושלמים יש לאנשים האלה, אם היה אפשר הייתי מוותר על גן עדן ומבקש לקבל את החיים שלהם במקום.
-
- 10 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום אני מחפש דרך לפתוח מס' גדול (300) של "תיקיות חדשות" האם יש דרך לעשות את זה מהר יחסית ולא כרגיל (מקש ימני- חדש- תקייה חדשה- שם) בטח יש גם איזה מקש קיצור כמו F2 לשינוי שם תיקייה. השמות שלהם בעיקרון יהיו מס' 1-300 אשמח אם מישהו מכיר פתרון תודה מראש והמשך יום טוב
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
- 9 תגובות
- 11.5k צפיות
-
-
למי שנסע/ה במשלחות/קבוצות למסע לפולין, בשנתיים האחרונות, אשמח לשמוע דעה או התרשמות על ההכנה לפני הנסיעה: היקפה, תוכנה ותרומתה מכל היבט שהוא. כמו כן לשאלת מיון הנוסעים ובחירתם/אישורם לנסיעה אם היה כזה. אין הכוונה לפתוח בדיון על כדאיות הנסיעות או הצדקתן אלא לימוד ההתרשמות והדעה של הנוסעים בתקופה האחרונה. ה "שנתיים" זה לא קשיח, פשוט היו בשנתיים-שלוש האחרונות שינוייים במערכת ובמיוחד לפני שנה במבנה ההכנה וההדרכות שלפני המסע.
-
- 9 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי היום דיו למדפסת שלי באופיס דיפו, ונמאס לי כבר לשלם 300 שקל לדיו. יש איזשהם אתרים מומלצים או חנויות זולות בארץ לדיו למדפסת? תודה מראש,
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מתחיל ללמוד (קצת באיחור-16.5) ורציתי לדעת באיזה אתר הכי כדאי ללמוד לתאוריה? ומה אתם ושבים על האתר הזה, אם מישהו מכיר? לחץ כאן אשמח לקבל כל עצה .
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למי נמאס מזה הכי בעולם ??? נמאס מהשיר של ארכדי דוכין, אוהבים אותו והכל אבל כמה אפשר לשים סינגל אחד מזדיין ברדיו ?!!?!?!?!?!?!?!?!?! כל יום, כל היום בכל תוכנית אפשרית, גם בטלוויזיה, גם בגרסה האקוסטית גם בגרסה עם מיכה שיטרית ועם מליון פעם ככה בשביל הכיף. אני מקווה שאני לא היחידי שחושב ככה
-
- 9 תגובות
- 691 צפיות
-
-
spam בעברית זה גם לוף (האוכל הצבאי ה"אהוב") היום באריזה משפחתית לורה אמרה לסטיב שלכל האורחים של סטיב בחתונה יצטרכו לשים לופ על העוגה (=ספאם)
-
- 9 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני גר בשכונת מגורים שקטה שמורכבת מבתים פרטיים בלבד (וילות וקוטג'ים). אחד השכנים באופן קבוע בחופשים וסופשים (ובתקופת ההסגר אפילו יותר) כל הזמן עובד על משהו עם הילדים שלו. עם מקדחה, מברגה, דיסק חיתוך, מסור חשמלי, רתכת ומנוע פתוח של רכב (רעשי אגזוז מוגזמים) שמעתי שכנים פה ושם ניגשים לבקש שיפסיק לעשות רעש, הוא מפסיק לכמה שעות ואז ממשיך ואישית זה לא הזיז לי עד עכשיו. אני חס וחלילה לא רוצה לפגוע לבן אדם בתחביב, אבל לכל דבר יש גבול וגם לי זה התחיל להפריע. בימים האחרונים אני מרגיש שאני גר ליד מפעל... לא ברור לי הנוסח של החוקים לגבי זה. האם מותר לו לעשות את מה שהוא עושה בחצר בשכונת מגורים? ובאיזה ימים ושעות?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
איך אני מתמודד עם שאלה עם משוב שכזה שהולך לי על 2 המגברים ביחד ??? אני יודע שזהו 741 כנראה משווה עם מתח 0, והשני אינטגרטור שהופך ריבועי למשולש ... איך פותרים את זה??????? תודה ! [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מישהו יכול לומר לי מה היה בסוף??? הפרק שיש לי זה פרק 21 עונה שישית שבסוף טוני יושב עם כרמלה והבן שלו במסעדה ומדו בדיוק נכנסת בריצה למסעדה כי היא מאחרת לפגישה המשפחתית. כל העולם ואישתו אומרים שבסוף טוני נרצח ואני מת ממתח בקיצור....מדו נכנסת בדלת המסעדה וכאן נגמר הפרק וכל העונה וכל הסדרה מה לעזזל???איזה סיום מטומטם סדרה ענקית....לא יכול להיות שהסיומת תהיה כזו מפגרת.....יש עוד פרק מעבר לפרק 21????? מה קורה בסוף????? כל השעות שישבתי לראות את הסדרה בשביל סיום מטומטם????אין מצב.....טוני חייב למות.....אין סוף יותר טוב מזה(אלא אם כן הם הולכים על עונה שביעית) ואגב.....מה עם נמלטים??....גם זה נעצר בעונה שלישית פרק 8.....שביתת הכותבים??? טוב תכלס אין כבר רעיונות אין על מה לכתוב עזרה…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בקרוב תעלה תכנית חדשה בישראל שתקרא "רגע האמת". רגע האמת בגרסה האמריקאית: http://www.youtube.com/watch?v=FzZWqYWhdQw הגרסה שתצא בישראל: http://news.walla.co.il/?w=/1/1282176 תכנית הורסת משפחות. נקווה שתיפול כמו "הדבר הגדול הבא".
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש לי שלט שחור פשוט של הוט והגדרתי שישלוט על הווליום של הטלויזיה. החלפתי לכרטיס טלויזיה (העפתי את הטלויזיה, רואה דרך המחשב), איך אני מחזיר עכשיו את השלט שיעבוד מול הממיר? תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 13.4k צפיות
-